Fitbit Dames Goud (2023) Kopen? Bekijk hier de Beste en Mooiste!

Fitbit dames goud

Ben je op zoek naar de beste Fitbit voor dames in de kleur goud? Bekijk en vergelijk dan hieronder welke Fitbit het beste en mooiste is (2023) in de kleur goud. Ook hebben wij voor jou voor elke Fitbit een aantal gouden bandjes er bij gezet zodat je je favoriete Fitbit altijd met de kleur goud kunt laten blinken.

Lees hieronder en vind de mooist en best gouden Fitbit voor dames die het beste bij je past!

Beste Fitbit voor dames

Zodra je in 2023 op zoek gaat naar de beste Fitbit voor dames goud, realiseer je je al snel dat er meer trackers zijn naast de Versa- of Charge-modellen en dat de lijst steeds groter wordt, van functies, functionaliteiten, GPS tot batterijduur, enzovoort aan, kun je gemakkelijk verdwalen.

Daarom hebben we deze volledige gids samengesteld waarin je de beste Fitbit voor vrouwen gaat vinden, afhankelijk van je fitnessbehoeften.

✅  Fitbit Charge 5 – Beste fitnesstracker
✅  Fitbit Versa 3 – Beste voor hardlopen en yoga
✅  Fitbit Sense – Beste smartwatch
✅  Fitbit Luxe – Het beste voor mode
✅  Fitbit Charge 4 – Beste voor GPS-tracking
✅  Fitbit Inspire 2 – Beste batterijduur
✅  Fitbit Versa 2 – Beste voor sport
✅  Fitbit Charge 3 – Beste voor hardlopen
✅  Fitbit Inspire – Meest betaalbaar
✅  Fitbit Versa – Beste voor sport

Fitbit Charge 5 – Beste fitnesstracker

De nieuwste Fitbit Charge 5 is er ook in de kleur goud en is de krachtigste fitnesstracker van het bedrijf en biedt hoogwaardige fitness-trackingfuncties plus enkele slimme functies die de manier waarop jij je gezondheid voor eens en altijd volgt, zullen veranderen!.

Voor de helft van de prijs van de concurrentie komt de Charge 5 met ingebouwde GPS, SmartTrack, slaapscore, trainingsmodi, gezondheidsregistratie voor vrouwen, SpO2 om het zuurstofniveau in je bloed te volgen en 24/7 hartslag volgen.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bekijk de beste prijs

Maar dat is niet alles! Nu kun je ook je stressniveaus volgen met behulp van de EDA-scanner en elektrodermale activiteit detecteren (kleine veranderingen in het zweetniveau van je huid die kunnen wijzen op de reactie van je lichaam op stress), waardoor je een stressmanagementscore krijgt, plus de Fitbit ECG-app (elektrocardiogram) die de gezondheid van je hart bijhoudt.

Je kunt ook contactloos betalen met de NFC-betaaloptie met Fitbit Pay, meldingen ontvangen voor oproepen, sms’jes, agenda-evenementen en smartphone-apps zoals Gmail, WhatsApp en Facebook, en snelle antwoorden rechtstreeks vanaf je pols verzenden (alleen Android-gebruikers).

Last but not least heeft de Charge 5 een prachtig AMOLED-display met volledige kleur en een Always-On Display-modus, zodat jij je realtime trainingsstatistieken of de tijd kunt bekijken met slechts een blik op je horloge

Fitbit Charge 5 Review >
Fitbit Charge 5 Vergelijken >

Fitbit Charge 5 Prijs vergelijken >

Functies:

 • Optimaliseer je trainingsroutine met een dagelijkse gereedheidsscore
 • Ontvang een dagelijkse Stress Management Score die de reactie van je lichaam op stress laat zien en onderneem stappen om je niveaus te verbeteren met een mindfulness-sessie met EDA-sensor om de pols
 • Met het Health Metrics-dashboard kun je SpO2, hartslagvariatie, huidtemperatuurvariatie en meer volgen
 • Bekijk je realtime tempo en afstand zonder je telefoon met ingebouwde GPS

Je statistieken komen tot leven op een nieuw kleurentouchscreen dat twee keer helderder is dan Charge 4 bij daglicht, allemaal met een batterijduur tot 7 dagen

Krijg een beter inzicht in uw slaapkwaliteit met een dagelijkse slaapscore en grafieken van je tijd in lichte, diepe en REM-slaap

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Fitbit Charge 5 dames bandje Wit/Goud

De Fitbit Charge 5 Wit/Goud voor dames is verkrijgbaar met een gouden kast. Daarbij is zijn er ook gouden bandjes te koop om je tracker te laten blingen.

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit Versa 3 – Beste voor hardlopen en yoga

De verbeterde Versa 3 is er ook in de kleur goud en is een van de vlaggenschipmodellen van Fitbit, met de bedoeling vrouwen een slimme en betaalbare ervaring te bieden. De smartwatch heeft nu keuze uit een stemassistent, met zowel Alexa als Google Assistant aan boord.

Met een ingebouwde GPS waarmee jij je telefoon kunt achterlaten en zonder kunt gaan hardlopen, zodat jij gegevens over je routes en kaarten krijgt. Muziek en Alexa zijn ook inbegrepen om je slimme ervaring compleet te maken.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bekijk de beste prijs

De Women’s Health Tracker-functie maakt ook deel uit van de Versa 3, waarmee je je cycli kunt volgen en al je gegevens kunt vastleggen. Met behulp van deze gegevens kan het horloge symptomen voorspellen, zoals hoofdpijn en krampen. Je kunt ook je ovulatiedagen volgen en hebben.

Andere slimme functies zoals NFC Payments, PurePulse 2.0 en Active Zone Minutes zijn ook inbegrepen. Een coole upgrade van deze tracker, de batterijduur kan nu sneller opladen en tot 6 dagen mee gaan.

Fitbit Versa 3 Review >

Functies:

 • Ingebouwde GPS houdt je hardloopsessies, ritten, trektochten en meer bij zonder dat je je telefoon bij je hoeft te dragen.
 • Actieve zone minuten, voel een gezoem wanneer jij je doelhartslagzones bereikt tijdens het sporten
 • Verbeterde hartslagmeter met PurePulse 2.0.
 • Gratis 90 dagen Fitbit Premium
 • Batterij tot 6 dagen met snel opladen, krijg een dag batterij in slechts 12 minuten.
 • Houd trainingen in realtime bij met meer dan 20 op doelen gebaseerde trainingsmodi.
 • Waterbestendig tot 50M

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Fitbit Versa 3 dames bandje Milanees Rose Goud

Voor de Versa 3 zijn er mooie bandjes van goud te verkrijgen, waaronder de populaire en mooie Milanees bandjes. Er zijn diverse kleuren goud, waaronder rosé goud en champagne en wit goud.

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit Sense – Beste smartwatch

De Sense is er ook in de kleur goud en is tegenwoordig de krachtigste smartwatch die Fitbit ooit heeft gemaakt. Met nieuwe Health Smart Functions die klaar zijn om je algehele gezondheid te verbeteren, niet alleen gericht op fitness maar ook op je stressniveaus.

De Sense wordt geleverd met een ECG-scanner die medische hartslagmetingen kan doen, zodat je tekenen kunt detecteren die verband houden met verschillende hartaandoeningen, zoals atriale fibrillatie. Tegelijkertijd registreert het je hartslag in verschillende omstandigheden en leer je ervan.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

De andere gezondheidsgerelateerde nieuwe Smart-functie is de Stress Monitor die werkt met een EDA-scan om je stressniveaus te meten met behulp van elektrodermale activiteit (EDA) reacties. Je kunt een snelle scan van 2 minuten uitvoeren en een volledige analyse van je stressniveaus krijgen.

Naast alle nieuwe high-end slimme functies wordt de Sense ook geleverd met NFC-betalingen, muziekopslag, het volgen van de gezondheid van vrouwen, oproepen vanaf je horloge en Alexa Voice-commando, waardoor je de volledige slimme ervaring krijgt.

Als het op prijs aankomt, is het de duurste Fitbit met meer dan € 250, maar in vergelijking met de concurrentie die ongeveer € 400 kan kosten voor de basismodellen en € 600 voor de premiummodellen, is de prijs logischer :).

Fitbit Sense Review >

Functies:

 • EDA Scan-app – om je stressniveaus te controleren
 • De Fitbit ECG-app – die door de FDA is goedgekeurd.
 • Gratis proefperiode van 6 maanden Fitbit Premium voor nieuwe Premium-gebruikers
 • Hoge en lage hartslagmeldingen waarschuwen je als de jouwe boven of onder je gemiddelde lijkt
 • De batterij gaat meer dan 6 dagen mee, en snel opladen zorgt ervoor dat je de hele dag in slechts 12 minuten kunt opladen (varieert met gebruik en andere factoren; tot 12 uur met continue GPS)
 • Gebruik ingebouwde GPS tijdens hardloopsessies, wandelingen, ritten en meer om het tempo en de afstand te zien zonder je telefoon
 • Gebruik je stem met Amazon Alexa Built-in om het weer te bekijken, herinneringen in te stellen, slimme huishoudelijke apparaten te bedienen en meer vanaf je horloge

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Gouden dames bandjes voor Fitbit Sense

Er zijn ook goudkleurige bandjes voor de Sense. De bandjes van de Sense en Versa 3 zijn hetzelfde en passen dus zowel op de Versa3 alsook de Sense.

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit Luxe Goud – Het beste voor mode

De Fitbit Luxe en de Fitbit Luxe Special Edition Goud is de meest modieuze en meest gestroomlijnde fitnesstracker uit de reeks, het biedt enkele van Fitbit’s beste eigenschappen in een juweelachtig horloge dat wordt geleverd met een reeks banden.

De gouden Gorjana roestvrijstalen schakelarmband is de meest luxueuze van alle Fitbit-modellen ooit. Als het op functies aankomt, zal de Luxe niet teleurstellen, je kunt ook je slaap, stappen, stress, hartslag, ademhaling, trainingen en zijn zwembestendigheid tot 50 meter volgen. De kast van de Luxe is in de kleur goud.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Al je gegevens worden weergegeven op een superhelder en helder AMOLED-display, dat je dagelijkse statistieken in kleur weergeeft met vloeiende animaties.

Houd er rekening mee dat ze naast de Gorjana een meer basic ontwerp bieden (die we moeten vermelden kost € 179,00), het reguliere ontwerp dat er ook slank uitziet en een aantal mooie keuzes heeft voor vrouwen kost € 136,00 en je kunt kiezen uit zwart, maanwit en orchidee en bandjes voor verschillende gelegenheden.

Een ander pluspunt voor de Luxe is hoe aangenaam het voelt, zelfs met de Gorjana-band is de tracker ongelooflijk comfortabel om te dragen. Je zult niet eens het gevoel hebben dat je het draagt, dit is geweldig voor vrouwen die hun gezondheidsgewoonten 24/7 willen volgen, het zal je niet storen tijdens je slaap en je kunt het ook onder de douche gebruiken. Bovendien kun je hem langer dan vijf dagen dragen omdat de batterij zo lang meegaat.

Fitbit Luxe Review >

Functies:

 • Design als een sieraad en een tracker die ook dienst doet als tijdloos accessoire en een levendig kleurendisplay heeft
 • Slaap beter om je dagen krachtiger te maken met slaapregistratie en slaapscore in de Fitbit-app
 • Voel een buzz wanneer jij je doelhartslagzones bereikt, terwijl je actieve zone minuten verdient
 • 6 maanden proefversie van Fitbit Premium
 • Maximaliseer je training, begrijp de hartslagtrends in rust en schat het calorieverbruik beter in met 24/7 hartslagmeting
 • Geniet tot 5 dagen van de batterij zonder te hoeven stoppen om op te laden
 • Verbind Luxe met de GPS van je telefoon en zie realtime tempo en afstand op je pols

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Fitbit gouden schakelarmband voor dames

Als we het hebben over een Fitbit voor dames en goud dan hebben we het over de Fitbit Luxe, Fitbits meest luxueuze activity tracker, ook verkrijgbaar met een luxe gouden schakelarmband van het tijdloze sieradenmerk gorjana,

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit Charge 4 – Beste (2020) voor GPS-tracking

De Charge 4 heeft geen uitvoering in de kleur goud, maar kan wel met met goud worden versierd door het assortiment gouden bandjes. De Charge 4 wordt wel geleverd met alle functies die je graag zou willen hebben op een fitnesstracker en meer! Het is een geweldige partner voor buiten, omdat je je hardloopsessies, ritten, trektochten en meer nauwkeurig kunt volgen met behulp van de ingebouwde GPS en je tempo en afstand op het scherm kunt controleren tijdens je trainingen.

Je kunt ook je hartslagveranderingen tijdens je training volgen en een intensiteitskaart langs je route hebben. Het biedt ook Active Zone Minutes en Sp02-monitoring.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Maar dat is niet alles! er is ook Fitbit Pay voor contactloze betalingen, en als je je telefoon bij je hebt, kun je de Charge 4 gebruiken om je Spotify-afspeellijst te bedienen. De levensduur van de batterij kan tot zeven dagen duren in de normale modus en vijf uur in de GPS-modus.

De Fitbit Charge 4 is een van de beste trackers als het gaat om prijs en functies, en is vaak erg goedkoop te vinden op Bol.com. Er is geen kleurenscherm, maar dit is een uitstekende fitnesstracker die alle functies bevat die je nodig hebt en meer.

Fitbit Charge 4 Review >

Functies:

 • Ingebouwde GPS om je tempo en afstand op het scherm te zien tijdens hardloopsessies, ritten, wandelingen en meer
 • Active Zone Minutes, voel een zoem wanneer jij je doelhartslagzones bereikt tijdens het sporten.
 • 24×7 hartslag om de hartslag in rust bij te houden en je calorieverbranding beter te meten.
 • Bekijk je SpO2-nachtgemiddelde en bereik op de pols en bekijk trends van de afgelopen week in de Fitbit-app
 • Houd je huidtemperatuur elke nacht bij om te zien hoe deze verschilt van je persoonlijke basislijn
 • Houd trainingen in realtime bij met meer dan 20 op doelen gebaseerde trainingsmodi.
 • Het is ook zwembestendig en waterbestendig tot 50 meter, dus je kunt zwemmen volgen, onder de douche dragen en meer

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Fitbit Charge 4 gouden dames bandjes

Zowel de Charge 4 alsook de Charge 3 hebben gouden bandjes (en natuurlijk ook ander banden). De bandjes passen zowel op de 3 alsook de 4.

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit Inspire 2 – Beste batterijduur

De Fitbit Inspire 2 heeft geen gouden kast maar je kunt de bling wel toevoegen door middel van gouden bandjes. De Inspire 2 is een high-end tracking gecombineerd met een strakke stijl, dat is waar het bij de Inspire 2 om draait!. Met slaap-, hart- en fitnesstracker om een ​​volledig overzicht te krijgen van de gezondheids- en fitnessniveaus van je lichaam.

De Inspire 2 is de verbeterde versie van die van Fitbit best verkopende, de Inspire HR, met een vergelijkbaar ontwerp en de meeste van dezelfde functies die op dit model zijn verbeterd, maar de grootste verbetering van al het dubbele vermogen op de levensduur van de batterij!

Nu heb je een batterijlevensduur van 10 dagen en een snellere oplaadbare batterij!, waarmee je een hele dag batterijduur kunt opladen in slechts 12 minuten.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

De Inspire 2 wordt ook geleverd met een Fitbit Premium-abonnement van 1 jaar, een deal die alleen beschikbaar is op dit model, waardoor je premiumfuncties kunt gebruiken om nog diepere metingen van je trackinggegevens te krijgen.

Voor het volgen van sporten heb je ook meer dan 20 trainingsmodi, van fietsen, fietsen, zwemmen, yoga, om er maar een paar te noemen, waar je doelen zoals afstand, verbrande calorieën en meer kunt bijhouden.

Fitbit Inspire 2 Review >

Functies:

 • Actieve zone minuten
 • 1 jaar Fitbit Premium
 • 24/7 hartslag om de hartslag in rust bij te houden en het calorieverbruik te meten
 • 10 dagen batterijduur voor dagelijkse vooruitgang zonder constant opladen.
 • Slaap volgen – Volg diepe en REM-slaap en ontvang een slaapscore
 • Ontvang oproep-, sms-, agenda- en smartphone-app-meldingen direct om je pols.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Fitbit Inspire dames gouden bandjes

Ook voor de Inspire 2 zijn er mooie gouden bandjes zoals milanees en schakelbanden in de kleuren goud, rosé en champagne kleuren. Natuurlijk zijn er ook ander mooie bandjes die je kunt kopen voor de Inspire 2.

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit Versa 2 – Beste voor het volgen van sport

De Versa 2 werd gelanceerd in oktober 2019, met alle geweldige eigenschappen en functies die de Versa tot een bestseller maakten, en met een aantal nieuwe en coole nieuwe functies die hem naar een hoger niveau tillen als het gaat om de slimme ervaring.

Met een langere levensduur van de batterij die tot 6 dagen kan gaan en mooie nieuwe functies zoals de Alexa-integratie waarmee je Alexa naar je agenda of richting kunt vragen, om er maar een paar te noemen, evenals de mogelijkheid om te communiceren met de andere slimme apparaten die je in huis hebt.

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Een andere mooie toevoeging aan dit model is de Spotify Connect waarmee je de nieuwste en beste muziek kunt krijgen, gewoon vanaf je horloge, waardoor het perfect is voor hardlopen of buitenactiviteiten. Plus het volgen van de gezondheid van vrouwen, hoogwaardige fitnessfuncties, NFC-betalingen, alles in een waterdicht horloge. Hoewel deze niet nieuw zijn aangezien deze ook in het vorige Versa-model zat.

Fitbit Versa 2 Review >

Functies:

 • Prachtig ontwerp, hoge kwaliteit
 • Altijd display aan weergave
 • Helder AMOLED-display
 • Lichtgewicht voor 24/7 dragen
 • Gedetailleerde gegevens
 • Ingebouwde microfoon

Kijk voor de beste prijs van vandaag op Bol.com

Bestel bij Bol.com

Fitbit Versa 2 gouden bandjes

De Fitbit Versa 2 is een elegante dames horloge met een gouden afwerking die je nu voordelig kunt kopen omdat het een wat oudere model is. Er is een ruim assortiment bandjes, met natuurlijk ook gouden bandjes.

Meer (gouden) bandjes vind je hier…

Fitbit dames: alles wat je moet weten over de Fitbit voor vrouwen

Je kunt er tegenwoordig bijna niet omheen: de Fitbit! Dit handige apparaatje zien we steeds vaker om de polsen van zowel mannen als vrouwen. Dat is ook niet gek, de Fitbit is namelijk voorzien van talloze handige functionaliteiten! Maar wat is de Fitbit dames precies? Wat zijn de voordelen van deze handige gadget? En waarom dragen steeds meer vrouwen een Fitbit? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Fitbit voor vrouwen en behandelen we de meest gestelde vragen die we hebben ontvangen over deze handige wearable.

Fitbit voor vrouwen: een onmisbare gadget

We beginnen met de eerste en wellicht de belangrijkste vraag: wat is een Fitbit dames precies? Een Fitbit is meer dan een horloge. Het apparaatje wordt ook wel een wearable of activity tracker genoemd. Een wearable is een digitaal product dat je bij je draagt en waarbij technologie, ofwel een computeronderdeel, een rol speelt. Een activity tracker is een apparaatje waarmee je je activiteit kunt bijhouden. Zo krijg je inzicht in hoeveel je beweegt, hoe hoog je hartslag is, hoeveel calorieën je verbrandt, maar ook in hoe je slaappatroon is. Een Fitbit dames horloge biedt dus inzicht in je gezondheid, waardoor je gericht kunt werken aan de verbetering hiervan. 

Toegang tot je favoriete apps

Wat een Fitbit dames onderscheidt van een ‘normaal’ horloge of activity tracker, is dat een Fitbit gekoppeld kan worden aan je smartphone. Een voordeel hiervan is dat je de gegevens die je via je Fitbit meet, ook kunt bekijken op je telefoon. Handig, want op die manier kun je de data analyseren via een groter scherm! Bovendien bieden sommige Fitbit dames modellen toegang tot een app store, waarmee je verschillende apps kunt downloaden voor op je Fitbit. 

Fitbit dames voordelen

Het is niet voor niets dat steeds meer vrouwen overgaan tot het aanschaffen van een Fitbit dames. De Fitbit kent namelijk een heleboel voordelen. Zo kun je met een Fitbit de eerste stap zetten naar een gezonder leven. Dit komt voornamelijk doordat het dameshorloge je activiteit meet en een stappenteller en calorieënteller bezit. Ben je bang dat je niet genoeg beweegt? Sommige Fitbit dames modellen kunnen je signalen geven wanneer je een poosje niet hebt bewogen. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de dag genoeg hebt gedaan. 

Fitbit Dames

Daarnaast geven sommige Fitbit dames modellen je de mogelijkheid om in te voeren hoeveel water je hebt gedronken. Hierdoor leer je hoeveel water je gemiddeld drinkt op een dag en kun je ervoor zorgen dat je goed gehydrateerd blijft. 

Last but not least: de Fitbit dames is ook erg stijlvol. Dit is een van de redenen waarom de Fitbit erg populair is onder dames. De Fitbit dames is verkrijgbaar in tientallen trendy modellen. Zo is het dameshorloges zwarte wijzerplaat een aanrader. Je hebt ook keuze uit diverse soorten andere bandjes en talloze kleuren. 

Ontdek de verschillende modellen van Fitbit dames horloges

Bij Fitbit maken ze een groot aantal smartwatches. Wat deze horloges gemeen hebben, is dat ze je helpen bij het werken aan je conditie en ze een goed beeld geven van hoe het met jouw gezondheid gaat. Zo zijn de smartwatches voorzien van speciale functies. Niet alleen voor je lichamelijke gezondheid, maar ook voor je mentale gezondheid. De Fitbit dames geeft je toegang tot relaxoefeningen waarmee je tot rust kunt komen en je leert meer over je slaapgedrag. 

Nu we weten wat de Fitbit precies is, wat je ermee kunt doen en wat de voordelen zijn van dit handige dameshorloge, is de kans groot dat je benieuwd bent naar de verschillende modellen van Fitbit dames horloges. Laten we er meteen induiken!

Fitbit Sense

Een populair model is de Fitbit Sense. Dit is een unisex horloge dat verkrijgbaar is in vele trendy kleuren. Ook heb je de keuze uit diverse Fitbit sense bandjes, waardoor je het horloge altijd naar wens kunt stijlen. Een van de handige functies van de Fitbit Sense is de stressmeting. De wearable beschikt namelijk over een EDA-sensor, waardoor de elektrodermale activiteit van de huid wordt gemeten. De slimme sensor herkent veranderingen direct, waardoor de Fitbit dames kan aangeven wanneer je last hebt van stress. Het voordeel hiervan is dat je meer inzicht krijgt in de momenten die je stress bezorgen, waardoor je hier gericht op kunt inspelen.

Fitbit Sense kopen

Met GPS

Fitbit Sense

5/5

Bij bol.com

Fitbit Luxe

Ben je op zoek naar een dameshorloge staal? Dan is de Fitbit Luxe wellicht iets voor jou! Dit prachtige dameshorloge is de slimste en strakste activity tracker van Fitbit dames op dit moment. Het horloge is gemaakt van premium roestvrijstaal, waardoor het alle weersomstandigheden aankan. Dit prachtige Fitbit dameshorloge is niet alleen klein en slank, maar beschikt ook over alle handige functionaliteiten die je van Fitbit mag verwachten. Denk hierbij aan een sensor die het zuurstofniveau in je bloed meet. Ook beschikt de Fitbit Luxe over een helder en haarscherp display, waarop alles goed te lezen is. De Fitbit Luxe is dankzij het design razend populair onder de dames. De kans is daarom erg groot dat deze wearable ook bij jou in de smaak valt!

Fitbit Luxe kopen

Stijlvol

Fitbit Luxe

Wit | Zwart | Goud | Roze

4.5/5

Bij bol.com

Fitbit dames Charge

Hecht je waarde aan een strak design dat bij elke outfit past? De Fitbit dames Charge 5 is dan een goede keuze. Deze waterbestendige activity tracker beschikt over een ingebouwde GPS en werkt goed in combinatie met IOS en Android. Een groot voordeel van deze smartwatch is de levensduur van de batterij. De Fitbit Charge zorgt er namelijk voor dat je tot wel 7 dagen kunt joggen, lopen, slapen of zwemmen met je Fitbit aan je pols, zonder je zorgen te hoeven maken dat je met een lege batterij komt te zitten.

Fitbit Charge 5 kopen

Met GPS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij bol.com

Meest gestelde vragen over Fitbit dames

Wil je meer weten over het Fitbit dames horloge? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen verzameld, zodat je snel antwoord krijgt op je vraag. Als jouw vraag er niet tussen staat, kun je gerust een reactie achterlaten onder dit artikel. We zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 1. Voor wie is de Fitbit dames geschikt?

Wanneer je denkt aan een activity tracker, is de kans groot dat je denkt aan sporters als doelgroep. Echter, de Fitbit dames is niet alleen geschikt voor vrouwen die fanatiek sporten. Steeds meer mensen dragen een Fitbit omdat ze willen werken aan hun gezondheid en meer inzicht willen krijgen in hun gedrag. 

 1. Welke functionaliteiten heeft de Fitbit dames?

De Fitbit dames beschikt over talloze functionaliteiten waardoor jij gezonder en relaxter leert leven. Zo volgen alle wearables van Fitbit automatisch je activiteiten, stappen en je slaap. Ook zijn alle Fitbit dames horloges waterbestendig, waardoor je met een gerust hart kunt zwemmen of een ontspannen bad kunt nemen met de Fitbit aan je pols. Afhankelijk van het gekozen model, kun je profiteren van handige functies zoals een hartslagmeting, mobiele betalingen met je Fitbit, toegang tot een app store, ingebouwde GPS en het volgen van work-outs op je scherm. 

 1. Is de Fitbit een dameshorloge zonder batterij?

Nee, de Fitbit is geen dameshorloge zonder batterij. Wel gaat de batterij van een Fitbit erg lang mee. Zo gaat de batterij gemiddeld 4 tot 6 dagen mee zonder op te laden. Hierdoor kun je dagenlang achter elkaar genieten van je Fitbit. Het opladen van de smartwatch duurt doorgaans 1 tot 2 uur. 

 1. Fitbit Premium vs Free: wat is het verschil?

Wil je jouw Fitbit ervaring naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor Fitbit Premium. Fitbit Premium is een betaald lidmaatschap waarbij je een uitbreiding ontvangt van het bestaande Fitbit platform (ook wel Fitbit Free genoemd). Bij Fitbit Premium geniet je als gebruiker van verschillende extra voordelen in vergelijking met de standaard Fitbit-ervaring. 

Denk hierbij aan slaapbegeleiding, dynamische trainingen, geavanceerde inzichten, uitdagingen en gezondheidscoaching. Als je geïnteresseerd bent in Fitbit Premium, kun je gebruikmaken van de gratis proefversie. Hierbij kun je Fitbit Premium 7 dagen gratis uitproberen. Tijdens de coronapandemie heeft Fitbit de proefperiode zelfs verlengd tot 90 dagen! Zo kun je alle voordelen van Fitbit Premium optimaal ervaren, voordat je overstapt op zo’n betaald lidmaatschap.

 1. Wat kost Fitbit Premium?

Een Fitbit Premium abonnement kost € 8,99 per maand. Ook is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Je betaalt dan € 79,99 per jaar. Omgerekend is dit € 6,67 per maand.

 1. Is de Fitbit dames waterdicht?

Ja, alle horloges van Fitbit zijn waterdicht tot 50 meter. Hierdoor zijn de smartwatches zeer geschikt om mee te gaan zwemmen of in bad te gaan. Een regenbui op komst? Geen nood. Met de Fitbit dames kun je gerust alle weeromstandigheden aan.

 1. Beschikt de Fitbit dames over een ingebouwde GPS?

Sommige modellen van Fitbit dames beschikken over een ingebouwde GPS, waardoor je altijd kunt bijhouden waar je bent, welke afstand je aflegt, enzovoort.

 1. Welke apps kan ik gebruiken met de Fitbit dames?

Als je beschikt over de Fitbit dames, heb je niet alleen toegang tot de standaard Fitbit-app. Er zijn genoeg apps die samenwerken met Fitbit. Denk hierbij aan apps als Fitstar, Wokamon, Under Armour Record, Nudge, Strava, MyFitnessPal en Lumosity.

Inhoudsopgave

Plaats een reactie