Fitbit Charge 6 Review: De Ultieme Fitness Tracker voor 2023

Fitbit, de meest vertrouwde naam in de wereld van gezondheids- en fitnesswearables, heeft opnieuw de lat hoog gelegd met de nieuwste toevoeging aan hun line-up: de Fitbit Charge 6. Dit is geen gewone fitness tracker; het is een geavanceerd stuk technologie dat ontworpen is om je gezondheid en fitness naar een hoger niveau te tillen. In deze uitgebreide review duiken we diep in de Fitbit Charge 6 en ontdekken we waarom het de ultieme keuze is voor iedereen die serieus bezig is met hun welzijn.

Lees Meer…

Fitbit Charge 6 vs. Charge 5: Wat Zijn de Verschillen?

Ontdek de verschillen tussen de gloednieuwe Fitbit Charge 6 en zijn voorganger, de Charge 5, terwijl we alle belangrijke aspecten, zoals prijs, ontwerp, sporttracking, gezondheidssensoren en slimme functies, onder de loep nemen. We onthullen welke van deze fitness trackers het meest geschikt is voor jouw behoeften in deze gedetailleerde vergelijking.

Lees Meer…

Nieuwe Fitbit Versa 4 vs Fitbit Sense 2: welke is het beste?

Fitbit Versa 4 versus Fitbit Sense 2: Lees wat het verschil is tussen deze twee nieuwe smartwatches en welke je het beste kunt kopen. De nieuwe Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2 release datum was 29 september 2022. Inmiddels zijn de nieuwe Fitbit’s volop te koop en kunnen ze meteen worden geleverd.

Lees Meer…

Fitbit Sense 2 versus Fitbit Sense 1: wat is het verschil?

Fitbit Sense 2 versus originele Fitbit Sense

Sense 2 is een upgrade van Sense, die we hebben getest en genoten vanwege de mooie, gebruiksvriendelijke app en de nauwkeurige GPS-gebaseerde afstands- en trainingsgegevens. De opvallende kenmerken in de nieuwe Sense 2 omvatten geavanceerde gezondheidsfuncties zoals meldingen van onregelmatige hartritmes, hulp bij stressbeheer (via hartslag, hartslagvariatie en huidtemperatuurmetingen) en slaapanalyse (via slaapprofiel).

Lees Meer…

Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2 vs Apple Watch 7 en Galaxy Watch 5

Fitbit Versa 4 – Fitbit Sense 2 – Samsung Galaxy 5 – Apple Watch 7

Deze week kondigde Fitbit de nieuwste toevoegingen aan zijn op fitness gerichte smartwatch-line-up aan met de Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2. Hoewel Apple Watch en Galaxy Watch de ooit dominante speler op de wearables-markt overtreffen en ongetwijfeld meer smartwatch-functies bieden, is er één belangrijk voordeel voor Fitbit, waardoor het nog steeds de beste smartwatch is voor het volgen van gezondheid en fitness.

Lees Meer…

Fitbit Inspire 3 vs Fitbit Inspire 2: Wat is er nieuw?

Fitbit Inspire 3 Vs. Fitbit Inspire 2: Wat is er nieuw?

Met zijn frisse ontwerp en nieuwe functies heeft Fitbit’s nieuwe Inspire 3 fitness tracker veel te bieden. Hoe verhoudt het zich tot de 2020 Inspire 2?

Naast de Sense 2 en de Versa 4 smartwatches heeft Fitbit ook de Inspire 3 fitness tracker aangekondigd, maar hoe verschilt deze van de Inspire 2 die in 2020 is uitgebracht? Fitbit maakt verschillende fitnesst rackers. Er is de Fitbit Ace, een activiteiten tracker die is ontworpen voor kinderen en de Fitbit Inspire, die beter geschikt is voor volwassenen.

Lees Meer…

Fitbit Versa 4 review: Release datum, Prijs en Specificaties

Fitbit Versa 4 smartwatch gelanceerd 24-08-2022. Release datum: 29-09-2022

Fitbit Versa 4 smartwatch

De Fitbit Versa 4 (evenals de Sense 2) is compatibel met zowel iOS als Android en biedt uitgebreide app- en tekstmeldingen, overzichtelijke waarschuwingen en slimme antwoorden op Android. De Versa 4 smartwatch is binnenkort compatibel met Google Maps en Google Wallet. Verder is er ondersteuning voor Bluetooth-oproepen op de smartwatches waarmee gebruikers rechtstreeks vanaf hun pols spraakoproepen kunnen plaatsen en bijwonen. De wearable is waterdicht tot 50 meter.

Lees Meer…

Fitbit Sense 2 Review: Release datum, Prijs en Specificaties

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde, op gezondheid gerichte smartwatch met een batterijduur van meer dan zes dagen die je helpt stress te beheersen en jouw hartgezondheid te volgen met sensoren die tekenen van atriale fibrillatie kunnen detecteren via de ECG-app en PPG-algoritme (zowel FDA goedgekeurd als CE gemarkeerd), hartslagvariabiliteit, huidtemperatuur en meer. Het bevat ook onze nieuwe Body Response-sensor, die cEDA meet voor stressmanagement de hele dag door.

Lees Meer…