Fitbit Luxe (REVIEW) release datum, prijs en functies

Fitbit Luxe fitnesstracker

Nieuwe Fitbit Luxe fitnesstracker brengt luxe stijl en AMOLED-display

Fitbit heeft zijn nieuwe Fitbit Luxe onthuld – een stijlvolle fitnesstracker gericht op vrouwen (voornamelijk), die voor het eerst een AMOLED-scherm naar het bandformaat brengt.

Bestel NU de Fitbit Luxe bij Bol.com

Fitbit Luxe kopen

NIEUW

Fitbit Luxe

4.5/5

Bij bol.com

Fitbit’s recentere wearables in bandstijl waren gericht op het leveren van waarde zoals bij de Fitbit Inspire 2 of het aanbieden van meer technologie zoals bij de Fitbit Charge 4 – maar de Luxe is daarbij ook en meer ontworpen om een beter uitziend, draagbaar apparaat te leveren.

Elegante fitnesstracker 2021

Dit is een goede comeback van Fitbit, die de topfuncties en eersteklas materialen en specificaties biedt voor € 149,-

Fitbit Luxe fitnesstracker luxe roze

De Luxe heeft hetzelfde AMOLED-display als de Versa 3 en Sense. En het slaagt er nog steeds in om dezelfde batterijduur van 5 dagen te leveren als de rest van zijn assortiment.

Fitbit Luxe, mooi, sterk en klein

De Fitbit Luxe is kleiner dan je zult vinden bij andere soortgelijke activity trackers. Het is een display van 124 x 206 pixels met een dichtheid van 326 PPI – en meet 0,76 inch. Dat is goed voor het draagcomfort. De touchscreen-bediening werkt zonder dat er fysieke knoppen aanwezig zijn.

En het is niet alleen het scherm dat de luxe behandeling krijgt. De Fitbit Luxe-kast is gemaakt van roestvrij staal, dus het is een grote visuele en kwalitatieve stap vooruit ten opzichte van de rest van de Fitbit-tracker-line-up. De Luxe is verkrijgbaar in wit, zwart en orchidee (roze) en er is een speciale Fitbit Luxe Gorjana met gouden schakelarmband beschikbaar voor € 199,- [hier]

En onder de motorkap bevinden zich veel van de beste eigenschappen van de Fitbit Sense.

Nieuwe Fitbit Luxe fitnesstracker brengt luxe stijl en AMOLED-display

Special Edition Fitbit Luxe Gorjana met gouden schakelarmband

Er is huidtemperatuur-meting mogelijk, HRV en SpO2 (voor ademhalingssnelheid en zuurstofverzadiging), die allemaal worden gerapporteerd in de Fitbit Health Metrics.

Het is waterbestendig tot 50 meter en volgt het zwemmen in het zwembad. Je kunt je Fitbit kalibreren op de grootte van het zwembad om de lengtes nauwkeurig te volgen.

Stressdetectie

En stressdetectie komt over van de Fitbit Sense, en de stressscore zal deel uitmaken van de mix. Er is echter geen EDA-sensor op de Fitbit Luxe waarmee gebruikers de stressrespons kunnen controleren met behulp van elektrodermale activiteit. De EDA-sensor vind je wel op de Fitbit Sense smartwatch.

Fitbit Luxe fitnesstracker luxe zwart

Er is geen GPS aan boord (hoewel je verbonden GPS kunt gebruiken vanaf een gekoppelde smartphone). Het ondersteunt de nieuwe Active Zone Minutes-statistiek, die je beloont voor tijd besteed aan hogere hartslag. Er zijn 20 ingebouwde trainingsmodi en het houdt ook automatisch trainingen bij.

De Fitbit Luxe wordt geleverd met zes maanden Fitbit Premium, en dat betekent dat de Luxe toegang heeft tot alle geneugten van de Fitbit-app – van geavanceerde slaapmonitoring, begeleide trainingen en mindfulness inclusief de Deepak Chopra-inhoud en handmatige bloedglucose-tracking.

Fitbit Luxe kopen

De Luxe wordt geleverd met een prijskaartje van € 149 euro. De releasedatum is 31 mei 2021, je kunt hem nu al reserveren. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in stijl boven ingebouwde GPS, is deze elegante tracker een echte aanrader.

De Fitbit Luxe is nu verkrijgbaar als pre-order. 

Fitbit Luxe kopen

NIEUW

Fitbit Luxe

4.5/5

Bij bol.com

Bestel NU de Fitbit Luxe bij Bol.com

Fitbit Luxe fitnesstracker FAQ’s

Lees ook de veelgestelde vragen over de Fitbit Luxe fitnesstracker:

De Fitbit Luxe is heeft standaard siliconen bandjes. De Fitbit Luxe Special Edition wordt geleverd met een schakelarmband van het sieradenmerk Gorjana en is daardoor ook duurder dan de standaard uitvoering.

Fitbit Luxe - Fitnesstracker - Wit

Fitbit Luxe Special Edition Goud

Ja! Je bent verbonden vanaf je pols met oproep-, tekst- en smartphonemeldingen die je in één oogopslag kunt lezen.

 

Ja! De Fitbit Luxe meet SpO2 – het zuurstofniveau in je bloed – het kan je helpen leren wanneer er een aanwijzing kan zijn voor belangrijke veranderingen in je conditie en welzijn. Bekijk je SpO2-nachtgemiddelde met SpO2-wijzerplaat en bekijk trends van de afgelopen week in de Fitbit-app.

Ja! De Fitbit Luxe fitnesstracker is waterdicht tot 50 meter en je kunt er mee zwemmen (ook douchen).

Nee! De de Fitbit Luxe fitnesstracker heeft geen ingebouwde GPS, maar je kunt de Fitbit Luxe wel verbinden met GPS via je telefoon.

Fitbit’s met ingebouwde GPS tracking

Wil je een Fitbit met ingebouwde GPS? Dan zijn onderstaande Fitbit’s een goede keuze. Alle onderstaande modellen hebben ingebouwde GPS tracking.

  1. Fitbit Sense Smartwatch
  2. Fitbit Versa 3 smartwatch
  3. Fitbit Charge 4 activity tracker
  4. Fitbit Ionic smartwatch

Plaats een reactie