Kinderhorloge Sanbo I30 of Fitbit Ace 3: welke smartwatch is beter?

Een smartwatch kent veel verschillende functies. Zo kun je op dit handige horloge notificaties ontvangen, je slaap monitoren en je stappen bijhouden. Hierdoor zijn smartwatches sterk gestegen in populariteit. Niet alleen jongeren en ouderen hebben de voordelen van smartwatches ontdekt. Ook steeds meer kinderen lopen tegenwoordig met een handig kinderhorloge om hun pols. En dat is niet zo gek, want ook voor kinderen kent de smartwatch handige functionaliteiten. Maar welk gps horloge kind is nu beter: Sanbo I30 of Fitbit Ace 3? Ontdek het hier!

Lees Meer…

BRUVZ KB2000 vs. Fitbit Ace 3: welk kinderhorloge is beter?

Smartwatches voor kinderen zijn in! Dat is niet zo gek, aangezien deze handige kinderhorloges zowel gemak als veiligheid én plezier bieden. Ook kunnen smartwatches voor kinderen bijdragen aan een gezondere levensstijl. Zo kunnen ze kinderen stimuleren om meer te bewegen en hun stappen bij te houden. Wil je jouw kind ook blij maken met een kinderhorloge? In dit artikel vergelijken we twee populaire kinderhorloges: de BRUVZ KB2000 smartwatch met de Fitbit Ace 3. Wil je weten welk kinderhorloge beter is? Lees dan snel verder.

Lees Meer…

Fitbit Ace 3 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Mediamarkt

Fitbit Ace 3 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Ace 3 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Ace 3 het goedkoopste is.

Lees Meer…