Fitbit Charge 5 bandjes – De leukste bandjes voor jou op een rijtje!

Ben jij van plan om de nieuwste Fitbit te kopen? De Fitbit Charge 5 (2021) is sinds deze maand verkrijgbaar en als trouwe Fitbit lover kun jij vast niet wachten totdat je een exemplaar bemachtigd hebt. Bij een nieuwe Fitbit horen Fitbit Charge 5 bandjes. Ben jij benieuwd naar welke bandjes er verkrijgbaar zijn voor jouw nieuwste gadget? Lees dan verder!

Lees Meer…

De Mooiste Fitbit Luxe Bandjes – Ontdek ze hier!

Je gezondheid is misschien wel het belangrijkst van allemaal. Er zijn veel mensen die dit zullen beamen. Voor het onderhouden van een gezonde levensstijl zijn er ongelofelijk veel dingen die je zou kunnen doen. Zo volgen veel mensen een dieet of sporten ze veel.

Lees Meer…

De mooiste Fitbit Versa 3, Versa 4, Fitbit Sense en Sense 2 bandjes voor jou op een rijtje

De mooiste Fitbit Versa 3. Fitbit Sense, Fitbit Sense 2 en Fitbit Versa 4 bandjes – Dit zijn volgens ons de beste en mooiste!

Ben je op zoek naar een mooi en leuk bandje voor je Fitbit Versa 3 of voor de Fitbit Sense dan kun je die hier vinden. De bandjes zijn er in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar.

LET OP de Versa 3 bandjes passen ook op de Fitbit Sense (en visa versa). De Sense 2 is ook compatibel met Versa 4- en Versa 3-bandjes.

Lees Meer…

Fitbit Versa bandje zilver metaal (schakel bandje)

Fitbit Versa schakel bandje zilver metaal

Fitbit Versa bandje zilver metaal. Dit mooie zilveren schakel bandje is geschikt voor de Fitbit Versa. Het zilveren metalen bandje heeft een handige vlindersluiting. Het bandje is van sterk materiaal en erg mooi om te zien. Elegant, stoer, sportief. Het Fitbit Versa bandje heeft het allemaal in zich.

Bestel het Fitbit Versa schakel bandje zilver metaal

Koop bij bol.com

Lees Meer…

Fitbit Versa Bandje Leer Bloemen

fitbit versa bandjes - fitbit versa bandje bloemen kunstleer

Mooi bloemen design bandje gemaakt van soepel vallend kunstleer en met gewone horloge sluiting voor de Fitbit Versa Smartwatch van 2018. Met dit prachtig bloemendesign vervolmaakt je de Versa en je eigen look. Verkrijgbaar in diverse kleuren (zwart, blauw, rood en wit) bloemen.

Bestel hier het Fitbit Versa bloemen bandje

Koop bij bol.com

Lees Meer…

Fitbit Versa bandje vervangen?

Fitbit Versa bandje vervangen? Het vervangen van een Fitbit Versa bandje is heel eenvoudig. Bekijk onderstaande video en handleiding.

Bekijk bovenstaand video over hoe je makkelijk en snel een Fitbit Charge 2 bandje kunt vervangen

Lees Meer…

Fitbit Versa (2018) Nederlandse Handleiding: Download (PDF)

Fitbit Versa Handleiding. Download hier de Handleiding van de Fitbit Versa Smartwatch 2018.

Voor de Fitbit Versa 2 smartwatch (2019) handleiding kun je hier terecht.

Fitbit Versa Handleiding (2018) Handleiding Fitbit Versa Smartwatch

Ben je op zoek naar de handleiding voor de Fitbit Versa Smartwatch en wil je deze downloaden in PDF formaat? Download hieronder de Fitbit Versa Smartwatch Nederlandse handleiding.

Lees Meer…