De FitBit Zip is terug van weggeweest anno (2018)

De FitBit Zip is terug van weggeweest (2018) De FitBit Zip stappenteller (2018) is terug! De oude nieuwe Fitbit Zip activity tracker is momenteel super hot, mega retro en nog steeds intens kleurrijk! Fitbit Zip stappenteller kopen? De Fitbit Zip stappenteller verkoopt als een gekke en ze gaan (weer) als sportieve, speelse en actieve warme broodjes over de toonbank.

FitBit Zip is Kleurrijk en UBER-cool

Eerlijk is eerlijk als ik zeg dat ik niet zo goed begrijp waar dit ineens zo vandaan komt. Maar, eerlijk is ook eerlijk als ik zeg dat ik het wel heel goed begrijp. De FitBit Zip is nu zoiets wat in de jaren 90 supercool was: de Tamagotchi hier, een virtueel huisdier dat aandacht en liefde verdiend.

Anywayzzz.. De FitBit Zip is dus terug!

En hoe! De sales liegen er niet om. Eerst dacht ik dat het een toevalstreffer was me een piek in mijn sales. Misschien een populaire tv held of heldin die aandacht aan de Fitbit Zip stappenteller had gegeven in een interview of in een talkshow. Of een populaire blogger of vlogger die de cool-ness-heid van dit uiterst simpel (doch effectief) fitness/ stappenteller / activity tracker apparaatje had gezien en ervaren *sensatie*.

FitBit Zip Hollywood style

FitBit Zip Retro stappenteller

Ik weet het tot op heden nog steeds niet wat het is geweest. Maar 1 ding is zeker de FiBit Zip’s verkopen nog steeds GIGA. Ik verkoop er tientallen per dag en dat nu al twee maanden. Dat kan dus geen toeval zijn. Ik wil je ook de kans geven om de Fitbit Zip te kopen door de retro modellen (zo noem ik ze nu maar) anno 2018 uit te stallen.

Fitbit Zip Stappenteller
Zwart

Fitbit Zip Stappenteller - Clip Case - Zwart

€ 90,-

Koop bij Amazon USA

Fitbit Zip Stappenteller
Wit

Fitbit Zip Stappenteller - Clip Case - Wit

€ 90,-

Koop bij Amazon USA

Fitbit Zip Stappenteller
Batterijen

Fitbit Zio Stappenteller - Batterijen

€ 3,50 

Koop bij Amazon USA

De weergegeven prijs is Inclusief Verzend- en invoerrechten naar Nederland.

Kies de Kleur die bij je past!

Het enige wat je hoeft te doen is op de link te klikken van de Fitbit Zip naar keuze in kleur. De links leiden je naar de website van Amazon UK of USA. Bestel daar gerust. De levering is uitstekend en snel. De Fitbit Zip is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, groen, roze en blauw.

Fitbit Zip Stappenteller
Lime Groen

Fitbit Stappenteller 2018 - Lime Groen

€ 90,-

Koop bij Amazon USA

Fitbit Zip Stappenteller
Magenta

Fitbit Stappenteller 2018 - Magenta

€ 90,-

Koop bij Amazon USA

Fitbit Zip Stappenteller
Blauw

Fitbit Stappenteller 2018 - Blauw

€ 90,-

Koop bij Amazon USA

De weergegeven prijs is Inclusief Verzend- en invoerrechten naar Nederland.

FitBit Zip bandjes en Clip Style Silicone Case hoesjes

Als je besluit om “de nieuwe” Fitbit Zip stappenteller te kopen, kijk dan ook en vooral eens op onze Fibit Zip bandjes afdeling – boordevol met UBER-coole, kleurrijke pols bandjes en de Clip Style Silicone Case hoesjes. En daarbij geld het motto is: hoe opvallender, hoe mooier!

Fitbit Zip Clip Case Groen

Fitbit Zip Stappenteller - Clip Case - Groen

€ 12,95 

Koop bij bol.com

Fitbit Zip Clip Case Roze

Fitbit Zip Stappenteller - Clip Case - Magenta

€ 12,95 

Koop bij bol.com

Fitbit Zip Clip Case Paars

Fitbit Zip Stappenteller - Clip Case - Paars

€ 12,95 

Koop bij bol.com

Fitbit Zip (2018) Kopen?

De Fitbit Zip is UBER hot! Het goede nieuws is dat ze nog volop verkrijgbaar zijn, alleen niet in Nederland. Je kunt ze kopen, online, bij Amazon UK en USA.

  • Fitbit Stappenteller 2018 - Zwart Prijs: € 90,-  Fitbit Zip
  • Kenmerken: De Zip is de minst dure tracker van het stel. Het is een klein, waterbestendig apparaat kun je met een clip op je kleding kan bevestigen. Fitbit Zip beschikt over een gemakkelijk te lezen display, is leverbaar is veel trendy kleuren en synchroniseert draadloos naar compatibele apparaten. Het volgt stappen, calorieën, afstand, actieve minuten en tijd van de dag.
  • Batterijduur: Vier tot zes maanden.
  • Geschikt voor: Sportieve mensen die op zoek is naar een eenvoudige, betaalbare en functionele activiteit tracker.

De levering vanuit UK of USA gaat supergoed evenals de levering. Het kan wel een tijdje duren (ongeveer 10 dagen) voordat je de Zip thuis hebt, maar dan heb je uiteindelijk wel je zo geliefde Zip stappenteller!

Bestel hier je Fitbit Zip stappenteller via de website van Amazon

Koop bij Amazon UK

Plaats een reactie