Kinderhorloge Sanbo I30 of Fitbit Ace 3: welke smartwatch is beter?

Een smartwatch kent veel verschillende functies. Zo kun je op dit handige horloge notificaties ontvangen, je slaap monitoren en je stappen bijhouden. Hierdoor zijn smartwatches sterk gestegen in populariteit. Niet alleen jongeren en ouderen hebben de voordelen van smartwatches ontdekt. Ook steeds meer kinderen lopen tegenwoordig met een handig kinderhorloge om hun pols. En dat is niet zo gek, want ook voor kinderen kent de smartwatch handige functionaliteiten. Maar welk gps horloge kind is nu beter: Sanbo I30 of Fitbit Ace 3? Ontdek het hier!

De beste smartwatch voor kinderen

Dat smartwatches sterk in populariteit zijn gestegen, merken we al gauw wanneer we een kijkje nemen naar het aanbod kinderhorloges. Zo ontdekken we dat er momenteel een heleboel kinderhorloges zijn waar je uit kunt kiezen. Twee populaire smartwatches voor kinderen zijn de Sanbo I30 smartwatch en de Fitbit Ace 3. In dit artikel zullen we deze twee kinderhorloges met elkaar vergelijken, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw kind.

Kinderhorloge #1: Sanbo I30 smartwatch

Ben je op zoek naar een kinderhorloge dat is gemaakt van sterk materiaal en dat beschikt over een gps-functie? De Sanbo I30 smartwatch heeft het allemaal. Dit kinderhorloge is erg populair, omdat de batterij ruim 48 uur meegaat. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken wanneer je kind het horloge een avond vergeet op te laden. Ook is de Sanbo I30 smartwatch gemaakt van sterk en stevig materiaal. Mocht het kinderhorloge per ongeluk vallen of ergens tegenaan stoten? Dan hoef je er dus niet bang voor te zijn dat het kapot gaat.

Gps horloge kind met belfunctie

Het grootste voordeel van de Sanbo I30 smartwatch is dat je met dit kinderhorloge eenvoudig de locatie van je kind kunt inzien. Het is namelijk een gps horloge kind met belfunctie. Hiermee kun je tot op enkele meters nauwkeurig de locatie van je kind inzien, mits de smartwatch opgeladen is.

In verband met privacy worden de huidige gps-gegevens niet opgeslagen op de Sanbo server. In plaats daarvan kun je de SANBO Mobile app downloaden. Met deze handige app kun je de gps-gegevens inzien van de afgelopen 3 maanden. Na 3 maanden wordt deze data automatisch verwijderd. Hiermee waarborgt Sanbo de veiligheid van de gebruiker en houdt ze zich aan de richtlijnen die zijn opgesteld om consumenten te beschermen.

Smartwatch kind bellen vanaf elke locatie

Ook maakt dit kinderhorloge bellen erg makkelijk. De Sanbo I30 is namelijk een horloge met belfunctie zodat jij je kind altijd eenvoudig kunt bereiken. Niet alleen normaal bellen is mogelijk, ook kun je videobellen, berichten en spraakberichten sturen én de smartwatch van je kind bedienen. Dankzij deze handige functies hoef jij je als ouder geen zorgen te maken over de bereikbaarheid en veiligheid van je kind.

Sanbo® I30 Smartwatch kopen

 GPS + 4G

Sanbo I30 Smartwatch

5/5

Bij bol.com

Met de Sanbo I30 weet je bovendien zeker dat je kind snel en efficiënt hulp kan inschakelen wanneer het nodig is. De smartwatch beschikt namelijk over een SOS-knop waarmee hij of zij in gevaarlijke situaties snel en eenvoudig hulp kan inschakelen. Via de SANBO Mobile app kun je eenvoudig instellen welk nummer verbonden is met de SOS-knop. Dit kan jouw nummer zijn, dat van je partner, een familielid of van de alarmcentrale. Om het alarm te activeren en het ingestelde nummer te bellen, dient het kind de SOS-knop aan de zijkant van de smartwatch 5 seconden ingedrukt te houden. Het ingestelde nummer wordt dan direct gebeld.

Kinderhorloge met alarm

Houdt je kind wel van uitslapen en is dat niet altijd even handig? Met de Sanbo I30 smartwatch kunnen we ervoor zorgen dat de kans kleiner wordt dat je kind zich verslaapt. De Sanbo I30 is namelijk een kinderhorloge met alarm. Stel snel en eenvoudig een gewenste tijd in om een wekker af te laten gaan.

Voordelen van het kinderhorloge Sanbo I30

✅  Gps horloge kind met gps functie: zie de locatie in op enkele meters nauwkeurig;
✅  Robuust en waterdicht ontwerp;
✅  Krijg inzicht in de activiteit en slaap van je kind;
✅  Handige belfunctie, zodat je kind altijd bereikbaar is;
✅  Bellen, videobellen en spraakberichten sturen naar het kinderhorloge;
✅  SOS-noodknop voor gevaarlijke situaties;
✅  Gebruiksvriendelijk kinderhorloge: gps horloge kind Nederlands;
✅  Met Wifi en Bluetooth;
✅  Instellen van veilige zones mogelijk;
✅  Dit kinderhorloge bellen gaat 48 uur mee;
✅  Stappenteller.

Nadelen van het kinderhorloge Sanbo I30

❌  Wanneer je kind vergeet te verbinden met wifi, kan het kinderhorloge overschakelen op het 4G netwerk van de simkaart. Dat brengt kosten met zich mee.

Kinderhorloge #2: Fitbit Ace 3

Veel mensen die bekend zijn met smartwatches, kennen ongetwijfeld de Fitbit. Deze activity tracker is zeer geliefd dankzij de handige functionaliteiten en het slanke design. Ook zijn er Fitbit smartwatches beschikbaar voor jongere gebruikers. Zo is er voor kinderen de Fitbit Ace 3. Dit handige kinderhorloge biedt alle kernfuncties van Fitbit, maar dan voor kids. Eerder schreven wij al een uitgebreide Fitbit Ace 3 review.

Fitbit Ace 3 kopen

KIDS

Fitbit Ace 3

Activity tracker kinderen

5/5

Bij bol.com

In vergelijking met de Sanbo I30 gaat de batterij van de Fitbit Ace 3 nog langer mee, namelijk tot 5 dagen. Dit is ontzettend handig, want op die manier hoeft jij of je kind het kinderhorloge slechts 1 keer per week op te laden.

Veilig, robuust en stevig kinderhorloge

Net als de Sanbo I30 beschikt de Fitbit Ace 3 over een robuust en waterdicht design. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat het kinderhorloge bij elk klein stootje kapot gaat. Dit maakt de Fitbit Ace 3 zeer kindvriendelijk. Je kind kan met een gerust hart voetballen, zwemmen of naar de speeltuin met deze smartwatch om zijn of haar pols.

Kindvriendelijk en comfortabel design

Bovendien beschikt de Fitbit Ace 3 over een comfortabel bandje, waardoor het kinderhorloge erg fijn om de pols zit. De gesp is verstelbaar, waardoor het horloge met kinderen meegroeit. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is je kind in staat om de smartwatch te bedienen. Zo kan het de eigen statistieken inzien, door ouders goedgekeurde vrienden bekijken en belmeldingen ontvangen. Ook kan je kind de wijzerplaat van de Fitbit Ace 3 smartwatch personaliseren. Zo kan hij of zij kiezen voor geanimeerde wijzerplaten en een eigen avatar.

Op zoek naar gps horloge met belfunctie kind?

Helaas beschikt de Fitbit Ace 3 – in tegenstelling tot de Sanbo I30 – niet over een gps- en belfunctie. Dit betekent dat je met de Fitbit Ace 3 niet de locatie van je kind kunt traceren of je kind kunt bellen. Waarom zou je dit kinderhorloge dan wel kiezen? De Fitbit Ace 3 wordt meer gebruikt als stappenteller! Motiveer je kid(s) om actiever te worden en lekker naar buiten te gaan. Dit kinderhorloge zal daar op een leuke manier bij helpen.

Horloge met alarm kind

Slaap is belangrijk voor ieder kind. Ook de Fitbit Ace 3 houdt hier rekening mee. Zo kun je de Fitbit-app gebruiken om bedtijd herinneringen en stille alarmen in te plannen voor je kind. Deze stille alarmen schudden je kind op zachte en slimme wijze wakker met een stil gezoem op de pols. Zo wordt wakker worden fijner voor je kind. Bovendien kun je met dit kinderhorloge makkelijk ontdekken of je kinderen de rust krijgen die ze nodig hebben. De smartwatch beschikt namelijk over een slaaptracking functie. Hiermee krijg je direct inzicht in het slaappatroon van je kind.

Voordelen van het kinderhorloge Fitbit Ace 3

✅  Kindvriendelijk, robuust en comfortabel design;
✅  Batterij gaat tot 8 dagen mee;
✅  Beschermde kinderweergave;
✅  Motiveert je kind om minimaal 60 minuten per dag te bewegen;
✅  Handig gps-functie om de locatie van je kind in te zien;
✅  Je kunt met deze smartwatch kind bellen;
✅  Slaaptracking functie;
✅  Een fijne alarmfunctie die je kind op fijne wijze wakker schudt;
✅  Herinneringen voor bedtijd.

Nadelen van het kinderhorloge Fitbit Ace 3

❌  Dit kinderhorloge bellen beschikt niet over een kleurenscherm;
❌  De Fitbit Ace 3 beschikt niet over een Wifi-connectie.

Welk gps horloge voor kinderen?

Nu je meer weet over de Sanbo I30 smartwatch en de Fitbit Ace 3, ben je in staat om het beste kinderhorloge te kiezen voor je kind. Hecht je veel waarde aan een lange batterijduur? Dan kun je beter kiezen voor de Fitbit Ace 3. Vind je het fijn dat je kind Wifi-connectie kan maken? Dan is de Sanbo I30 een goede keuze. Welk kinderhorloge je ook kiest, met de Sanbo I30 en Fitbit Ace 3 weet je zeker dat je kiest voor een veilig horloge met handige en kindvriendelijke functionaliteiten.

Meest gestelde vragen over kinderhorloges

Heb je nog vragen over kinderhorloges of de functies van de genoemde smartwatches? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter. We zullen die vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wat is het beste gps horloge kind?

Wat het beste kinderhorloge met gps-functie is, is geheel afhankelijk van de gewenste functionaliteiten. Zo zijn er kinderhorloges verkrijgbaar waarmee jij je kind altijd en overal eenvoudig kunt bellen. Ook zijn er kinderhorloges waar je mee kunt videobellen. Denk bijvoorbeeld aan de Sanbo I30. Vind je het vooral belangrijk dat je kind eraan wordt herinnerd om te bewegen? De Fitbit Ace 3 stuurt de drager herinneringen om te bewegen en motiveert hem of haar om minimaal 60 minuten per dag te bewegen.

In dit artikel hebben we de Sanbo I30 en de Fitbit Ace 3 besproken. Beide horloges zijn waterproof en beschikken over een robuust design. Hierdoor zijn de kinderhorloges geschikt om mee te sporten, klimmen en klauteren.

Lees ook:

Plaats een reactie