Goedkoopste Fitbit Versa 3 Smartwatch Kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa 3 kopen

De goedkoopste Fitbit Versa smartwatch 3 die je kunt kopen kost € 229,- Deze Fitbit Versa 3 aanbieding verschilt €26,- van de duurste Fitbit Versa aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 3 van Bol.com en Coolblue verschillen maar € 0,95 van prijs. Mediamarkt is ook voordelig maar ook net iets duurder dan de goedkoopste. De hoogste prijs betaal je bij Conrad.

Lees Meer…

Fitbit Versa 3 Aanbieding | Vergelijken | Tot wel € 30 korting!

Goedkoopste Fitbit Versa 3 kopen

De goedkoopste Fitbit Versa smartwatch 3 die je kunt kopen (17-10-2021) kost € €165,- Deze Fitbit Versa 3 aanbieding verschilt € 34,- van de duurste Fitbit Versa aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 3 van Bol.com en Coolblue verschillen maar € 10,- van prijs. Amazon.nl is op dit moment, samen met Bol, de goedkoopste. De hoogste prijs betaal je bij Mediamarkt.

Lees Meer…

Fitbit Versa Lite smartwatch (2019) Kleurrijk & Goedkoop!

Er is een gewaagd (nieuwe) horloge in de Fitbit Versa familie

De nieuwe Fitbit Versa Lite Edition heeft de belangrijkste fitness- en slimme functies en is verkrijgbaar in levendige kleuren en heeft een eenvoudig ontwerp met één knop. De Fitbit Versa Lite Edition zal je motiveren om je doelen te realiseren.

Lees Meer…

Fitbit Versa 2 Review

Fitbit Versa 2 Beoordeling

De Fitbit Versa 2 combineert Fitbit’s fitnesskennis met het brein van een smartwatch. Het resultaat is een van de beste smartwatches die je vandaag kunt kopen, ongeacht of je een iPhone- of Android-smartphone hebt.

Lees Meer…