Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) met Alexa, Spotify en SpO2 sensor voor meting van het zuurstofgehalte in je bloed

Fitbit Versa 2 smartwatch - 2019 - Alle Fitbit 2 modellen

De Fitbit Versa 2 smartwatch blinkt uit op het gebied van slaapscore met SpO2 sensor voor meten van bloed zuurstofgehalte voor slaapapneu, 24/7 hartslagmeting, vrouwelijke gezondheidsmonitoring, 50m waterdicht en 5+ dagen batterij leven. Daarbij kun je nu ook met ieder Versa 2 model contactloos betalen met Fitbit Pay.

Scrol horizontaal of swipe naar links om alle Versa 2 smartwatches te bekijken:

Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - 2019 - Koper Roze Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - 2019 - Zwart Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - Steengrijs Fitbit Versa 2 Smartwatch - Special Edition - 2019 - Gewoven Grijs Fitbit Versa 2 Smartwatch - Special Edition - 2019 - Koper Blauw Fitbit Flyer Draadloze bluetooth sport oordopjes - Blauw
Versa 2: Roze
€ 199,-
Versa 2: Zwart
€ 178,-
Versa 2: Steengrijs
€ 199,-
Versa 2 (SE): Grijs
€ 229,-
Versa 2 (SE): Blauw
€ 229,-
Fitbit Oordopjes
€ 129,-
  • Prachtig ontwerp, hoge kwaliteit
  • Altijd display aan weergave
  • Helder AMOLED-display
  • Lichtgewicht voor 24/7 dragen
  • Gedetailleerde gegevens
  • Ingebouwde microfoon

Fitbit Versa 2, Fitbit’s mooiste (en beste) smartwatch tot nu toe!

Het ontwerp is verfijnd vanaf de eerste Versa, met de randen nu afgerond en het gezicht met een groter, scherper AMOLED-display, en haalt ook inspiratie uit de Versa Lite door slechts één zijknop te hebben. De ingebouwde microfoon zit nu waar de twee knoppen oorspronkelijk op de Versa zaten. En als je goed kijkt zie je ook dat het Fitbit-logo verdwenen is op het display.

Fitbit Versa 2

De Versa 2 is de eerste Fitbit-smartwatch die een altijd-aan-weergavemodus biedt die je de tijd, datum, batterijduur en een paar prestatie statistieken toont. 

Fitbit heeft de LCD vervangen voor een AMOLED-scherm. Het heeft een resolutie van 300 x 300 pixels en een helderheid van 1.000 nits en met al deze krachten gecombineerd is het Versa 2-scherm beter zichtbaar onder zonlicht.

Normaal en Special Edition

De Fitbit is er in twee uitvoeringen, de standaard uitvoering en de Special Edition, Een veelgestelde vraag is of de Speciale editie meer kan dan de normale uitvoering? Het antwoord daar op is nee, ze zijn allebeide gelijk maar bij de Special Edition wordt er een extra (mooi geweven) bandje bij geleverd en krijg je voor 3 maanden gratis een abonnement van Fitbit Premium.

De Special Edition heeft premium geweven bandjes

Fitbit Versa 2 (SE) Kopen?

Je kunt de Fitbit Versa 2 kopen in de kleuren Koper Roze, Zilver Grijs en Zwart. De Speciale Editie is verkrijgbaar in de kleuren: Zilver Grijs en Koper Blauw. Losse bandjes kun je er natuurlijk bij kopen (als vanouds). En het goede nieuws is dat de bandjes van je oude Versa (en Lite) er ook op passen.

Hieronder zie je de Special Edition modellen in de kleuren Koper Blauw en Zilver Grijs.

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Special Edition

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper Blauw

€ 214,-

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Scroll naar beneden om alles te lezen over de nieuwe Fitbit Versa 2 smartwatch!

TIP! Wil je weten wat het verschil is tussen de nieuwe Fitbit Versa 2 en de oudere Versa 1 en of de uitgeklede Versa Lite? Klik dan op onderstaande link en maak gebruik van onze handige Fitbit Vergelijken Tool (ook geschikt om andere Fitbit’s mee te vergelijken) of lees verschil tussen Versa (1) en Versa 2.

Vink 2 Fitbit’s aan naar keuze (maximaal 3) en klik op de button “Vergelijken”. Je krijgt meteen te zien wat de verschillen zijn. Handig toch?! ?

AMOLED-display

Het AMOLED display zorgt voor een perfecte weergave ook in de felle zon. Het nieuwe nieuwe gebogen display, dat de Versa 2 een veel stijlvollere – en ja, Apple Watch- uitstraling geeft.

PS: Fitbit en CEO James Park vertelde dat de Versa 2 halverwege het punt is van een grotere overgang naar rondere vormen, dus verwacht dat de Versa 3 dienovereenkomstig zal evolueren, als het komt.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - AMOLED Display

De grootste veranderingen die met Versa 2 worden geleverd, zijn echter op de softwareafdeling – en slaap volgen, zoals we al zeiden, vormt de kern ervan.

Vier nieuwe functies

De smartwatch zal worden gebruikt om vier nieuwe functies te debuteren: Slaapscore, Smart Wake, Slaapmodus en de grafiek met geschatte zuurstofvariaties.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - Muziek opslaan en afspelen

Slaapscore

Met de slaapscore (die sinds vorig jaar in bèta is) kunnen gebruikers in de Fitbit-app een cijfer ontvangen op basis van hartslag, rusteloosheid, tijd wakker en de huidige grafiek Slaapstadia, met de nieuwe Premium-service van Fitbit voor meer inzicht in deze score.

Smart Wake

Ondertussen gebruikt Smart Wake een nieuw machine learning-algoritme om gebruikers te wekken tijdens een optimale tijd van hun slaapcyclus, op basis van een vooraf geselecteerd interval van 30 minuten. Dit zou volgens Fitbit moeten betekenen dat je je verfrister voelt.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - Geavanceerde inzichten + slaapscore

En om ervoor te zorgen dat je niet elke nacht alles moet instellen om alle berichtgevingen uit te zetten voor het slapen gaan zoals bij oude Versa-modellen, zorgt de slaapmodus ervoor dat je display automatisch wordt uitgeschakeld en meldingen worden uitgeschakeld.

SpO2 sensor

De geschatte zuurstofgrafiek is nu (2020) op de Versa 2 te zien. Met de SpO2 sensor, voor meten van zuurstofgehalte in het bloed en het meten van slaapapneu kun je in een grafiek die de variabiliteit van zuurstofniveaus in hun bloedbaan zien. Dit wordt berekend door de rode en infraroodsensoren aan de onderzijde van het horloge en kan worden gebruikt om tijdens nachtelijke uren ademhalingsvariaties te detecteren.

Sleep Score, Smart Wake en Sleep Mode

Sleep Score, Smart Wake en Sleep Mode is beschikbaar voor de Versa, Versa 2, Charge 3 en de Ionic. Deze modelen zijn uitgerust met de SpO2 sensor voor SpO2 bloedzuurstofmonitoring.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - Smart Wake

Als je eenmaal uit bed bent, werken de basisfuncties van de Versa 2 als andere Fitbit smartwatches die we hebben gezien. Dat betekent dat het je telefoon spiegelt voor meldingen, al je basisactiviteiten bijhoudt en nog steeds ondersteuning voor Fitbit Pay bevat.

Alexa-ondersteuning

Alexa-ondersteuning betekent nu echter dat gebruikers onderweg met de spraakassistent kunnen spreken om reacties op het scherm te ontvangen. In tegenstelling tot Echo-luidsprekers is het echter een push-to-wake-systeem, wat een beetje vervelend is – hoewel goed voor privacy-angsten.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - Alexa-ondersteuning.jpeg

Alexa kan helpen timers in te stellen, het weer te controleren en zelfs verbonden smart home-apparaten te bedienen. De Spotify-app betekent ook dat je afspeellijsten nu onderweg kunnen worden beheerd, maar er is geen ondersteuning voor offline afspeellijsten.

Batterijduur 5 dagen

En ondanks het toevoegen van deze nieuwe functies, evenals de optie voor een altijd-aan-scherm, geeft Fitbit ook aan dat de levensduur van de batterij is verbeterd tot ongeveer vijf dagen – dat is tot vier dagen op de originele Versa.

Prijs

Wat de prijs betreft, de Versa 2 kun je kopen voor de prijs van slechts € 199,- voor de standaardeditie, met zeven verschillende soorten bandaccessoires die allemaal beschikbaar zijn voor deze voordelige prijs van € 199,- elk.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - Gezond leven

De Versa 2 Special Edition kost € 229,- Blijf op de hoogte van ons volledige beoordeling, want we hebben de Versa 2 en al zijn nieuwe functies getest.

Pre-Order

De pre-order van de Fitbit Versa 2 was 18 september 2019, maar inmiddels is de de Fitbit Versa 2 volop te koop.

Nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019) Fitbit nieuwste Smartwatch - Special Edition

Fitbit Versa 2 Kopen

Als je de nieuwe Versa 2 wilt kopen maak dan een keuze uit onderstaande modellen en of kies je favoriete kleur!

Kies uit onderstaande modellen en of kleuren:

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

LEES OOK: Wat is het verschil tussen de Fitbit Versa en de Versa 2 smartwatch?

Plaats een reactie