Fitbit Versa 3 bandjes

Fitbit Sense en Versa 3 bandjes 2020. Fitbit’s nieuwe infinity banden. Beste Fitbit Sense & Versa 3 bandjes: Welke heeft je voorkeur?

Fitbit’s nieuwe infinity bandjes

Bij het kiezen van de beste Fitbit Sense- en Versa 3-band voor je horloge, zijn er een paar belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden. Het belangrijkste is dat je iets wilt vinden dat comfortabel zal zijn. Ervan uitgaande dat je profiteert van alle gezondheids- en fitnessfuncties op je wearable, ben je waarschijnlijk een fan van de Fitbit sportband. Het ademende ontwerp zorgt voor maximaal comfort voor uw pols tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

Lees Meer…Fitbit Versa 3 bandjes

Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense Kopen: Welke past het beste bij mij?

Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense Kopen: Welke past het beste bij mij?

Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense: Wat zijn de belangrijkste verschillen en hoe te kiezen?

Fitbit Versa 3 kopen? Of de Fitbit Sense  kopen? Hoe kies je tussen de nieuwe Fitbit Versa 3 en de Fitbit Sense? Een vergelijking naast elkaar laat zien dat er veel overeenkomsten zijn tussen de twee. Enkele voorbeelden zijn de ingebouwde GPS, het nieuwe PurePulse 2.0-systeem voor verbeterde hartslagmeting, een ingebouwde microfoon en luidspreker, en je keuze uit Amazon Alexa of Google spraakassistenten. Je vindt al deze nieuwe functies op zowel de Fitbit Sense als de Versa.

Lees Meer…Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense Kopen: Welke past het beste bij mij?

Fitbit Sense (2020) geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch

Fitbit Sense (2020) geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch

De nieuwe Fitbit Sense (2020) is de meest geavanceerde geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch van het bedrijf tot nu toe.

HANDLEIDING!
Download hier de Fitbit Sense handleiding (in het Nederlands):
Fitbit Sense (3012 downloads)

De Fitbit Sense kan je stressniveaus meten dankzij de nieuwe Electrodermal Activity-sensor (EDA) die zweetniveaus op je huid kan meten die wijzen op stress, wat een primeur is in termen van functies op een smartwatch.

Verkrijgbaar in de kleuren: Wit en Zwart

Lees Meer…Fitbit Sense (2020) geavanceerde gezondheids- en fitness-smartwatch