Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

De Fitbit Versa 2 smartwatch is waterdicht tot 50 meter, biedt 24/7 hartslag tracking en Fitbit Pay, kan muziekbestanden opslaan en afspelen en heeft een ingebouwde microfoon voor Alexa ondersteuning.

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

Fitbit’s Versa smartwatch kun je nu kopen en biedt een interessant alternatief voor de markt dominerende Apple Watch. Om te beginnen is er de prijs: de Fitbit Versa 2 kost € 199,- euro [hier] en de Apple Watch Series 5 heeft prijzen vanaf € 479,- euro [hier]

Scrol horizontaal of swipe naar links om alle Apple 5 Watches te bekijken:

Apple Watch 5 - Roze Goud Apple Watch 5 - Zilver Wit Apple Watch 5 - Spacegrijs
Roze Goud
€ 479,-
Wit Zilver
€ 479,-
Spacegrijs
€ 479,-

Fitbit beweert dat de Fitbit Versa 2 Smartwatch een batterijlevensduur van meer dan vier dagen heeft, wat zeker de 18 uur verslaat die Apple adverteert voor hun smartwatch 5-serie.

De markt voor wearables werd in 2017 gedomineerd door Apple. Volgens IDC was Fitbit in 2016 marktleider in de markt, maar het in San Francisco gevestigde bedrijf werd vorig jaar ingehaald door hun rivalen in Cupertino. Het marktaandeel van Fitbit daalde van 18,5% naar 14,2%, terwijl het marktaandeel van Apple groeide van 14,4% naar 21,0%. Het is waarschijnlijk dat Fitbit wil dat hun nieuwste versie van smartwatch, de Versa, de huidige verheven positie van Apple op de wereldwijde markt voor wearables betwist.

Fitbit Versa Smartwatch kopen

De Versa 2 kun je nu kopen voor de prijs van € 199,- euro [hier] en het ontvangt over het algemeen zeer positieve recensies. Pluspunten voor de wearable is de prijs, de levensduur van de batterij, het uiterlijk en de fitnessgerelateerde functies. Om het bedrag van € 199,- euro te behalen, moest Fitbit echter de functie GPS voor van het apparaat afschaffen.

Scrol horizontaal of swipe naar links om alle Fitbit Versa 2 smartwatches te bekijken:

Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - 2019 - Roze Koper Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Gewoven Grijs Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Koper Blauw Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - 2019 - Zwart Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - Steengrijs Fitbit Flyer Draadloze bluetooth sport oordopjes kopen - blauw
Koper Roze
€ 199,-
(SE) Zilver Grijs
€ 229,-
(SE) Koper Blauw
€ 229,-
Zwart
€ 199,-
Zilver Steengrijs
€ 199,-
Fitbit Oordopjes
€ 129,-

Ga je voor de Apple Watch of de Fitbit Versa Smartwatch?

Als je twijfelt tussen een Apple Watch 5 kopen of de nieuwste Fitbit Versa 2 Smartwatch bedenk dan dat het een kwestie van voorkeur en kijken in je portemonnee (prijsverschil van maar liefst € 280,- euro).

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

Als je kijkt naar de huidige status met betrekking tot de Versa is het onwaarschijnlijk dat Apple liefhebbers van de Apple Watch-serie worden verleidt tot het kopen van de Versa, maar het kan wel als je een ander besturingssysteem verkiest buiten IOS om, zoals Android.

De Versa biedt meer dan 15 beweging oefeningen, aanpasbare klokdisplay, Fitbit OS 2.0, smartphonemeldingen en is verkrijgbaar in zwart, roségoud of zilverkleurige randen voor de basisversie.

De speciale edities bieden een grafietkleurige rand met een houtskool horlogeband of een rosé gouden rand met een lavendelkleurige band. Natuurlijk kun je, zoals je gewend bent van Fitbit, je sporthorloge pimpen met allerlei accessoires en bandjes naar eigen wens en voorkeur.

Fitbit Versa biedt een alternatief voor de Apple Watch

Bestel hier de nieuwste Fitbit Versa 2 (2010) Smartwatch

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2
Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

Lees ook de Fitbit Versa 2 Smartwatch Review

Plaats een reactie