Fitbit prijzen: wat betaal je?

De ultieme gids voor fitbit prijzen: vergelijk modellen en vind de beste deal

Als je op zoek bent naar een fitbit, dan ben je waarschijnlijk ook geïnteresseerd in de prijzen van de verschillende modellen. Fitbits zijn populair als fitness trackers en komen in een breed scala aan prijzen, afhankelijk van het model en de functies.

Lees Meer…

Fitbit Charge 5 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Mediamarkt

Fitbit Charge 5 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Charge 5 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Charge 5 het goedkoopste is.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Versa 3 of Fitbit Versa 4 Kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa 4 of Fitbit Versa 3 kopen in de aanbieding

De goedkoopste Fitbit Versa smartwatch 3 die je kunt kopen (1-09-2022) kost €139,- en de goedkoopste Fitbit Versa 4 die je nu kunt kopen in de pre-order kost €229,- euro. Deze Fitbit Versa 3 aanbieding verschilt € 42,- van de duurste Fitbit Versa aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 4 van Bol.com en Coolblue verschillen maar € 0,95 van prijs. Amazon.nl is op dit moment, samen met Bol, de goedkoopste. De hoogste prijs betaal je bij Mediamarkt.

Lees Meer…

Fitbit Luxe Aanbieding: De beste deals op een rijtje!

Fitbit Luxe aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding voor de meest modieuze Fitbit tot nu toe? Bekijk dan hieronder de Fitbit Luxe prijsvergelijken / aanbiedingen tabellen. Je ziet in één oogopslag waar je de Fitbit Luxe het goedkoopst kunt kopen.

Lees Meer…

Fitbit Ace 3 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Mediamarkt

Fitbit Ace 3 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Ace 3 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Ace 3 het goedkoopste is.

Lees Meer…

Fitbit Dames Aanbieding: de Beste Fitbit-Deals in 2023

Fitbit dames aanbiedingen zijn deze maand (januari 2023) overal. Of je nu weer in de sportschool bent of nog steeds vanuit huis aan het trainen bent, een goede aanbieding voor een van de beste dames Fitbit’s kan je helpen je fitnessdoelen bij te houden en te bereiken.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker Kopen?

Goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker kopen

De goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker die je op dit moment (september 2022) in de aanbieding kunt kopen kost € 105,- euro. De goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker Special Edition kost gemiddeld € 149,-. De winkels die Charge 4 in de aanbieding hebben zijn: Bol.com, Coolblue Amazon.nl.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Charge 3 Activity tracker Kopen?

Goedkoopste Fitbit Charge 3 Activity tracker kopen

Goedkoopste Fitbit Charge 3 kopen? De goedkoopste Fitbit Charge 3 Activity tracker die je op dit moment (januari 2019) kunt kopen kost € 149,- euro. De goedkoopste Fitbit Charge 3 Activity tracker Special Edition kost € 149,- (dat scheelt ruim 20,- euro met de duurste prijs). De winkels die we hebben vergeleken zijn: Bol.com, Cooblue, MediaMarkt en Conrad.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen?

De goedkoopste Fitbit Versa 2 smartwatch (standaard) die je kunt kopen kost € 164,- Deze Fitbit Versa 2 aanbieding verschilt maar liefst 17,- euro (2022) van de duurste Fitbit Versa 2 aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 2 Special Edition van Bol.com en Coolblue zijn gelijk aan prijs.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Versa Lite Edition Kopen? (2019)

Goedkoopste Fitbit Versa Lite kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa Lite kopen? De goedkoopste Fitbit Versa Lite edition smartwatch die je op dit moment (maart 2019) kunt kopen kost € 159,- euro. De winkels waar we de prijzen mee hebben vergeleken en bekeken zijn Bol, Coolblue, Mediamarkt en Conrad omdat die goed een gemiddelde prijs aangeven van de meeste winkels waar de Lite-editie te koop is.

Lees Meer…