Herinneringen voor gezondheid en welzijn

Activeer optionele gepersonaliseerde herinneringen voor nuttige taken die moeilijk te onthouden zijn, zoals gehydrateerd blijven, je aan een slaapschema houden, tijd vinden om te sporten en meer.

Menstruele cyclus volgen

Ken je lichaam beter door de Fitbit-app te gebruiken om menstruaties bij te houden, symptomen vast te leggen en patronen in je cyclus te ontdekken.

Slaapscore en slaapstadia

Krijg een beter inzicht in je slaapkwaliteit met een dagelijkse slaapscore en grafieken van je tijd in lichte, diepe en REM-slaap.

Huidtemperatuur volgen

Houd elke nacht de variaties van uw huidtemperatuur bij, zodat jij je bewust bent van mogelijke tekenen van veranderingen in je lichaam, zoals koorts of ovulatie.

Ademhalingsfrequentie

Leer je gemiddelde ademhalingen per minuut kennen en kijk of er plotselinge stijgingen zijn die kunnen wijzen op een verandering in je welzijn met een overzicht van je ademhalingsfrequentietrends van de afgelopen maand.

Hartslagvariabiliteit

Begrijp of je lichaam mogelijke tekenen van stress, ziekte of vermoeidheid vertoont op basis van de trends van de afgelopen maand in de variatie in tijd tussen elke hartslag, ook wel hartslagvariabiliteit genoemd.

Bewaking van zuurstofverzadiging (SpO2)

Houd SpO2 – het zuurstofgehalte in je bloed – bij om je te helpen te leren wanneer er aanwijzingen zijn voor belangrijke veranderingen in uw algehele welzijn.

Reflecties

Registreer eenvoudig je stemming in de app van Zeer gestrest tot Zeer kalm en observeer veranderingen in de loop van de tijd.

Stressmanagementscore

Ontvang een dagelijkse score die de fysieke reactie van je lichaam op stress laat zien. Je kunt zien hoe je trainingsroutine, mindfulnessbeoefening en slaap helpen om je stressniveaus te beheersen.

EDA (elektrodermale activiteit) scan-app

Gebruik de EDA Scan-app om de pols om elektrodermale activiteit te detecteren – kleine veranderingen in het zweetniveau van je huid die kunnen wijzen op de reactie van je lichaam op stress.

ECG (elektrocardiogram)-app

Houd de gezondheid van je hart bij met een compatibele ECG-app die je hart beoordeelt op atriale fibrillatie (een onregelmatigheid in het hartritme) en deel de resultaten met je arts.* Binnenkort beschikbaar.