Fitbit Inspire 2 of Inspire HR kopen: Wat is het verschil?

Fitbit populaire Inspire HR fitnesstracker heeft een opvolger, de Inspire 2. De nieuwste Fitbit Inspire 2 tracker heeft een vergelijkbaar ontwerp als zijn voorganger Inspire, maar iets verfijnder en met een aanraakknop in plaats van een fysieke knop en de Fitbit nieuwe Inspire 2 heeft een batterijduur van maar liefst 10 dagen.

De Fitbit Inspire 2 wordt geleverd met een gratis proefperiode van een jaar van Fitbit Premium, met een aantal extra functies zoals slaaptools, begeleide programma’s en geavanceerde inzichten voor de tracker, maar er is ook genoeg buiten Premium.

Naast de hele dag activiteiten volgen en 24/7 hartslagmeting, biedt de Fitbit Inspire 2 zwemtracking, verbonden gps, meer dan 20 trainingsmodi en actieve zoneminuten, zoals de Inspire HR. Het heeft ook slaapfasen en slaapscore voor het volgen van de slaap, smartphonemeldingen, begeleide ademhaling en het volgen van de menstruatie.

Bestel NU de Fitbit Inspire 2 bij Bol.com

Gebruikers zullen ook Reminders to Move vinden – een functie die al lang op Fitbit-trackers staat, samen met Cardio Fitness Level.

De Fitbit Inspire 2 is verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, Roze en Wit. Er zullen ook een aantal accessoires zijn waaronder klassieke banden, bedrukte banden, leren banden en een clip.

De prijs waarvoor je de Fitbit Inspire 2 kunt kopen is € 99,95. Pre-orders zijn gestart op 25 augustus 2020 en zijn nu al een tijd volop beschikbaar.

Fitbit Inspire 2 kopen?

Nieuwe Fitbit Inspire 2 - Activity Tracker - 2020

  • De Inspire 2 is de opvolger van de Inspire HR. De Inspire 2 en biedt een verfijnder ontwerp met zachtere, meer ronde randen en een inductieve knop boven een fysieke knop.
  • Het biedt dezelfde functies als de Inspire HR, inclusief het volgen van activiteiten gedurende de hele dag, geavanceerde slaaptracking met slaapscore, trainingsmodi, het volgen van de gezondheid van vrouwen en smartphone meldingen.
  • Het verdubbelt de batterijduur van de Inspire HR tot 10 dagen, terwijl het ook Active Zone Minutes en Quick Replies voor Android-gebruikers toevoegt.
BESTEL NU

Bestel NU de Fitbit Inspire 2 activity tracker

Kleuren: Zwart | Roze | Wit

Fitbit Inspire 2 FAQ’s

Hieronder zie je veelgestelde vragen (plus antwoorden) over de Fitbit Inspire 2 fitness tracker.

  • De Inspire 2 is de opvolger van de Inspire HR. De Inspire 2 en biedt een verfijnder ontwerp met zachtere, meer ronde randen en een inductieve knop boven een fysieke knop.
  • Het biedt dezelfde functies als de Inspire HR, inclusief het volgen van activiteiten gedurende de hele dag, geavanceerde slaaptracking met slaapscore, trainingsmodi, het volgen van de gezondheid van vrouwen en smartphonemeldingen.
  • Het verdubbelt de batterijduur van de Inspire HR tot 10 dagen, terwijl het ook Active Zone Minutes en Quick Replies voor Android-gebruikers toevoegt.

Inspire 2 wordt weergegeven in de lijst met Bluetooth-apparaten die op je telefoon zijn aangesloten. Oproep-, tekst- en agendameldingen worden automatisch ingeschakeld. Om meldingen in te schakelen van apps die op je telefoon zijn geïnstalleerd, inclusief Fitbit en WhatsApp, tik je op App-meldingen en schakel je de meldingen in die je wilt zien.

Elke keer dat je de Fitbit-app opent, synchroniseert de Inspire 2 automatisch wanneer hij in de buurt is. Je kunt ook op elk moment de optie Nu synchroniseren in de app gebruiken. Kies ervoor om de Inspire om je pols te dragen of daar het met het clipaccessoire (apart verkrijgbaar. Bevestig de polsbandjes en bevestig uw tracker vervolgens stevig om je pols.

Ja, je kunt zwemmen met de Inspire 2 activity tracker. De meeste Fitbit’s kunnen worden gebruikt tot een diepte van 50 meter. Droog de Fitbit goed af als je uit het zwembad, een meer of de oceaan komt, omdat vocht ervoor kan zorgen dat uw biometrie niet goed wordt gecontroleerd.

Plaats een reactie