Fitbit Sense (2021) geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense (2020) geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch

De nieuwe Fitbit Sense (2020) is de meest geavanceerde geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch van het bedrijf tot nu toe.

HANDLEIDING!
Download hier de Fitbit Sense handleiding (in het Nederlands):
Fitbit Sense (22839 downloads )

De Fitbit Sense kan je stressniveaus meten dankzij de nieuwe Electrodermal Activity-sensor (EDA) die zweetniveaus op je huid kan meten die wijzen op stress, wat een primeur is in termen van functies op een smartwatch.

Verkrijgbaar in de kleuren: Wit en Zwart

Er zijn ook tal van andere sensoren, waaronder hartslagmeters die onregelmatige hartslag kunnen detecteren om te waarschuwen voor tekenen van atriale fibrillatie.

Nieuwe Fitbit Sense - Smartwatch - 2020

De Fitbit Sense heeft verder alle standaard smartwatch-functies zoals een gps-ontvanger, notificaties, aannemen en weigeren van oproepen, ingebouwde luidsprekers en microfoons om met mensen te praten en tal van fitness- en bewegingsmodi. Fitbit belooft 6+ dagen batterijduur en snel opladen, waarmee hij in slechts 40 minuten van 10-80% kan worden gevuld.

  • Stress management
  • Meldingen voor hoge / lage hartslag
  • Huidtemperatuur sensor
  • Ingebouwde GPS tracker
  • Slaaphulpmiddelen voor betere ZZZ’s
  • Slim in elk opzicht
  • Toonaangevend ontwerp

Je kunt nu de Fitbit Sense kopen. Wil je de Sense goedkoop of het goedkoopst kopen? Bekijk ook onze prijs-vergelijken pagina met aanbiedingen: Fitbit Sense aanbiedingen..

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020

Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Wit

BESTEL NU

Bestel NU de nieuwe Fitbit Sense Smartwatch bij Bol.com

Fitbit Sense gezondheid smartwatch

Fitbit’s nieuwe Sense smartwatch kan de temperatuur van je huid opnemen om je te helpen met stress om te gaan. Het heeft ook ECG-mogelijkheden, hoewel het in afwachting is van goedkeuring door de FDA.

Elektrocardiogram (EKG)

De Sense een heeft geavanceerde functies voor het volgen van de gezondheid, zoals gedetailleerde hartslagscans met atriale fibrillatie (afib) detectie via de elektrocardiogram (EKG) app die in het horloge is ingebouwd (nog in afwachting van goedkeuring door de FDA). Op die manier is het vergelijkbaar met de recente smartwatches van Apple en Samsung (hoewel de ECG-mogelijkheid van Samsung in de Galaxy Watch 3 nog niet beschikbaar is in de VS).

Stress detectie functies

Waar de Sense mee opvalt, is zijn stressdetectiefuncties, die cruciaal is, vooral in de steeds stressvollere wereld van vandaag. Om een ​​meting te doen, houdt je je handpalm boven het scherm en begint je te ademen. De Sense meet je hartslag, en uniek is dat de temperatuur van je huid wordt geregistreerd met zijn elektrodermale activiteitssensor (EDA). Als je huid warm, koud of klam aanvoelt, kan de Sense mogelijk begrijpen waarom dit na verloop van tijd gebeurt. De Fitbit-app scoort je op je stressniveau, waarbij een hogere score beter is dan een lagere.

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020
BESTEL NU

Bestel NU de nieuwe Fitbit Sense Smartwatch bij Bol.com

Afgezien van de EKG- en EDA-functies, delen Fitbit’s Sense en Versa 3 veel van dezelfde smartwatch-functies. Ze hebben allebei een ingebouwde GPS, OLED-touchscreens, waterdichtheid tot 50 meter, een batterijduur van ten minste zes dagen en een nieuw magnetisch oplaadmechanisme. Beide ondersteunen ook Fitbit Pay voor contactloze betalingen, en als je je Android-telefoon in de buurt houdt, kun je met beide smartwatches reageren op sms’jes en oproepen beantwoorden via hun ingebouwde microfoons en luidsprekers.

Fitbit Google Assistant

Als je naar de goedkopere Versa 3 kijkt, is het vermeldenswaard dat deze een paar pijnpunten van de Versa 2 lijkt aan te pakken. Fitbit heeft de riem mechanismen vereenvoudigd om los te maken wanneer je op een knop aan de achterkant van het apparaat drukt. Naast Alexa-ondersteuning voor gesproken zoekopdrachten, voegt Fitbit Google Assistant toe aan de mix, hoewel deze pas in de winter van 2020 arriveert. Spraakassistenten waren niet bijzonder handig of elegant om te gebruiken met de Versa van de vorige generatie, omdat die er niet was een ingebouwde luidspreker om hun stemmen door te spelen. Dit nieuwe model verhelpt dat met een luidspreker die dat kan. Bovendien kun je, zoals eerder vermeld, spraakoproepen aannemen via de Versa 3 wanneer je Android-telefoon in de buurt is.

Mindful Stress Management
Bekijk een grafiek van je elektrodermale activiteit, begrijp je stress, log je humeur en meer.

Gratis proefversie
Ontgrendel een proefperiode van 6 maanden met gepersonaliseerde inzichten, begeleide programma’s om je slaap en voeding te verbeteren, geavanceerde tools en meer.

Betere ZZZ’s
Rustgevende slaap is de sleutel, dus Sense interpreteert je slaapkwaliteit met een slaapscore en houdt je slaapfasen bij met je rusthartslag.

Meldingen voor hoge / lage hartslag
Hartslag is een belangrijke indicator van gezondheid. Blijf op de hoogte wanneer Sense merkt dat de jouwe boven of onder je drempelwaarde ligt.

Huidtemperatuursensor op de pols
Sense houdt elke nacht je huidtemperatuur bij om te laten zien hoe deze verschilt van je persoonlijke basislijn, zodat je trends kunt herkennen.

ingebouwde GPS
Sense is de ultieme metgezel voor activiteiten – met tempo en afstand, plus een trainingskaart in de app om je hartslagintensiteit weer te geven.

Veelgestelde vragen over Fitbit Sense Smartwatch

Hieronder zie je veelgestelde vragen en antwoorden over de Fitbit Sense Smartwatch, de meest geavanceerde gezondheid smartwatch van 2020.

JA De Fitbit Sense kan herkennen wanneer je griep krijgt – voordat de symptomen zich zelfs maar hebben ontwikkeld. Onderzoekers analyseerden 60 dagen aan gegevens van 47.248 Fitbit-gebruikers in de VS om te proberen te voorspellen wanneer ze ziek zouden worden.

De Sense kan ook je stressniveaus meten dankzij de nieuwe Electrodermal Activity-sensor (EDA) die zweetniveaus op je huid kan meten die wijzen op stress. Er zijn ook tal van andere sensoren, waaronder hartslagmeters die onregelmatige hartslag kunnen detecteren om te waarschuwen voor tekenen van atriale fibrillatie.

Andere gezondheidsgerelateerde sensoren zijn er ook, waaronder een huidtemperatuur- en ademhalingssensor om te waarschuwen voor vroege tekenen van koorts en ademhalingsproblemen, wat vooral handig is tijdens de huidige pandemie.

Fitbit-gebruikers kunnen nu hun hart- en bloedstroomgegevens controleren en delen met hun arts dankzij een nieuwe samenwerking met een hartbewakingsapp. Het in België gevestigde FibriCheck stelt gebruikers in staat om hartritmestoornissen te volgen, waaronder atriumfibrilleren – een veel voorkomende aandoening die een onregelmatige hartslag veroorzaakt.

NEE. De Fitbit Sense smartwatch is niet alleen voor vrouwen. De Fitbit Sense smartwatch is unisex. Het is dus ook geschikt voor mannen. Veel vrouwen denken dat het speciaal voor vrouwen is omdat het de menstruatie kan volgen. Het volgen van de menstruatie is slechts een van de functies.

NEE. Hij iets groter is dan de Versa 2 smartwatch, er is iets minder rand, dus het is meer “rand tot rand”. “Het grotere AMOLED-scherm heeft een geïntegreerde omgevingslichtsensor die het scherm automatisch dimt voor een betere kijkervaring, en een optionele weergave modus die altijd aan staat. Het scherm van rand tot rand reageert sneller en heeft een hogere resolutie.

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020
BESTEL NU

Bestel NU de Nieuwe Fitbit Sense Smartwatch

Plaats een reactie