Fitbit Versa 4 review: Release datum, Prijs en Specificaties

Fitbit Versa 4 smartwatch gelanceerd 24-08-2022. Release datum: 29-09-2022

Fitbit Versa 4 smartwatch

De Fitbit Versa 4 (evenals de Sense 2) is compatibel met zowel iOS als Android en biedt uitgebreide app- en tekstmeldingen, overzichtelijke waarschuwingen en slimme antwoorden op Android. De Versa 4 smartwatch is binnenkort compatibel met Google Maps en Google Wallet. Verder is er ondersteuning voor Bluetooth-oproepen op de smartwatches waarmee gebruikers rechtstreeks vanaf hun pols spraakoproepen kunnen plaatsen en bijwonen. De wearable is waterdicht tot 50 meter.

Lees Meer…

Fitbit Sense 2 Review: Release datum, Prijs en Specificaties

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde, op gezondheid gerichte smartwatch met een batterijduur van meer dan zes dagen die je helpt stress te beheersen en jouw hartgezondheid te volgen met sensoren die tekenen van atriale fibrillatie kunnen detecteren via de ECG-app en PPG-algoritme (zowel FDA goedgekeurd als CE gemarkeerd), hartslagvariabiliteit, huidtemperatuur en meer. Het bevat ook onze nieuwe Body Response-sensor, die cEDA meet voor stressmanagement de hele dag door.

Lees Meer…

Fitbit Inspire 2 Review: De Beste Activity Tracker Onder de € 50 euro

Als fitness-tracking nieuw voor je is, is de Fitbit Inspire 2 van € 49 de ultieme activiteitsband op instapniveau. Voor een derde van de kosten van de smartwatches van het bedrijf, krijgt de Inspire 2 basisgezondheidsstatistieken, automatische workout-tracking en nauwkeurige slaapinzichten. Het wordt ook geleverd met een gratis jaar Fitbit Premium.

Lees Meer…

Fitbit Versa 3 vergelijken

Vergelijk de Fitbit Versa 3 met andere Fitbit’s met de Fitbit vergelijken tool, die je hieronder ziet, of klik op onderstaande link om het vergelijken artikel te lezen. Fitbit Versa 3 v/s Fitbit Sense Mobiel: Maximaal …

Lees Meer…