Welke Fitbit werkt samen met Weight Watchers?

De Fitbit activity trackers en smartwatches die je hierboven ziet afgebeeld en hier onder in de lijst opgesomd ziet staan zijn via de iPhone of Android-telefoon aan de Weight Watchers (WW) app te koppelen en te synchroniseren waardoor je moeiteloos en maximaal rendement haalt uit de WW Freestyle programma van Weight Watchers.

Onderstaande Fitbit’s zijn geschikt voor de Weight Watchers app en zorgen ervoor de je het maximale uit het nieuwe WW programma van Weight Watchers haalt: Lees ook het verhaal van Erica…

Fitbit Versa 2 - 2019 - Smartwatch Fitbit Versa Lite - Smartwatch - 2019
Fitbit Versa - Smartwatch - 2018 Fitbit Charge 3 - 2018 - Activity Tracker
Fitbit Charge 3 - Special Edition - 2018 - Activity Tracker Fitbit Ionic - 2017 - Smartwatch

Je kunt overigens alle Fitbit Activity trackers en smartwatches koppelen en synchroniseren hoor. Het maakt dus niet uit welke versie en of model je hebt. Of het nou de Fitbit Charge 4, Fitbit Versa 3, Fitbit Sense, Fitbit Inspire 2 is, ze zijn allemaal compatibel met de WW-app voor automatisch bijhouden van je activiteiten. Ik heb bovenstaande modellen er neergezet omdat deze nieuw, meest gangbaar en of populair zijn.

Fitbit Charge 4 is één van de beste keuzes om samen met de Weight Watchers app te gebruiken

TIP! Lees hier alles over de Fitbit Charge 4 Activity tracker

Heb je een Fitbit nodig bij Weight Watchers?

Ik zeg volmondig ja want het helpt je enorm en maakt alles veel makkelijker. Je kunt er voor kiezen een eenvoudige activity tracker te gebruiken. Eenvoudige Fitbit’s zijn ideaal om stappen te volgen en je te helpen gezondere doelen te bereiken. De eenvoudige Fitbit activity trackers zoals bijvoorbeeld de Fitbit Charge 4, Fitbit Versa 3, Fitbit Sense en Fitbit Inspire 2 helpen je als je gaat stappen, afstand en verbrande calorieën wilt bijhouden.

Het stellen van doelen om een bepaald aantal stappen te bereiken of een bepaalde hoeveelheid beweging te doen kan helpen met plannen voor gewichtsverlies, motiveren om naar buiten te gaan en je in de richting van een gezondere levensstijl te duwen.

Wil je mee doen of meer informatie over het WW Freestyle  programma waarbij je optimaal gebruik kunt maken van de WW app en je favoriet Fitbit? Maak dan een keuze uit onderstaande starterskit.

Lees hieronder het verhaal van Erica die verteld waarom een Fitbit ideaal is voor bij Weight Watchers

Waarom een Fitbit ideaal is voor bij Weight Watchers?

Ik zelf heb ondervonden hoe het me gigantisch goed helpt. Ik heb de Fitbit Charge 4. Ik wilde eerst de Inspire 2 omdat ik die net even wat dunner vond en wat meer elegant, maar ik zag dat deze niet de sportmodus had, iets wat ik wel heel graag wilde.

Sportmodus is geweldig omdat je met deze sportmodus volledig je workout kunt tracken. Zo doe ik vaak mijn workout op mijn crosstrainer samen met de 4. Ideaal!! 🙂

Maar de reden waarom ik de Fitbit zo fijn vind in combinatie met de Weight Watchers App.. Ik begon eerst met WW zonder de Fitbit. Toen moest ik min of meer schatten hoeveel FitPoints een workout is. Ze vragen je dingen als: hoe lang doe jij je workout? Op mijn crosstrainer  doe ik vaak een workout van 30 minuten. En hoe intensief sport je dan? Lage intensiteit? Hoge intensiteit?

En dan geven ze aan wat je punten moeten zijn.. Dat is op zich prima, maar ik wilde daar precies en consistent in kunnen zijn. En soms weet ik gewoon niet of ik op een hoge of lage intensiteit heb getraind. Doe ik mezelf tekort met de punten die ik dan krijg? Of overschat ik het? Ik weet het dan ff niet zo zeker.

Met de Fitbit is het anders. Die weet precies wat je doet en doet al het werk voor je! Het trackt automatisch de punten.

Toen ik de Fitbit had kreeg ik veel meer punten dan toen ik er nog geen had. Ik had mezelf dus tekort gedaan in het verleden. De Fitbit trackt daarbij ook nog eens hoeveel je loopt waarvoor je dan ook weer meer punten krijgt.

Op die manier haal je veel sneller je wekelijkse doelen. Het is zelfs zo dat ik nu mijn doelen heb verdubbeld.

Als je echt serieus bent met WW dan en je doet vaak een workout of andere vormen van bewegen dan is de Fitbit Charge 4 (of elke andere Fitbit naar keuze) echt een geweldige tool die alles makkelijker maak en je helpt om moeiteloos een gezond en slank leven te krijgen. Ik kan het je van harte aanbevelen.

😉
Liefs, Erica

De Fitbit Charge 4 is eenvoudig in gebruik en werken perfect samen met de WW app

Fitbit Charge 4 - Activity tracker Paars | Zwart | Blauw | Graniet SE

TIP! Lees hier alles over de Fitbit Charge 4 Activity tracker

De Charge 4 werkt goed samen met de WW app, maar als je dan toch op zoek gaat naar een bijpassende en goede Fitbit dan zou ik persoonlijk toch gaan voor de nieuwste Versa 3 of de Sense. Net even wat meer luxe, net even een wat groter scherm en bovendien zijn ze nu met een groter touchscreen, waterdicht en hebben ze ingebouwde GPS.

Als je echter op zoek bent naar iets meer hightech dan is de nieuwste Fitbit Versa 3 smartwatch, de allround Fitbit Charge 4 of de completen Fitbit Sense smartwatch de juiste keuze. Het volgt je training, activiteiten (inclusief actieve minuten, uuractiviteit en stationaire tijd), slaap en gewicht. Ze zijn waterdicht tot 50 meter, je kunt er mee zwemmen, maar ze sturen ook reminders om je aan te moedigen om elk uur 250 stappen te nemen of een ander vooraf ingestelde activiteit en of workout.

De Fitbit Versa 3 koppelt en synchroniseert moeiteloos met de Weight Watchers app

Fitbit Versa 3 - smartwatch - 2020 - Blauw Fitbit Versa 3 De beste allround smartwatch Roze | Zwart | Blauw

De Fitbit Sense is de meest complete smartwatch met ingebouwde GPS en natuurlijk ook compatibel de WW app van Weight Watchers

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020 - Wit Fitbit Sense De beste Fitbit voor het volgen van je gezondheid Wit | Zwart

Hoe synchroniseer ik mijn Fitbit met de WW-app?

Wat is de Top 5 van best verkochte Fitbit’s?

Waar kan ik de goedkoopste Fitbit kopen?

Wil je weten waar je de goedkoopste Fitbit kunt kopen? Bekijk dan eens onze FitBit Prijsvergelijker. Maak een keuze uit onderstaande modellen of klik hier voor het complete overzicht.

Welke Fitbit past het beste bij mij?

Weet je niet welk Fitbit je moet kopen? Kies dan de vraag die je het meest aanspreekt. Klik er op en je ziet meteen welke Fitbit het beste bij jou past.

De Fitbit’s die traptreden en verdiepingen kunnen tellen zijn de Fitbit Sense, Sense 2, Versa 2, Versa 3, Versa 4, Charge 4, Charge 4 SE, Charge 3, Charge 3 SE, Versa en Versa SE.

Fitbit’s waarmee je trappen en verdiepingen kunt tellen:

Fitbit heeft de SpO2 bloed zuurstof bewaking ingeschakeld op de Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 3, Fitbit Ionic, Fitbit Luxe, Fitbit Sense-serie en Fitbit Versa-serie apparaten. De SpO2 bloed zuurstof bewaking is een functie die je kan helpen veranderingen in de ademhaling (slaapapneu) te herkennen terwijl je slaapt.

Fitbit SpO2 is een alleenstaand softwareproduct voor algemene welzijn dat gebruikmaakt van gegevens van een consumentenklasse Fitbit-apparaat met fotoplethysmografie (PPG) sensoren. PPG gebruikt rode en infrarood LED’s om licht in de huid te schijnen. Het gereflecteerde licht wordt gemeten en levert PPG-gegevens. Deze sensoren worden vaak gebruikt voor algemene welzijnsdoeleinden zoals hartslagmetingen, slaaptracking en andere algemene welzijnsfuncties die te vinden zijn op fitness smartwatches.

Dit zijn de nieuwste Fitbit’s van 2022

Onderstaande Fitbit’s zijn de nieuwste van 2022:

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Bekijk ook de onderlinge verschillen van de nieuwe Fitbit’s:

Bekijk hier de verschillen

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Bekijk ook de onderlinge verschillen van de nieuwe Fitbit’s:

Bekijk hier de verschillen

Fitbit Inspire 3
De beste Fitbit voor beginnende activity trackers

Lees meer..

Bekijk ook de onderlinge verschillen van de nieuwe Fitbit’s:

Bekijk hier de verschillen

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

De Fitbit’s die je hieronder ziet staan, staan op volgorde van welke Fitbit het beste (meest) worden gekocht, gebaseerd op hun allround functionele eigenschappen, looks en positieve beoordelingen. Alle Fitbit’s zijn in diverse kleuren beschikbaar en sommige hebben ook een speciale editie (special edition).

1. Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

2. Fitbit Inspire 2
De beste budget-Fitbit

Lees meer..

Fitbit Inspire 3
De beste Fitbit voor beginnende activity trackers

Lees meer..

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Inspire 2 en Inspire 3?

Bekijk hier de verschillen

3. Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Sense en de Sense 2?

Bekijk hier de verschillen

4. Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

5. Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Versa 3 en Versa 4?

Bekijk hier de verschillen

6. Fitbit Luxe
De meest modieuze Fitbit tot nu toe

Lees meer..

7. Fitbit Ace 3
De beste Fitbit voor kinderen

Lees meer..

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

Denk je erover om een Fitbit te gebruiken om af te vallen? Als je de modellen vergelijkt is het belangrijk om te weten welke Fitbit het beste is voor gewichtsverlies en het meest effectief voor je levensstijl. Elk model biedt verschillende functies en er zijn voor- en nadelen voor elk. Bekijk hieronder de 7 beste Fitbit’s om mee af te vallen.

1. Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

2. Fitbit Inspire 2
De beste budget-Fitbit

Lees meer..

Fitbit Inspire 3
De beste Fitbit voor beginnende activity trackers

Lees meer..

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Inspire 2 en Inspire 3?

Bekijk hier de verschillen

3. Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Sense en de Sense 2?

Bekijk hier de verschillen

4. Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

5. Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Wil je weten wat het verschil is tussen de Fitbit Versa 3 en Versa 4?

Bekijk hier de verschillen

6. Fitbit Luxe
De meest modieuze Fitbit tot nu toe

Lees meer..

7. Fitbit Ace 3
De beste Fitbit voor kinderen

Lees meer..

Fitbit zwemmen

Waterdichte Fitbit’s 2023

De Fitbit trackers en smartwatches zijn waterdicht en geschikt om mee te zwemmen, maar als je specifiek op zoek bent naar een Fitbit die uitstekend presteert bij het bijhouden van activiteiten tijdens het zwemmen zijn de volgende Fitbit’s de beste keuze:

 1. Fitbit Charge 5
 2. Fitbit Charge 4
 3. Fitbit Sense
 4. Fitbit Inspire 2
 5. Fitbit Versa 3
 6. Fitbit Ace Kids

Als je voor stijlvol en elegant gaat dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers of Fitbit smartwatches je beste keuze:

Elegant en stijlvol

Fitbit Luxe
De meest modieuze Fitbit tot nu toe

Lees meer..

Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Inspire 2
De beste budget-Fitbit

Lees meer..

 1. Fitbit Luxe
 2. Fitbit Charge 5
 3. Fitbit Sense
 4. Fitbit Versa 3
 5. Fitbit Inspire 2 

Nieuwe Elegante Fitbit’s 2022

Wil je de nieuwe (2022) elegante of stijlvolle Fitbit? Bekijk dan onderstaande nieuwste modellen:

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Fitbit Inspire 3
De beste Fitbit voor beginnende activity trackers

Lees meer..

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Ben je op zoek naar een Fitbit met ingebouwde GPS tracker? Bekijk hieronder de beste Fitbit’s met ingebouwde GPS tracking:

Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

 1. Fitbit Sense
 2. Fitbit Sense 2
 3. Fitbit Versa 3
 4. Fitbit Versa 4
 5. Fitbit Charge 4
 6. Fitbit Charge 5

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Als je een Fitbit wilt hebben voor hardlopen en of fietsen dan is een Fitbit met ingebouwde GPS tracking ideaal. Onderstaande Fitbit activity trackers en smartwatches hebben een ingebouwde GPS tracker en zijn het beste voor hardlopen en fietsen:

Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

 1. Fitbit Sense
 2. Fitbit Sense 2
 3. Fitbit Versa 3 
 4. Fitbit Versa 4
 5. Fitbit Charge 4
 6. Fitbit Charge 5
 7. Fitbit Ionic

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Ben je op zoek naar een Fitbit die je gedetailleerde statistieken kan laten zien? Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers of Fitbit smartwatches je beste keuze:

Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

 1. Fitbit Sense
 2. Fitbit Sense 2
 3. Fitbit Versa 3 
 4. Fitbit Versa 4
 5. Fitbit Charge 4
 6. Fitbit Charge 5
 7. Fitbit Ionic

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Dan is de Fitbit Charge activity tracker, de Fitbit Versa en de Sense smartwatch je beste keuze.

Onderstaande Fitbit activity tracker en Fitbit smartwatches staan op volgorde van het best verkocht, meest gewaard (aantal positieve reviews) en het best getest.

Fitbit Sense
De beste Fitbit als je ook op zoek bent naar een gezondheid-smartwatch

Lees meer..

Fitbit Sense 2
De beste nieuwste gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw

Fitbit Sense 2 - Smartwatch - Lichtblauw, Fitbit

Lees meer..

Fitbit Versa 3
De beste allround smartwatch

Lees meer..

Fitbit Versa 4
De beste nieuwste allround smartwatch

Lees meer…

Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

 1. Fitbit Sense
 2. Fitbit Sense 2
 3. Fitbit Versa 3 
 4. Fitbit Versa 4
 5. Fitbit Charge 4
 6. Fitbit Charge 5

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Dan is de Fitbit Inspire 2, de Charge 4 activity tracker, Versa 2 smartwatch en de Ace 3 je beste keuze:

Ben  je op zoek naar de goedkoopste Fitbit activity trackers en Fitbit smartwatches? Onderstaande Fitbit’s zijn de goedkoopste modellen die je kunt kopen:

Fitbit Inspire 2
De beste budget-Fitbit

Lees meer..

Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

Fitbit Versa 2
Stijlvolle smartwatch voor een gezond en actief leven

Fitbit Ace 3
De beste Fitbit voor kinderen

Lees meer..

Wil je een Fitbit goedkoop kopen? Bekijk dan ook eens onze Fitbit Prijsvergelijker aanbiedingen pagina:

Fitbit aanbiedingen

Wil je weten wat de verschillen zijn van bovenstaande Fitbit’s onderling? Bekijk dan de Fitbit verschillen pagina waar je de Fitbit’s met elkaar kunt vergelijken:

Fitbit Vergelijken

Als je op zoek bent naar de beste Fitbit activity tracker voor kinderen dan is de onderstaand Fitbit activity tracker voor kinderen je beste keuze:

Fitbit Ace 3
De beste Fitbit voor kinderen

Lees meer..


Ben je op zoek naar de nieuwste Fitbit Charge? De nieuwste Fitbit Charge is de Charge 5 (2021). Wil je goedkoper dan kun je ook voor de Charge 4 gaan.

Fitbit Charge 4
De beste Fitbit van het afgelopen seizoen

Lees meer..

Fitbit Charge 5
De beste Fitbit in het algemeen

Lees meer..

Wil je bovenstaande Charges vergelijken? Bekijk dan de vergelijken pagina:

Fitbit Charge 5 vs Charge 4

Plaats een reactie