Fitbit Ace 2 (2019) Activity tracker voor Kinderen *NIEUW*

Fitbit Ace 2 (2019) *BIEUW* Activity tracker voor kinderen 6+ jaar: Bouw gezonde gewoonten en heb plezier als gezin met de Fitbit Ace 2 ™ activity tracker.

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Blauw - 2019

€ 69,-

Kleur: Blauw
Bestel via Bol.com

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Rood - 2019

€ 69,-

Kleur: Rood
Bestel via Bol.com

 • Activiteit en slaap volgen
 • Swimproof *
 • Tot 5 dagen batterij **
 • Stap uitdagingen
 • Ouderlijk toezicht

Gaat waar kinderen naartoe gaan, speelt alsof kinderen spelen

Kindvriendelijk: Naar de speeltuin en daarbuiten hebben kinderen een activiteiten-tracker nodig die net zo veerkrachtig is als ze zelf zijn.

Fitbit Ace 2 Fitness tracker voor kinderen - bewegings prikkels

 • Swimproof
  Waterbestendigheid tot 50M betekent dat kinderen Aas 2 in de douche en het zwembad kunnen zwemmen. Bommetje!
 • Tot 5 dagen batterij
  Kinderen spenderen minder tijd aan opladen en meer tijd met bewegen. Met een laadtijd van maximaal 5 dagen gaat de batterij makkelijk tot het slapen gaan mee**
 • Perfect passend
  Dankzij een comfy bandje, een gebruiksvriendelijk touchscreen en een verstelbare gesp kan Ace 2 samen met kinderen groeien.
 • Volgt activiteit en meer
  Elke beweging word geteld, dus Ace 2 telt stappen en actieve minuten en wordt geleverd met een handige timer en een stopwatch.
 • Gemaakt voor kinderen
  Kinderen zien statistieken, doelavonden, door ouders goedgekeurde vrienden en belmeldingen.⧫
 • Cool om aan te passen
  Kinderen maken het hun eigen door een wijzerplaat voor Ace 2 te kiezen en hun avatar te kiezen en foto’s voor de app te coveren. Geanimeerde wijzerplaten vereisen vaker opladen.

“Fitbit Ace 2 ™ helpt ouders en hun kinderen begrijpen hoe fysieke activiteit het algehele welzijn en de gezondheid beïnvloedt.”

Maak familie tijd een leuke tijd: Er is niets zinvoller dan samen een gezonder leven te creëren. Fitbit Ace 2 ™ zorgt ervoor dat het hele gezin in beweging komt op een manier die lonend en leuk is.

Hoera voor het gezinsaccount

Fitbit Ace 2 voor kinderen - activity tracker - ouderlijke toezicht

Ouders stellen een gezinsaccount in en maken dienovereenkomstig onderliggende accounts. In de bovenliggende weergave kunnen ze de activiteit van kinderen gemakkelijk zien en hun verbindingen goedkeuren. Het gezinsaccount en de toestemming van de ouders zijn vereist voor kinderen van 12 jaar en jonger.

Beschermde kinderweergave

Voor de veiligheid van kinderen kunnen ze alleen hun statistieken en badges bijhouden, favoriete wijzerplaten en avatars kiezen en contact maken met door ouders goedgekeurde vrienden.

Fitbit Ace 2 voor kinderen - activity tracker - beschermd tegen botsen en stoten

Alle platformen Welkom

Ace 2 maakt verbinding met meer dan 200 Android-, iOS- en Windows 10-apparaten, zodat het hele gezin samen fit kan worden, zelfs op verschillende platforms.

Ontdek motivatie om elke hoek: Fitbit Ace 2 ™ maakt het gemakkelijk voor kinderen om in beweging te komen. Omdat iedereen een vriendelijke duwtje nodig heeft om hun benen soms te strekken.

Inspireer kinderen om de wereld te veranderen

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Blauw - 2019

€ 69,-

Kleur: Blauw
Bestel via Bol.com

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Rood - 2019

€ 69,-

Kleur: Rood
Bestel via Bol.com

 • 60 minuten activiteit
  Aas 2 motiveert kinderen om de aanbevolen 60 minuten dagelijkse activiteit te bereiken met een doel van 1 uur actief minuten.⧫⧫
 • Doelvieringen
  Kinderen blijven enthousiast over actief bezig zijn met leuke doelavonden die hen belonen voor bewegen en groeven.
 • Vriendschappelijke wedstrijd
  Kinderen verdienen virtuele badges en trofeeën met stap-uitdagingen waarbij ze kunnen proberen hun beste beentje voor te zetten.
 • Herinneringen om te verplaatsen
  Kinderen kunnen vriendelijke herinneringen instellen en bewegen en hun benen strekken als ze te lang op één plek hebben gezeten.

Help ze op te staan en te schitteren

Fitbit Ace 2 voor kinderen - activity tracker - slaapherkenning

 • Slaaptracking
  Ontdek of kinderen de rust krijgen die ze nodig hebben, want goede slaapgewoonten spelen een grote rol in hun gezondheid en welzijn. ‡
 • Herinneringen en alarmen voor bedtijd
  Gebruik de Fitbit-app om bedtijd herinneringen en stille alarmen in te plannen die kinderen gemakkelijk wakker schudden met stil gezoem op hun polsen.

Opvallende stijlen moedigen kinderen aan om zichzelf te uiten

Binnenkort zie je hier het aanbod kleurrijke bandjes voor de Ace 2 sporthorloge voor kinderen vanaf 6 jaar.

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Blauw - 2019

€ 69,-

Kleur: Blauw
Bestel via Bol.com

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Rood - 2019

€ 69,-

Kleur: Rood
Bestel via Bol.com

Bestel hier de nieuwe Fitbit Ace 2 voor kinderen (vanaf 6 jaar) – Blauw
Bestel hier de nieuwe Fitbit Ace 2 voor kinderen (vanaf 6 jaar) – Rood

Fitbit Ace: Activity tracker voor kids

Fitbit introduceert haar eerste fitness tracker speciaal voor kinderen van acht en ouder. De Fitbit Ace is in feite een aangepaste versie van de Fitbit Alta, met een kleinere verstelbare band voor smallere polsen en een herziene software om gegevens te verwijderen die mogelijk niet zo relevant zijn voor jongere gebruikers, zoals het aantal verbrande calorieën. Ouders kunnen een account maken voor kinderen van 12 jaar en jonger om ze op de Fitbit Ace te laten starten.

Het doel van Fitbit Ace

Het doel van Fitbit Ace, aldus het bedrijf, is om kinderen aan te moedigen om van jongs af aan gewoontes op te bouwen om fysiek actief te zijn. 

Bestel hier de Fitbit Ace – Activity tracker voor kinderen

Ouders kunnen de Fitbit-app gebruiken om de activiteitsniveaus en uren slaap van hun kinderen bij te houden en de contacten goed te keuren die kinderen kunnen toevoegen om hun activiteiten te delen en badges te belonen. Fitbit zegt dat Ace accounts niet mogen deelnemen aan de sociale component van de reguliere Fitbit-app, waarmee gebruikers foto’s en workout-overzichten kunnen delen in een Instagram-achtige feed. 

Fitbit Ace fitness tracker voor kinderen blauw en paars

Kinderen zullen ook beperkt zijn tot slechts 10 watchfaces die ze kunnen gebruiken om hun fitness tracker aan te passen, vergeleken met de honderden beschikbaar van externe ontwikkelaars voor Fitbit Ionic en Versa. Net als de Alta is de Ace douchebestendig en wordt reclame gemaakt voor een batterijlevensduur van maximaal vijf dagen.

Ace is voor kinderen die oud genoeg zijn om aandacht te schenken aan hun fitheid

In plaats van een gloednieuwe stappenteller concept voor kinderen te ontwikkelen, zegt Fitbit dat het zich willen richten op kinderen die oud genoeg zijn om aandacht te schenken aan hun fitheid. Het idee is om kinderen gemakkelijk over te laten gaan naar hun fitnesstracker met de volwassen versie, terwijl ze kinderen ook helpen volwassener te worden door een product te gebruiken dat er volwassen uitziet en aanvoelt.

Voor kinderen geeft Ace fitness- en slaapdoelen weer die geschikt zijn voor hun leeftijd

Voor kinderen geeft Ace fitness- en slaapdoelen weer die geschikt zijn voor hun leeftijd. Bijvoorbeeld, terwijl de CDC vijfmaal per week 30 minuten lichamelijke activiteit adviseert en minstens zeven uur slaap voor volwassenen, is de richtlijn voor kinderen eigenlijk 60 minuten dagelijkse activiteit en minstens negen uur voor schoolgaande kinderen. Net als een gewone Fitbit gebruikt de Ace pushmeldingen om kinderen aan te moedigen hun passen te verhogen of in beweging te komen als ze een aanhoudende periode van inactiviteit waarnemen.

Spellen of ‘uitdagingen’ die kinderen stimuleren om meer te bewegen

Fitbit is niet de eerste maker die kinderen op jonge leeftijd probeert te lokken een stappenteller te dragen. Garmin introduceerde de Garmin Vivofit junior 2 Activity tracker (2016) [hier] wat een kindvriendelijke versie van zijn populaire Vivofit polsbandje is [hier]. Er is ook de LeapFrog LeapBand (helaas niet te koop in Nederland), die is gericht op kinderen van vier tot zeven jaar en wordt geleverd met 50 ingebouwde spellen of ‘uitdagingen’ die kinderen moeten stimuleren om in beweging te komen.

Beide kosten minder dan Fitbit Ace. Hoewel de Ace in essentie een lite versie van de Alta is, is de prijs van € 99,95 ongeveer hetzelfde als de volwassen eerste versie (2016) van de Alta [hier]. Deze kun je nog steeds kopen voor de prijs van om en nabij € 109,-. De Altha HR (2017) heeft overigens een prijs van ongeveer € 139,- [hier]

Fitbit Ace kopen?

De Ace activity tracker voor kinderen kun je kopen in de twee kleuren: paars en blauw. TIP! Als jij de activity tracker van je kinderen wil beschermen tegen krassen en stoten dan is een screen protector zeker aan te raden.

Je kunt kiezen uit de kleuren paars en blauw:

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Paars

€ 99,-
bekijk  VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Blauw

€ 99,-
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Screenprotector

Screen Protector Fitbit Ace voor Kinderen

€ 9,95,-
lees  Meer

Koop bij bol.com

Bestel hier de Fitbit Ace – Activity tracker voor kinderen

2 gedachten over “Fitbit Ace 2 (2019) Activity tracker voor Kinderen *NIEUW*”

Plaats een reactie