Fitbit Charge 5 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Mediamarkt

Fitbit Charge 5 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Charge 5 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Charge 5 het goedkoopste is.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Versa 3 of Fitbit Versa 4 Kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa 4 of Fitbit Versa 3 kopen in de aanbieding

De goedkoopste Fitbit Versa smartwatch 3 die je kunt kopen (1-09-2022) kost €139,- en de goedkoopste Fitbit Versa 4 die je nu kunt kopen in de pre-order kost €229,- euro. Deze Fitbit Versa 3 aanbieding verschilt € 42,- van de duurste Fitbit Versa aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 4 van Bol.com en Coolblue verschillen maar € 0,95 van prijs. Amazon.nl is op dit moment, samen met Bol, de goedkoopste. De hoogste prijs betaal je bij Mediamarkt.

Lees Meer…

Fitbit Luxe Aanbieding: De beste deals op een rijtje!

Fitbit Luxe aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding voor de meest modieuze Fitbit tot nu toe? Bekijk dan hieronder de Fitbit Luxe prijsvergelijken / aanbiedingen tabellen. Je ziet in één oogopslag waar je de Fitbit Luxe het goedkoopst kunt kopen.

Lees Meer…