Welke Fitbit werkt samen met Weight Watchers?

De Fitbit activity trackers en smartwatches die je hierboven ziet afgebeeld en hier onder in de lijst opgesomd ziet staan zijn via de iPhone of Android-telefoon aan de Weight Watchers (WW) app te koppelen en te synchroniseren waardoor je moeiteloos en maximaal rendement haalt uit de WW Freestyle programma van Weight Watchers.

Onderstaande Fitbit’s zijn geschikt voor de Weight Watchers app en zorgen ervoor de je het maximale uit het nieuwe WW programma van Weight Watchers haalt: Lees ook het verhaal van Erica…

Fitbit Versa 2 - 2019 - Smartwatch Fitbit Versa Lite - Smartwatch - 2019
Fitbit Versa - Smartwatch - 2018 Fitbit Charge 3 - 2018 - Activity Tracker
Fitbit Charge 3 - Special Edition - 2018 - Activity Tracker Fitbit Ionic - 2017 - Smartwatch

Je kunt overigens alle Fitbit Activity trackers en smartwatches koppelen en synchroniseren hoor. Het maakt dus niet uit welke versie en of model je hebt. Of het nou de Fitbit Charge 4, Fitbit Versa 3, Fitbit Sense, Fitbit Inspire 2 is, ze zijn allemaal compatibel met de WW-app voor automatisch bijhouden van je activiteiten. Ik heb bovenstaande modellen er neergezet omdat deze nieuw, meest gangbaar en of populair zijn.

Fitbit Charge 4 is één van de beste keuzes om samen met de Weight Watchers app te gebruiken

TIP! Lees hier alles over de Fitbit Charge 4 Activity tracker

Heb je een Fitbit nodig bij Weight Watchers?

Ik zeg volmondig ja want het helpt je enorm en maakt alles veel makkelijker. Je kunt er voor kiezen een eenvoudige activity tracker te gebruiken. Eenvoudige Fitbit’s zijn ideaal om stappen te volgen en je te helpen gezondere doelen te bereiken. De eenvoudige Fitbit activity trackers zoals bijvoorbeeld de Fitbit Charge 4, Fitbit Versa 3, Fitbit Sense en Fitbit Inspire 2 helpen je als je gaat stappen, afstand en verbrande calorieën wilt bijhouden.

Het stellen van doelen om een bepaald aantal stappen te bereiken of een bepaalde hoeveelheid beweging te doen kan helpen met plannen voor gewichtsverlies, motiveren om naar buiten te gaan en je in de richting van een gezondere levensstijl te duwen.

Wil je mee doen of meer informatie over het WW Freestyle  programma waarbij je optimaal gebruik kunt maken van de WW app en je favoriet Fitbit? Maak dan een keuze uit onderstaande starterskit.

Lees hieronder het verhaal van Erica die verteld waarom een Fitbit ideaal is voor bij Weight Watchers

Waarom een Fitbit ideaal is voor bij Weight Watchers?

Ik zelf heb ondervonden hoe het me gigantisch goed helpt. Ik heb de Fitbit Charge 4. Ik wilde eerst de Inspire 2 omdat ik die net even wat dunner vond en wat meer elegant, maar ik zag dat deze niet de sportmodus had, iets wat ik wel heel graag wilde.

Sportmodus is geweldig omdat je met deze sportmodus volledig je workout kunt tracken. Zo doe ik vaak mijn workout op mijn crosstrainer samen met de 4. Ideaal!! 🙂

Maar de reden waarom ik de Fitbit zo fijn vind in combinatie met de Weight Watchers App.. Ik begon eerst met WW zonder de Fitbit. Toen moest ik min of meer schatten hoeveel FitPoints een workout is. Ze vragen je dingen als: hoe lang doe jij je workout? Op mijn crosstrainer  doe ik vaak een workout van 30 minuten. En hoe intensief sport je dan? Lage intensiteit? Hoge intensiteit?

En dan geven ze aan wat je punten moeten zijn.. Dat is op zich prima, maar ik wilde daar precies en consistent in kunnen zijn. En soms weet ik gewoon niet of ik op een hoge of lage intensiteit heb getraind. Doe ik mezelf tekort met de punten die ik dan krijg? Of overschat ik het? Ik weet het dan ff niet zo zeker.

Met de Fitbit is het anders. Die weet precies wat je doet en doet al het werk voor je! Het trackt automatisch de punten.

Toen ik de Fitbit had kreeg ik veel meer punten dan toen ik er nog geen had. Ik had mezelf dus tekort gedaan in het verleden. De Fitbit trackt daarbij ook nog eens hoeveel je loopt waarvoor je dan ook weer meer punten krijgt.

Op die manier haal je veel sneller je wekelijkse doelen. Het is zelfs zo dat ik nu mijn doelen heb verdubbeld.

Als je echt serieus bent met WW dan en je doet vaak een workout of andere vormen van bewegen dan is de Fitbit Charge 4 (of elke andere Fitbit naar keuze) echt een geweldige tool die alles makkelijker maak en je helpt om moeiteloos een gezond en slank leven te krijgen. Ik kan het je van harte aanbevelen.

😉
Liefs, Erica

De Fitbit Charge 4 is eenvoudig in gebruik en werken perfect samen met de WW app

Fitbit Charge 4 - Activity tracker Paars | Zwart | Blauw | Graniet SE

TIP! Lees hier alles over de Fitbit Charge 4 Activity tracker

De Charge 4 werkt goed samen met de WW app, maar als je dan toch op zoek gaat naar een bijpassende en goede Fitbit dan zou ik persoonlijk toch gaan voor de nieuwste Versa 3 of de Sense. Net even wat meer luxe, net even een wat groter scherm en bovendien zijn ze nu met een groter touchscreen, waterdicht en hebben ze ingebouwde GPS.

Als je echter op zoek bent naar iets meer hightech dan is de nieuwste Fitbit Versa 3 smartwatch, de allround Fitbit Charge 4 of de completen Fitbit Sense smartwatch de juiste keuze. Het volgt je training, activiteiten (inclusief actieve minuten, uuractiviteit en stationaire tijd), slaap en gewicht. Ze zijn waterdicht tot 50 meter, je kunt er mee zwemmen, maar ze sturen ook reminders om je aan te moedigen om elk uur 250 stappen te nemen of een ander vooraf ingestelde activiteit en of workout.

De Fitbit Versa 3 koppelt en synchroniseert moeiteloos met de Weight Watchers app

Fitbit Versa 3 - smartwatch - 2020 - Blauw Fitbit Versa 3 De beste Fitbit-smartwatch Roze | Zwart | Blauw

De Fitbit Sense is de meest complete smartwatch met ingebouwde GPS en natuurlijk ook compatibel de WW app van Weight Watchers

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020 - Wit Fitbit Sense De beste Fitbit voor het volgen van je gezondheid Wit | Zwart

Hoe synchroniseer ik mijn Fitbit met de WW-app?

Wat is de Top 5 van best verkochte Fitbit’s?

Waar kan ik de goedkoopste Fitbit kopen?

Wil je weten waar je de goedkoopste Fitbit kunt kopen? Bekijk dan eens onze FitBit Prijsvergelijker. Maak een keuze uit onderstaande modellen of klik hier voor het complete overzicht.

Welke Fitbit past het beste bij mij?

Weet je niet welk Fitbit je moet kopen? Kies dan de vraag die je het meest aanspreekt. Klik er op en je ziet meteen welke Fitbit het beste bij jou past.

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

De Fitbit’s die traptreden en verdiepingen kunnen tellen zijn de Fitbit Sense, Versa 3, Versa 2, Charge 4, Charge 4 SE, Charge 3, Charge 3 SE, Versa en Versa SE.

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

Fitbit heeft de SpO2 bloed zuurstofbewaking ingeschakeld op de Fitbit Sense, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa, Versa 2, Versa Lite, Charge 5, Charge 4, Charge 3 en Fitbit Ionic. De SpO2 bloed zuurstofbewaking is een functie die je kan helpen veranderingen in de ademhaling (slaapapneu) te herkennen terwijl je slaapt.

Dit zijn de nieuwste Fitbit’s van 2021

Onderstaande Fitbit’s zijn de nieuwste van 2021 (op volgorde van meest recente releasedatum):

Dit zijn de nieuwste Fitbit’s van 2020

Onderstaande Fitbit’s zijn de nieuwste van 2020 (op volgorde van meest recente releasedatum):

Top 7 best verkochte Fitbit’s

Wil je weten welke Fitbit het beste wordt verkocht? Bekijk dan de Top 7 beste verkochte Fitbit’s.

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

De Fitbit’s die je hieronder ziet staan, staan op volgorde van welke Fitbit het beste (meest) worden gekocht, gebaseerd op hun allround functionele eigenschappen, looks en positieve beoordelingen. Alle Fitbit’s zijn in diverse kleuren beschikbaar en sommige hebben ook een speciale editie (special edition) zoals de Fitbit Charge 3 en de Fitbit Versa en of een HR uitvoering zoals de Inspire.

 1. Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  De beste gezondheids- en fitnesshorloge
 2. Fitbit Charge 4 Activity Tracker (2020)
  Beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker
 3. Fitbit Charge 3 Activity Tracker (2018)
  De beste allround Fitbit activity tracker
 4. Fitbit Inspire HR Activity Tracker (2019)
  De goedkoopste Fitbit met hartslagmeter
 5. Fitbit Versa Lite Smartwatch (2019)
  De beste Fitbit smartwatch voor minder geld
 6. Fitbit Inspire Activity Tracker (2019)
  De beste Fitbit voor beginners
 7. Fitbit Ionic Smartwatch (2017)
  De beste sport Fitbit met ingebouwde GPS
 8. Fitbit Ace 2 voor kinderen (2018)
  De beste Fitbit voor kinderen

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

Denk je erover om een Fitbit te gebruiken om af te vallen? Als je de modellen vergelijkt is het belangrijk om te weten welke Fitbit het beste is voor gewichtsverlies en het meest effectief voor je levensstijl. Elk model biedt verschillende functies en er zijn voor- en nadelen voor elk.

 1. Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  De beste gezondheids- en fitnesshorloge

 2. Fitbit Charge 4 Activity Tracker (2020)
  Beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker

 3. Fitbit Charge 3 Activity Tracker (2018)
  De beste allround Fitbit activity tracker
 4. Fitbit Inspire HR Activity Tracker (2019)
  De goedkoopste Fitbit met hartslagmeter

 5. Fitbit Versa Lite Smartwatch (2019)
  De beste Fitbit smartwatch voor minder geld
 6. Fitbit Inspire Activity Tracker (2019)
  De beste Fitbit voor beginners
 7. Fitbit Ionic Smartwatch (2017)
  De beste sport Fitbit met ingebouwde GPS

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

Maak je keuze  en kies het uiterlijk, de prijs, specificaties en kleur naar voorkeur. Wil je meer informatie over de tracker of smartwatch klik dan op de “Bekijk video” link en of de “Lees meer” link. Ook kun je het aantal review zien en bekijken.

Dit zijn de waterdichte Fitbits:

 1. Fitbit Sense Smartwatch
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch
 3. Fitbit Inspire 2 activity tracker
 4. Fitbit Charge 4 activity tracker
 5. Fitbit Versa 2 smartwatch
 6. Fitbit Versa Lite smartwatch
 7. Fitbit Inspire activity tracker
 8. Inspire HR activity tracker
 9. Fitbit Ace 2 voor kinderen
 10. Fitbit Charge 3 activity tracker
 11. Fitbit Versa smartwatch
 12. Fitbit Ionic smartwatch

Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers en smartwatches je beste keuze:
 1. Fitbit Sense Smartwatc (GPS)
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch (GPS)
 3. Fitbit Charge 4 activity tracker (GPS)
 4. Fitbit Ionic smartwatch (GPS)

Als je wilt hardlopen of fietsen en je wilt weten welke de beste Fitbit activity trackers met ingebouwde GPS voor hardlopen en fietsen zijn dan is het de selectie die je hierboven ziet de beste keuze voor jou.

Als je gaat fietsen of hardlopen wil je GPS tracking. GPS tracking zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar je hebt gelopen of gefietst en hoeveel kilometer je heb gelopen of gefietst.

Je hebt twee soorten GPS tracking:

 1. Ingebouwde GPS
 2. Verbonden GPS

Ingebouwde GPS is, zoals de naam al aan geeft, ingebouwd ik je Fitbit activity tracker of smartwatch. Als deze is ingebouwd hoef je niet perse je smartphone bij je te hebben om je route te tracken en de gegevens op te slaan. Onderstaande Fitbit’s hebben ingebouwde GPS.

 1. Fitbit Sense Smartwatc (GPS)
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch (GPS)
 3. Fitbit Charge 4 activity tracker (GPS)
 4. Fitbit Ionic smartwatch (GPS)

VOORDELEN: Ingebouwde GPS is, zoals de naam als zegt, GPS wat in je activity tracker, sporthorloge of smartwatch is ingebouwd. Groot voordeel van dit is dat je geen smartphone hoeft mee te nemen als je gaat hardlopen of fietsen. De ingebouwde GPS houd het allemaal netjes voor je bij en registreert alles wat je doet in je Fitbit.

NADELEN: Een nadeel van GPS kan zijn dat de prijs vaak wat hoger ligt dan een tracker, sporthorloge of smartwatch die verbonden GPS heeft.

Verbonden GPS is dat je alleen GPS tot je beschikking hebt via je smartphone. De GPS word dan via je smartphone verzonden naar je tracker of smartwatch.

NADELEN: Een nadeel is dat je altijd je smartphone bij je moet hebben wil je gebruik kunnen maken van GPS tracking.

Ga je fietsen dan is het meenemen van je smartphone vaak geen probleem en dan zou je kunnen overwegen om een goedkope activity tracker te kopen zoals de Fitbit Inspire (HR) of de Fitbit Versa Lite smartwatch.

Dan is de Fitbit Charge 4 activity tracker, de Fitbit Versa 3 en de Sense smartwatch de beste keuze.

Onderstaande Fitbit activity tracker en Fitbit smartwatches staan op volgorde van het best verkocht, meest gewaard (aantal positieve reviews) en het best getest.

 1. Fitbit Charge 4 activity tracker
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch
 3. Fitbit Sense Smartwatch

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Dan is de Fitbit Inspire, de Inspire HR of de Inspire 2 activity tracker de beste keuze:

De goedkoopste activity tracker van Fitbit is de Fitbit Inspire, de Inspire HR activity (2019) en de Inspire 2 trackers. De Fitbit Inspire kun je kopen voor om en nabij de 69,- euro en is in 2 kleuren beschikbaar. Voor 30,- euro meer krijg je de Fitbit Inspire HR en de Inspire 2, deze kost 99,- euro en is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Voor de kinderen is er een goedkope Fitbit Ace 2 te koop.

 1. Fitbit Inspire 2 activity tracker
 2. Fitbit Inspire activity tracker
 3. Inspire HR activity tracker
 4. Fitbit Ace 2 voor kinderen
Dan is onderstaand Fitbit activity tracker voor kinderen de beste keuze:

De Fitbit Ace 2 voor kids is in twee kleuren verkrijgbaar: blauw en rood.

 1. Fitbit Ace 2 voor kinderen

Lees meer..

Dan is de nieuwe Fitbit Charge 5 (2021) activity tracker de beste keuze

Fitbit Charge 5 kopen

NIEUW

Fitbit Charge 5

5/5

Bij bol.com

Of ga voor de Fitbit Charge 4 (2020)

 1. Fitbit Charge 4 activity tracker

Wil je een goedkoper? Dan kun je ook voor de (wat oudere model, maar nog steeds supergoed) Fitbit Charge 3 gaan. Deze heeft geen ingebouwde GPS maar wel verbonden GPS (wat inhoud dat je je phone bij je moet hebben).

Lees meer…

Plaats een reactie