Goedkoopste Fitbit Inspire (1,2,3) in de aanbieding kopen?

Goedkoopste Fitbit Inspire (1,2,3) kopen? De goedkoopste Fitbit Inspire activity tracker die je op dit moment  kunt kopen kost € 54,- euro. Deze aanbieding is € 40 euro goedkoper dan de duurste aanbieding.

Goedkoopste Fitbit Inspire 3 kopen?

De goedkoopste Fitbit Inspire 3 fitness tracker die je op dit moment in de aanbieding kunt kopen kost € 99,- euro. Kijk bij onderstaande web winkels voor de actuele prijzen van de nieuwe Fitbit Inspire 3 fitness tracker. Wil je weten wat het verschil tussen de Fitbit Inspire 3 en de Inspire 2 fitness trackers? Bekijk hier de verschillen…

Fitbit Inspire 3 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Amazon

De nieuwe Fitbit Inspire 3 is nog maar net uit en naar alle waarschijnlijkheid ook al de aanbiedingen van diverse online winkels die volgen. Om de meteen de goedkoopste Fitbit Inspire 3 te vinden hebben wij voor jou de aanbiedingen met actuele prijzen onder elkaar gezet zodat je meteen de goedkoopste aanbieding kunt kopen.

Bol.com
Bekijk de actuele aanbiedingen bij Bol.com:

Coolblue
Bekijk de actuele aanbiedingen bij Coolblue:

Amazon.nl
Bekijk de actuele aanbiedingen bij Amazon.nl:

Fitbit Inspire 2 kopen

Als je op zoek bent naar de goedkoopste Fitbit Inspire 2 aanbieding dan wil je natuurlijk ook wat meer weten over deze goedkope maar goede activity tracker.

  • Unisex fitnessarmband compatibel met iOS 12.2+ en Android 7.0+ apparaten
  • Bluetooth-connectiviteit en geïntegreerde optische sensor
  • OLED-display met touchscreen-technologie en zijknop
  • Activity Tracker met een aantrekkelijke prijs

Fitbit Inspire 2 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Amazon

Dit lichtgewicht horloge is de perfecte avontuurlijke metgezel voor sportliefhebbers en houdt de activiteit effectief en discreet in de gaten. Je kunt bij Bol.com, Coolblue en Amazon.nl de meest actuele aanbiedingen vinden.

Bol.com

Bekijk de aanbiedingen bij Bol.com:

Coolblue

Bekijk de aanbiedingen bij Coolblue:

Amazon

Bekijk de aanbiedingen bij Amazon.nl:

Fitbit Inspire 2 is een fitnesstracker die geschikt is voor zowel vrouwen als mannen en eenvoudiger is dan Fitbit Charge-armbanden, zoals Fitbit Charge 3 en Fitbit Charge 4. Hij is in de winkel verkrijgbaar in meerdere kleurvariaties en is compatibel met iOS 12.2+ en Android 7.0+ besturingssystemen. Uitgerust met een essentieel en sportief ontwerp, vertoont de kleine wearable een gemiddelde tot lage prijs, maar garandeert hij uitstekende algemene prestaties. Het is uitgerust met de SmartTrack-functie, die automatisch het type fysieke activiteit kan detecteren dat wordt uitgevoerd, en Bluetooth-connectiviteit.

De sporthorlogekast is volledig waterdicht en herbergt een klein OLED-scherm uitgerust met touchscreen-technologie en verbeterd ten opzichte van de vorige versie op het gebied van helderheid en contrast. Het apparaat weegt in totaal 34 g en de structuur omvat de betrouwbare verwisselbare riem, uitgerust met praktische gespsluiting. Aan de zijkant van het scherm bevindt zich een knop waarmee je sommige functies beter kunt beheren. De optische sensor is geïntegreerd aan de achterkant van het scherm.

Het horloge heeft een Bluetooth-module versie 4.2, waarmee het verbinding kan maken met de smartphone en kan profiteren van de GPS-tool. Het toestel is waterdicht tot 50 m diepte en is gekoppeld aan een praktische en overzichtelijke App, waarmee je alle activiteiten op de telefoon bijhoudt. Er zijn ook meer dan 20 vooraf geconfigureerde sportactiviteiten en begeleide ademhalingsoefeningen waarmee de gebruiker kan ontspannen. Een van de meest interessante functies zijn de stappenteller, hartslagdetectie, bewegingssensor, het tellen van calorieën en het volgen van de slaap.

Bekijk ook de veelgestelde vragen:

  • De Inspire 2 is de opvolger van de Inspire HR. De Inspire 2 en biedt een verfijnder ontwerp met zachtere, meer ronde randen en een inductieve knop boven een fysieke knop.
  • Het biedt dezelfde functies als de Inspire HR, inclusief het volgen van activiteiten gedurende de hele dag, geavanceerde slaaptracking met slaapscore, trainingsmodi, het volgen van de gezondheid van vrouwen en smartphonemeldingen.
  • Het verdubbelt de batterijduur van de Inspire HR tot 10 dagen, terwijl het ook Active Zone Minutes en Quick Replies voor Android-gebruikers toevoegt.

Inspire 2 wordt weergegeven in de lijst met Bluetooth-apparaten die op je telefoon zijn aangesloten. Oproep-, tekst- en agendameldingen worden automatisch ingeschakeld. Om meldingen in te schakelen van apps die op je telefoon zijn geïnstalleerd, inclusief Fitbit en WhatsApp, tik je op App-meldingen en schakel je de meldingen in die je wilt zien.

Elke keer dat je de Fitbit-app opent, synchroniseert de Inspire 2 automatisch wanneer hij in de buurt is. Je kunt ook op elk moment de optie Nu synchroniseren in de app gebruiken. Kies ervoor om de Inspire om je pols te dragen of daar het met het clipaccessoire (apart verkrijgbaar. Bevestig de polsbandjes en bevestig uw tracker vervolgens stevig om je pols.

Ja, je kunt zwemmen met de Inspire 2 activity tracker. De meeste Fitbit’s kunnen worden gebruikt tot een diepte van 50 meter. Droog de Fitbit goed af als je uit het zwembad, een meer of de oceaan komt, omdat vocht ervoor kan zorgen dat uw biometrie niet goed wordt gecontroleerd.

Lees ook:

Inhoudsopgave

Plaats een reactie