Fitbit Versa Kopen

Fitbit Versa (2018) smartwatch heeft een volledig licht ontwerp, meer personalisatie mogelijkheden en een batterijlevensduur van meer dan vier dagen.

Bestel hier de Fitbit Versa (2018) Smartwatch

De Fitbit Versa is een succes omdat het voortbouwt op het succes van de iets oudere en meer functie-rijke Fitbit Ionic smartwatch uit 2017.

Om het aantrekkelijker te maken voor diegenen die geen 300 euro voor een smartwatch willen uitgeven is een deel van de Ionic sporthorloge functies niet meegenomen in de Versa smartwatch (zoals ingebouwde GPS). Daardoor betaal je voor de Versa smartwatch nu een prijs welke veel voordeliger is voor je portemonnee. 

Fitbit Versa Smartwatch Lila

Fitbit Versa - Smartwatch - Special Edition Lavendel

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Versa Smartwatch Zwart

fitbit versa smartwatch 2018 zwart

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Versa Smartwatch Perzik

fitbit versa smartwatch 2018 roze perzik

Fitbit Versa Kopen

Om de smartwatch toch aantrekkelijk te houden heeft Fitbit een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd zoals meer aanpasbare opties voor de wijzerplaat en voor de vrouwen een ovulatie-tracking, Ovulatie tracking is de gemakkelijkste manier om bij te houden om een baby te krijgen.

Fitbit Versa prijs en datum van release

De Fitbit versa kost € 200,- euro. Het is de goedkopere alternatief voor zijn grotere broer, de Fitbit Ionic Smartwatch (die eind 2017 werd uitgebracht) die je vanaf april 2018 kunt kopen in Nederland.

Met de prijs van € 200,- euro is dit geavanceerde sporthorloge een goede vervanging van de (wat oudere) Fitbit Blaze hardloophorloge, maar het kost nog steeds meer dan bijvoorbeeld de Samsung Gear Fit 2 Pro [hier] maar daarentegen weer aanzienlijk minder dan de Apple Watch 3 [hier]

De Fitbit Versa 2018 kun je in de kleuren zilver, zwart of rosé goud kopen en met verschillende kleuren combinaties van horlogebandjes.

Fitbit Versa Smartwatch Kopen

Ontwerp en weergave

  • Nieuw, toegankelijker ‘vierkant met afgeronde hoeken’-ontwerp
  • Briljant helder en duidelijk display
  • Lichtgewicht en comfortabel

Voor de Versa heeft Fitbit niet alleen het ontwerp van de vorige of bestaande wearable bijgewerkt; het heeft een geheel nieuwe look gekregen, eentje die meer op Apple Watch lijkt dan alle vorige apparaten van het bedrijf.

De Fitbit ‘squirkel’ wijzerplaatontwerp (een vierkant met afgeronde hoeken) maakt dat het apparaat een lust voor het oog is.

Ik vind de Versa is een mooie, sportieve en elegante smartwatch. Mooier dan veel van de voorgaande fitness sporthorloges van het bedrijf (waaronder zelfs de Ionic met zijn hoekige vormen).

Fitbit Versa Smartwatch Kopen
Versa is vrij onopvallend en ziet er neutraal uit, waardoor je ogen meer kunnen concentreren op wat er op het scherm gebeurt dan er omheen.

De behuizing van de Versa is van geanodiseerd aluminium en behoort tot de lichtste smartwatch van het bedrijf ooit.

Fitbit Versa Smartwatch D-grijs

Fitbit Versa - Smartwatch - Special Edition Donkergrijs

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Versa Smartwatch L-Grijs

Fitbit Versa - Smartwatch - Grijs

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Draadloze Oordopjes

Fitbit Accessoires - Fitbit Flyer Oordopjes - Bluetooth koptelefoon

Fitbit Oordopjes Kopen

De Versa is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar waarschijnlijk ook een van de meest comfortabele smartwatches die Fitbit heeft gemaakt dankzij zijn lichtere gewicht.

Volgens Fitbit is de Versa een van de lichtste smartwatches tot nu toe dankzij zijn ultradunne behuizing van geanodiseerd aluminium en een iets taps en hoekig ontwerp dat is gebouwd voor kleine of grote polsen.

Dit lichtgewicht materiaal maakt het echter een beetje goedkoop, iets om in gedachten te houden als je wilt dat de Versa meer een lifestyle-horloge is dan een sporthorloge fitness vriend.

Fitbit Versa Smartwatch Kopen

De Versa heeft een activerings- / terugknop aan de linkerkant en twee kleinere trainingstoetsen voor pauze / einde aan de rechterkant.

Aan de linkerkant heeft de Versa een hoofdwekker voor activering / terug, terwijl aan de rechterkant twee kleinere trainingsknoppen voor pauzeren en eindigen. Deze zijn makkelijk in te drukken en bleken perfect te werken tijdens het gebruik van de Versa voor zowel gerichte oefeningen alsook voor het gewoon dragen overdag.

De traditionele sluiting van de horloge is super eenvoudig te bevestigen en los te maken en behoudt een goede grip tijdens intensieve trainingen; iets waar ik de voorkeur aan geef boven die moderne bandjes in knoopstijl die sommige smartwatches, sporthorloges en activity trackers tegenwoordig hebben.

Net als bij de Ionic zijn deze bandjes ook verwisselbaar met veel verschillende gekleurde metalen, stoffen, leren of siliconen versies voor het geval je de stijl van het horloge volledig wilt veranderen.

Fitbit Versa Smartwatch Kopen
De band van de Versa is comfortabel en ook uitwisselbaar met veel verschillende gekleurde metalen, stoffen of siliconen versies

Wat het display van de Versa betreft, het is een levendig, kleurrijke touchscreen met een helderheid tot 1000 nits. Dit betekent dat het zelfs in direct zonlicht of onder water goed zichtbaar is, zelfs als de helderheid niet is opgedraaid naar de maximale helderheidscapaciteit.

Aanraakopdrachten lijken ook veel verbeterd te zijn ten opzichte van de Ionic, die een beetje traag was wat dat betreft. Nu lijken commando’s vloeiend en ononderbroken te werken.

Bestel hier de Fitbit Versa (2018) Smartwatch

Fitbit Versa Smartwatch Lila
Fitbit Versa - Smartwatch - Special Edition Lavendel

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Versa Smartwatch Zwart
fitbit versa smartwatch 2018 zwart

Fitbit Versa Kopen

Fitbit Versa Smartwatch Perzik
fitbit versa smartwatch 2018 roze perzik

Fitbit Versa Kopen