De Mooiste Fitbit Luxe Bandjes – Ontdek ze hier!

Je gezondheid is misschien wel het belangrijkst van allemaal. Er zijn veel mensen die dit zullen beamen. Voor het onderhouden van een gezonde levensstijl zijn er ongelofelijk veel dingen die je zou kunnen doen. Zo volgen veel mensen een dieet of sporten ze veel.

Scroll naar beneden om de bandjes te bekijken!

Velen houden de factoren die van invloed zijn op een gezonde levensstijl goed in de gaten. Denk dan bijvoorbeeld aan de hartslag, hun slaap of het aantal stappen dat zij hebben gezet. Hiervoor heb je de mogelijkheid tot het gebruiken van verschillende tools. Eén van deze tools is de Fitbit. Hiervan zijn ook weer veel verschillende types.

De Fitbit Luxe behoort hier ook toe. Wanneer je gebruikmaakt van zo’n apparaatje, zul je ook accessoires erbij moeten aanschaffen, zoals bijvoorbeeld bandjes. Om die reden kijken we in dit artikel naar de mooiste Fitbit Luxe bandjes!

Waarom ik zocht naar Fitbit Luxe bandjes

Zelf maak ik inmiddels al een tijdje gebruik van de Fitbit Luxe. Dit bevalt tot toe nog zeer goed en het bandje doet in mijn ogen wat hij zou moeten doen. Door gebruik van het bandje heb ik een goed inzicht in een aantal belangrijke factoren waardoor ik weet of ik een gezond aan het leven ben. Ik draag mijn Fitbit bijna altijd, ik doe hem enkel af als dat echt noodzakelijk is.

Je kan zeggen dat ik de Fitbit vaker en langer draag dan een spijkerbroek. Dit klinkt misschien raar, maar het apparaatje is écht belangrijk voor mij geworden.

Mijn ervaring
Maar goed, het gaat in dit artikel niet over of de Fitbit Luxe wel of niet goed is, maar om de bandjes. Dit was namelijk iets wat mij wel irriteerde. Door mijn vele gebruik van de Fitbit, begon het bandje op een gegeven moment te irriteren. Dit is voor mij een groot nadeel aan de Fitbit. Naar mijn mening hadden ze het standaard bandje wel wat soepeler mogen maken.

Fitbit Luxe Milanees bandje goud

MILANEES

Fitbit Luxe Milanees

Bandje Goud

5/5

Bij Coolblue.nl

De oplossing tot mijn probleem
Gelukkig bestaat er dan de mogelijkheid tot het kopen van losse Fitbit Luxe bandjes. Ik ben mij hier even in gaan verdiepen en kwam allerlei verschillende tegen gemaakt van verschillende materialen. Omdat ik geen idee had welke ik het fijnst zou vinden, heb ik van ieder soort eentje besteld.

Nu heb ik een bandje dat enorm fijn zit en waarover ik geen enkele klacht kan opnoemen. Omdat ik het lastig vond om een keuze te maken vanwege het gigantische online-aanbod, heb ik direct meerdere gekocht bandjes gekocht. Daardoor heb ik de mogelijkheid om zo nu en dan af te wisselen. Ze bevallen tot nu toe erg goed. Ik ben dus blij met mijn Fitbit Luxe bandjes!

Wat is een Fitbit?
Je bent waarschijnlijk bij dit artikel terecht gekomen omdat je op zoek bent naar Fitbit Luxe bandjes. Er is een kans dat je weleens eerder van een Fitbit hebt gehoord. Daarom gaan we hier geen geheel hoofdstuk aan besteden. Toch, bestaat er een kans dat jij bij dit artikel terecht bent gekomen en nog niet precies weet wat de Fitbit is.

Daarom zal hieronder even in het kort uit worden gelegd wat een Fitbit voor jou kan betekenen.

De Fitbit is een soort wearable. Wat een wearable precies is? Zoals het Engelse woord ook zegt, kan je dit beschrijven als een modeaccessoire dat je kunt dragen waarin technologie een rol speelt.

Fitbit Luxe Milanees bandje zilver

MILANEES

Fitbit Luxe Milanees

Bandje Zilver

5/5

Bij Coolblue.nl

Daarnaast is het een soort fitnesstracker waarmee je de mogelijkheid hebt om al jouw fitnessgerelateerde activiteiten te meten zoals je afstand, snelheid, en route door middel van een gps-ontvanger.

Om een hele korte beschrijving te geven van een Fitbit, zou je kunnen zeggen dat het een digitaal product is die je kan dragen om jouw activiteit te meten.

Waar kun je Fitbit Luxe bandjes kopen?

Wanneer je interesse hebt in het kopen van een product, is het uiteraard belangrijk dat je weet waar jij dit kan doen. Voor een Fitbit of Fitbit accessoires hoef je helemaal niet zo heel lang te zoeken. Omdat het zoveel aanbieders zijn is het erg makkelijk om Fitbit Luxe bandjes te vinden. Het is dan alleen nog van belang dat je het bandje vindt dat bij jou het beste past.

Later in het artikel zullen we nog aandacht besteden aan welke soorten Fitbit Luxe bandjes er allemaal zijn.

Waar moet je op letten bij Fitbit Luxe bandjes?

Vaak kopen mensen producten niet zomaar. Wanneer je ergens geld aan uitgeeft, wil je er uiteraard zeker van zijn dat het aan alle eisen voldoet. Het is bij een product als Fitbit Luxe bandjes niet anders. Zeker hierbij wil je dat het aan jou eisen voldoet. Helemaal als jij op zoek bent om dezelfde reden als ik, namelijk omdat jij het originele bandje niet heel fijn vindt.

Om ervoor te zorgen dat het product aan jou eisen voldoet, zijn er een aantal dingen waar jij op zou kunnen letten. Deze zullen hieronder worden benoemd.

Materiaal
Het belangrijkste om op te letten is het materiaal van het bandje. Ik ben niet de enige die niet geheel tevreden is met het materiaal van het originele bandje, dus als je een nieuw bandje wilt kopen is het van groot belang dat je een fijn materiaal uitkiest. Soms weet jij van jezelf wel waar jouw voorkeur ligt. Als je dat niet weet en je hebt geen zin om onderzoek te doen, kun je altijd net als ik meerdere bestellen en op die manier kijken welk bandje jouw voorkeur heeft.

Prijs
Je moet natuurlijk letten op de prijs, al doe je dit waarschijnlijk bij ieder product. Een hogere prijs wil niet per se zeggen dat het product ook daadwerkelijk beter is.

Fitbit Luxe kopen

Stijlvol

Fitbit Luxe

4.5/5

Bij bol.com

Hoewel een Fitbit Luxe bandje niet al te duur is, betekent het niet dat je degene met de hoogste prijs moet halen. Ik heb gemerkt dat een bandje met een wat lagere prijs net zo goed kan bevallen.

Eigen smaak
Tenslotte is het uiteraard nog erg belangrijk dat je het bandje leuk vindt. Een bandje kan dan wel het beste zijn, maar als jij hem niet leuk vindt is het de investering natuurlijk ook niet waard. Zet dus niet altijd jouw persoonlijke voorkeuren aan de kant om het beste product aan te schaffen.

Welke soorten Fitbit Luxe bandjes zijn er?

Misschien denk je dat de keuze niet heel erg uitgebreid is als het gaat om Fitbit Luxe bandjes, maar je zult jezelf nog verbazen. Het aanbod is namelijk best ruim, wat je misschien niet zou verwachten bij zo’n product.

Als je net zoals ik, snel twijfelt bij een groot aanbod en door de bomen het bos niet meer ziet, zal ik je vanuit mijn ervaring van een paar materialen toelichten.

1. Pure luxe
De eerste optie die je hebt is een bandje van staal. Voordeel van dit materiaal is dat het er redelijk luxe uitziet. Echter moet je er aan de andere kant rekening mee houden dat zo’n bandje aan de dure kant is en dat een bandje van dit materiaal wat zwaarder om de pols zit dan bandjes gemaakt van andere materialen.

2. Duurzaam en tijdloos
Vervolgens is er nog de keuze uit een leren bandje. Leer is een duurzaam materiaal en daarnaast is het tijdloos. Leer is namelijk altijd wel in de mode. Ook is het een sterk materiaal, waardoor de kans groot is dat jouw Fitbit Luxe bandje lang meegaat.

3. Goedkoop maar sterk
Nylon is een optie voor jouw bandje. Dit is een relatief goedkoop materiaal, maar dit gaat niet ten koste van hoe sterk het bandje is.

4. Krasvrij met lange levensduur
Siliconen is een andere optie. Ook dit materiaal is sterk en vrijwel krasvrij. Omdat het zo sterk is, heeft het een lange levensduur.

5. Roestvrijstaal met luxe uitstraling
Tenslotte kun je nog kiezen voor Fitbit Luxe bandjes van RVS. Dit staat voor roestvrij staal. Ook dit materiaal geeft een vrij luxe uitstraling.

De fijnste Fitbit Luxe bandjes

Je zou lang kunnen discussiëren als het gaat om wat nu de fijnste bandjes zijn. Het is namelijk zo dat dit ook voor een deel afhankelijk is van persoonlijke voorkeur. Zo vindt de ene persoon nylon fijn op de huid, en kiest de ander eerder voor een bandje gemaakt van rubber.

Fitbit Luxe kopen

Stijlvol

Fitbit Luxe

4.5/5

Bij bol.com

Toch zou je bij Fitbit Luxe bandjes enigszins een conclusie kunnen trekken over deze kwestie. Zelf heb ik namelijk al bijna ieder type bandje geprobeerd. Daarom zal ik mijn ervaringen hieronder delen.

In mijn huis liggen Fitbit Luxe bandjes van ieder materiaal. Zoals ik eerder benoemd heb, gebruik ik de Fitbit op een dagelijkse basis en wissel om die reden dan ook regelmatig van bandje.

De ene keer kies ik voor een bandje met een luxe uitstraling en de andere keer voor een bandje dat bij mijn sportieve outfit past. Persoonlijk ben ik een groot fan van een zwarte band uit van een merk uit de Italiaanse modehoofdstad Milaan.

Waarom mijn voorkeur hiernaar uitgaat? Deze is goedkoop, sterk en duurzaam. Daarnaast vind ik dat dit bandje een erg mooie uitstraling heeft. Heb je de voorkeur voor een andere kleur, dan is dat ook mogelijk omdat dit bandje in meerdere kleuren te verkrijgen is. Zo is hij verkrijgbaar bij meerdere aanbieders, waaronder bol.com. In mijn ogen is dit zeker één van de leukste Fitbit Luxe bandjes!

Een andere favoriet is een bandje van echt leer. Deze zit enorm fijn en gaat lang mee. De uitstraling ervan is daarnaast ook super. Het liefst draag ik dit bandje in de kleur donkerbruin.

Conclusie

Een Fitbit wordt steeds vaker door mensen gebruikt. Hierbij kan een leuk bandje natuurlijk

ook niet missen. Deze komen in allerlei verschillende soorten met verschillende eigenschappen. Hopelijk heeft het delen van mijn ervaringen jou een stap verder geholpen met het vinden van jouw ideale Fitbit Luxe bandje(s)!

Fitbit Luxe bandjes FAQ

Lees ook de veelgestelde vragen over de Fitbit Luxe bandjes:

Ja, met de Fitbit Luxe kun je fietsen volgen omdat het een van de 20 oefeningen is die in de Exercise-app zijn opgenomen. Voor meer informatie ga je naar Welke trainingen kan ik volgen in de Exercise-app op je Fitbit-apparaat.

Nee, de bandjes voor Fitbit Luxe zijn niet compatibel met andere Fitbit-apparaten.

Nee, de afmetingen zijn verschillend, dus het past niet. De Luxe bevat daarbij geen optie om de activity tracker in een clip te doen. Het is ontworpen voor je pols.

Nee, het zal niet werken. Het basisontwerp is heel anders. Maak je geen zorgen, de Fitbit Luxe het wordt geleverd met een eigen oplaadsnoer.

Om een bandje te bevestigen, moet je deze in het uiteinde van de tracker drukken totdat je een klik hoort en deze op zijn plaats klikt. De band met de gesp wordt aan de bovenkant van de tracker bevestigd.

Ja, net als zijn eerdere smartwatches en trackers, wordt Fitbit’s Luxe ondersteund voor iOS- en Android-apparaten.

Inhoudsopgave

 

Plaats een reactie