Fitbit Ace 3 (2021) Activity tracker voor Kinderen

Fitbit ace 3 activity tracker voor kinderen

De Fitbit Ace 3 (NIEUW! 2021) activity tracker voor kinderen is voorzien van een PMOLED-display met geanimeerde karakters op de wijzerplaat die steeds veranderen en groeien naarmate kinderen de hele dag vooruitgang boeken in de richting van hun doel. De tracker wordt geleverd met een siliconen band en een veilige, verstelbare sluiting en is waterdicht tot 50 meter.

Fitbit Ace 3 kopen

KIDS

Fitbit Ace 3

Activity tracker kinderen

5/5

Bij bol.com

Fitbit Ace 3 is verkrijgbaar in de kleuren:  Zwart | Blauw | Geel

Fitbit heeft zijn nieuwste op kinderen gerichte fitnesstracker gelanceerd – Ace 3 – de opvolger van de Fitbit Ace 2. De nieuwe tracker is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en ondersteunt het volgen van de slaap en wordt geleverd met een batterijduur van maximaal 8 dagen.

Op het gebied van gezondheid en fitness houdt de Fitbit Ace 3 de hele dag stappen en actieve minuten bij met de mogelijkheid voor ouders om vriendelijke herinneringen op de pols in te stellen voor kinderen om te bewegen als ze te lang stil hebben gezeten.

De activity tracker gaat tot wel 8 dagen mee na één keer opladen en heeft ongeveer twee uur nodig om volledig op te laden. Het is compatibel met Apple iOS 12.2 of hoger en Android OS 7.0 of hogere versies via de Fitbit-app.

De Fitbit Ace 3 was per 15 maart beschikbaar als pre-order voor 79,- euro (in de kleuren zwart en blauw), maar je kunt inmiddels de activity tracker nu overal in Nederland kopen.

Verschil Fitbit Ace 3 en Ace 2

Laten we nu eens kijken hoe de Fitbit Ace 3 verschilt van zijn voorganger – de Fitbit Ace 2.

Specificaties

Ace 3

Ace 2

Afmeting

3,7 x 1,6 cm (lxb)

3,6 x 1,6 cm (lxb)

Grootte

Past om polsen 12,2 - 17,3 cm

Past om polsen 11,6 - 16,7 cm

Scherm

PAMOLED-touchscreen

OLED-touchscreen in grijstinten 

Waterbestendig

50 meter

50 meter

Gezondheid en fitness

Slaaptracking; herinneringen om te bewegen; herinneringen voor het slapengaan; de hele dag activiteiten volgen

Slaaptracking; herinneringen om te bewegen; herinneringen voor het slapengaan; 60 minuten bijhouden van activiteiten

Meer

Oproep alert; alarmen; timer en stopwatch

Oproep alert; alarmen; timer en stopwatch

Batterijduur

Tot 8 dagen

Tot 5 dagen

Draadloze connectie

Bluetooth 4.2

Bluetooth 4.0

Compatibiliteit

Apple iOS 12.2 of hoger en Android OS 7.0 of hoger

Apple iOS 12.2 of hoger en Android OS 7.0 of hoger

Prijs

€ 79,-

€ 79,-

Kleuren

Blauw, Zwart

Blauw, Rood

De schermgrootte krijgt een enorme boost, het is groter en 20% helderder dan het 0,7-inch scherm van de Ace 2. Het is ook een touchscreen.

Fitbit heeft nieuwe geanimeerde wijzerplaten toegevoegd, met verschillende ruimteschepen, marsmannetjes en dierenfiguren die groeien en veranderen naarmate ze dichter bij hun dagelijkse fitnessdoelen komen. Er zullen ook Minions-bandjes zijn die apart worden verkocht.

Fibit Ace 3 activity tracker, beste voor kinderen

Fitbit heeft ook het effect van de pandemie bij kinderen benadrukt, met een sprong in de tijd die voor tv’s en schermen wordt doorgebracht.

fitbit ace 3 kids fitness tracker voor kinderen - blauw staooenteller

De Ace 3 zet bewegingsherinneringen centraal en herinnert kinderen eraan om die 250 stappen per minuut te halen op weg naar 60 minuten actieve tijd per dag.

Het is nog steeds een monochroom scherm, dus hier geen kleuropties. En de belangrijkste functies zijn nog steeds het volgen van stappen, sportmonitoring en slaapinzichten. Er is geen hartslagmeter, maar hij biedt wel zwemvaste 5ATM-waterbestendigheid.

Er zijn ook herinneringen voor het slapengaan en stille alarmen om ouders te helpen een vast slaapschema te krijgen en er zijn ook timers en racen met de stopwatchfuncties die in het horloge zijn ingebouwd.

Fitbit Ace 3 display

Er is geen gps, dus dit is nog steeds een apparaat dat is ontworpen om kinderen actief te houden, in plaats van zich te concentreren op veiligheid.

De Fitbit Ace gebruikt een app waarmee ouders toegang en een kinderweergave kunnen instellen, maar de functieset is beperkter dan zijn belangrijkste rivaal – de Garmin Vivofit Junior.

Fitbit heeft Family Face Off-uitdagingen toegevoegd, zodat kinderen kunnen concurreren met broers en zussen en ouders om actieve tijd te verdienen. Er zijn ook gedeelde mijlpalen en badges om te verzamelen. De nieuwe Fitbit Ace 3 releasedatum was 15 maart 2021 en is nu overal te koop.

Fitbit Ace 3 kopen

KIDS

Fitbit Ace 3

Activity tracker kinderen

5/5

Bij bol.com

Bestel hier de Fitbit Ace 3 voor kinderen bij Bol.com

Fitbit Ace 3 kids FAQ’s

Lees ook de veelgestelde vragen over de Fitbit Ace 3 Kids activity tracker:

De Fitbit Ace 3 is er voor kinderen van zes jaar en ouder en het heeft een aantal indrukwekkende nieuwe functies. Zo kan de Fitbit acht dagen meegaan zonder opnieuw op te laden, zodat uw kinderen niet permanent aan de oplaadkabel zijn vastgemaakt.

De Fitbit heeft daarbij ook een stappenteller om bij te houden hoeveel stappen uw kind maakt en houdt zelfs toezicht op de slaapgezondheid om ervoor te zorgen dat ze voldoende slaap krijgen voordat ze naar school gaan. De Ace 3 is ook voorgeprogrammeerd met aanbevolen dagelijkse gezondheidsdoelen om uw kinderen in vorm te helpen.

Verschil Fitbit Ace 3 en Ace 2 is dat het scherm van de Ace 3 nu een PAMOLED-touchscreen heeft. Daarbij kan de Ace 3 de hele dag activiteiten volgen in plaats van 60 minuten. De batterijduur is van 5 naar 8 dagen gegaan. De Ace 3 heeft geanimeerde karakters op de wijzerplaat die steeds veranderen en groeien naarmate kinderen de hele dag vooruitgang boeken in de richting van hun doel.

Fitbit Ace 3 is verkrijgbaar in de kleuren:  Zwart | Blauw | Geel

Lees meer…

 

De activity tracker gaat tot wel 8 dagen mee na één keer opladen en heeft ongeveer twee uur nodig om volledig op te laden. Het is compatibel met Apple iOS 12.2 of hoger en Android OS 7.0 of hogere versies via de Fitbit-app.

JA! De Fitbit Ace 3 activity tracker is waterbestendig tot 50 meter en je kunt er mee zwemmen. Daarbij hebben morsen en spatten geen schijn van kans en kunnen kinderen hem in het zwembad en in de zee dragen.

 

Plaats een reactie