Welke Fitbit werkt samen met Weight Watchers?

De Fitbit activity trackers en smartwatches die je hierboven ziet afgebeeld en hier onder in de lijst opgesomd ziet staan zijn via de iPhone of Android-telefoon aan de Weight Watchers (WW) app te koppelen en te synchroniseren waardoor je moeiteloos en maximaal rendement haalt uit de WW Freestyle programma van Weight Watchers.

Onderstaande Fitbit’s zijn geschikt voor de Weight Watchers app en zorgen ervoor de je het maximale uit het nieuwe WW programma van Weight Watchers haalt: Lees ook het verhaal van Erica…

Je kunt overigens alle Fitbit Activity trackers en smartwatches koppelen en synchroniseren hoor. Het maakt dus niet uit welke versie en of model je hebt. Of het nou de Fitbit Alta, Alta HR, Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Versa, Flex of de Fitbit Ionic is ze zijn allemaal compatibel met de WW-app voor automatisch bijhouden van je activiteiten. Ik heb bovenstaande modellen er neergezet omdat deze nieuw, meest gangbaar en of populair zijn.

Fitbit Charge 3 is één van de beste keuzes om samen met de Weight Watchers app te gebruiken

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via Bol.com

€ 133,-

Blue Grey/Rose Gold
Bol.com

Fitbit Charge 3
Activity Tracker

€ 139,-

Blue Grey/Rose Gold
Coolblue

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via MediaMarkt

€ 133,-

Blue Grey/Rose Gold
MediaMarkt

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via Conrad

€ 149,-

Blue Grey/Rose Gold
Conrad

TIP! Lees hier alles over de Fitbit Charge 3 Activity tracker

Heb je een Fitbit nodig bij Weight Watchers?

Ik zeg volmondig ja want het helpt je enorm en maakt alles veel makkelijker. Je kunt er voor kiezen een eenvoudige activity tracker te gebruiken. Eenvoudige Fitbit’s zijn ideaal om stappen te volgen en je te helpen gezondere doelen te bereiken. De eenvoudige Fitbit activity trackers zoals bijvoorbeeld de Fitbit Alta, Flex, Charge 2 en de Alta HR helpen je als je gaat stappen, afstand en verbrande calorieën wilt bijhouden.

Het stellen van doelen om een bepaald aantal stappen te bereiken of een bepaalde hoeveelheid beweging te doen kan helpen met plannen voor gewichtsverlies, motiveren om naar buiten te gaan en je in de richting van een gezondere levensstijl te duwen.

Wil je mee doen of meer informatie over het WW Freestyle  programma waarbij je optimaal gebruik kunt maken van de WW app en je favoriet Fitbit? Maak dan een keuze uit onderstaande starterskit.

Lees hieronder het verhaal van Erica die verteld waarom een Fitbit ideaal is voor bij Weight Watchers

Waarom een Fitbit ideaal is voor bij Weight Watchers?

Ik zelf heb ondervonden hoe het me gigantisch goed helpt. Ik heb de Fitbit Charge 3 HR. Ik wilde eerst de Alta HR omdat ik die net even wat dunner vond en wat meer elegant, maar ik zag dat deze niet de sportmodus had, iets wat ik wel heel graag wilde.

Sportmodus is geweldig omdat je met deze sportmodus volledig je workout kunt tracken. Zo doe ik vaak mijn workout op mijn crosstrainer samen met de 3. Ideaal!! 🙂

Maar de reden waarom ik de Fitbit zo fijn vind in combinatie met de Weight Watchers App.. Ik begon eerst met WW zonder de Fitbit. Toen moest ik min of meer schatten hoeveel FitPoints een workout is. Ze vragen je dingen als: hoe lang doe jij je workout? Op mijn crosstrainer  doe ik vaak een workout van 30 minuten. En hoe intensief sport je dan? Lage intensiteit? Hoge intensiteit?

En dan geven ze aan wat je punten moeten zijn.. Dat is op zich prima, maar ik wilde daar precies en consistent in kunnen zijn. En soms weet ik gewoon niet of ik op een hoge of lage intensiteit heb getraind. Doe ik mezelf tekort met de punten die ik dan krijg? Of overschat ik het? Ik weet het dan ff niet zo zeker.

Met de Fitbit is het anders. Die weet precies wat je doet en doet al het werk voor je! Het trackt automatisch de punten.

Toen ik de Fitbit had kreeg ik veel meer punten dan toen ik er nog geen had. Ik had mezelf dus tekort gedaan in het verleden. De Fitbit trackt daarbij ook nog eens hoeveel je loopt waarvoor je dan ook weer meer punten krijgt.

Op die manier haal je veel sneller je wekelijkse doelen. Het is zelfs zo dat ik nu mijn doelen heb verdubbeld.

Als je echt serieus bent met WW dan en je doet vaak een workout of andere vormen van bewegen dan is de Fitbit Charge 3 (of elke andere Fitbit naar keuze) echt een geweldige tool die alles makkelijker maak en je helpt om moeiteloos een gezond en slank leven te krijgen. Ik kan het je van harte aanbevelen.

😉
Liefs, Erica

De Fitbit Alta HR is eenvoudig in gebruik en werken perfect samen met de WW app

Fitbit Alta HR
Activity Tracker
Fitbit Alta HR - Activity tracker - Zwart - Kopen via Bol.com

€ 96,-

Small: 149,- 96,-
Large: 133,- 124,-

Fitbit Alta HR
Activity Tracker
Fitbit Alta HR - Activity tracker - Zwart - Kopen via Coolblue

€ 149,-

Small: 149,-
Large: 149,-

Fitbit Alta HR
Activity Tracker
Fitbit Alta HR - Activity tracker - Zwart - Kopen via Mediamarkt

€ 133,-

Small: 149,-
Large: 133,-

Fitbit Alta HR
Activity Tracker
Fitbit Alta HR - Activity tracker - Zwart - Kopen via Conrad

€ 145,-

Small: 145,-
Large: 145,-

TIP! Lees hier alles over de Fitbit Alta HR Activity tracker

Ook de wat oudere maar nog steeds populaire Charge 2 tracker is compatibel met de WW en doet niet onder voor de wat jongere modellen

De Charge 2 werkt goed samen met de WW app, maar als je dan toch op zoek gaat naar een bijpassende en goede Fitbit dan zou ik persoonlijk toch gaan voor de nieuwste Charge 3. Net even wat meer luxe, net even een wat groter scherm en bovendien is de 3 nu met een echt touchscreen scherm en waterdicht.

Fitbit Charge 2
Activity Tracker
Fitbit Charge 2 -Zwart - Small - Kopen via Bol.com

€ 116,-

Zwart – Small
Bol.com

Fitbit Charge 2
Activity Tracker
Fitbit Charge 2 -Zwart - Small - Kopen via Coolblue

€ 119,-

Zwart – Small
Coolblue

Fitbit Charge 2
Activity Tracker
Fitbit Charge 2 -Zwart - Small - Kopen via Mediamarkt

€ 77,-

Zwart – Small
MediaMarkt

Fitbit Charge 2
Activity Tracker
Fitbit Charge 2 -Large - Small - Kopen via Conrad

€ 105,-

Zwart – Large
Conrad

Als je echter op zoek bent naar iets meer hightech dan is de nieuwste Fitbit Charge 3 activity tracker, de allround Fitbit Versa of de completen Fitbit Ionic smartwatch de juiste keuze. Het volgt je training, activiteiten (inclusief actieve minuten, uuractiviteit en stationaire tijd), slaap en gewicht. De Fitbit Charge 3, Versa, en Ionic zijn zwembestendig en waterdicht tot 50 meter, je kunt er mee zwemmen, maar ze sturen ook reminders om je aan te moedigen om elk uur 250 stappen te nemen of een ander vooraf ingestelde activiteit en of workout.

De Fitbit Versa koppelt en synchroniseert moeiteloos met de Weight Watchers app

Fitbit Versa
Smartwatch
Fitbit Versa Zwart - Kopen via Bol.com

€ 189,-

Zwart
Bol.com

Fitbit Versa
Smartwatch
Fitbit Versa Zwart - Kopen via Coolblue

€ 189,-

Zwart
Coolblue

Fitbit Versa
Smartwatch
Fitbit Versa Zwart - Kopen via MediaMarkt

€ 189,-

Zwart
MediaMarkt

Fitbit Versa
Smartwatch
Fitbit Versa Zwart - Kopen via Conrad

€ 198,-

Zwart
Conrad

De Fitbit Ionic is de meest complete smartwatch met ingebouwde GPS en natuurlijk ook compatibel de WW app van Weight Watchers

Fitbit Ionic
Smartwatch
Fitbit Ionic Smartwatch - Zwart Grijs - Kopen via Bol.com

€ 221,-

Zwart/Grijs
Bol.com

Fitbit Ionic
Smartwatch
Fitbit Ionic Smartwatch - Zwart Grijs - Kopen via Coolblue

€ 221,-

Zwart/Grijs
Coolblue

Fitbit Ionic
Smartwatch
Fitbit Ionic Smartwatch - Zwart Grijs - Kopen Mediamarkt

€ 221,-

Zwart/Grijs
MediaMarkt

Fitbit Ionic
Smartwatch
Fitbit Ionic Smartwatch - Zwart Grijs - Kopen via Conrad

€ 276,-

Zwart/Grijs
Conrad

Hoe synchroniseer ik mijn Fitbit met de WW-app?

Wat is de Top 5 van best verkochte Fitbit’s?

Waar kan ik de goedkoopste Fitbit kopen?

Wil je weten waar je de goedkoopste Fitbit kunt kopen? Bekijk dan eens onze FitBit Prijsvergelijker. Maak een keuze uit onderstaande modellen of klik hier voor het complete overzicht.

Welke Fitbit past het beste bij mij?

Weet je niet welk Fitbit je moet kopen? Kies dan de vraag die je het meest aanspreekt. Klik er op en je ziet meteen welke Fitbit het beste bij jou past.

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

Nieuwe Fitbit Charge 4 (2020) activity tracker

De nieuwe Fitbit Charge 4 voegt nieuwe functies toe, zoals Spotify-ondersteuning, GPS-tracking en Fitbit Pay.

Nieuwe Fitbit Versa 2 (2019) smartwatch

De Fitbit Versa 2 is een overtuigende upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het beschikt over een grotere, betere weergave, nuttige Alexa-integratie en verfijnde software.

Nieuwe Fitbit Versa Lite (2019) smartwatch

Goedkoopste Fitbit Versa Lite kopen?

De nieuwe Versa Lite is goedkoper dan de Versa omdat het minder functionaliteiten heeft, wat overigens niet wil zeggen dat de Lite niet heel veel te bieden heeft, want deze waterdichte sporthorloge doet niet onder voor haar grote zus (of broer)! 😉

Nieuwe Fitbit Inspire (2019) activity tracker

De nieuwe Fitbit Inspire is de goedkoopste activity tracker van Fitbit van ooit. Een opvallend detail is dat de “clip-bevestiging” weer terug is met dit model. Voor als je liever je Fitbit aan je kleding hangt. Je kunt de clip los bestellen. 🙂

Nieuwe Fitbit Inspire HR (2019) activity tracker

De nieuwe Fitbit Inspire HR is de op 1 na goedkoopste activity tracker van Fitbit, waterdicht, een allround activity tracker voor de instappende (beginnende) Fitbit gebruiker. Je hebt keuze uit drie mooie kleuren: zwart, wit en lila. 😉

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze!

Fitbit heeft de SpO2 bloed zuurstofbewaking ingeschakeld op de Fitbit Versa, Versa 2, Versa Lite, Charge 4, Charge 3 en Fitbit Ionic. De SpO2 bloed zuurstofbewaking is een functie die je kan helpen veranderingen in de ademhaling (slaapapneu) te herkennen terwijl je slaapt.

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

De Fitbit’s die je hieronder ziet staan, staan op volgorde van welke Fitbit het beste (meest) worden gekocht, gebaseerd op hun allround functionele eigenschappen, looks en positieve beoordelingen. Alle Fitbit’s zijn in diverse kleuren beschikbaar en sommige hebben ook een speciale editie (special edition) zoals de Fitbit Charge 3 en de Fitbit Versa en of een HR uitvoering zoals de Inspire.

 1. Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  De beste gezondheids- en fitnesshorloge
 2. Fitbit Charge 4 Activity Tracker (2020)
  Beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker
 3. Fitbit Charge 3 Activity Tracker (2018)
  De beste allround Fitbit activity tracker
 4. Fitbit Inspire HR Activity Tracker (2019)
  De goedkoopste Fitbit met hartslagmeter
 5. Fitbit Versa Lite Smartwatch (2019)
  De beste Fitbit smartwatch voor minder geld
 6. Fitbit Inspire Activity Tracker (2019)
  De beste Fitbit voor beginners
 7. Fitbit Ionic Smartwatch (2017)
  De beste sport Fitbit met ingebouwde GPS
 8. Fitbit Ace 2 voor kinderen (2018)
  De beste Fitbit voor kinderen

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

Denk je erover om een Fitbit te gebruiken om af te vallen? Als je de modellen vergelijkt is het belangrijk om te weten welke Fitbit het beste is voor gewichtsverlies en het meest effectief voor je levensstijl. Elk model biedt verschillende functies en er zijn voor- en nadelen voor elk.

 1. Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  De beste gezondheids- en fitnesshorloge

 2. Fitbit Charge 4 Activity Tracker (2020)
  Fitbit Charge 4 Activity tracker (2020) - Ingebouwde GPS

  Beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker

 3. Fitbit Charge 3 Activity Tracker (2018)
  Fitbit Charge 3 Activity tracker (2018)

  De beste allround Fitbit activity tracker
 4. Fitbit Inspire HR Activity Tracker (2019)
  Fitbit Inspire HR Activity tracker (2019)
  De goedkoopste Fitbit met hartslagmeter

 5. Fitbit Versa Lite Smartwatch (2019)
  Fitbit Versa Lite smartwatch (2019)
  De beste Fitbit smartwatch voor minder geld
 6. Fitbit Inspire Activity Tracker (2019)
  Fitbit Inspire Activity tracker (2019)

  De beste Fitbit voor beginners
 7. Fitbit Ionic Smartwatch (2017)
  Fitbit Ionic Smartwatch (2017) - Ingebouwde GPS

  De beste sport Fitbit met ingebouwde GPS

Lees ook het artikel: Welke Fitbit helpt het beste bij afvallen?

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

Maak je keuze  en kies het uiterlijk, de prijs, specificaties en kleur naar voorkeur. Wil je meer informatie over de tracker of smartwatch klik dan op de “Bekijk video” link en of de “Lees meer” link. Ook kun je het aantal review zien en bekijken.

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4
Activity tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 4 - Activity Tracker - 2020 - Zwart

€ 149,-

Zwart

Fitbit Charge 4 kopen

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4
Special Edition

Bekijk video

Activity tracker - Activity tracker - Graniet - 2020

€ 169,-

Graniet

Fitbit Charge 4 kopen

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4
Activity tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Paars - 2020

€ 149,-

Paars

Fitbit Charge 4 kopen

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Fitbit’s aantal activity trackers en smartwatches die waterdicht zijn en waarmee je ook kunt zwemmen neemt toe. Het lijkt er zelfs op dat er geen activity trackers en smartwatches van Fitbit meer op de markt komen die niet waterdicht zijn en geschikt om mee te zwemmen. Hieronder zie je alle waterdichte Fitbit’s die je op dit moment kunt kopen in diverse prijsklassen en uitgebracht een diverse jaartallen.

Fitbit Ionic Smartwatch – 2018

De Fitbit Ionic (2017) is een smartwatch met een uitgebreide hartslag en activiteitenmeter. Bovendien heeft deze slimme smartwatch ook een eigen coach die je work-out oefeningen laat zien op het scherm die je na kunt doen.

€ 270,00

Filmpje – Specificaties – Handleiding – Accessoires

+ Meet je hartslag
+ Verbrande calorieën
+ Toont berichten
+ Toont telefoontjes
+ Meet je slaapritme
+ Waterdicht
+ Zwembestendig

Bestel hier je Fitbit Ionic Smartwatch

Koop bij bol.com

Fitbit Versa

Fitbit Versa is het nieuwste (2018) draagbare smartwatch wearable van Fitbit. De Fitbit Versa Smartwatch is waterdicht tot 50 meter en heeft een meer toegankelijker afgerond ontwerp. De display van de Versa is helder en duidelijk. Deze smartwatch is een lichtgewicht en draagt uitermate comfortabel.

€ 199,00

Filmpje – Specificaties – Handleiding – Accessoires

Fitbit Flex 2

De Fitbit Flex (2016) activity tracker is de nieuwe en verbeterde versie van de Flex. Het meest opvallend is dat je met de Flex 2 kunt zwemmen en dat de Flex 2 aanpasbaar is doordat de tracker een lose module is geworden.

€ 59,90

Filmpje – Specificaties – Handleiding – Accessoires

+ Meet je hartslag
+ Verbrande calorieën
+ Toont berichten
+ Toont telefoontjes
+ Meet je slaapritme
+ Nederlandse handleiding
+ Waterdicht
+ Zwembestendig
– Geen hartslagsenor
– Geen scherm, enkel lichtjes en via de app te besturen

Bestel hier je Fitbit Flex 2 Activity Tacker

Koop bij bol.com

 

Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers of Fitbit smartwatches de beste keuze:

Fitbit Alta HR
Activity Tracker

Fitbit Alta HR - Activity Tracker - 2017

€ 137,-
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Versa
Smartwatch

Fitbit Versa - Smartwatch - 2018

€ 229,-
bekijk VIDEO

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Alta
Activity Tracker

FitBit Alta - Activity Tracker - 2016

€ 117,-
bekijk VIDEO

Fitbit Alta HR - Activity tracker - Gunmetal

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Fitbit Alta HR (2017)

De Fitbit Alta HR (2017) activity tracker heeft een hartslag sensor ingebouwd die je hartslag in de loop van de dag met vijf seconden tussenpauze bij houdt. De Fitbit Alta HR is beschikt over een OLED-tap-display en draadloze synchronisatie naar compatibele apparaten.

€ 137,00

Filmpje – Specificaties – Handleiding – Accessoires

+ Meet je hartslag
+ Verbrande calorieën
+ Toont berichten
+ Toont telefoontjes
+ Meet je slaapritme
+ Nederlandse handleiding
– Geen traptreden
– Niet volledig waterdicht

Bestel hier je Fitbit Alta HR Activity Tacker

Koop bij bol.com

Fitbit Alta (2016)

De Fitbit Alta (2016) activity tracker biedt de hele dag activiteiten tracking, slimme meldingen, slaap monitoring en herinneringen om te bewegen. Deze activity tracker is NIET waterdicht en beschikt ook over een OLED-tap-display en draadloze synchronisatie naar compatibele apparaten.

€ 117,00

Filmpje – Specificaties – Handleiding – Accessoires

+ Meet je hartslag
+ Verbrande calorieën
+ Toont berichten
+ Toont telefoontjes
+ Meet je slaapritme
+ Nederlandse handleiding
– Geen traptreden
– Niet volledig waterdicht

Bestel hier je Fitbit Alta Activity Tacker

Koop bij bol.com

Fitbit Versa

Fitbit Versa is het nieuwste (2018) draagbare smartwatch wearable van Fitbit. De Fitbit Versa Smartwatch is waterdicht tot 50 meter en heeft een meer toegankelijker afgerond ontwerp. De display van de Versa is helder en duidelijk. Deze smartwatch is een lichtgewicht en draagt uitermate comfortabel.

€ 229,00

Filmpje - Specificaties - Handleiding - Accessoires

Dan is de fitbit alta hr of fitbit alta of fitbit versa je beste keuze

Fitbit heeft 2 modellen met ingebouwde GPS tracking

Fitbit Charge 4 Activity tracker

Onderstaande Fitbit Charge 4 modellen hebben ingebouwde GPS tracking, ideaal voor real time tracking, voor als je gaat sporten, joggen, rennen, hardlopen en of gaat fietsen. Je hoeft dan niet perse je smartphone mee te nemen voor een goede registratie van je route en de gegevens.

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4
Activity tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 4 - Activity Tracker - 2020 - Zwart

€ 149,-

Zwart

Fitbit Charge 4 kopen

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4
Special Edition

Bekijk video

Activity tracker - Activity tracker - Graniet - 2020

€ 169,-

Graniet

Fitbit Charge 4 kopen

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4
Activity tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Paars - 2020

€ 149,-

Paars

Fitbit Charge 4 kopen

Fitbit Ionic Smartwatch

Fitbit Ionic
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Ionic - GPS Smartwatch - 2017 - Grijs Oranje

Blauw/Oranje
Bestel via Bol.com

Fitbit Ionic
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Ionic Kopen Fitbit Ionic Zwart Grijs

Zwart/Grijs
Bestel via Bol.com

Fitbit Ionic
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Ionic - GPS Smartwatch - 2017 - Grijs

Grijs
Bestel via Bol.com

Fitbit Ionic
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Ionic - GPS Smartwatch - 2017 -Adidas edition

Adidas edition
Bestel via Bol.com

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers en smartwatches je beste keuze:

Fitbit Ionic GPS Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Ionic - 2018 - Smartwatch - GPS

€ 221,-

Meerdere Kleuren

Fitbit Charge 3 Activity Tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 3 - Activity Tracker - 2018 - Special Edition

€ 133,-

Meerdere Kleuren

Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper Roze

€ 199,-

Meerdere Kleuren

Als je wilt hardlopen of fietsen en je wilt weten welke de beste Fitbit activity trackers met GPS voor hardlopen en fietsen zijn dan is het de selectie die je hierboven ziet de beste keuze voor jou.

Als je gaat fietsen of hardlopen wil je GPS tracking. GPS tracking zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar je hebt gelopen of gefietst en hoeveel kilometer je heb gelopen of gefietst.

Je hebt twee soorten GPS tracking:

 1. Ingebouwde GPS
 2. Verbonden GPS

Ingebouwde GPS is, zoals de naam al aan geeft, ingebouwd ik je Fitbit activity tracker of smartwatch. Als deze is ingebouwd hoef je niet perse je smartphone bij je te hebben om je route te tracken en de gegevens op te slaan.

VOORDELEN: Ingebouwde GPS is, zoals de naam als zegt, GPS wat in je activity tracker, sporthorloge of smartwatch is ingebouwd. Groot voordeel van dit is dat je geen smartphone hoeft mee te nemen als je gaat hardlopen of fietsen. De ingebouwde GPS houd het allemaal netjes voor je bij en registreert alles wat je doet in je Fitbit.

NADELEN: Een nadeel van GPS kan zijn dat de prijs vaak wat hoger ligt dan een tracker, sporthorloge of smartwatch die verbonden GPS heeft.

Verbonden GPS is dat je alleen GPS tot je beschikking hebt via je smartphone. De GPS word dan via je smartphone verzonden naar je tracker of smartwatch.

NADELEN: Een nadeel is dat je altijd je smartphone bij je moet hebben wil je gebruik kunnen maken van GPS tracking.

Ga je fietsen dan is het meenemen van je smartphone vaak geen probleem en dan zou je kunnen overwegen om een goedkope (re) activity tracker te kopen zoals de Fitbit Charge 2 of de Fitbit Blaze. Je kunt ook gaan voor een goedkope (re) smartwatch zoals de Fitbit Blaze of de Fitbit Versa.

Wil je hardlopen zonder je smartphone bij je te moeten dragen dan is de Fitbit Ionic Smartwatch met ingebouwde GPS je beste keuze.

Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers of Fitbit smartwatches de beste keuze:

Fitbit Ionic
Smartwatch

waterdicht fitbit - fitbit ionic smartwatch

€ 289,-
bekijk VIDEO

Fitbit Ionic Kopen

Fitbit Charge 2
Activity Tracker

Fitbit Charge 2 - Activity Tracker - 2016

€ 135,-
bekijk VIDEO

Fitbit Charge 2 Kopen

Fitbit Charge 3
Activity Tracker

Fitbit Charge 3 - Activity Tracker - 2018

€ 149,95
bekijk VIDEO
Koop bij bol.com

Fitbit Versa
Smartwatch

FitBit Versa Smartwatch - 2018

€ 199,-
bekijk VIDEO

Fitbit Versa Kopen

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Fitbit Charge 2 Activity Tracker – 2016

De Fitbit Charge 2 (2016) activity tracker is een uitgebreide hartslag en activiteitenmeter met een verwisselbare accessoires armband. Het beschikt over een eenvoudig makkelijk te bekijken OLED-scherm met tap screen vertoning, hartslag tracking, text / call / kalender waarschuwingen en GPS-tracking bij aansluiting op uw smartphone.

€ 139,00

Filmpje – Specificaties – Handleiding – Accessoires

+ Meet je hartslag
+ Verbrande calorieën
+ Toont berichten
+ Toont telefoontjes
+ Meet je slaapritme
+ Nederlandse handleiding
– Geen traptreden
– Niet volledig waterdicht

Bestel hier je Fitbit Charge 2 Activity Tacker

Koop bij bol.com

Dan is de Fitbit Charge 3 Activity tracker en de Fitbit Versa Smartwatch de beste keuze.

Onderstaande Fitbit activity trackers of Fitbit smartwatches staan op volgorde van het best verkocht, meest gewaard (aantal positieve reviews) en het best getest.

1

Fitbit Charge 3
Activity Tracker

Bekijk VIDEO

Fitbit Charge 3 - Activity Tracker - 2018

€ 149,-

266 reviews

Koop bij bol.com

2

Fitbit Versa
Smartwatch

Bekijk VIDEO

Fitbit Versa - Smartwatch - 2018

€ 175,-

210 reviews

Koop bij bol.com

3

Fitbit Ionic
Smartwatch

Bekijk VIDEO

Fitbit Ionic - Smartwatch - 2017

€ 266,-

60 reviews

Koop bij bol.com

4

Fitbit Charge 2
Activity Tracker

Bekijk VIDEO

Fitbit Charge 2 - Activity Tracker - 2016

€ 122,-

1566 reviews

Koop bij bol.com

5

Fitbit Alta HR
Activity Tracker

Bekijk VIDEO

Fitbit Alta HR - Activity Tracker - 2017

€ 99,-

239 reviews

Koop bij bol.com

6

Fitbit Inspire HR
Activity Tracker

Bekijk VIDEO

Fitbit Inspire HR - Activity Tracker - 2019

€ 99,-

0 reviews

Koop bij bol.com

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Dan is de Fitbit Inspire Of de Inspire HR activity tracker de beste keuze:

De goedkoopste activity tracker van Fitbit is de nieuwe (2019) Fitbit Inspire en de Inspire HR activity trackers. De Fitbit Inspire kun je kopen voor 69,- euro en is in 2 kleuren beschikbaar. Voor 30,- euro meer krijg je de Fitbit Inspire HR, deze kost 99,- euro en is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Fitbit Inspire activity tracker

Fitbit Inspire
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Inspire - Zwart - Kopen via Bol.com

€ 69,-

Kleur: Zwart
Bol.com

Fitbit Inspire
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Inspire - Zwart - Kopen via Bol.com

€ 69,-

Kleur: Rood
Bol.com

Fitbit Inspire HR activity tracker

Fitbit Inspire HR
Fitnesstracker

Bekijk video

Fitbit Inspire HR Fitnesstracker - Zwart - 2019 - Nieuwe

€ 99,-

Kleur: Zwart
Bestel via Bol.com

Fitbit Inspire HR
Fitnesstracker

Bekijk video

Fitbit Inspire HR Fitnesstracker - Wit - 2019 - Nieuwe

€ 99,-

Kleur: Wit
Bestel via Bol.com

Fitbit Inspire HR
Fitnesstracker

Bekijk video

Fitbit Inspire HR Fitnesstracker - Lila - 2019 - Nieuwe

€ 99,-

Kleur: Lila
Bestel via Bol.com

Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers voor kinderen de beste keuze:

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Blauw - 2019

€ 69,-

Kleur: Blauw
Bestel via Bol.com

Fitbit Ace 2 activity tracker
voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Rood - 2019

€ 69,-

Kleur: Rood
Bestel via Bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Paars

€ 99,-
bekijk  VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Blauw

€ 99,-
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Screenprotector

Screen Protector Fitbit Ace voor Kinderen

€ 9,95,-
lees  Meer

Koop bij bol.com

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Dan is de nieuwe Fitbit Charge 3 Activity tracker de beste keuze

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Graphite/Black

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Graphite/Black - 2018

€ 149,95
bekijk VIDEO
Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Rose Gold/Blue

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Rose Gold/Blue Grey - 2018

€ 149,95
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 HR
Special Edition: met NFC chip.
Lavender Woven

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Special Edition - 2018 - Lavender

€ 169,95
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 HR
Special Edition: met NFC chip.
Graphite/White Silicone

Fitbit Charge HR 3 Activity Tracker - Special Edition - 2018 - Graphite/White Silicone

€ 169,95
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Load More

Een reactie plaatsen