Fitbit Sense 2 Review: Release datum, Prijs en Specificaties

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde, op gezondheid gerichte smartwatch met een batterijduur van meer dan zes dagen die je helpt stress te beheersen en jouw hartgezondheid te volgen met sensoren die tekenen van atriale fibrillatie kunnen detecteren via de ECG-app en PPG-algoritme (zowel FDA goedgekeurd als CE gemarkeerd), hartslagvariabiliteit, huidtemperatuur en meer. Het bevat ook onze nieuwe Body Response-sensor, die cEDA meet voor stressmanagement de hele dag door.

Fitbit Sense 2 gezondheid en fitness smartwatch

Fitbit Sense 2 is een gezondheids- en fitness-smartwatch die compatibel is met Apple iOS en Google Android OS. Het is de opvolger van de originele Fitbit Sense en heeft een aantal mooie verbeteringen. Als je een Apple iPhone hebt met iOS 14 of hoger en een Android-telefoon met Android OS 10 of hoger, dan zal de Fitbit Sense 2 synchroniseren en goed werken met je smartphone.

Fitbit Sense 2 statistieken

De nieuwe Sense 2 kan je helpen informatie te vinden om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Met de Fitbit-app blijf je gemotiveerd en op schema met wekelijkse en longitudinale statistieken over je activiteit, hartgezondheid, slaap en stress. Bovendien kun jij je hydratatie, menstruatiegezondheid, stemming, voeding en glucosewaarden allemaal op één plek registreren. Door al je statistieken bij elkaar te zien, kun je beter begrijpen hoe de acties die je elke dag onderneemt, van invloed kunnen zijn op je welzijn en betere beslissingen kunnen nemen voor je dagelijks leven.

Fitbit Sense 2 kopen

Met GPS

Fitbit Sense 2

5/5

Bij bol.com

Je krijgt ook toegang tot belangrijke gezondheidsfuncties, waaronder Onregelmatige hartritme meldingen, die onze fotoplethysmografie (PPG)-sensor gebruikt om uw hartritme te beoordelen op tekenen van atriale fibrillatie of AFib, voor gebruikers van 22 jaar of ouder zonder bekende geschiedenis van een onregelmatig hartritme. Deze functie heeft zowel FDA-goedkeuring als CE-markering en is compatibel met een reeks van onze hartslaggestuurde apparaten.

Fitbit Sense 2 kopen

Met GPS

Fitbit Sense 2

5/5

Bij bol.com

De Fitbit-app en Fitbit Premium geven je essentiële inzichten, tools en motivatie om je te helpen je doelen te bereiken. De gratis Fitbit-app brengt de statistieken op je pols samen met tools voor slaapregistratie, stressbeheer en meer, om een completer beeld te geven van hoe het allemaal in elkaar past. Met Fitbit Premium kun je je Fitbit-ervaring nog verder uitbreiden met functies zoals Dagelijkse Gereedheidsscore en Slaap, meer gepersonaliseerde inzichten, geavanceerde analyses en meer dan 1.000 trainings- en mindfulness-sessies.

Fitbit Sense 2 afmetingen

De afmeting van de Fitbit Sense 2 is 40,5 mm l x 40,5 mm b x 12,3 mm en heeft een rechthoekig ontwerp dat aan de randen is gebogen. De smartwatch is verkrijgbaar in drie kleuren en heeft een tweekleurige vibe. De kleur van de band is donkerder en iets anders dan de kleur van het horloge. Beschikbare kleuropties voor de Fitbit Sense 2 zijn Blue Mist/Soft Gold Aluminium, Lunar White/Platinum Aluminium en Shadow Grey/Graphite Aluminium.

Fitbit Sense 2 batterij

De batterij van de Fitbit Sense 2 gaat, afhankelijk van het gebruik, meer dan 6 dagen mee. Het geeft je tot 5 uur met continue GPS en je moet de smartwatch regelmatig opladen als je het always-on display, SpO2 en de cEDA-sensor gebruikt. Het duurt ongeveer 2 uur om de batterij van de Fitbit Sense 2 van 0 tot 100% op te laden en een batterijlading van 12 minuten kan je een dag batterijduur opleveren.

Fitbit Sense 2 functies en sensoren

Deze smartwatch heeft ook alle slimme functies en multifunctionele sensoren die erg handig zijn om je gezondheid te monitoren en je conditie bij te houden. Het heeft ondersteuning voor de huidtemperatuursensor, NFC, omgevingslichtsensor, elektrische sensor om huidgeleiding (cEDA) te meten voor het volgen van lichaamsreacties, multi-path optische hartslagsensor (hartslagmeter), rode en infraroodsensoren voor zuurstofverzadiging ( SpO2)-bewaking (bloedzuurstofmonitor) en multifunctionele elektrische sensoren die compatibel zijn met de ECG-app en de EDA-app. Houd er rekening mee dat de ECG-app niet in alle landen beschikbaar is.

Fitbit Sense 2 waterdicht

Fitbit Sense 2 is ook water- en stofdicht. Het kan 50 meter diep in water zijn, maar je moet er altijd aan denken om je smartwatches droog te vegen. Fitbit Versa 4 is compatibel met iOS- en Android-apparaten. Voor degenen die oproepen willen beantwoorden via hun horloge, heeft Fitbit Versa 4 een luidspreker, een microfoon en een vibratiemotor.

Fitbit Premium

Fitbit Premium, dat gedurende zes maanden bij alle nieuwe apparaat aankopen wordt geleverd, brengt je ervaring nog verder met toevoegingen zoals Dagelijkse gereedheidsscore en slaapprofiel om dieper in je statistieken en voortgang te duiken, en meer dan 1.000 workout- en mindfulness-sessies om je geest en lichaam actief.

Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2-prijs: de prijs van de Fitbit Sense 2-gezondheids- en fitness-smartwatch is € 299,00 en heeft een aantal echt goede functies. Je kunt dit apparaat via Bol.com. Coolblue en Amazon kopen, maar het is momenteel in pre-order en wordt op 29 september 2022 verzonden. Dit is een betaalbare GPS-smartwatch die je kunt kopen en het heeft ook veel interessante functies.

Bekijk hier de Fitbit Sense 2 aanbiedingen

Fitbit Sense 2 kopen

NIEUW

Fitbit Sense 2

Wit | Zwart | Lichtblauw  

5/5

Bij bol.com

Fitbit Sense 2 vergelijken

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Sense 2 en de Fitbit Sense 1?

Bekijk dan onze Fitbit Sense vergelijken pagina.

Fitbit Sense 2 FAQ’s

Lees ook de veelgestelde vragen over de Fitbit Sense 2:

Ja! Fitbit’s smartwatches bevatten verwisselbare banden, zodat je je oude favoriete bandjes kunt behouden. De Sense 2 is ook compatibel met Versa 4- en Versa 3-bandjes.

Bekijk hier de Fitbit Sense bandjes

Wil je de goedkoopste Fitbit Sense 2 kopen?

Bekijk dan hieronder de actuele prijs van de Fitbit Sense 2 bij Bol.com, Coolblue of Amazon,nl. Je ziet meteen waar de Fitbit Sense 2 het goedkoopst is:

Bekijk alle aanbiedingen

Fitbit-gebruikers kunnen nu hun hart- en bloedstroomgegevens controleren en delen met hun arts dankzij een nieuwe samenwerking met een hartbewakingsapp. Het in België gevestigde FibriCheck stelt gebruikers in staat om hartritmestoornissen te volgen, waaronder atriumfibrilleren – een veel voorkomende aandoening die een onregelmatige hartslag veroorzaakt.

Fitbit heeft valdetectie nog niet als functie op zijn trackers opgenomen, Het is wel waarschijnlijk dat Fitbit wel met een update komt. Naar mijn mening zal het toevoegen van valdetectie geen probleem zijn voor een groot bedrijf als Fitbit, omdat alle grote modellen, zoals Fitbit Sense, Fitbit Versa en Iconic sensoren, een versnellingsmeter hebben, die nodig is om vallen te detecteren.  Apple Watch, Samsung Watch en Garmin hebben het wel en het is een handige functie voor veel mensen met verschillende fitnessniveaus, maar Fitbit biedt deze functie nu nog niet. Lees meer of bekijk de lijst met horloges die wel valdetectie hebben.

Lees meer..

Hieronder zie je de lijst met Apple, Samsung en Garmin horloges die valdetectie hebben:

Apple Watch

GPS+ mobiel (met abonnement):

Samsung

Garmin

Plaats een reactie