Fitbit veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je favoriete Fitbit Activity Tracker of Fitbit Smartwatch? Bekijk dan onze FAQ met veelgestelde vragen: Maak een keuze uit onderstaande FAQ Categorieën. Klik op de vraag die het beste bij jou past en waarover je meer wilt weten

Welke Fitbit kopen 

Onderstaande Fitbit’s kunnen traptreden en verdiepingen tellen

De Fitbit’s die traptreden en verdiepingen kunnen tellen zijn de Fitbit Sense, Versa 3, Versa 2, Charge 4, Charge 4 SE, Charge 3, Charge 3 SE, Versa en Versa SE.

Onderstaande Fitbit’s hebben een SpO2 sensor

Fitbit heeft de SpO2 bloed zuurstofbewaking ingeschakeld op de Fitbit Sense, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa, Versa 2, Versa Lite, Charge 4, Charge 3 en Fitbit Ionic. De SpO2 bloed zuurstofbewaking is een functie die je kan helpen veranderingen in de ademhaling (slaapapneu) te herkennen terwijl je slaapt.

Dit zijn de nieuwste Fitbit’s van 2020

Onderstaande Fitbit’s zijn de nieuwste van 2020 (op volgorde van actueelste release datum).

Top 7 best verkochte Fitbit’s

Wil je weten welke Fitbit het beste wordt verkocht? Bekijk dan de Top 7 beste verkochte Fitbit’s.

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

De Fitbit’s die je hieronder ziet staan, staan op volgorde van welke Fitbit het beste (meest) worden gekocht, gebaseerd op hun allround functionele eigenschappen, looks en positieve beoordelingen. Alle Fitbit’s zijn in diverse kleuren beschikbaar en sommige hebben ook een speciale editie (special edition) zoals de Fitbit Charge 3 en de Fitbit Versa en of een HR uitvoering zoals de Inspire.

 1. Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  De beste gezondheids- en fitnesshorloge
 2. Fitbit Charge 4 Activity Tracker (2020)
  Beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker
 3. Fitbit Charge 3 Activity Tracker (2018)
  De beste allround Fitbit activity tracker
 4. Fitbit Inspire HR Activity Tracker (2019)
  De goedkoopste Fitbit met hartslagmeter
 5. Fitbit Versa Lite Smartwatch (2019)
  De beste Fitbit smartwatch voor minder geld
 6. Fitbit Inspire Activity Tracker (2019)
  De beste Fitbit voor beginners
 7. Fitbit Ionic Smartwatch (2017)
  De beste sport Fitbit met ingebouwde GPS
 8. Fitbit Ace 2 voor kinderen (2018)
  De beste Fitbit voor kinderen

Dan zijn onderstaande Fitbit’s de beste keuze:

Denk je erover om een Fitbit te gebruiken om af te vallen? Als je de modellen vergelijkt is het belangrijk om te weten welke Fitbit het beste is voor gewichtsverlies en het meest effectief voor je levensstijl. Elk model biedt verschillende functies en er zijn voor- en nadelen voor elk.

 1. Fitbit Versa 2 Smartwatch (2019)
  De beste gezondheids- en fitnesshorloge

 2. Fitbit Charge 4 Activity Tracker (2020)
  Beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker

 3. Fitbit Charge 3 Activity Tracker (2018)
  De beste allround Fitbit activity tracker
 4. Fitbit Inspire HR Activity Tracker (2019)
  De goedkoopste Fitbit met hartslagmeter

 5. Fitbit Versa Lite Smartwatch (2019)
  De beste Fitbit smartwatch voor minder geld
 6. Fitbit Inspire Activity Tracker (2019)
  De beste Fitbit voor beginners
 7. Fitbit Ionic Smartwatch (2017)
  De beste sport Fitbit met ingebouwde GPS

Dan zijn onderstaande Fitbit’s je beste keuze:

Maak je keuze  en kies het uiterlijk, de prijs, specificaties en kleur naar voorkeur. Wil je meer informatie over de tracker of smartwatch klik dan op de “Bekijk video” link en of de “Lees meer” link. Ook kun je het aantal review zien en bekijken.

Dit zijn de waterdichte Fitbits:

 1. Fitbit Sense Smartwatch
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch
 3. Fitbit Inspire 2 activity tracker
 4. Fitbit Charge 4 activity tracker
 5. Fitbit Versa 2 smartwatch
 6. Fitbit Versa Lite smartwatch
 7. Fitbit Inspire activity tracker
 8. Inspire HR activity tracker
 9. Fitbit Ace 2 voor kinderen
 10. Fitbit Charge 3 activity tracker
 11. Fitbit Versa smartwatch
 12. Fitbit Ionic smartwatch

Dan zijn onderstaande Fitbit activity trackers en smartwatches je beste keuze:
 1. Fitbit Sense Smartwatc (GPS)
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch (GPS)
 3. Fitbit Charge 4 activity tracker (GPS)
 4. Fitbit Ionic smartwatch (GPS)

Als je wilt hardlopen of fietsen en je wilt weten welke de beste Fitbit activity trackers met ingebouwde GPS voor hardlopen en fietsen zijn dan is het de selectie die je hierboven ziet de beste keuze voor jou.

Als je gaat fietsen of hardlopen wil je GPS tracking. GPS tracking zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar je hebt gelopen of gefietst en hoeveel kilometer je heb gelopen of gefietst.

Je hebt twee soorten GPS tracking:

 1. Ingebouwde GPS
 2. Verbonden GPS

Ingebouwde GPS is, zoals de naam al aan geeft, ingebouwd ik je Fitbit activity tracker of smartwatch. Als deze is ingebouwd hoef je niet perse je smartphone bij je te hebben om je route te tracken en de gegevens op te slaan. Onderstaande Fitbit’s hebben ingebouwde GPS.

 1. Fitbit Sense Smartwatc (GPS)
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch (GPS)
 3. Fitbit Charge 4 activity tracker (GPS)
 4. Fitbit Ionic smartwatch (GPS)

VOORDELEN: Ingebouwde GPS is, zoals de naam als zegt, GPS wat in je activity tracker, sporthorloge of smartwatch is ingebouwd. Groot voordeel van dit is dat je geen smartphone hoeft mee te nemen als je gaat hardlopen of fietsen. De ingebouwde GPS houd het allemaal netjes voor je bij en registreert alles wat je doet in je Fitbit.

NADELEN: Een nadeel van GPS kan zijn dat de prijs vaak wat hoger ligt dan een tracker, sporthorloge of smartwatch die verbonden GPS heeft.

Verbonden GPS is dat je alleen GPS tot je beschikking hebt via je smartphone. De GPS word dan via je smartphone verzonden naar je tracker of smartwatch.

NADELEN: Een nadeel is dat je altijd je smartphone bij je moet hebben wil je gebruik kunnen maken van GPS tracking.

Ga je fietsen dan is het meenemen van je smartphone vaak geen probleem en dan zou je kunnen overwegen om een goedkope activity tracker te kopen zoals de Fitbit Inspire (HR) of de Fitbit Versa Lite smartwatch.

Dan is de Fitbit Charge 4 activity tracker, de Fitbit Versa 3 en de Sense smartwatch de beste keuze.

Onderstaande Fitbit activity tracker en Fitbit smartwatches staan op volgorde van het best verkocht, meest gewaard (aantal positieve reviews) en het best getest.

 1. Fitbit Charge 4 activity tracker
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch
 3. Fitbit Sense Smartwatch

Bekijk ook de vergelijken tabel om te zien wat de verschillen zijn

Dan is de Fitbit Inspire, de Inspire HR of de Inspire 2 activity tracker de beste keuze:

De goedkoopste activity tracker van Fitbit is de Fitbit Inspire, de Inspire HR activity (2019) en de Inspire 2 trackers. De Fitbit Inspire kun je kopen voor om en nabij de 69,- euro en is in 2 kleuren beschikbaar. Voor 30,- euro meer krijg je de Fitbit Inspire HR en de Inspire 2, deze kost 99,- euro en is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Voor de kinderen is er een goedkope Fitbit Ace 2 te koop.

 1. Fitbit Inspire 2 activity tracker
 2. Fitbit Inspire activity tracker
 3. Inspire HR activity tracker
 4. Fitbit Ace 2 voor kinderen
Dan is onderstaand Fitbit activity tracker voor kinderen de beste keuze:

De Fitbit Ace 2 voor kids is in twee kleuren verkrijgbaar: blauw en rood.

 1. Fitbit Ace 2 voor kinderen

Lees meer..

Dan is de nieuwe Fitbit Charge 4 Activity tracker de beste keuze

De Fitbit Charge 4 heeft ingebouwde GPS.

 1. Fitbit Charge 4 activity tracker

Wil je een goedkoper? Dan kun je ook voor de (wat oudere model, maar nog steeds supergoed) Fitbit Charge 3 gaan. Deze heeft geen ingebouwde GPS maar wel verbonden GPS (wat inhoud dat je je phone bij je moet hebben).

Lees meer…

Load More

Fitbit Sense

Ja, De Fitbit Sense is Fitbit’s nieuwste en meest geavanceerde smartwatch tot nu toe. Daarbij is het ook de duurste. Maar het is het geld meer dan de moeite waard. Bekijk maar eens de pagina met alle informatie over de functies die de geavanceerde Sense gezondheid smartwatch heeft.

Fitbit Sense

Lees meer..

Nee, de Fitbit Sense smartwatch is niet een beginners smartwatch. Je kunt als beginner beter gaan voor de Fitbit Charge 4, de beste Fitbit-fitnesstracker met ingebouwde GPS, Fitbit Versa 2, de beste Fitbit voor de meeste gebruikers. Fitbit Versa 3, met ingebouwde GPS en PurePulse 2.0 optische hartslag sensor technologie. Fitbit Inspire HR, beste slanke Fitbit, misschien wel het meest geschikt voor vrouwen. Fitbit Inspire 2, eenvoudiger ontwerp met rondere vormen. Fitbit Ace 2, een Fitbit ontworpen voor kinderen.

Lees meer…

Er is bijna geen verschil meer tussen de Apple Watch 5 en de nieuwe Fitbit Sense. De Sense kan alles wat de Apple ook kan. De Sense is echter goedkoper! Wil je weten wat precies het verschil is, lees dan de vergelijken review waarbij we de Sense vergelijken met de Apple Watch 5.

Lees de review..

Ja, je kunt zwemmen met de Fitbit Sense smartwatch. De Fitbit Sense smartwatch is waterdicht tot 50 meter.  Je kunt er dus ook mee onder de douche staan en hem schoonmaken met water.

Lees meer..

Load More

Dit zijn nieuwste Fitbit smartwatches en activity trackers: De Fitbit Sense smartwatch kan zien wanneer je ziek of gestrest bent. De Fitbit Versa 3 heeft ingebouwde GPS en PurePulse 2.0 optische hartslag sensor technologie. Fitbit Inspire 2 is de goedkoopste Fitbit met hartslagmeter. De Fitbit Charge 4 is de beste allround Fitbit activity tracker met ingebouwde GPS tracker.

Lees meer…

JA De Fitbit Sense kan herkennen wanneer je griep krijgt – voordat de symptomen zich zelfs maar hebben ontwikkeld. Onderzoekers analyseerden 60 dagen aan gegevens van 47.248 Fitbit-gebruikers in de VS om te proberen te voorspellen wanneer ze ziek zouden worden.

De Sense kan ook je stressniveaus meten dankzij de nieuwe Electrodermal Activity-sensor (EDA) die zweetniveaus op je huid kan meten die wijzen op stress. Er zijn ook tal van andere sensoren, waaronder hartslagmeters die onregelmatige hartslag kunnen detecteren om te waarschuwen voor tekenen van atriale fibrillatie.

Andere gezondheidsgerelateerde sensoren zijn er ook, waaronder een huidtemperatuur- en ademhalingssensor om te waarschuwen voor vroege tekenen van koorts en ademhalingsproblemen, wat vooral handig is tijdens de huidige pandemie.

Fitbit-gebruikers kunnen nu hun hart- en bloedstroomgegevens controleren en delen met hun arts dankzij een nieuwe samenwerking met een hartbewakingsapp. Het in België gevestigde FibriCheck stelt gebruikers in staat om hartritmestoornissen te volgen, waaronder atriumfibrilleren – een veel voorkomende aandoening die een onregelmatige hartslag veroorzaakt.

NEE. De Fitbit Sense smartwatch is niet alleen voor vrouwen. De Fitbit Sense smartwatch is unisex. Het is dus ook geschikt voor mannen. Veel vrouwen denken dat het speciaal voor vrouwen is omdat het de menstruatie kan volgen. Het volgen van de menstruatie is slechts een van de functies.

NEE. Hij iets groter is dan de Versa 2 smartwatch, er is iets minder rand, dus het is meer “rand tot rand”. “Het grotere AMOLED-scherm heeft een geïntegreerde omgevingslichtsensor die het scherm automatisch dimt voor een betere kijkervaring, en een optionele weergave modus die altijd aan staat. Het scherm van rand tot rand reageert sneller en heeft een hogere resolutie.

Load More

Fitbit Versa 3

JA! Nadat je afspeellijsten naar je horloge hebt gedownload, sluit je een Bluetooth-hoofdtelefoon of een ander audioapparaat aan om naar je nummers te luisteren.

Nadat je Fitbit Connect hebt gedownload en op je computer hebt geïnstalleerd:

 1. Klik op de tegel Mijn muziek beheren.
 2. Ga naar de naar muziek-app op je Versa, open deze en tik op Muziek overzetten.

Nadat je Versa verbinding heeft gemaakt met je computer, kunt je kiezen welke afspeellijst je wilt overzetten.

De Fitbit Versa 3 is voor de meeste mensen Fitbit’s beste smartwatch. Met een altijd zichtbaar display, ingebouwde GPS, bloedzuurstof- en temperatuurregistratie tijdens de slaap, en een batterij die zes dagen meegaat, houdt de Versa 3 zich staande tegen enkele van zijn duurdere concurrenten zoals de Apple Watch SE en zelfs de Fitbit Sense smartwatch.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

De relasedatum was 25 september 2020. De nieuwe smartwatch is al een tijdje verkrijgbaar. Je kunt hem hier online kopen voor een gemiddelde prijs van €229,- euro (dat kan per winkel en per datum verschillen).

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

De Versa 3 word geleverd met een standaard beperkte garantie van twee jaar die fabrieksfouten dekt, maar geen incidentele schade. Extra dekking kan worden gekocht bij Fitbit of bij externe providers.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

Ja, de Fitbit Versa 3 wordt geleverd met een ingebouwde GPS-chip, een in-app workoutintensiteitskaart, PurePulse 2.0 optische hartslagsensortechnologie en de Active Zone Minutes-functie om je fitnessactiviteiten te volgen, zelfs als je niet actief trainingen registreert.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

Een volledig opgeladen batterij gaat maar liefst 6 dagen mee. Natuurlijk zijn er factoren waarbij de duur korter wordt. Zoals bijvoorbeeld van het constant aan laten staan van de GPS en of als je de altijd aan display inschakelt.

Fitbit Versa 3 kopen:

Lees meer..

Load More

Ja. Hoewel ze er misschien precies hetzelfde uitzien, zijn de Fitbit Versa 3 en Sense van binnen behoorlijk verschillend. Ten eerste is dit wat je krijgt, ongeacht welk horloge je koopt:

 • PurePulse 2.0 hartvolging
 • SP02-sensor
 • GPS
 • Versnellingsmeter
 • Hoogtemeter
 • Bluetooth / wifi
 • Microfoon
 • Luidspreker
 • 50M waterbestendigheid

Dat is een mooie set specificaties, maar de Sense zit vol met nog meer, waarvan we sommige nog nooit hebben gezien in een consumenten-smartwatch:

 • Optische hartslagsensor met meerdere paden
 • Multifunctionele elektrische sensoren compatibel met ECG-app en EDA-app
 • Huidtemperatuur sensor

Lees meer..

 

Ja. Je zult de Versa 3 en de Sense niet uit elkaar kunnen houden. Dat komt omdat ze exact dezelfde grootte en vorm hebben, die iets groter is dan de Versa 2. Versa 3 en Sense: 40,48 x 40,48 x 12,35 mm Versie 2: 39,95 x 39,84 x 12,15 mm.

Lees meer..

Nee. Net als de horloges en trackers die eerder kwamen, hebben de Versa 3 en Sense verwisselbare bandjes die anders aansluiten dan voorheen, dus oudere bandjes van bijvoorbeeld de Versa 1 en 2 werken niet. Maar elke band die voor de Sense is gemaakt, werkt met de Versa 3 en vice versa.

Lees meer..

Ja. Net als de horloges en trackers die eerder kwamen, hebben de Versa 3 en Sense verwisselbare bandjes die anders aansluiten dan voorheen, dus oudere bandjes werken niet. Maar elke band die voor de Sense is gemaakt, werkt met de Versa 3 en vice versa.

Lees meer..

Load More

Fitbit Versa 2

ANTWOORD: Als je de perfecte match wilt tussen je Fitbit Versa 2 en muziek beluisteren vanaf je Fitbit Versa 2 dan zijn de draadloze bluetooth oordopjes van Fitbit zelf, de Fitbit Flyer in ear koptelefoon de beste keuze. Het geluid is van deze moooie en comfortabele Fitbit Flyer Draadloze bluetooth sport oordopjes is perfect en het koppelen van de Fitbit Flyer koptelefoon met je Versa 2 is heel makkelijk.

Bestel hier de Fitbit Flyer draadloze oordopjes

Dit is de nieuwe Fitbit Versa 2 Smartwatch

Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - 2019 - Roze Koper Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Gewoven Grijs Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Koper Blauw
Koper Roze
€ 199,-
Zilver Grijs
€ 229,-
Koper Blauw
€ 229,-

ANTWOORD: Nee, de screenprotector van de Versa 1 past niet op de Versa 2. De protector van de Versa 1 is kleiner dan je Versa 2 scherm. Op dit moment (27 september 2019) is er ook nog geen Versa 2 screenprotector, maar zodra hij er wel is dan laten we je dat hier meteen weten en zetten we het online.

Als noodoplossing kun je op dit moment wel een Versa 1 screenprotector kopen. Deze biedt dan wel bescherming maar dekt niet het hele venster af. Maar goed, beter iets beschermd dan helemaal niets denk ik dan maar. En als de Versa 2 glas beschermer er is dan kun je de Versa 1 protector vervangen.

PS PS: Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht wanneer er wel een Versa 2 screen protector is? Laat dan hieronder een berichtje achter met het verzoek om op de hoogte te worden gebracht. Ik zal dan iedereen een persoonlijk berichtje sturen door een reactie op je bericht te geven waardoor jij ook bericht krijg.

Heb jij de nieuwe Fitbit Versa 2 smartwatch al?

Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - 2019 - Roze Koper Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Gewoven Grijs Fitbit Versa 2 Kopen - Smartwatch - Special Edition - 2019 - Koper Blauw
Koper Roze
€ 199,-
Zilver Grijs
€ 229,-
Koper Blauw
€ 229,-

 

ANTWOORD UPDATE: Ja, op dit moment (6 februari 2020) is er een goede en goed passende screenprotector voor de Fitbit Versa 2 beschikbaar. Er waren al wel een aantal glasbeschermers te koop via Nederlandse webshops, maar deze hadden veelal negatieve of matige reviews en dus wilde ik deze liever niet delen. Ondertussen heb ik een goede en goed passende screen protector voor de Versa 2 gevonden van het merk ArmorSuit MilitaryShield via Amazon. Deze kan gewoon naar Nederland worden verzonden en heeft heel veel positieve reacties (576 reviews). Verder heb ik een aantal screenprotectors toegevoegd die je in Nederland kunt kopen via Bol.com.

PS: De prijs van de ArmorSuit screenprotector (6 stuks) die je via Amazon kunt bestellen is inclusief verzendkosten.

Fitbit Versa 2 Screen Protector [br]  6 stuks 

Fitbit Versa 2 Screen Protector - ArmorSuit

€ 16,13

576 reviews [br] Merk: ArmorSuit

Amazon

Fitbit Versa 2 Screen Protector [br] 1 stuk

Fitbit Versa 2 Screen Protector - iCall

€ 11,95

8 reviews [br] Merk: iCall

Bol.com

Fitbit Versa 2 Screen Protector [br] 1 stuk

Fitbit Versa 2 Screen Protector - Hat Prince

€ 9,95

0 reviews [br] Merk: Hat Prince

Bol.com

NOTE!
PS! Als je bovenstaande glasbeschermer koopt en heb ontvangen, laat dan a.u.b. even weten wat je er van vindt door onderaan deze pagina een berichtje achter te laten, zodat een ander, die deze glas beschermer ook wil kopen, weet wat jouw ervaring er mee is ?

ANTWOORD: Nee, op dit moment (27 september 2019) nog niet. [UPDATE (6-02-2020): Ja, er is inmiddels eentje te koop, scroll naar boven voor het aanbod.] Dat heeft alle te maken dat de Fitbit Versa 2 nog maar net te koop is. Derde partijen hebben altijd even tijd nodig om de productie op gang te brengen. Als noodoplossing kun je ondertussen wel een Versa (1) screenprotector te kopen en deze gebruiken. Deze is wel iets kleiner dan je Versa 2 scherm, maar dat biedt je wel voor een groot gedeelte bescherming tegen krassen totdat er een glas beschermer is voor de Versa 2.

PS: Zodra er wel screen protectors zijn voor de Versa 2 dan laten we je dat meteen weten en zetten we de Versa 2 screenprotector ook online.

PS PS: Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht wanneer er wel een Versa 2 screen protector is? Laat dan hieronder een berichtje achter met het verzoek om op de hoogte te worden gebracht. Ik zal dan iedereen een persoonlijk berichtje sturen door een reactie op je bericht te geven waardoor jij ook bericht krijg.

Fitbit Versa 2 smartwatch Kopen?

Scrol horizontaal of swipe naar links om alle Versa 2 smartwatches te bekijken:

Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - 2019 - Koper Roze Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - 2019 - Zwart Fitbit Versa 2 Smartwatch Kopen - Steengrijs Fitbit Versa 2 Smartwatch - Special Edition - 2019 - Gewoven Grijs Fitbit Versa 2 Smartwatch - Special Edition - 2019 - Koper Blauw Fitbit Flyer Draadloze bluetooth sport oordopjes - Blauw
Versa 2: Roze
€ 199,-
Versa 2: Zwart
€ 178,-
Versa 2: Steengrijs
€ 199,-
Versa 2 (SE): Grijs
€ 229,-
Versa 2 (SE): Blauw
€ 229,-
Fitbit Oordopjes
€ 129,-

ANTWOORD: Terwijl de originele Versa en de Versa Lite een LCD schermen (display) hebben, gebruikt de Versa 2 een nieuw AMOLED-scherm. Het heeft dezelfde resolutie van 300 bij 300, maar kan veel donkerdere zwarttinten en meer levendige kleuren weergeven.

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

 

ANTWOORD: De Special Edition wordt geleverd met een extra band en met een gratis proefperiode van 3 maanden van Fitbit Premium.

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

ANTWOORD: Bekijk je nachtelijke slaapscore (sleepscore) in de Fitbit-app voor beter inzicht in je slaapkwaliteit. Koop een Fitbit Premium-abonnement (binnenkort beschikbaar) voor meer informatie, inclusief je slaaphartslag.

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

ANTWOORD: Nee. Helaas is de oude Fitbit Versa-oplader niet compatibel met de Versa 2.

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

Niet compatibel met de Versa 2

Verrast? Ik niet. Het is iets wat helaas veel consumentenelektronica-bedrijven doen, waaronder Fitbit. Consumenten die het volgende Fitbit-apparaat kopen, moeten vaak hun accessoires upgraden, met name de opladers. Fitbit heeft een geschiedenis van het veranderen van hun apparaten van generatie op generatie (vaak meerdere jaren uit elkaar). Met deze veranderingen komen verschillen in de grootte en het ontwerp van hun eigen laders. De overgang van de Versa / Versa Lite naar de Versa 2 is in dit opzicht niet anders.

De fysieke behuizing van de Versa 2 is iets groter en iets breder dan de vorige versies (1,57 inch versus 0,95 inch lang en 1,57 inch versus 1,34 inch breed). Hierdoor is het nieuwe apparaat net iets te groot voor het vorige laadstation. Helaas moet je een nieuwe oplader aanschaffen als je een back-up wilt voor op kantoor of op reis.

Fitbit Versa bandjes wel uitwisselbaar

Gelukkig heeft Fitbit de bandjes wel uitwisselbaar gemaakt tussen de Fitbit Versa, Versa Lite en Versa 2. Alle oude bandjes die je misschien hebt, passen op het nieuwere model, dus dat is vooruitgang!

Bekijk hier het aanbod Ver5sa bandjes

Zijn er goedkopere opties?

Hoewel de prijs van de originele Versa-opladers niet duur is kun je altijd betrouwbare opladers kunnen krijgen voor een goedkopere prijs op sites zoals Amazon. We konden op dit moment geen Versa 2-opladers van derden vinden op Amazon, maar we verwachten dat deze snel beschikbaar zullen zijn. Je kunt echter nog steeds echt goede aanbiedingen vinden voor opladers die werken met de Versa en Versa Lite, en vaak in multi-packs.

ANTWOORD: Ja, alle Versa-banden zijn compatibel met het Versa-assortiment (familie). Dit omvat de originele Versa smartwatch / SE, Lite en nu ook de Versa 2 / SE smartwatch.

Bekijk hier de beste en mooiste Fitbit Versa bandjes

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 -Gewoven Grijs

€ 229,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Roze Koper

€ 199,-

Koper Roze[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 SE Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Koper roze

€ 229,-

Koper Blauw[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Steengrijs

€ 199,-

Zilver Grijs[spacer height=”0px”]

 *NIEUW* 
Fitbit Versa 2 Smartwatch

Bekijk video

Fitbit Versa 2 Smartwatch - 2019 - Zwart

€ 199,-

Zwart[spacer height=”0px”]

Load More

Fitbit Charge 3

Ja, de screenprotector van de Fitbit Charge 3 past op de Fitbit Charge 4. De afmetingen van de Charge 3 en de Charge 4 zijn precies hetzelfde. Bekijk hieronder de beste screenprotectors voor je Fitbit Charge 3 of Fitbit Charge 4.

Fitbit Charge 3 en 4
Screenprotector
3 pack
Fitbit Charge 3 Screen Protector
Bestel via Bol.com
Bestel via AliExpress

Ja de Charge 3 is waterdicht. Dit betekent dat je er mee kunt zwemmen. Daarom heeft de Charge 3 ook zwemtracking. In tegenstelling tot de onderstaande smarwatches en activity trackers krijg je echter geen live-statistieken over je zwemactiviteit op je activity tracker te zien, dus je zult niet kunnen zien hoeveel banen je hebt getrokken totdat je uit het zwembad bent en je tracker hebt gesynchroniseerd. Wil je daar wel gebruik van maken dan zijn onderstaande eerste 5 smartwatches en activity trackers de beste keuze:

Dit zijn de waterdichte Fitbit’s:

 1. Fitbit Sense Smartwatch 
 2. Fitbit Versa 3 smartwatch
 3. Fitbit Inspire 2 activity tracker
 4. Fitbit Charge 4 activity tracker
 5. Fitbit Versa 2 smartwatch
 6. Fitbit Versa Lite smartwatch
 7. Fitbit Inspire activity tracker
 8. Inspire HR activity tracker
 9. Fitbit Ace 2 voor kinderen
 10. Fitbit Charge 3 activity tracker
 11. Fitbit Versa smartwatch
 12. Fitbit Ionic smartwatch

De Fitbit Charge 3 ontvangt meldingen die overeenkomen met je smartphone, maar je kunt niet reageren op SMS-berichten of Messenger-services van derden.

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via Bol.com

€ 129,-

Black/Graphite
Bol.com

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via Coolblue

€ 139,-

Black/Graphite
Coolblue

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via MediaMarkt

€ 139,-

Black/Graphite
MediaMarkt

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via Conrad

€ 152,-

Black/Graphite
Conrad

Ja, je kunt je Fitbit Charge 3 opladen via het stopcontact.

Voor laaddoeleinden raden we aan om je oplaadkabel aan te sluiten op een USB-poort van je computer of een ander energiezuinig apparaat. Indien nodig kun je je Fitbit Charge 3 ook opladen door middel van een UL-gecertificeerde USB wandlader die vaak ook voor je smarthone word gebruikt, zoals bijvoorbeeld de universele 5W USB Power Adapter.

[eafl id=”9375″ name=”Fitbit Charge 3 USB stopcontact lader” text=”Bestel hier een 5W USB Power Adapter”]

 

5W USB Power Adapter

 

 

 

De Fitbit Charge 3 HR Special Edition (Speciale Editie) is inclusief Fitbit Pay – contactloze credit / debit card-betaling. Daarbij zijn de bandjes anders: je hebt keuze uit Fitbit Charge 3 HR Special Edition Lavender Woven en Fitbit Charge 3 HR Special Edition Graphite/White Silicone.

Fitbit Charge 3 HR
Special Edition
Fitbit Charge 3 Special Edition Graphite/White Kopen via Bol.com

€ 169,-

Graphite/White
Bol.com

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Fitbit Charge 3 Kopen via Bol.com

€ 149,-

Blue Grey/Rose Gold
Bol.com

Het antwoord daarop is NEE. De sluiting / mechanisme van de Fitbit Charge 3 voor het verwisselen en vastzetten van het bandje is anders dan die van de Fitbit Charge 2 (zie onderstaande foto) en daarom zullen de bandjes van de Fitbit Charge 2 activity tracker NIET passen op de Fitbit Charge 3 activity tracker.

Fitbit Charge 3 bandje sluiting is anders dan die van de Fitbit Charge 2
Fitbit Charge 3 bandje sluiting is anders dan die van de Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 3 bandje kopen?

Als je de nieuwe Fitbit Charge 3 hebt gekocht dan heb je ook weer een groot aanbod bandjes waaruit je kunt kiezen. Je hebt de officiële (originele) bandjes van Fitbit zelf, maar je kunt ook kiezen voor de bandjes van derden. Maak een keuze uit de categorieën: classic, sportbandjes, leren bandjes, geweven (special edition) en metalen banden.

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Paars
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Paars Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Blauw
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Blauw Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Wit
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Wit Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Zwart
Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Screenprotector
6 Pack
Fitbit Charge 3 Screen Protector
Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Oplaadkabel
USB
Fitbit Charge 3 - Oplaadkabel - USB
Bestel via Conrad

Bekijk hier meer Fitbit Charge 3 bandjes

 

Heb je geprobeerd je Fitbit Charge 3 en je telefoon opnieuw op te starten? Als dat het geval is zou ik je willen aanraden om het volgende te controleren:

 • Zorg ervoor dat de nieuwste versie van de Fitbit-app op je telefoon is geïnstalleerd.
 • De software op je mobiele apparaat is up-to-date. Tik om te controleren op Instellingen>
 • Algemeen> Software-update.
 • Zorg ervoor dat er geen andere Bluetooth-apparaten in de buurt zijn, omdat deze het synchronisatie proces kunnen verstoren
 • Controleer of de batterij van je Fitbit-apparaat niet kritisch laag is.

Als je apparaat nog steeds niet synchroniseert probeer dan deze stappen:

 1. Forceer de Fitbit-app.
 2. Ga naar Instellingen> Bluetooth en zet Bluetooth uit en weer aan.
 3. Open de Fitbit-app.
 4. Als je Fitbit-apparaat niet is gesynchroniseerd, start je je telefoon opnieuw op.
 5. Open de Fitbit-app.
 6. Als je Fitbit-apparaat niet is gesynchroniseerd, start je het nog een keer opnieuw op.
 7. Als je Fitbit-apparaat na het opnieuw opstarten niet synchroniseert, meldt je dan aan op je Fitbit-account op een andere telefoon, tablet of computer en probeer te synchroniseren.
 8. Als je Fitbit-apparaat nog steeds niet synchroniseert, verwijder dan alle andere Fitbit-apparaten uit je account en uit de lijst met verbonden Bluetooth-apparaten op je mobiele apparaat en probeer te synchroniseren.

Als je hartslag niet wordt bijgehouden controleer dan of de lampjes aan de achterkant knipperen nadat je de Charge 3 opnieuw hebt gestart. Zo nee, laat het me weten door hieronder een berichtje te plaatsen.

Ik hoop dat deze tips je zullen helpen met het succescol synchroniseren van je Fitbit Charge 3.

Fitbit Charge 3
Activity Tracker
Graphite/Black

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Graphite/Black - 2018

€ 149,95[clearright]
bekijk VIDEO
Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3
Activity Tracker [clearright]
Rose Gold/Blue

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Rose Gold/Blue Grey - 2018

€ 149,95[clearright]
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 HR[clearright]
Special Edition: met NFC chip. [clearright]
Lavender Woven

Fitbit Charge 3 Activity Tracker - Special Edition - 2018 - Lavender

€ 169,95[clearright]
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3 HR [clearright]
Special Edition: met NFC chip.[clearright]
Graphite/White Silicone

Fitbit Charge HR 3 Activity Tracker - Special Edition - 2018 - Graphite/White Silicone

€ 169,95[clearright]
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Load More

Fitbit Charge 4

NEE! Je kunt niet bellen vanaf de Charge 4, maar je krijgt wel oproep- en kalenderwaarschuwingen op het apparaat. Het is ook mogelijk om tekstmeldingen van je telefoon te ontvangen. Alleen eigenaren van Android-apparaten kunnen echter snelle antwoorden verzenden vanaf het draagbare apparaat.

Bestel Fitbit Charge 4 bij Bol.com…

JA! De Fitbit Charge 4 kan meldingen ontvangen van je telefoon in de buurt om je op de hoogte te houden, inclusief oproepen, sms-berichten, waarschuwingen voor vergaderingen en app-updates.

Bestel Fitbit Charge 4 bij Bol.com…

JA! De Fitbit Charge 4 is waterbestendig tot 50 meter, wat betekent dat hij veilig nat kan worden – of dat nu door zweet, zwemmen of gewoon onder de douche is. Het is veilig om te wassen en Fitbit raadt aan om het af en toe af te spoelen om het bandje schoon te houden.

Bestel Fitbit Charge 4 bij Bol.com…

Ja, de screenprotector van de Fitbit Charge 3 past op de Fitbit Charge 4. De afmetingen van de Charge 3 en de Charge 4 zijn precies hetzelfde. Bekijk hieronder de beste screenprotectors voor je Fitbit Charge 3 of Fitbit Charge 4.

Fitbit Charge 3 en 4
Screenprotector
3 pack
Fitbit Charge 3 Screen Protector
Bestel via Bol.com
Bestel via AliExpress

Ja, de bandjes van de Fitbit Charge 3 past op de Fitbit Charge 4. Bekijk hier het complete aanbod Fitbit Charge 3 bandjes die ook geschikt zijn voor de Fitbit Charge 4.

Fitbit Charge 3
Milanees Bandje
Rose Roze

Fitbit Charge 3 Milanees bandje Rose Roze

Milanees Bandje
Bestel via Bol.com
Fitbit Charge 3
Milanees Bandje
Blauw

Fitbit Charge 3 Milanees bandje Blauw

Milanees Bandje
Bestel via Bol.com
Fitbit Charge 3
Milanees Bandje
Rainbow

Fitbit Charge 3 Milanese Horloge Bandje Rainbow

Milanees Bandje
Bestel via Bol.com

Nee, de Charge 3-oplaadkabel werkt niet met Charge 4. Gebruik de oplaadkabel die bij je Fitbit-apparaat is geleverd of bekijk onderstaand aanbod Fitbit Charge 4 oplaadkabels met de beste en goedkope oplader voor de Charge 4.

Load More

Fitbit voor Kinderen

ANTWOORD: De meest activity trackers / fitness trackers voor kinderen hebben geen hartslagmeter. De Ace 2 is een Kinder fitbit met stappenteller, onderwaterfunctie maar heeft geen hartslagmeter. Je kunt de Fitbit Ace 2 voor Kids kopen in de kleuren blauw en rood.

Alternatief: West Watch Activity Tracker voor Tieners/Kinderen

Fitbit Ace 2 activity tracker voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Blauw - 2019

€ 69,-

Kleur: Blauw Bestel via Bol.com

Fitbit Ace 2 activity tracker voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Rood - 2019

€ 69,-

Kleur: Rood Bestel via Bol.com

ANTWOORD: Dan is de Fitbit Ace 2 de beste keuze. De Fitbit Ace 2 is te koop in de kleuren rood en blauw en je kunt er heel veel mooie andere kleuren bandjes bij kopen. Deze Kinder fitbit is met stappenteller en onderwaterfunctie maar heeft geen hartslagmeter.

Alternatief: West Watch Activity Tracker voor Tieners/Kinderen

Fitbit Ace 2 activity tracker voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Blauw - 2019

€ 69,-

Kleur: Blauw Bestel via Bol.com

Fitbit Ace 2 activity tracker voor Kinderen

Bekijk video

Fitbit Ace 2 - Fitness tracker voor kinderen - Rood - 2019

€ 69,-

Kleur: Rood Bestel via Bol.com

 

De Fitbit Ace is in feite een aangepaste versie van de Fitbit Alta met een kleinere verstelbare band voor smallere polsen en een herziene software om gegevens te verwijderen die mogelijk niet zo relevant zijn voor jongere gebruikers, zoals verbrande calorieën. Voor kinderen geeft Ace fitness- en slaapdoelen weer die geschikt zijn voor hun leeftijd.

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Paars

€ 99,-
bekijk  VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Blauw

€ 99,-
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Screenprotector

Screen Protector Fitbit Ace voor Kinderen

€ 9,95,-
lees  Meer

Koop bij bol.com

De Fitbit Ace is Fitbit’s eerste fitnesstracker voor kinderen en kost gemiddeld € 99. De Fitbit Ace is het meest prominente product voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Het is de eerste fitness-tracker van het bedrijf speciaal gemaakt voor kinderen. Er is overigens wel een tweede Activity tracker voor kinderen in de maak welke in 2019 gelanceerd zal worden. Deze is geschikt voor de ook de wat jongere kinderen, dus ook geschikt voor onder de 8 jaar.

Lees hier het artikel over de tweede activity tracker voor kinderen onder de 8 jaar

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Paars

€ 99,-
bekijk  VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Blauw

€ 99,-
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Screenprotector

Screen Protector Fitbit Ace voor Kinderen

€ 9,95,-
lees  Meer

Koop bij bol.com

Als je een Fitbit wilt kopen voor je kind dan is de Fitbit Charge 2 of 3 niet de bewste keuze. In plaats daarvan kun je beter gaan voor de Fitbit Flex 2. Deze is voorzien van een eenvoudige set LED’s om uw kind te laten weten hoe ver zij is en het is volledig waterbestendig zodat het zelfs zwemles kan nemen. De Fitbit Flex 2 is waarschijnlijk de meest duurzame Fitbit-tracker omdat het slechts een polsband is met een insteekbare tracker (losse module).

Als je een wat meer veelzijdige fitness tracker voor kinderen wilt dan is de Fitbit Ace wellicht ook een goede keuze. Deze is echter niet waterdicht, maar wel waterbestendig. Wil je dus een tracker waarmee je kind kan zwemmen dan is de Flex 2 de beste keuze.

Bestel hier de Fitbit Flex 2 activity tracker

Fitbit Flex 2
Waterdicht

€ 78,-

Bestel bij één van de
onderstaande winkels:

Small: 102,-
Large: 102,-

Kopen bij Coolblue
Small: 78,-
Large: 78,-

Kopen bij Mediamarkt

Small: 99,-
Large: 99,-


Small: Niet meer verkrijgbaar

Large: Niet meer verkrijgbaar

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Paars

€ 99,-
bekijk  VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Activity Tracker

Fitbit Ace - Activity Tracker voor kinderen - 2018 - Blauw

€ 99,-
bekijk VIDEO

Koop bij bol.com

Fitbit Ace Kinderen
Screenprotector

Screen Protector Fitbit Ace voor Kinderen

€ 9,95,-
lees  Meer

Koop bij bol.com

Load More

Fitbit Charge 2 

Als je Fitbit charge 2 glas een barst in het scherm heeft dan kun je de Fitbit barst van je Fitbit glas niet laten vervangen of laten repareren door een Fitbit charge 2 screen repair winkel of door een Fitbit reparatie setje kopen waarbij je dan zelf de Fitbit scherm gaat repareren.

Een Fitbit scherm vervangen is alleen mogelijk door het vervangen van de Fitbit activity tracker zelf.

De reparatie van je Fitbit charge 2 met een diepe barst in scherm kan alleen door Fitbit zelf worden gedaan.

Als je wilt dat het glas word gerepareerd of vervangen dan moet daarvoor contact opnemen met het Fitbit support team (in het Engelse support gedeelte).

NOTE! Wees niet te bang om contact op te nemen om te vragen wat je moet doen met je Fitbit Charge 2 waar een barst in het glas zit. Ook al denk je dat ze dat vast niet gaan vervangen omdat het je eigen schuld is geweest dat het scherm moet worden vervangen. Negen van de tien keer sturen ze je een nieuwe Fitbit op in overleg met je aankoopbon.

De service van Fitbit is wat dat betreft supergoed. En het afhandelen van dit soort schades gaat verbazingwekkend snel en met gemak.

Bescherm je Fitbit Charge 2 Activity Tracker tegen krassen, vallen en stoten

Fitbit Charge Activity Tracker Screen Protector
Wil jij je Fitbit Charge 2 Activity Tracker goed beschermen tegen krassen, vallen en stoten? Bestel dan de screen protector van Just in Case.
Koop bij bol.com
 

Op zoek naar een nieuw Fitbit Charge 2 bandje voor je Fitbit activity tracker?

Bekijk dan eens onderstaand aanbod van Fitbit bandjes van roestvrij metaal en soepel vallend kwalitatief hoogwaardig materiaal.

FitBit Charge 2 Metalen Armbandset
FitBit Charge 2 Armband - 4 in 1 Kit - Butterfly - Metalen

FitBit Charge 2 Bandje Kopen

FitBit Charge 2 Bandjes Beadstyle
FitBit Charge 2 bandjes - Kralen Rose Goud Zilver - Metaal

FitBit Charge 2 Bandje Kopen

FitBit Charge 2 Bandjes Milanees
FitBit Charge 2 bandjes - Milanees - Zilver Rose Zwart

FitBit Charge 2 Bandje Kopen

Meer mooie Fitbit Charge 2 bandjes voor je activity tracker vind je hier

Het korte antwoord is ja, een iPhone USB stopcontact oplader (output 5V 1 ampère) kun je gebruiken om je Fitbit Charge 2 op te laden. Fitbit zegt dat je dat kunt doen als een USB-poort van de computer niet beschikbaar is.

Bestel hier een iPhone stopcontact oplader (usb adapter)

fitbit charge 2 opladen via stopcontact

Het langere antwoord is dat je je Fitbit tracker niet altijd moet opladen met een stopcontact oplaad apparaat, tenzij je zeer voorzichtig bent en jij je Fitbit tracker niet langer dan de voorgeschreven 2 uur gaat opladen.

Fitbit Charge 2 Oplaadkabel

Fitbit Charge 2 Oplader

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 2 Screenprotector

Screen Protector Fitbit Charge 2

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 2 Bandjes

Fitbit Charge 2 Bandjes Accessoires

Koop bij bol.com

Kan ik mijn Fitbit Charge 2 opladen via stopcontact?

Fitbit adviseert in eerste instantie de laadkabel die je in een USB-poort op je computer kunt aansluiten. Maar indien nodig kunt je ook een UL-gecertificeerde USB-oplader (output 5V 1 ampère) gebruiken die je in het stopcontact kunt plaatsen. Gebruik geen USB-hub of batterij om op te laden, en gebruik alleen de laadkabel die bij je Fitbit apparaat is geleverd.

Bestel hier een iPhone stopcontact oplader (usb adapter)

fitbit charge 2 opladen via stopcontact

Fitbit Charge 2 Oplaadkabel

Fitbit Charge 2 Oplader

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 2 Screenprotector

Screen Protector Fitbit Charge 2

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 2 Bandjes

Fitbit Charge 2 Bandjes Accessoires

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 2 waterdicht? Nee, de Fitbit Charge 2 activity tracker is niet waterdicht en je kunt er niet mee zwemmen. Alle Fitbit’s zijn overigens wel spatwaterdicht. Dus ook de Fitbit Charge 2 is spatwaterdicht.

Onderstaande Fitbit zijn wel waterdicht:

Fitbit Ionic
Waterdicht

waterdicht fitbit - fitbit ionic smartwatch zwemmen

Koop bij bol.com

Fitbit Flex 2
Waterdicht

waterdicht fitbit - fitbit flex 2 activity tracker zwemmen

Koop bij bol.com

Fitbit Versa
Waterdicht

waterdicht fitbit - fitbit versa smartwatch zwemmen

Koop bij bol.com

Fitbit Charge 3
Waterdicht

Fitbit Charge 3 - Waterdicht - Graphite - 2018

Koop bij bol.com

Wil je een alternatief voor de Fitbit Charge 2, een sporthorloge of activity tracker die waterdicht is en waar je het beste mee kunt zwemmen? Bekijk dan de Fitbit activity tracker, smartwatch en sporthorloge:

Bekijk hier de waterdichte Fitbit activity trackers en sporthorloges

Dan is de nieuwe Fitbit Charge 4 Activity tracker de beste keuze

De Fitbit Charge 4 heeft ingebouwde GPS.

 1. Fitbit Charge 4 activity tracker

Wil je een goedkoper? Dan kun je ook voor de (wat oudere model, maar nog steeds supergoed) Fitbit Charge 3 gaan. Deze heeft geen ingebouwde GPS maar wel verbonden GPS (wat inhoud dat je je phone bij je moet hebben).

Lees meer…

Het antwoord daarop is NEE. De sluiting / mechanisme van de Fitbit Charge 3 voor het verwisselen en vastzetten van het bandje is anders dan die van de Fitbit Charge 2 (zie onderstaande foto) en daarom zullen de bandjes van de Fitbit Charge 2 activity tracker NIET passen op de Fitbit Charge 3 activity tracker.

Fitbit Charge 3 bandje sluiting is anders dan die van de Fitbit Charge 2
Fitbit Charge 3 bandje sluiting is anders dan die van de Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 3 bandje kopen?

Als je de nieuwe Fitbit Charge 3 hebt gekocht dan heb je ook weer een groot aanbod bandjes waaruit je kunt kiezen. Je hebt de officiële (originele) bandjes van Fitbit zelf, maar je kunt ook kiezen voor de bandjes van derden. Maak een keuze uit de categorieën: classic, sportbandjes, leren bandjes, geweven (special edition) en metalen banden.

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Paars
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Paars Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Blauw
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Blauw Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Wit
Fitbit Charge 3 Sportbandjes - Sportbandje Wit Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Sportbandje
Zwart
Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Screenprotector
6 Pack
Fitbit Charge 3 Screen Protector
Bestel via Bol.com

Fitbit Charge 4
Oplaadkabel
USB
Fitbit Charge 3 - Oplaadkabel - USB
Bestel via Conrad

Bekijk hier meer Fitbit Charge 3 bandjes

 

Load More

Verschil Fitbit Charge 3 (2018) V/S Fitbit Charge 2 (2016)

Verschil Fitbit Ionic (2017) V/S Fitbit Versa (2018) Smartwatch