Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2 vs Apple Watch 7 en Galaxy Watch 5

Fitbit Versa 4 – Fitbit Sense 2 – Samsung Galaxy 5 – Apple Watch 7

Deze week kondigde Fitbit de nieuwste toevoegingen aan zijn op fitness gerichte smartwatch-line-up aan met de Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2. Hoewel Apple Watch en Galaxy Watch de ooit dominante speler op de wearables-markt overtreffen en ongetwijfeld meer smartwatch-functies bieden, is er één belangrijk voordeel voor Fitbit, waardoor het nog steeds de beste smartwatch is voor het volgen van gezondheid en fitness.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen?

Goedkoopste Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen?

De goedkoopste Fitbit Versa 2 smartwatch (standaard) die je kunt kopen kost € 164,- Deze Fitbit Versa 2 aanbieding verschilt maar liefst 17,- euro (2022) van de duurste Fitbit Versa 2 aanbieding. De goedkope Fitbit Versa 2 Special Edition van Bol.com en Coolblue zijn gelijk aan prijs.

Lees Meer…

Fitbit Versa 2 Vergelijken met Samsung Galaxy Watch Active 2

Welke is het beste?

Meer dan een jaar na de lancering van de eerste Versa heeft Fitbit de nieuwe Fitbit Versa 2 smartwatch gelanceerd. Hoewel de originele Versa een succes was, miste het veel functies, waardoor het in het nadeel was ten opzichte van de smartwatches van Samsung en Apple. Laten we eens kijken hoe Versa 2 zich verhoudt tot Galaxy Watch Active 2.

Lees Meer…