Nieuwe Fitbit Versa 3, Fitbit Sense en Fitbit Inspire 2 Foto’s zijn gelekt!

Er waren afbeeldingen van 3 nieuwe Fitbit-apparaten te zien op de Duitse site WinFuture, de Fitbit Sense de Fitbit Versa 3, en de nieuwe Fitbit Inspire 2, waardoor wij als eerste de echte foto (‘s) kregen te zien van Fitbit’s aankomende fitnesstrackers en smartwatches.

De foto’s onthulden de opvolgers van de Fitbit Versa  en de Fitbit Inspire van vorig jaar, waaronder een nieuwe smartwatch genaamd Fitbit Sense. Inmiddels weten we meer omdat de 3 nieuwe Fitbit’s inmiddels zijn gelanceerd en te koop.

Fitbit Sense

De Fitbit Sense is een nieuwe productnaam van Fitbit en is een meer premium optie dan de Versa 3. Naast een ingebouwde GPS, heeft het ook een elektrocardiogrampictogram (ECG-sensor), dat geeft het dezelfde functionaliteit als de Apple Watch series 5 en de Samsung Galaxy Watch 3 smartwatch.

Qua ontwerp lijkt de Fitbit Sense erg op de Versa 3, maar heeft hij twee kleine inkepingen aan weerszijden van de ring.

De geheel nieuwe Fitbit Sense is de meest geavanceerde gezondheidssmartwatch dankzij zijn elektrodermale activiteitssensor (EDA) voor stressmanagement.

Lees hier meer over de Fitbit Sense Smartwatch….

Fitbit Sense kopen?

De Sense is kun je nu kopen als pre-order bij o,a. Bol.com, Amazon.nl, MediaMarkt en Conrad. De datum van levering is 25 september, maar vaak is de uiteindelijke levering eerder. De Sense is te koop in twee kleuren: goudkleurig en zwart. Buiten de standaard bandjes die worden meegeleverd zijn er ook veel bandjes te koop bij externe partijen.

Nieuwe Fitbit Sense - Smartwatch - 2020
PRE-ORDER NU

Bestel NU de nieuwe Fitbit Sense Smartwatch bij Bol.com

Fitbit Sense - Smartwatch - 2020
PRE-ORDER NU

Bestel NU de nieuwe Fitbit Sense Smartwatch bij Bol.com

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 2 release date: Fitbit, dat werd overgenomen door Google, brengt over het algemeen nieuwe apparaten uit in de vroege herfst, dus de timing van dit lek is niet al te onverwacht. Het ziet er grotendeels naar uit dat er niet teveel radicale veranderingen zijn in het ontwerp van de wearables.

De Fitbit Versa 3 heeft dezelfde cirkelvorm als de vorige twee versies, maar in plaats van een fysieke knop als op de Fitbit Versa 2 lijkt het erop dat de Versa 3 een ingesprongen aanraakgebied aan de linkerkant heeft, a la de Fitbit Charge 4 Activity tracker.

Lees hier meer over de Fitbit Versa 3 Smartwatch…

Fitbit Versa 3 Smartwatch - 2020 - Zwart

PRE-ORDER NU

Bestel NU de nieuwe Fitbit Versa 3 bij Bol.com

Zoals blijkt uit de pictogrammen aan de onderkant van het horloge, lijkt het erop dat de Versa 3 GPS heeft ingebouwd, wat onvermijdelijk lijkt, aangezien Fitbit deze functie eerder dit jaar aan Charge 4 heeft toegevoegd. Het lijkt er ook op dat de Versa 3 een ingebouwde microfoon heeft en waterbestendig is. Aangezien Google nu Fitbit bezit, is het een goede gok dat de Alexa-ondersteuning op de Versa 2 zal worden vervangen door Google Assistant.

Op basis van de foto’s komt de Versa 3 in minimaal twee kleuren, zwart en goud, en heeft hij een afneembaar polsbandje.

Fitbit Inspire 2

Het ontwerp van de Fitbit Inspire 2 lijkt erg op de Fitbit Inspire HR, de huidige fitnesstracker van minder dan € 100 met een hartslagmeter. Aangezien de Inspire en de Inspire HR nu worden verdisconteerd tot respectievelijk € 49 en € 69, is het meer dan waarschijnlijk dat ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Nieuwe Fitbit Inspire 2 - Smartwatch - 2020
PRE-ORDER NU

Bestel NU de nieuwe Fitbit Inspire 2 Activity tracker bij Bol.com

Wat nog te bezien is, is of Fitbit stopt met de Fitbit Inspire, die goedkoop is, maar geen hartslagmeter heeft.

De Fitbit Inspire 2 heeft ook een eenvoudiger ontwerp met rondere vormen en zou opnieuw voornamelijk basisfuncties voor het volgen van fitness moeten bieden. Aangezien Fitbit momenteel wordt overgenomen door Google, zou de integratie van Amazon Alexa die met de Versa 2 werd geïntroduceerd binnenkort verleden tijd moeten zijn. Het is echter de vraag of de Fitbit Sense en Fitbit Versa 3 al overgeschakeld zullen worden naar de Google Assistent. smartwatch, kijk maar, fitnesstracker, draagbaar, geschiktheid, fitnesstracker, fitnessband, tracker, Fitbit, Fitbit Sense.

Weet je niet welke Fitbit het beste bij jou past? Klik hier voor advies.

Plaats een reactie