Fitbit Ace 3 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Ace 3 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Ace 3 het goedkoopste is.

Fitbit Ace 3 voordelig kopen

De Fitbit Ace 3 werd uitgebracht in maart 2021. Het is de opvolger van de Fitbit Ace 2 en is nu beschikbaar en te bestellen bij verschillende winkels.

Fitbit ace 3 activity tracker voor kinderen

Deze Ace 3 activity tracker met Minions-thema is een mooie upgrade ten opzichte van de vorige Fitbit Ace 2. Met een batterijduur van 8 dagen, nieuwe gezichtsanimaties en tracking gedurende de hele dag, zal dit de kleintjes motiveren om actief te blijven. Als je geen fan bent van Minions, is het ook verkrijgbaar in blauw of zwart.

Bekijk en vergelijk de prijzen:

Bol.com

Bekijk hier de aanbieding van Bol.com. Bol.com veranderd vaak van prijs en gaat soms erg laag met de prijzen. De service van Bol is supergoed en de levering is ook snel en goed.

Coolblue

Bekijk hier de aanbiedingen van Coolblue. Coolblue gaat vaak mee met de prijzen van Bol.com maar af en toe zijn hier de prijzen goedkoper. Coolblue verkoopt de Ace 3 ook voordelig, maar is vaak net even duurder.

Amazon.nl

Amazon maakt grote sprongen en als het gaat om voordeel, nou dan zit je bij Amazon.nl wel goed. Op de speciale voordeel-dagen, zoals Black Friday en Cyber Monday, scoort Amazon.nl ontzettend goed. Je voordeel kan dan wel oplopen tot 20,- euro of meer.

Mediamarkt

De goedkope Fitbits zijn hier niet zo heel vaak te vinden, maar de prijzen zijn vaak wel redelijk. Voordeel van het kopen bij Mediamarkt is dat je naar de fysieke winkel kunt gaan, evenals Coolblue.

Bekijk ook de Fitbit Ace 3 bandjes aanbiedingen

De nadruk van Fitbit ligt op het bevorderen van gezondheid en fitness, zowel de Ace 2 als de Ace 3 serieuze fitnesstrackers voor kinderen (idealiter ouder dan zes jaar) met een reeks kern fitnessactiviteiten in het hart van hun ontwerp.

HANDLEIDING!
Download hier de Fitbit Ace 3 handleiding (in het Nederlands):
Ace 3 (2736 downloads )

Een van de sterke punten van de Fitbit Ace 3 is het stijlvolle ontwerp, dat zowel tieners als jonge kinderen aanspreekt. De Ace 3 is verkrijgbaar in twee kleurstellingen, de slanke, verstelbare siliconen horlogeband is praktisch en comfortabel.

Hoeveel kost de Fitbit Ace 3?

De Ace 3 kost € 66 euro. Dat maakt de Ace 3 € 10 duurder dan de Ace 2, maar die extra kosten is het waard. Zo is het touchscreen is intuïtief en gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden geactiveerd met een simpele polsbeweging, of sensorachtige ‘knoppen’ aan de zijkant van het gezicht, in tegenstelling tot de Fitbit Ace 2, die met een knop wordt ingeschakeld.

De Ace 3 is in één maat verkrijgbaar en de kleuren omvatten: zwart/rood, blauw/groen en geel/zwart.

Fitbit Ace 3 vs Fitbit Ace 2: Prijs

Gebruikers die echt waarde hechten aan een langere levensduur van de batterij en nauwkeurigheid, zullen voor de Ace 3 gaan, maar alle anderen zullen waarschijnlijk het Ace 2 horloge kiezen (als deze nog te verkrijgen is) dat omdat deze het beste bij hun budget past. Beide kinderhorloges zijn van grote waarde, dus het is aan jou welke je wilt gaan kopen.

Fitbit Ace 3 kopen

KIDS

Fitbit Ace 3

4.5/5

Bij bol.com

Plaats een reactie