Fitbit Charge 5 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Charge 5 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Charge 5 het goedkoopste is.

Fitbit Charge 5 voordelig kopen

De Fitbit Charge 5 werd gelanceerd op 25 augustus, anderhalf jaar na de Charge 4. Het is de eerste wearable in de Charge-serie die wordt uitgebracht na de overname van Fitbit door Google en is nu beschikbaar en te bestellen bij verschillende retailers.

Wat je kunt verwachten, de Charge 5 behoudt alle functies die we kennen en waarderen van de Charge 4 – zoals ingebouwde GPS, Active Zone Minutes en hartslag in rust, maar het voegt ook premium functies toe zoals het volgen van de huidtemperatuur, ECG met AFib-detectie, bloedzuurstofmonitoring en Google Fast Pair-ondersteuning.

Bekijk en vergelijk de prijzen:

Bol.com

Bekijk hier de aanbieding van Bol.com. Bol.com veranderd vaak van prijs en gaat soms erg laag met de prijzen. De service van Bol is supergoed en de levering is ook snel en goed.

Fitbit Charge 5 kopen

DEALS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij bol.com

Coolblue

Bekijk hier de aanbiedingen van Coolblue. Coolblue gaat vaak mee met de prijzen van Bol.com maar af en toe zijn hier de prijzen goedkoper. Coolblue verkoopt als enige de Charge 5 in een combi-deal, heel voordelig, met een Fitbit Aria weegschaal.

Fitbit Charge 5 kopen

DEALS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij Coolblue

Fitbit Charge 5 + Aria Air Weegschaal

DEALS

Fitbit Charge 5 Wit + Aria Air Weegschaal Wit

5/5

Bij Coolblue

Mediamarkt

De goedkope Fitbits zijn hier niet zo heel vaak te vinden, maar de prijzen zijn vaak wel redelijk. Voordeel van het kopen bij Mediamarkt is dat je naar de fysieke winkel kunt gaan, evenals Coolblue.

Fitbit Charge 5 kopen

DEALS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij MediaMarkt

Amazon.nl

Amazon maakt grote sprongen en als het gaat om voordeel, nou dan zit je bij Amazon.nl wel goed. Op de speciale voordeel-dagen, zoals Black Friday en Cyber Monday, scoort Amazon.nl ontzettend goed. Je voordeel kan dan wel oplopen tot 30,- euro of meer.

Fitbit Charge 5 kopen

DEALS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij Amazon.nl

Bekijk ook de Fitbit Charge 5 bandjes aanbiedingen

Een andere grote verandering zit in het ontwerp. De harde, solide randen van de Charge 4 heeft nu zachtere, vloeiendere hoeken, vergelijkbaar met wat we hebben gezien in de Inspire 2, Fitbit Sense, Versa 3 en Luxe.

HANDLEIDING!
Download hier de Fitbit Charge 5 handleiding (in het Nederlands):
Fitbit Charge 5 (14220 downloads )

De Charge 5 biedt een roestvrijstalen frame zonder knoppen met EDA-sensoren (elektrodermale activiteit) langs de zijkant voor stressmonitoring – een functie die ook te vinden is in de Fitbit Sense-smartwatch van het hoogste niveau. De Charge 5 is ook de eerste in zijn serie die een full-colour AMOLED-display biedt.

Hoeveel kost de Fitbit Charge 5?

De Charge 5 kost € 179 euro. Dat maakt de Charge 5 € 70 duurder dan de Charge 4, maar die extra kosten is het waard, dankzij nieuwe premiumfuncties zoals EDA-sensoren, huidtemperatuurregistratie, ECG- en AFib-detectie en SpO2-bewaking .

De Charge 5 is in één maat verkrijgbaar en de kleuren omvatten: zwart/grafisch roestvrij staal, maanwit/zacht goud roestvrij staal en staalblauw/platina roestvrij staal.

Gratis Fitbit Premium voor zes maanden

De Charge 5 bevat ook zes maanden Fitbit Premium (afzonderlijk € 9,99 per maand). De abonnementsservice ontgrendelt aanvullende gezondheidsstatistieken en inzichten in levensstijl.

Fitbit Charge 5 kopen

Met GPS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij bol.com

Bekijk hier de Fitbit Charge 5 aanbiedingen…

 

Plaats een reactie