Fitbit Weegschaal kopen?

Fitbit Aria Air slimme goedkope weegschaal

Fitbit weegschaal kopen? In dit artikel worden de vier belangrijkste soorten personen weegschalen en hun voor- en nadelen uitgelegd waarna je de beste keuze kunt maken als je overweegt een Fitbit weegschaal te kopen.

Lees Meer…

Welke Fitbit helpt het beste bij afvallen?

FitBit helpt afvallen

Slimme tips om af te vallen met Fitbit

Denk je erover om een Fitbit te gebruiken om af te vallen? Als je de modellen vergelijkt is het belangrijk om te weten welke Fitbit het beste is voor gewichtsverlies en het meest effectief voor je levensstijl. Elk model biedt verschillende functies en er zijn voor- en nadelen voor elk. Dus hoe zorg je ervoor dat je gewicht verliest met Fitbit en niet in plaats daarvan kilo’s aankomt?

Lees Meer…

Gratis Fitbit bij Weight Watchers

Welke Fitbit krijg ik gratis bij Weight Watchers? Weight Watchers geeft regelmatig een gratis Fitbit bij de WW programma’s en of diensten.

De gratis Fitbit die in het verleden gratis werd weg gegeven is de de waterdichte Fitbit Flex 2 activity tracker. Deze aanbieding is nu niet meer geldig, maar dat neemt niet weg dat je alsnog een Weight Watchers Fitbit activity tracker of smartwatch kunt krijgen.

Lees Meer…