Zo zou de Google Pixel Watch eruit kunnen zien met Fitbit erin

Eerder deze maand zagen we een gelikte reeks gelekte Pixel Watch-renders. Deze afbeeldingen bevatten twee wijzerplaten waarvan de leaker Jon Prosser verwacht dat ze in de wearable zullen worden opgenomen wanneer deze waarschijnlijk dit jaar (2022) verschijnt.

Fitbit Sense 2 kopen

STIJLVOL

Google Pixel Watch

Bluetooth® / Wi-Fi

Bij Bol.com

Google Pixel Watch

Nu zijn deze twee wijzerplaten opgedoken in de officiële Wear OS 3-emulator, samen met acht andere die ook kunnen worden gebundeld met de Google Pixel Watch. En we krijgen een beter idee van hoe de wearable zal profiteren van de Fitbit-acquisitie van $ 2,1 miljard van Google.

Tijdens een diepe duik in de code ontdekte men een video waarin alle tien deze wijzerplaten werden geanimeerd. Om te beginnen, hier zijn de twee die eerder door Prosser zijn uitgekozen:

Hoewel dit suggereert dat alle wijzerplaten in de emulator kunnen worden opgenomen in de Pixel Watch, is interessanter wat het zegt over de overname van Fitbit door Google. Hoewel het volgen van fitness op smartwatches op dit moment nauwelijks baanbrekend is, gaat een van de wijzerplaten zelfs zo ver dat het het Fitbit-logo bevat naast een doorlopend overzicht van beklommen trappen en totale verbrande calorieën.

Fitbit-integratie

Een eerder Pixel Watch-lek beweerde dat de hardwarekant van de aankomende wearable van Google zou worden afgehandeld door het Pixel-hardwareteam, maar dat Fitbit-integratie was gepland vanuit een softwarekant onder de codenaam “Nightlight”, en dit lijkt die bewering te ondersteunen.

De site merkt op dat de Fitbit-wijzerplaat niet te zien was in een andere versie van de video die op dezelfde locatie werd gevonden, en suggereert dat dit kan betekenen dat Fitbit-integratie exclusief is voor bepaalde regio’s.

Apple Watch-achtige activiteitsring

Met of zonder Fitbit-branding, stappen, hartslag en calorieën komen veel voor op veel van de wijzerplaten, maar kunnen op verschillende manieren worden weergegeven. Hieronder zien we een selectie hiervan, van een Apple Watch-achtige activiteitsring tot enkele ingebouwde complicaties om activiteit passief te volgen.

Er is ook iets abstracts. Het kunstige voorbeeld hieronder verschuift geleidelijk van kleur terwijl de zon door de lucht beweegt. Hoewel je zou aannemen dat dit betrekking heeft op het tijdstip van de dag, kunnen we het niet met zekerheid zeggen, aangezien de tijd statisch blijft om 9.30 uur in de clip, zoals in veel van de andere voorbeelden die hierboven zijn weergegeven.

Pixel Watch 2022

Hopelijk zien we al deze wijzerplaten binnenkort om onze polsen. Het gerucht gaat dat de Pixel Watch begin 2022 verschijnt, dus vermoedelijk niet naast de Pixel 7. Een gezamenlijk evenement met de Pixel 6a blijft echter een mogelijkheid.

Fitbit Sense 2 kopen

STIJLVOL

Google Pixel Watch

Bluetooth® / Wi-Fi

Bij Bol.com

Plaats een reactie