Fitbit Versa 2 met Alexa-ondersteuning, Spotify-app en nieuwe slimme slaaptrackers

Fitbit Versa 2 smartwatch - 2019 - Alle Fitbit 2 modellen

*NIEUW!* Fitbit heeft officieel het vervolg aangekondigd voor zijn meest succesvolle smartwatch, de Versa 2 en deze is nu te koop!ūüėė

Fitbit Versa 2 blinkt uit op het gebied slaapscore die slaapstadia integreert, 24/7 hartslagmeting, vrouwelijke gezondheidsmonitoring, 50m waterbestendigheid en 5+ dagen batterij leven. Fitbit Pay-ondersteuning is nu ook opgenomen in het standaardmodel.

‚úď Prachtig ontwerp van hoge kwaliteit
‚úď Altijd display aan weergave-optie
‚úď Helder en duidelijk nieuw AMOLED-display
‚úď Lichtgewicht en comfortabel voor 24/7 dragen
‚úď Gedetailleerde slaap- en hartslaggegevens
‚úď Microfoon en ondersteuning voor Alexa

Lees Meer…Fitbit Versa 2 met Alexa-ondersteuning, Spotify-app en nieuwe slimme slaaptrackers

Wat is het Verschil tussen Fitbit Versa (1) en de nieuwe Versa 2 smartwatch?

Verschil tussen Fitbit Versa en Versa 2

De Fitbit Versa 2 belooft zijn voorganger te verbeteren met een hele reeks nieuwe functies, waaronder Alexa-ondersteuning, betere slaapregistratie, slaapscore, voice reply en Fitbit Pay in alle modellen.

Daarbij is er minder rand aanwezig op het display (waardoor je meer info op je scherm krijgt) en is er geen Fitbit logo meer op de voorkant van de Versa 2.

Lees Meer…Wat is het Verschil tussen Fitbit Versa (1) en de nieuwe Versa 2 smartwatch?

Goedkoopste Fitbit Versa Smartwatch Kopen?

goedkoopste fitbit versa

De goedkoopste Fitbit Versa smartwatch Special Edition die je kunt kopen kost ‚ā¨ 177,-¬† Deze Fitbit Versa aanbieding verschilt maar liefst 50,- euro van de duurste Fitbit Versa aanbieding.. De¬†goedkope Fitbit Versa van¬†Bol.com en Coolblue zijn veelal gelijk aan prijs. Mediamarkt is ook voordelig maar net iets duurder dan de goedkoopste.¬†De¬†hoogste prijs¬†betaal je bij Conrad.

Lees Meer…Goedkoopste Fitbit Versa Smartwatch Kopen?

Geef (jezelf) een Fitbit cadeau

Het is weer zover: Sinterklaas & Kerstfeest. De gezellige winter vakantie dagen met kaarsjes, lekker eten en natuurlijk mooie cadeautjes geven horen daar ook bij. En wat is er nou mooier om cadeau te geven, aan jezelf, of aan iemand waar je heel veel van houdt, dan een Fitbit Activity Tracker of Fitbit Smartwatch.

Lees Meer…Geef (jezelf) een Fitbit cadeau

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

De Fitbit Versa smartwatch is waterdicht tot 50 meter, biedt 24/7 hartslag tracking en kan muziekbestanden opslaan en afspelen.

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

Fitbit’s Versa smartwatch kun je nu kopen en biedt een interessant alternatief voor de markt dominerende Apple Watch. Om te beginnen is er de prijs: de Fitbit Versa kost ‚ā¨ 200,- euro [hier] en de Apple Watch Series 3 heeft prijzen vanaf ‚ā¨ 400,- euro [hier]

Lees Meer…Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch