Fitbit Ace 3 (2021) Activity tracker voor Kinderen

Fitbit ace 3 activity tracker voor kinderen

De Fitbit Ace 3 (NIEUW! 2021) activity tracker voor kinderen is voorzien van een PMOLED-display met geanimeerde karakters op de wijzerplaat die steeds veranderen en groeien naarmate kinderen de hele dag vooruitgang boeken in de richting van hun doel. De tracker wordt geleverd met een siliconen band en een veilige, verstelbare sluiting en is waterdicht tot 50 meter.

Fitbit Ace 3 kopen

KIDS

Fitbit Ace 3

Activity tracker kinderen

5/5

Bij bol.com

Fitbit Ace 3 is verkrijgbaar in de kleuren:  Zwart | Blauw | Geel

Lees Meer…

Kinderhorloge Sanbo I30 of Fitbit Ace 3: welke smartwatch is beter?

Een smartwatch kent veel verschillende functies. Zo kun je op dit handige horloge notificaties ontvangen, je slaap monitoren en je stappen bijhouden. Hierdoor zijn smartwatches sterk gestegen in populariteit. Niet alleen jongeren en ouderen hebben de voordelen van smartwatches ontdekt. Ook steeds meer kinderen lopen tegenwoordig met een handig kinderhorloge om hun pols. En dat is niet zo gek, want ook voor kinderen kent de smartwatch handige functionaliteiten. Maar welk gps horloge kind is nu beter: Sanbo I30 of Fitbit Ace 3? Ontdek het hier!

Lees Meer…

BRUVZ KB2000 vs. Fitbit Ace 3: welk kinderhorloge is beter?

Smartwatches voor kinderen zijn in! Dat is niet zo gek, aangezien deze handige kinderhorloges zowel gemak als veiligheid én plezier bieden. Ook kunnen smartwatches voor kinderen bijdragen aan een gezondere levensstijl. Zo kunnen ze kinderen stimuleren om meer te bewegen en hun stappen bij te houden. Wil je jouw kind ook blij maken met een kinderhorloge? In dit artikel vergelijken we twee populaire kinderhorloges: de BRUVZ KB2000 smartwatch met de Fitbit Ace 3. Wil je weten welk kinderhorloge beter is? Lees dan snel verder.

Lees Meer…

Fitbit Ace 3 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Mediamarkt

Fitbit Ace 3 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Ace 3 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Ace 3 het goedkoopste is.

Lees Meer…

Fitbit Ace 2 (2019) Activity tracker voor kinderen

Fitbit activity tracker voor kinderen met hartslagmeter
Fitbit Junior Activity tracker voor kinderen met hartslagmeter

Fitbit staat bekend om zijn op fitness gerichte wearables voor volwassenen maar de activity trackers voor kinderen is een doelgroep die een beetje is achter gebleven. De Fitbit Ace werd vorig jaar gelanceerd en is een wearable die zich meer richt op een jongere klant met de leeftijd vanaf 8  jaar, maar het bedrijf wil dit veranderen met een nieuwe fitness activity tracker (sporthorloge) speciaal voor kinderen die kind vriendelijk is.

Lees Meer…