Wat is de beste Fitbit? (2022)

Wat is de beste Fitbit 2022

Een Fitbit kopen doe je niet zomaar. Je wilt verschillende Fitbit modellen vergelijken, want er is tegenwoordig veel keuze. Met de juiste Fitbit keuzehulp kom je gelukkig heel ver. In dit artikel vertellen we je wat de beste Fitbit 2022 is. Zo kun jij dit jaar direct goed starten! Ben je er klaar voor om te ontdekken wat de beste Fitbit 2022 modellen zijn? Lees maar mee! 

Beste Fitbit 2022 #1: Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 kopen

FITBIT

Fitbit Charge 4

5/5

Bij bol.com

Op nummer één beste Fitbit 2022 staat de Fitbit Charge 4. Dit veel verkochte model is razend populair en dat is niet voor niets. De uiteenlopende Fitbit Charge 4 functies zijn daar de reden voor. Zo heeft de Fitbit Charge 4 onder andere ingebouwde gps en Spotify control. Je kunt met de Fitbit Charge 4 hardlopen, zwemmen tot 50 meter diepte, wandelen en andere activiteiten doen. Hij registreert alles voor je, zelfs je nachtrust en hartslaginformatie. Bovendien is de Fitbit Charge 4 goud niet alleen heel handig, maar ook een echte eyecatcher. Zo sla je twee vliegen in één klap: fit, maar ook hip het leven door! Lees meer in onze Fitbit Charge 4 review

Beste Fitbit 2022 #2: Fitbit Ace 3

Fitbit Ace 3 kopen

NIEUW

Fitbit Ace 3

4.5/5

Bij bol.com

Op nummer twee staat de Fitbit Ace 3. Dit model is onderdeel van de beste Fitbit 2022 top, omdat ook kinderen een geweldig Fitbit horloge verdienen! Dit kindermodel is geschikt voor actievelingen vanaf 6 jaar en volgt onder andere activiteiten en slaap. Nadat hij opgeladen is, gaat de batterij maar liefst 8 dagen mee. Fitbit Ace 3 Kids geeft kinderen herinneringen om te bewegen, maar ook om op tijd naar bed te gaan.  

Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan het nut van bewegen en slapen leren inzien. Met dit horloge lukt dat zeker. De wijzerplaat is voorzien van leuke geanimeerde karakters die klokkijken, sporten en slapen veel interessanter maken. Met een mooie Fitbit Ace 3 band erbij wordt het helemaal één groot feest. Lees ook onze uitgebreide Fitbit Ace 3 review

Beste Fitbit 2022 #3: Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 kopen

NIEUW

Fitbit Charge 5

5/5

Bij bol.com

De Fitbit Charge 5 staat op nummer drie in de beste Fitbit 2022 lijst. Eerder schreven wij een uitgebreide Fitbit Charge 5 review waar je alles over dit mooie horloge kunt lezen. We verklappen alvast dat het (tot nu toe) het nieuwste Fitbit model is dat er bestaat. Het smalle en compacte design is voorzien van een roestvrijstalen behuizing, waardoor jouw Fitbit Charge 5 extra lang meegaat. Dankzij de siliconen infinity band zit hij wel heel lekker om je pols.  

Een Fitbit Charge 5 bandje kun je overigens gewoon verwisselen, wanneer je hem zat bent. Verder is dit Fitbit horloge voorzien van o.a. EDA-stressmonitoring, een herstelscore meter, ECG-sensor en kun je er onder begeleiding ademhalingssessies mee doen. De Fitbit Charge 5 is daarmee tegelijkertijd de coach die jou kalmeert wanneer dat nodig is. Lees de Fitbit Charge 5 review voor meer informatie. 

Beste Fitbit 2022 #4: Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 kopen

FITBIT

Fitbit Versa 3

5/5

Bij bol.com

In 2020 kwam de Fitbit Versa 3 uit. Qua uiterlijk is het misschien niet het hipste model, maar het is maar net wat jij belangrijk vindt. Dankzij de verschillende Fitbit Versa 3 bandjes laat je dit model alsnog zo goed mogelijk bij jouw stijl passen. Eerder schreven wij een Fitbit Versa 3 review, maar de belangrijkste functionaliteiten en mogelijkheden sommen we even op.  

Zo heeft Fitbit Versa 3 ingebouwde gps, een aanraakgevoelig gedeelte aan de zijkant in plaats van een fysieke knop en hij kan heel veel. Zo houdt hij niet alleen je activiteiten bij, maar ook de maximale snelheid waarmee je zuurstof opneemt. Heb je mogelijk slaapapneu? Dan vertelt deze Fitbit jou dat, zodat je ermee naar de huisarts kunt gaan. De Fitbit Versa 3 gebruik je tijdens allerlei leuke sporten en je kunt er ook muziek mee luisteren op Deezer en Spotify. Dit lichtgewichte Fitbit horloge voelt comfortabel aan en is krasbestendig. 

Beste Fitbit 2022 #5: Fitbit Luxe

Fitbit Luxe kopen

NIEUW

Fitbit Luxe

4.5/5

Bij bol.com

Een Fitbit Luxe kopen, doe je vooral wanneer je een modebewuste sportieveling bent. Het is (dankzij de vernieuwde Fitbit Luxe band) namelijk de meest modieuze fitnesstracker tot nu toe. Je kunt wisselen tussen Fitbit Luxe bandjes om je horloge altijd met je outfit te matchen. Het uiterlijk levert overigens niets in op functionaliteiten. Anders stond dit horloge ook niet in onze lijst met beste Fitbit 2022 modellen!  

In 2021 kwam dit model Fitbit op de markt en we kunnen je vertellen: voor een modieus model is hij heel betaalbaar. Naast stappen tellen, je hartslag meten en calorieën tellen, gebruik je dit horloge ook voor het meten van stress in je lichaam en andere factoren die van invloed zijn op je fysieke én mentale gezondheid. Verder geeft hij notificaties en alarmen weer en kun je hem koppelen met een Android of iPhone smartphone. De batterij gaat zo’n 5 dagen mee. In onze Fitbit Luxe review vertellen we je meer! 

Beste Fitbit 2022 #6: Fitbit Sense

Fitbit Sense kopen

FITBIT

Fitbit Sense

5/5

Bij bol.com

Last, but not least: de Fitbit Sense. Hij staat op nummer zes in deze top Beste Fitbit 2022, maar misschien is het voor jou wel de absolute nummer één. Deze geavanceerde gezondheidstracker is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart. Hij heeft een EDA-sensor, een hartslagmeter die waarschuwt voor onregelmatigheden en een ingebouwde gps tracker. Ook helpt hij je beter te slapen en worden er meldingen gegeven wanneer je hartslag te laag of te hoog wordt. De batterij laadt snel op en gaat 6 dagen mee. Zo kun je altijd op je Fitbit vertrouwen! 

Zoals je gewend bent van Fitbit kun je ook verschillende Fitbit Sense bandjes kopen waarmee je kunt afwisselen. Vind jij het meegeleverde Fitbit Sense bandje al helemaal prima, dan hoeft dat natuurlijk niet. Wil je meer lezen over dit Fitbit model? Lees dan onze Fitbit Sense review

Conclusie beste Fitbit 2022!  

Zoals je kunt lezen zijn er 6 Fitbit modellen geselecteerd voor de Beste Fitbit 2022 selectie. We hebben dit gedaan op basis van verkoopresultaten, reviews en functionaliteiten. In plaats van dat je per Fitbit horloge reviews moet lezen, heb je na het lezen van dit artikel al voldoende kennis in huis over wat de juiste keuze is. Natuurlijk bepaal je nog altijd zelf wat voor jou de beste keuze is. Hopelijk helpt dit overzicht je daarbij! 

Meest gestelde vragen

Heb je na het lezen van dit artikel over de beste Fitbit 2022 nog vragen? Twijfel je nog over een bepaald Fitbit horloge of weet je niet waarom je per se Fitbit moet kiezen? De meest gestelde vragen vind je hieronder. Doe er je voordeel mee! 

  1. Is de beste Fitbit 2022 voor iedereen hetzelfde?

Hoewel de beste Fitbit 2022 vooral bepaald wordt door de verkoopresultaten en functionaliteiten, hoeft niet iedereen dezelfde Fitbit het beste te vinden. Waar de één de functionaliteiten heel belangrijk vindt, kijkt een ander weer naar het uiterlijk van een horloge. Daarom hebben wij een top 6 beste Fitbit 2022 modellen voor je gemaakt. Zo maak je voor jezelf altijd de beste keuze! 

  1. Waarom Fitbit en niet een ander merk?

Het is niet voor niets dat onze website alleen focust op Fitbit horloges. Wij hebben ingezien dat Fitbit niet alleen ontzettend veel functionaliteiten aan gebruikers biedt, maar ook nog eens heel betaalbaar is. Daardoor is Fitbit een toegankelijk merk voor elke portemonnee. Wil je iets meer geld uitgeven, kies dan een luxer model zoals de Fitbit Sense. Verder is het fijn dat Fitbit niet alleen aan volwassenen, maar ook aan kinderen denkt bij het ontwerpen van haar horloges. De Fitbit Ace 3 Kids is heel populair onder de jongste actievelingen en dat is natuurlijk niet zonder reden. 

  1. Kun je met elke Fitbit hardlopen, zwemmen, enzovoort?

De activiteiten die je met een Fitbit kunt uitvoeren, verschillen soms per horloge. Toch kun je met de gemiddelde Fitbit hardlopen, zwemmen en andere standaard sporten uitvoeren. In het Fitbit overzicht op onze website (bovenaan in het menu) kun je per Fitbit horloge de volledige review lezen en de bijbehorende functies bekijken. Zo weet je zeker dat je een Fitbit horloge kiest dat bij jouw sportieve kant past. 

  1. Wanneer komt er een nieuwe Fitbit op de markt?

Het is nooit helemaal te voorspellen wanneer Fitbit met een nieuw Fitbit horloge komt. Wel merken we dat er over het algemeen steeds een jaar tussen zit. Op het internet ontstaan regelmatig geruchten over nieuwe modellen en veel van wat er wordt beweerd, blijkt te kloppen. Zodra er nieuws naar buiten komt, gaan wij daar direct achteraan. Als bezoeker van onze website ben jij dan natuurlijk de eerste die het hoort. Houd onze website goed in de gaten, want hier vind je altijd het laatste Fitbit nieuws! 

Fitbit Versa 2 Special Edition Smartwatch 2019 uitwisselbare bandjes

Wat is de beste Fitbit van 2022?

Dit zijn de beste Fitbit smartwatches en activity trackers van 2022, op volgorde van (boven naar beneden) als beste beoordeeld en het best verkocht:

Fitbit Versa 3 - smartwatch - 2020 - Blauw Fitbit Versa 3
De beste Fitbit-smartwatch
Roze
 | Zwart | Blauw

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020 - Wit Fitbit Sense
De beste Fitbit voor het volgen van je gezondheid
Wit
 | Zwart

Fitbit Charge 5
Fitbit’s nieuwste en meest geavanceerde Activity tracker
Zwart | Wit | Blauw

Fitbit Charge 4 - Activity tracker - 2020 Fitbit Charge 4
De beste allround Activity tracker
Paars
| Zwart | Blauw | Graniet SE

Fitbit Inspire 2 - Activity tracker - 2020 Fitbit Inspire 2
De beste standaard Activity tracker
Zwart
 | Wit | Roze

Fitbit Luxe - fitnesstracker - 2021 - Wit Fitbit Luxe
Fitbit Luxe Modieuze fitnesstracker
Zwart | Wit | Roze | Goud

Fitbit Versa 2 - Smartwatch - 2019 - Roze Fitbit Versa 2
De beste Fitbit-smartwatch van 2019
Roze
 | Zwart | Grijs SE | Groen | Blauw SE | Steengrijs | Bordeaux

Fitbit Ace 2 Fitnesstracker voor kinderen blauw nieuwe Fitbit Ace 2
De beste Fitbit voor kinderen
Blauw
| Rood

Fitbit Ace 3 - Activty tracker - Kinderen - 2021 - Blauw/Groen Fitbit Ace 3
De Fitbit Ace 3 activity tracker voor kinderen
Blauw
| Zwart

Fitbit Inspire & Fitbit Inspire HR Fitnesstracker - zwart - 2019 - nieuwe. Fitbit Inspire HR
De beste goedkope Fitbit met een hartslagmeter
Zwart
| Lila | Wit

Plaats een reactie