Fitbit Dames Aanbieding: de Beste Fitbit-Deals in 2023

Fitbit dames aanbiedingen zijn deze maand (januari 2023) overal. Of je nu weer in de sportschool bent of nog steeds vanuit huis aan het trainen bent, een goede aanbieding voor een van de beste dames Fitbit’s kan je helpen je fitnessdoelen bij te houden en te bereiken.

Als je het merk niet kent, Fitbit activity trackers behoren tot de beste fitnesstrackers die je kunt kopen. Deze draagbare apparaten zijn uitstekend geschikt om je te helpen je fitnessdoelen te volgen en te bereiken. Er zijn echter meerdere trackers en horloges om uit te kiezen en het vinden van de beste Fitbit aanbieding is niet altijd een gemakkelijke taak.

Over het algemeen heeft Bol.com de neiging om de beste Fitbit aanbieding aan te bieden. Winkels zoals Bol.com en Coolblue komen meestal overeen met Amazon die vaak de goedkoopste prijs hanteert [vergelijk hier de prijzen]. Hoewel het iets moeilijker te vinden is, hebben we ook aanbiedingen voor Fitbit-accessoires gezien, die van € 10 tot € 60 kunnen kosten op bepaalde Fitbit-banden.

Beste Fitbit dames aanbiedingen van dit moment

Fitbit Charge 5: was € 179 nu € 137 @ Bol.com
Fitbit Inspire 2: was € 89 nu € 84 @ Bol.com
Fitbit Charge 4: was € 117 nu € 64 @ Bol.com

Wil je weten waar je de goedkoopste dames Fitbit kunt kopen? Klik dan op onderstaande vergelijken link en zie in één oogopslag waar jij je het beste je favoriete Fitbit smartwatch of activity tracker kunt kopen. We laten je de voordeligste prijs zien bij Bol.com, Coolblue en Amazon.nl.

Wil je weten waneer je de voordeligste prijs kunt krijgen bij Bol.com? Bekijk dan onderstaande prijs-vergelijken-tabellen met de meest actuele prijs van januari 2023.

FITBIT CHARGE 5

Fitbit Charge 5: was € 179 nu € 157 @ Bol.com

De Fitbit Charge 5 is een mooie en geavanceerde kleine tracker, met een helder kleurenscherm en een aantal functies die gewoonlijk zijn voorbehouden aan de meer premium horloges van Fitbit, waaronder een elektrodermale activiteitssensor (EDA) en een elektrocardiogramsensor (ECG).

BEKIJK DEAL

FITBIT CHARGE 4

Fitbit Charge 4: was €119 nu € 112 bij Bol.com

Na de release van de Fitbit Charge 5 is de Fitbit Charge 4 serieus afgeprijsd op Bol.com. Met GPS en gezondheidsfuncties is de Fitbit Charge 4 voor de meeste mensen de beste fitnesstracker. Het heeft een nauwkeurige, snel verbindende GPS, een goed ontwerp en heeft verbeterde slaaptrackingtools om je te helpen je herstel op de voet te volgen.

BEKIJK DEAL

FITBIT VERSA 3

Fitbit Versa 3: was € 229 nu € 197 @ Bol.com

De Fitbit Versa 3 is een aantrekkelijke mid-range smartwatch met geavanceerde fitness-tracking en een betrouwbare batterijduur. Het heeft een iets groter scherm dan de Versa 2, een comfortabel slank ontwerp en een ingebouwde GPS.

BEKIJK DEAL

FITBIT VERSA 2

Fitbit Versa 2: was € 179 nu € 145 @ Bol.com

De Fitbit Versa 2 is een briljante fitnesstracker met fitnesscoaching en Alexa-bediening. De Versa 2 is momenteel het goedkoopst op Bol.com, met een besparing van € 50. Dit is de goedkoopste die de Versa 2 al een tijdje heeft laten vallen, dus pak de deal nu het nog kan.

BEKIJK DEAL

FITBIT SENSE

Fitbit Sense: was € 299 nu € 249 @ Bol.com

De Fitbit Sense is een briljante smartwatch die je een uitgebreid beeld geeft van je algehele gezondheid. Deze deal wordt geleverd met zes maanden gratis Fitbit Premium en omvat alle drie de verschillende kleurstellingen.

BEKIJK DEAL

FITBIT LUXE

Fitbit Luxe Special Edition: was € 199 nu € 179 @ Bol.com
Fitbit Luxe: was € 149 nu € 136 @ Bol.com

Het lijdt geen twijfel dat dit een van Fitbits meest stijlvolle fitnesstrackers is. Het heeft een lichtgewicht, aantrekkelijk ontwerp, een kleurentouchscreen en Fitbit’s gezondheidsbeheertools. Er is geen ingebouwde GPS bij deze, maar als dat je niet stoort, is het een geweldige koop.

Dit is de laagste prijs die we in een tijdje voor de Fitbit Luxe hebben gezien – en het wordt geleverd met extra banden. Haast je voordat het uitverkocht is, en als dat het geval is, bekijk dan de onderstaande deal bij Bol.com.

BEKIJK DEAL

FITBIT INSPIRE 2

Fitbit Inspire 2: was € 89 nu € 74 @ Bol.com

Bespaar € 15 op deze gebruiksvriendelijke fitnesstracker – een van de beste fitnesstrackers op de markt voor minder dan € 100. Het is betaalbaar, comfortabel en het lichtgewicht ontwerp is perfect voor 24/7 tracking. Het is een goede optie voor nieuwe gebruikers van een fitnesstracker.

BEKIJK DEAL

FITBIT ACE 3 KINDEREN

Fitbit Ace 3 Kids Minions - Activity tracker kinderen - Zwart/Geel

Fitbit Ace 3 (geel): was € 71 nu € 57 @ Bol.com

Deze activity tracker met Minions-thema is een mooie upgrade ten opzichte van de vorige Fitbit Ace 2. Met een batterijduur van 8 dagen, nieuwe gezichtsanimaties en tracking gedurende de hele dag, zal dit de kleintjes motiveren om actief te blijven. Als je geen fan bent van Minions (en we nemen het je niet kwalijk), is het ook verkrijgbaar in blauw of zwart.

BEKIJK DEAL

FITBIT ACE 2 KINDEREN

Fitbit Ace 2 Fitnesstracker voor kinderen blauw nieuwe

Fitbit Ace 2: Was € 79 nu € 63 @ Bol.com

De Fitbit Ace 2 is een van Fitbit’s top activity trackers voor kinderen. De Ace 2 houdt stappen en actieve minuten bij, zodat je kunt zien hoeveel je kleintje gedurende de dag in beweging is geweest. Er is ook slaapregistratie, zodat u kunt zien hoeveel slaap uw kind krijgt. Fitbit heeft de tracker volgestopt met leuke, motiverende functies om kinderen aan te moedigen in beweging te komen.

BEKIJK DEAL

Inhoudsopgave

Plaats een reactie