Fitbit Stappenteller TOP 10 Nederland

Fitbit stappenteller 10000 stappen

Fitbit stappentellers, voor het nauwkeurig tellen van stappen bij het wandelen, is een gratis en gemakkelijke vorm van lichaamsbeweging.

Als je in het verleden de neiging hebt gehad om veel te zitten, dan kan het streven naar een dagelijks stappendoel een geweldige manier zijn om aan lichaamsbeweging te beginnen.

Dit zijn de beste Fitbit stappentellers

Elke Fitbit fitness- of activity tracker die je op deze pagina vindt legt je stappen vast. De Fitbit’s laten je weten als je eenmaal je doel hebt bereikt: 10.000 stappen is een veel voorkomende, maar je kunt dit vaak aanpassen aan je fitnessniveau. Natuurlijk kunnen deze ultra-moderne Fitbits veel meer dan alleen maar stappen tellen.

Fitbit Sense - Smartwatch - Wit, Fitbit

★★★★★
197,00
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

De Fitbit Sense is een geavanceerde smartwatch die je helpt om lichaam en geest in balans te brengen voor een gezonder leven. Herken en beheers stress, ontvang meldingen bij een hoge of lage hartslag, ontdek hoe goed je slaapt en volg het verloop van je huidtemperatuur. Daarnaast beschikt de...

Fitbit Versa 3 - Smartwatch - Blauw, Fitbit

★★★★★
148,00
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

De Fitbit Versa 3 heeft alles wat je nodig hebt om gemotiveerd te blijven. Laat je telefoon thuis en registreer tempo en afstand met ingebouwde gps. Ontvang oproep-, bericht- en appmeldingen, bedien Spotify en Deezer wanneer je telefoon dichtbij is. En dat is nog niet alles: minuten in actieve...

Fitbit Luxe - Activity Tracker dames - Wit, Fitbit

★★★★★
84,60
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

Ontdek Fitbit Luxe, de stijlvolle tracker die je helpt om de juiste balans te vinden voor een gezond en ontspannen leven. Houd je lichamelijke én geestelijke gezondheid in de gaten, net als je hart en meer, zodat je elke dag weer optimaal kunt functioneren. Registreer slaap, stress en...

Fitbit Charge 4 - Activity tracker dames - Paars, Fitbit

★★★★★
149,99
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

Waarmee te koppelen?De Fitbit app werkt goed in combinatie met iOS 13 of hoger en Android 8.0 of hoger. Onderstaande smartphones vertonen Bluetooth-problemen waardoor de Charge 4 niet goed werkt: Huawei P8 Lite Huawei P9 Lite Huawei P20 Lite Xiaomi Mi 6 Samsung Galaxy A10 Samsung Galaxy A50 De...

Fitbit Charge 5 - Activity Tracker – Staalblauw, Fitbit

109,00
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

Fitbit Charge 5 Maak elke dag de beste keuzes met Fitbit Charge 5 + Premium, onze meest geavanceerde tracker voor fitness en gezondheid die aangeeft of je klaar bent om te sporten of beter rustig aan kunt doen. Dagelijkse herstelscore (met Fitbit Premium en binnenkort beschikbaar) Door intensieve...

Fitbit Inspire 2 - Activity Tracker dames - Roze, Fitbit

★★★★★
59,95
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

Maak van gezond leven een gewoonte met de Fitbit Inspire 2. Deze gebruiksvriendelijke fitnesstracker beschikt over verschillende functies, zoals hartslagmeting, minuten in actieve zones, activiteitsregistratie en slaapherkenning en een batterijduur tot 10 dagen. Deze fraaie tracker is gemaakt om...

Fitbit Ace 3 Kids - Activity tracker kinderen - Blauw/Groen, Fitbit

★★★★★
BESTEL NU
bol.com

Beschrijving

Een leuk alternatief om kinderen in beweging te brengen, is door ze gebruik te laten maken van de nieuwe Fitbit Ace 3 activity tracker. De Ace 3 maakt bewegen op een spelende wijs weer leuk! Activiteit registratie, slaapherkenning en motiverende uitdagingen helpen je om samen met het hele gezin...

(1) Fitbit Inspire 2

We houden van de Fitbit Inspire 2. Het volgt nauwkeurig stappen, afstand en hartslag, is comfortabel om te dragen, is intuïtief in gebruik en is waterdicht voor gebruik in het zwembad. Het heeft echter geen GPS – wat betekent dat je je telefoon bij je moet houden als je wilt dat hij je wandelen, hardloop- of fietsroute volgt.

Bestel Fitbit Inspire 2…

(2) Fitbit Charge 4

De beste allround Fitbit stappenteller. Het volgt nauwkeurig, het is gemakkelijk te gebruiken en het is comfortabel om te dragen, dus je zult niet in de verleiding komen om het op te geven en het na een paar weken gebruik in een la te stoppen. Het heeft een ingebouwde GPS, een hartslagmeter, slaap-tracking, een pulsoxymetriesensor en meer. Het enige minpuntje is dat het scherm moeilijk leesbaar is als je op een zonnige dag buiten aan het sporten bent.

Bestel Fitbit Charge 4…

(3) Fitbit Versa 3

De Fitbit Versa 3 smartwatch heeft meerdere verschillende trainingsmodi, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen, crosstrainers en yoga. De tracking is behoorlijk uitgebreid. Bij het lopen omvatten de statistieken afstand, stappen, trainingstijd, gemiddeld tempo, gemiddelde hartslag en verbrande calorieën. Als je aan het hardlopen bent, houdt het afstand, trainingstijd, tempo, rollend tempo, huidige hartslag en calorieën bij. De Versa 3 heeft ingebouwde gps, wat betekent dat je je telefoon niet hoeft mee te nemen als jij je buitenroutes wilt volgen.

Bestel Fitbit Versa 3…

(4) Fitbit Sense

De Fitbit Sense heeft vrijwel het volledige scala aan fitness, lopen en wandel volgsensoren. Dankzij de ingebouwde GPS kan het je bewegingen volgen zonder dat je je telefoon hoeft mee te nemen tijdens het lopen of trainen. Er is een hartslagmeter en tijdens het lopen houdt het de afstand, stappen, trainingstijd, gemiddeld tempo, gemiddelde hartslag en verbrande calorieën bij. Het volgt ook je gezondheid en kan constateren of je in je slaap zuurstoftekort krijgt. Als je alles wilt, dus meer dan alleen maar stappen tellen, dan is de Sense je beste keuze.

Bestel de Fitbit Sense…

(5) Fitbit Ace 3 (kinderen)

De Fitbit Ace 3 voor kinderen kan alleen het aantal stappen en de duur van de activiteit volgen. Onze kindertester zei dat ze het leuk vonden om te zien hoeveel stappen ze hadden gezet, vooral op dagen dat ze gymles hadden. Je kind krijgt herinneringen om te bewegen als het een tijdje inactief is geweest. Je kunt deze herinneringen aanpassen via de app. Ze kunnen ook andere kinderen (of ouders) uitdagen voor stapsgewijze uitdagingen. En ze krijgen feestelijke berichten als ze hun doelen bereiken.

Bestel Fitbit Ace 3…

Lees ook de veelgestelde vragen:

10.000 stappen per dag staat gelijk aan het lopen van 7 à 8 kilometer. Als je 5 kilometer per uur wandelt, dan ben je ongeveer 1,5 uur bezig om de 10.000 stappen te halen.

Fitbit stappenteller kopen:

 

Afhankelijk van je gewicht, verbrand je met 10.000 stappen tussen de 250 en 600 calorieën. Je kunt de stappen van de stappenteller naar de calorieën converter gebruiken om dit voor jezelf te schatten.

Fitbit stappenteller kopen:

Als je bijvoorbeeld een kinderwagen of een winkelwagentje duwt, telt je Fitbit je stappen, maar het totaal kan iets lager zijn dan normaal. Als je buiten loopt of rent, gebruik dan gps om je route, tempo en afstand vast te leggen.

Fitbit stappenteller kopen:

Beste algemeen: Fitbit Inspire 2 Fitness Tracker

FitBit’s Inspire 2 stappenteller houdt je stappen en afstand, hartslag, verbrande calorieën, actieve minuten en slaapstatus bij, terwijl je tekst- en oproepmeldingen kunt zien. Als je puur voor stappen tellen gaat dan is de Inspire ideaal, maar als je wat meer wilt dan stappen tellen dan zijn onderstaande andere Fitbit’s ook een goed keuze. Met name de met ingebouwde GPS trackers zoals Charge 4, Versa 3 en de Sense zijn ideaal voor als je buiten loopt of rent, gebruik dan gps om je route, tempo en afstand vast te leggen.

Fitbit stappenteller kopen: