Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2 vs Apple Watch 7 en Galaxy Watch 5

Fitbit Versa 4 – Fitbit Sense 2 – Samsung Galaxy 5 – Apple Watch 7

Deze week kondigde Fitbit de nieuwste toevoegingen aan zijn op fitness gerichte smartwatch-line-up aan met de Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2. Hoewel Apple Watch en Galaxy Watch de ooit dominante speler op de wearables-markt overtreffen en ongetwijfeld meer smartwatch-functies bieden, is er één belangrijk voordeel voor Fitbit, waardoor het nog steeds de beste smartwatch is voor het volgen van gezondheid en fitness.

Lees Meer…

Fitbit Versa Lite smartwatch (2019) Kleurrijk & Goedkoop!

Er is een gewaagd (nieuwe) horloge in de Fitbit Versa familie

De nieuwe Fitbit Versa Lite Edition heeft de belangrijkste fitness- en slimme functies en is verkrijgbaar in levendige kleuren en heeft een eenvoudig ontwerp met één knop. De Fitbit Versa Lite Edition zal je motiveren om je doelen te realiseren.

Lees Meer…

Fitbit Versa 2 Review

Fitbit Versa 2 Beoordeling

De Fitbit Versa 2 combineert Fitbit’s fitnesskennis met het brein van een smartwatch. Het resultaat is een van de beste smartwatches die je vandaag kunt kopen, ongeacht of je een iPhone- of Android-smartphone hebt.

Lees Meer…

Geef (jezelf) een Fitbit cadeau

Het is weer zover: Sinterklaas & Kerstfeest. De gezellige winter vakantie dagen met kaarsjes, lekker eten en natuurlijk mooie cadeautjes geven horen daar ook bij. En wat is er nou mooier om cadeau te geven, aan jezelf, of aan iemand waar je heel veel van houdt, dan een Fitbit Activity Tracker of Fitbit Smartwatch.

Lees Meer…

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

De Fitbit Versa 2 smartwatch is waterdicht tot 50 meter, biedt 24/7 hartslag tracking en Fitbit Pay, kan muziekbestanden opslaan en afspelen en heeft een ingebouwde microfoon voor Alexa ondersteuning.

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

Fitbit’s Versa smartwatch kun je nu kopen en biedt een interessant alternatief voor de markt dominerende Apple Watch. Om te beginnen is er de prijs: de Fitbit Versa 2 kost € 199,- euro [hier] en de Apple Watch Series 5 heeft prijzen vanaf € 479,- euro [hier]

Lees Meer…

Fitbit Versa vs Apple Watch: Wat is het verschil?

Fitbit Versa 3 vs Apple Watch Series 6

Fitbit Versa 3 vs Apple Watch Series 6

Apple en Fitbit hebben onlangs hun smartwatches geüpgraded naar de Series 6, Series 7, Series 8 en Apple Watch SE (2e generatie) en de Apple Watch Ultra. Fitbit heeft de Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense geüpgraded naar Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2. Wil je weten wat de verschillen zijn? Lees dan verder.

Lees Meer…

Fitbit Versa Review: Hoe is het om te dragen en te gebruiken?

De Versa is de tweede smartwatch van Fitbit. In navolging van de Ionic heeft het een nieuw ontwerp met een afgerond vierkant display. Hij is ook lichter. Welke functies zitten onder de nieuwe kleinere buitenkant? En kan het concurreren met Apple en Samsung? We hebben alle functies van de Versa getest evenals de fitness tracking.

Lees Meer…

Fitbit Versa (2018) Nederlandse Handleiding: Download (PDF)

Fitbit Versa Handleiding. Download hier de Handleiding van de Fitbit Versa Smartwatch 2018.

Voor de Fitbit Versa 2 smartwatch (2019) handleiding kun je hier terecht.

Fitbit Versa Handleiding (2018) Handleiding Fitbit Versa Smartwatch

Ben je op zoek naar de handleiding voor de Fitbit Versa Smartwatch en wil je deze downloaden in PDF formaat? Download hieronder de Fitbit Versa Smartwatch Nederlandse handleiding.

Lees Meer…