De mooiste Fitbit Versa 3, Versa 4, Fitbit Sense en Sense 2 bandjes voor jou op een rijtje

De mooiste Fitbit Versa 3. Fitbit Sense, Fitbit Sense 2 en Fitbit Versa 4 bandjes – Dit zijn volgens ons de beste en mooiste!

Ben je op zoek naar een mooi en leuk bandje voor je Fitbit Versa 3 of voor de Fitbit Sense dan kun je die hier vinden. De bandjes zijn er in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar.

LET OP de Versa 3 bandjes passen ook op de Fitbit Sense (en visa versa). De Sense 2 is ook compatibel met Versa 4- en Versa 3-bandjes.

Fitbit Versa 3 - Milanees bandje - Champagne

Milanees bandje

Champ | Rose goud | Zilver | Zwart

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4
Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2

Bij bol.com

Luxe Metalen Armband voor Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense

Metalen schakelband

Met Horlogeband Inkortset

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.

Bij bol.com

Fitbit Versa 3 Bandje - Small Siliconen Donker Roze

Siliconen bandje

Donker Roze | Blauw | Paars | Zwart

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.

Bij bol.com

Fitbit Versa 3 Bandje - Small Siliconen Licht Roze

Siliconen bandje

Licht Roze | Blauw | Paars | Zwart

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.


Bij bol.com

Fitbit Versa 3 Nylon Strap Bandje Regenboog

Nylon strap bandje

Regenboog | Blauw | Mint | Rood

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.

Bij bol.com

Strap-it® Fitbit Sense sport band - zwart/grijs - Maat: L

Sport band

Zwart/gr | Blauw/gr | Rood/gr | Zw/rood

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.


Bij bol.com

Luxe Metalen Armband voor Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense Goud

Schakel goudkleurig

Metalen armband met Inkortset

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.


Bij bol.com

Fitbit Versa 3 Bandje – Sense – Leer – Zwart

Leren bandje

Zwart | Bruin | Rood | Wit | Grijs

Geschikt voor Fitbit Versa 3, Versa 4 Fitbit Sense 1 en Fitbit Sense 2.

Bij bol.com

Een Fitbit past helemaal bij de digitalisering van de huidige maatschappij. Vroeger moesten we een stuk meer moeite doen voor het bijhouden van factoren die van invloed zijn op je gezondheid.

Tegenwoordig kunnen we door zogeheten wearables dit in één oogopslag zien. Een wearable is hét technologische product dat op de huid te dragen valt en ondertussen al jouw fitness gerelateerde activiteiten bijhoudt.

Dat is dan ook de reden waarom veel mensen de Fitbit dragen. Je hebt erg eenvoudig een inzicht in dingen als je hartslag, jouw slaap of het aantal calorieën die jij op een dag hebt verbrand. Bij een Fitbit hoort natuurlijk een leuk bandje. Daarom gaan we in dit artikel kijken naar de leukste Fitbit Versa 3 bandjes!

Wat is een Fitbit?

Je bent beland bij een artikel over de leukste Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes. Daarom is het zeer aannemelijk dat jij al wel op de hoogte bent als het gaat om wat een Fitbit precies is. Dit wil niet zeggen dat iedereen zomaar weet wat het is, dus daarom zal hieronder nog even kort worden uitgelegd wat dit product nu precies is.

Fitbit Versa 3 kopen

Met GPS

Fitbit Versa 3

5/5

Bij bol.com

In de huidige maatschappij moet bijna alles tegenwoordig digitaal. Soms levert dit problemen op, maar het vaakst levert dit (grote) voordelen op. Dit is dan ook het geval van de Fitbit. De Fitbit kun je namelijk zien als een smartwatch waarmee jij de mogelijkheid hebt om jouw gezondheid te monitoren. In slechts één oogopslag zou je kunnen zien wat je hartslag is, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel stappen je hebt gezet op een dag.

Als je heel kort een antwoord wilt op de vraag wat de Fitbit precies is: Een soort smartwatch voor het monitoren van jouw gezondheid.

Waarom Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes kopen?

Zelf was ik eigenlijk nooit op het idee gekomen om überhaupt een Fitbit te kopen. In eerste instantie leek me dit een beetje een nutteloze investering. Op een gegeven moment kwamen een aantal vrienden naar me toe met zo’n ding om hun pols. Nooit had ik ze dit zien dragen, dus vroeg ik ze wat dit nu weer was. Het bleken Fitbits te zijn en volgens hen was dit een zeer populair item op het moment.

Fitbit Sense kopen

Met GPS

Fitbit Sense

5/5

Bij bol.com

Steeds wilde ik er niet aan om er zelf eentje te kopen, totdat mijn vrienden begonnen over de voordelen ervan. Sporten doe ik namelijk wel veel en hierin ben ik ook vrij fanatiek. Toen ik dus hoorde dat je met zo’n Fitbit een inzicht kreeg in dingen als het aantal verbrande calorieën en je hartslag, begon ik toch te twijfelen. Dat was de reden dat ik thuis op internet ben gaan zoeken en hier heb ik eerst nog een aantal reviews gelezen. Dit gaf de doorslag en ik besloot om zelf ook een Fitbit aan te schaffen. Toen ik het eenmaal in gebruik had genomen, irriteerde ik mij aan één ding. Dat was het bandje.

Ten eerste vond ik deze niet bepaald erg mooi. Daarnaast vond ik hem ook erg tegenvallen qua comfort. Het standaard bandje dat bij de Fitbit Versa 3 wordt geleverd beviel mij dus niet zo goed.

Dat was dan ook de reden om opnieuw het internet op te duiken en te gaan kijken naar andere bandjes. Hiernaar heb ik goed onderzoek gedaan, om te voorkomen dat ik weer teleurgesteld zou zijn over een bandje. Ik heb meerdere bandjes aangeschaft en hiermee kan ik goed leven.

Voor mijn gevoel heb ik zowel de beste, als de leukste Fitbit Versa 3 bandjes nu in huis!

Fitbit Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes materialen

Het kiezen van Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes kan enige problemen opleveren, hoe gek dit ook klinkt. Niet omdat de producten slecht zijn, maar omdat de keuze waarschijnlijk groter is dan dat jij denkt. Zo zijn er ook verschillende materialen voor Fitbit Versa 3 bandjes. Hieronder zullen we even kort kijken naar welke materialen je zou kunnen kiezen en de voordelen ervan.

Ten eerste zou je kunnen gaan voor staal als materiaal. Dit is een goede keuze wanneer je de voorkeur geeft aan een luxe en stralende uitstraling. Hou hierbij er wel rekening mee dat staal wat zwaarder materiaal is, waardoor hij ook wat zwaarder oom jouw pols zit vergeleken met andere materialen.

Daarnaast is de kans groot dat je voor een stalen bandje iets meer zult moeten betalen.

Naast staal heb je ook de optie om te gaan voor RVS, roestvrij staal. Het grote voordeel hiervan is dat dit materiaal goed bestand is tegen iedere weersomstandigheid. Ook dit materiaal is erg duurzaam en zal lang meegaan.

Ook leer is een populair materiaal voor een Fitbit bandje. Dit materiaal gaat lang mee en is daarom duurzaam. Daarnaast is het vaak zo dat leer ook over de jaren heen zijn kwaliteit behoudt. Een ander bijkomend voordeel is dat leer als materiaal bestand is tegen schimmel. Dit in tegenstelling tot andere materialen.

De optie om een nylon bandje te halen wordt ook steeds populairder. Dit materiaal is over het algemeen vrij goedkoop ten opzichte van andere materialen. Toch zul je zien dat het alsnog vrij duurzaam is. Daarom is dit zwoel een goede als goedkope optie.

Tenslotte kun je kiezen voor een rubberen of siliconen bandje. Dit materiaal is over het algemeen het meest flexibel. Dit materiaal is tegen erg veel dingen bestand. Denk dat bijvoorbeeld aan krassen, olie en vet of sigarettenpeuken. De levensduur van zo’n bandje is dan ook erg lang.

De leukste Fitbit Versa 3 bandjes – Fitbit Versa 4 bandjes – Fitbit Sense bandjes – Fitbit Sense 2 bandjes

Bij het aanschaffen van Fitbit Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes heb ik niet alleen gekeken naar de kwaliteit, maar ook of ik ze zelf leuk vind. Dat klinkt misschien logisch, maar veel mensen kiezen vaak toch liever voor kwaliteit in plaats van hoe leuk een product eruitziet.

Inmiddels heb ik zelf wel minstens acht verschillende Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes gebruikt. Deze bandjes zijn van verschillende materialen. Hierdoor kan ik een goede inschatting maken van de beste bandjes. Echter gaat het nu om de leukste bandjes. Daarom zal ik hieronder de leukste Fitbit Versa 3 bandjes met jou delen!

Je zou dan kunnen zeggen dat dit een kwestie is van persoonlijke voorkeur, maar bij de samenstelling van dit ‘lijstje’ heb ik ook gekeken naar de beoordelingen van andere mensen over het desbetreffende bandje.

Een goede kandidaat voor de lijst de leukste Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes, is de nylon band met gesp. Met deze band geef je jouw Fitbit direct een ander uiterlijk, die in positieve zin in jouw ogen zullen springen. Het bandje is erg stevig, omdat het beschikt over 4 lagen met geweven nylon.

Als je maar één bandje nodig hebt, is dit dus een goede keuze. Je hoeft naar alle waarschijnlijkheid niet snel een ander aan te schaffen. Dit bandje is ook geschikt voor meerdere andere versies van de Fitbit.

Het bandje dat ook zeker een goede kandidaat is voor leukste Fitbit Versa 3 bandjes is een bandje met de siliconen gesp band. Omdat dit bandje van silicone materiaal is, is het erg stevig en flexibel. Ook dit bandje zal lang meegaan. Het uiterlijk is ook nog eens erg mooi.

Tenslotte wil ik nog een eervolle vermelding geven aan het bandje van echt leer. Deze is beschikbaar in meerdere kleuren en naar mijn mening springt hij vooral in het donkerbruin er tussenuit. Deze zal bij iedere outfit goed staan en je zult er erg tevreden over zijn!

Waar kan ik Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes kopen?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk niet onbelangrijk. Door de steeds meer toenemende populariteit van de Fitbit, worden er ook steeds meer Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes verkocht. Mocht jij ook interesse hebben in het kopen van een bandje hiervoor, is het wel verstandig om te weten waar je er één aan zou kunnen schaffen.

Gelukkig is niet alleen het aanbod van bandjes groot, maar ook het aantal aanbieders. Hierdoor heb je de mogelijkheid om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en zo een bandje te kunnen kopen tegen de meest voordelige prijs.

Het is wel belangrijk om van tevoren een idee te hebben wat jij ongeveer wilt. Niet iedereen zal net als ik meerdere bandjes in huis willen hebben en zullen genoeg hebben aan één goed bandje. Om te voorkomen dat je in dat geval spijt krijgt van jouw aankoop, is het dus verstandig om ongeveer te weten wat jou fijn lijkt.

Daarnaast wil ik je nog een tip meegeven: Let niet altijd op de prijs. Wanneer jij een leuk Fitbit Versa 3 bandje ziet tegen een goedkope prijs, kan deze namelijk net zo goed zijn als een bandje dat wat duurder is.

Conclusie

Wanneer jij gebruikmaakt van een Fitbit apparaat, is een goed bandje onmisbaar. Dit geldt ook voor de Fitbit Versa 3 – Fitbit Versa 4 – Fitbit Sense – Fitbit Sense 2. Het komt namelijk best vaak voor dat mensen niet geheel tevreden zijn over de standaard bandjes die je krijgt bij het bestellen van een Fitbit. In dat geval koop je dus een nieuw bandje dat zowel leuker en fijner is.

De keuze hieruit is groter dan je misschien zou verwachten. Daarom hoop ik dat dit artikel jou heeft geholpen bij het uitkiezen van nieuwe en leuke Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes!

Fitbit Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes FAQ’s

Lees ook de veelgestelde vragen over de Fitbit Versa 3 bandje – Fitbit Versa 4 bandje – Fitbit Sense bandje – Fitbit Sense 2 bandjes:

Ja. Hoewel ze er misschien precies hetzelfde uitzien, zijn de Fitbit Versa 3 en Sense van binnen behoorlijk verschillend. Ten eerste is dit wat je krijgt, ongeacht welk horloge je koopt:

 • PurePulse 2.0 hartvolging
 • SP02-sensor
 • GPS
 • Versnellingsmeter
 • Hoogtemeter
 • Bluetooth / wifi
 • Microfoon
 • Luidspreker
 • 50M waterbestendigheid

Dat is een mooie set specificaties, maar de Sense zit vol met nog meer, waarvan we sommige nog nooit hebben gezien in een consumenten-smartwatch:

 • Optische hartslagsensor met meerdere paden
 • Multifunctionele elektrische sensoren compatibel met ECG-app en EDA-app
 • Huidtemperatuur sensor

Lees meer..

 

Ja. Je zult de Versa 3 en de Sense niet uit elkaar kunnen houden. Dat komt omdat ze exact dezelfde grootte en vorm hebben, die iets groter is dan de Versa 2. Versa 3 en Sense: 40,48 x 40,48 x 12,35 mm Versie 2: 39,95 x 39,84 x 12,15 mm.

Lees meer..

Nee. Net als de horloges en trackers die eerder kwamen, hebben de Versa 3 en Sense verwisselbare bandjes die anders aansluiten dan voorheen, dus oudere bandjes van bijvoorbeeld de Versa 1 en 2 werken niet. Maar elke band die voor de Sense is gemaakt, werkt met de Versa 3 en vice versa.

Lees meer..

Ja. Net als de horloges en trackers die eerder kwamen, hebben de Versa 3 en Sense verwisselbare bandjes die anders aansluiten dan voorheen, dus oudere bandjes werken niet. Maar elke band die voor de Sense is gemaakt, werkt met de Versa 3 en vice versa.

Lees meer..

Plaats een reactie