Goedkoopste Fitbit Versa 3 of Fitbit Versa 4 Kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa 4 of Fitbit Versa 3 kopen in de aanbieding

De goedkoopste Fitbit Versa smartwatch 3 die je kunt kopen (1-09-2022) kost €139,- en de goedkoopste Fitbit Versa 4 die je nu kunt kopen in de pre-order kost €229,- euro. Deze Fitbit Versa 3 aanbieding verschilt € 42,- van de duurste Fitbit Versa aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 4 van Bol.com en Coolblue verschillen maar € 0,95 van prijs. Amazon.nl is op dit moment, samen met Bol, de goedkoopste. De hoogste prijs betaal je bij Mediamarkt.

Maak een keuze:

Fitbit Versa 3 Smartwatch

Goedkoopste Fitbit Versa 3 kopen

Kies de kleur die bij je past:

HANDLEIDING!
Download hier de Fitbit Versa 3 handleiding (in het Nederlands):
Fitbit Versa 3 (41606 downloads )

Fitbit Versa 3 Blauw

Bekijk hier de Fitbit aanbieding van de Versa 3 in de kleur blauw/goud.

Bol.com

Coolblue
Amazon.nl

NOTE! Bol.com en de andere online winkels spelen vaak met de prijzen, wat maakt dat de prijs per dag anders kan zijn. Om je een indicatie te geven hoe de prijzen schommelen zal ik hieronder de datum en prijs per keer, als ik het zie, vermelden:

  • 1-09-2022 € 139.-
  • 17-10-2021 € 165,-
  • 07-02-2021 € 203,-
  • 17-01-2021 € 203,-
  • 08-01-2021: € 208,-

Fitbit Versa 3 Roze

Bekijk hier de Fitbit aanbieding van de Versa 3 in de kleur roze/goud.

Bol.com

Coolblue
Amazon.nl

Fitbit Versa 3 Zwart

Bekijk hier de Fitbit aanbieding van de Versa 3 in de kleur zwart.

Bol.com

Coolblue
Amazon.nl

Fitbit Versa 3 Lila

Bekijk hier de Fitbit aanbieding van de Versa 3 in de kleur Lila. Deze kleur is alleen bij Bol.com te verkrijgen.

Bol.com

Fitbit Versa 3 Olijfgroen

Bekijk hier de Fitbit aanbieding van de Versa 3 in de kleur Lila. Deze kleur is alleen bij Bol.com te verkrijgen.

Bol.com

Fitbit Versa 4 aanbieding

De Fitbit Versa 4 is gelanceerd op 25 augustus 2022, twee jaar na de Versa 3. Het is de tweede wearable in de Versa-serie die wordt uitgebracht na de overname van Fitbit door Google en is nu als pre-order  te bestellen bij verschillende winkels.

Fitbit heeft een aantal mooie verbeteringen aan de software aangebracht, waardoor je meer waar voor je geld krijgt. De Versa 3 heeft 20 trainingsmodi, maar de Versa 4 heeft het verdubbeld en biedt 40. Bekijk hieronder aan Fitbit Versa 4 aanbiedingen van 2022.

Bekijk en vergelijk de prijzen:

Bol.com

Bekijk hier de aanbiedingen van Bol.com. Bol.com veranderd vaak van prijs en gaat soms erg laag met de prijzen. De service van Bol is supergoed en de levering is ook snel en goed.

Coolblue

Bekijk hier de aanbiedingen van Coolblue. Coolblue gaat vaak mee met de prijzen van Bol.com maar af en toe zijn hier de prijzen goedkoper.

Coolblue verkoopt als enige deVersa 4 in een combi-deals, heel voordelig, met een Fitbit Aria weegschaal, oplader en bandjes.

Amazon.nl

Op dit moment heeft Amazon.nl de Fitbit Versa nog niet in het assortiment, maar zodra dat wel zo is zullen we de aanbiedingen hier plaatsen. Houd daarom deze pagina in de gaten omdat de prijzen bij Amazon vaak heel voordelig zijn.

FAQ: Fitbit Versa 3

Hieronder zie je veelgestelde vragen en antwoorden over de Fitbit Versa 3 Smartwatch, met ingebouwde GPS en PurePulse 2.0 optische hartslag sensor technologie.

JA! Nadat je afspeellijsten naar je horloge hebt gedownload, sluit je een Bluetooth-hoofdtelefoon of een ander audioapparaat aan om naar je nummers te luisteren.

Nadat je Fitbit Connect hebt gedownload en op je computer hebt geïnstalleerd:

  1. Klik op de tegel Mijn muziek beheren.
  2. Ga naar de naar muziek-app op je Versa, open deze en tik op Muziek overzetten.

Nadat je Versa verbinding heeft gemaakt met je computer, kunt je kiezen welke afspeellijst je wilt overzetten.

De Fitbit Versa 3 is voor de meeste mensen Fitbit’s beste smartwatch. Met een altijd zichtbaar display, ingebouwde GPS, bloedzuurstof- en temperatuurregistratie tijdens de slaap, en een batterij die zes dagen meegaat, houdt de Versa 3 zich staande tegen enkele van zijn duurdere concurrenten zoals de Apple Watch SE en zelfs de Fitbit Sense smartwatch.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

De relasedatum was 25 september 2020. De nieuwe smartwatch is al een tijdje verkrijgbaar. Je kunt hem hier online kopen voor een gemiddelde prijs van €229,- euro (dat kan per winkel en per datum verschillen).

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

De Versa 3 word geleverd met een standaard beperkte garantie van twee jaar die fabrieksfouten dekt, maar geen incidentele schade. Extra dekking kan worden gekocht bij Fitbit of bij externe providers.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

Ja, de Fitbit Versa 3 wordt geleverd met een ingebouwde GPS-chip, een in-app workoutintensiteitskaart, PurePulse 2.0 optische hartslagsensortechnologie en de Active Zone Minutes-functie om je fitnessactiviteiten te volgen, zelfs als je niet actief trainingen registreert.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

Een volledig opgeladen batterij gaat maar liefst 6 dagen mee. Natuurlijk zijn er factoren waarbij de duur korter wordt. Zoals bijvoorbeeld van het constant aan laten staan van de GPS en of als je de altijd aan display inschakelt.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

Bekijk ook onderstaande Fitbit’s.

Inhoudsopgave

Plaats een reactie