Fitbit’s Kerstcadeau Gids

Fitbit Kerstcadeau ideeën voor iedereen op je lijst

??  De kerstdagen komen snel dichterbij en het is geen geheim dat de kerstdagen er dit jaar een anders uit zullen zien. Daarom is het geven van oprechte geschenken voor velen des te waardevoller. Om je te helpen met het vinden van een geschikt kerstcadeau hebben wij een Fitbit-kerstcadeau-ideeën-lijst (gids) opgesteld die je zal helpen om een goede keuze te maken uit het assortiment Fitbit’s zodat je Fitbit-kerstcadeau met blijdschap en plezier zal worden ontvangen door de mensen waar je van houdt.

Van de liefhebber van zelfzorg tot de liefhebber van het buitenleven, bekijk de zorgvuldig samengestelde selectie Fitibit’s voor iedereen op je lijst!

Voor haar

Voor de vrouw die altijd voor je zorgt: Sense + Premium. Geef haar deze feestdagen het geschenk van mindfulness met een Fitbit Sense plus een gratis Premium-proefperiode van 6 maanden voor nieuwe Premium-gebruikers. * Met ‘s werelds eerste elektrodermale activiteitssensor (EDA) op een smartwatch, helpt de Fitbit Sense je niet alleen de reactie van haar lichaam op stress, maar het gaat gepaard met een in-app stressmanagementervaring, waaronder mindfulness en meditatiesessies om haar te helpen een ontspanningsroutine op te bouwen. Sense wordt geleverd met een gratis Premium-proefperiode van 6 maanden *, zodat ze diepere inzichten kan krijgen over haar stressmanagementscore, evenals een verscheidenheid aan trainings- en meditatie-inhoud.

De vakantieverkoop is in volle gang. Koop nu de Sense voor € 329,00.

Voor moeder en de kinderen: Inspire 2 en Ace 2. Mama zal gegarandeerd de gebruiksvriendelijke fitness- en wellnessfuncties van de Inspire 2 waarderen, zoals 24/7 hartslag, Active Zone Minutes, activiteits- en slaapregistratie, tot 10 dagen levensduur van de batterij, en meer. En Ace 2 is de perfecte match voor haar kind met leuke prikkels om in beweging te komen, bedtijdherinneringen en tot 5 dagen batterijduur.

Deze twee zijn beschikbaar voor respectievelijk € 99,00 en € 69,95.

Voor de lieve en sportieve fashionette: Versa 3. Wil je jouw liefste fashionette verwennen? Zoek niet verder dan de Versa 3, de motiverende gezondheids- en fitness-smartwatch met ingebouwde GPS, Active Zone Minutes en met motiverende muziek aan boord. Met handige functies zoals Google Assistant en ingebouwde Alexa, maakt Versa 3 het gemakkelijker dan ooit om houvast aan haar gezondheids- en fitnessroutine te geven. Samen met een slanke maar speelse band uit uit de Fitbit-collectie, zal zij vast en zeker graag sporten met de Versa 3, ongeacht haar stijl.

Je kunt de Versa 3 vandaag kopen voor € 204,92.

Voor hem

Voor de sportieve man: Charge 4. De Charge 4 is een gezondheids- en fitnesstracker gemaakt voor elk type fitnessactiviteit met automatische trainingstracering, bewegingsherinneringen en een batterijduur tot 7 dagen. Of hij nu een motorrijder of hardloper is, de ingebouwde GPS voor tempo en afstand is de perfecte assistent. Na zijn training kan hij naar de Fitbit-app gaan om een trainingsintensiteitskaart te zien met zijn route en inspanning.

De favoriete allround tracker voor iedereen is nu voor € 139,00 te koop.

Voor de vader die de gezondheid van zijn hart op de eerste plaats wil zetten: Sense. De Fitbit Sense biedt elektrocardiogram (ECG) -technologie om de pols, die je hartritme beoordeelt op atriale fibrillatie (AFib), een onregelmatige hartslag, met behulp van de compatibele ECG-app. Ook bij hoge en lage hartslagmeldingen helpt Sense hem houd zijn gezondheid centraal.

Voor de outdoorliefhebber: Versa 3 + Siliconen band. Met ingebouwde GPS, Active Zone Minutes en samengestelde muziekervaringen is de Versa 3 gemaakt om degene bij te houden die altijd onderweg is. Combineer dan met de band die het buitenleven naar hun pols brengt uit de siliconen-collectie voor Fitbit. Deze geweven banden zijn gemaakt met REPREVE® gerecyclede plastic vezels voor een doordachte, duurzame stijl, zodat je overal kunt pronken met je liefde voor het buitenleven.

Versa 3 voor € 204,92? Ja graag.

Voor kinderen

Voor de kinderen waar we zo ontzettend veel van houden: Ace 2. Maak van gezondheid en welzijn een familie-aangelegenheid met de Ace 2. Nauwsluitende pasvorm, zwembestendig (tot 50 meter) en met leuke wijzerplaten, deze activity tracker heeft alles wat de kinderen laat springen van vreugde.

Een tracker die ze geweldig zullen vinden voor een prijs waarvoor je het niet hoeft te laten: de Ace 2 is verkrijgbaar voor € 69,95.

Cadeaus onder de € 100,-

Voor degene die klaar is om in hun gezondheids- en welzijnsreis te duiken: Inspire 2. Deze tracker wordt geleverd met een gratis Fitbit Premium-proefperiode van 1 jaar voor nieuwe Premium-gebruikers. * Ja, dat heb je goed gehoord – met deze deal kun die ene speciale persoon toegang geven tot persoonlijke begeleiding, exclusieve inzichten en slaaptools, allemaal in één.

Mis je kans niet om Inspire 2 te scoren voor € 99,00.

Voor degene die van accessoires houdt: Bandjes: Versa 3  / Sense / Charge 4 / Inspire 2 / Ace 2. Geef de trackers en smartwatches houders stijlvolle accessoires cadeau om hun Fitbit een frisse look te geven. Van sportband tot leer tot roestvrij staal, er is een band voor elk type Fitbit.

Dit alles natuurlijk met gratis verzending binnen 2 dagen.

Fijne feestdagen!

Plaats een reactie