Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2 vs Apple Watch 7 en Galaxy Watch 5

Fitbit Versa 4 – Fitbit Sense 2 – Samsung Galaxy 5 – Apple Watch 7

Deze week kondigde Fitbit de nieuwste toevoegingen aan zijn op fitness gerichte smartwatch-line-up aan met de Fitbit Versa 4 en Fitbit Sense 2. Hoewel Apple Watch en Galaxy Watch de ooit dominante speler op de wearables-markt overtreffen en ongetwijfeld meer smartwatch-functies bieden, is er één belangrijk voordeel voor Fitbit, waardoor het nog steeds de beste smartwatch is voor het volgen van gezondheid en fitness.

Lees Meer…

Fitbit Sense 2 Review: Release datum, Prijs en Specificaties

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde, op gezondheid gerichte smartwatch met een batterijduur van meer dan zes dagen die je helpt stress te beheersen en jouw hartgezondheid te volgen met sensoren die tekenen van atriale fibrillatie kunnen detecteren via de ECG-app en PPG-algoritme (zowel FDA goedgekeurd als CE gemarkeerd), hartslagvariabiliteit, huidtemperatuur en meer. Het bevat ook onze nieuwe Body Response-sensor, die cEDA meet voor stressmanagement de hele dag door.

Lees Meer…

Fitbit Sense ECG-app nu ook in Nederland!

De Fitbit Sense ECG-app is nu ook in Nederland beschikbaar- lees hier hoe het werkt. Je kunt nu je hartritme ter plaatse controleren met de Fitbit Sense en de nieuwe Fitbit Charge 5 fitness- en gezondheidstracker via de Fitbit ECG-app.

Lees Meer…

De mooiste Fitbit Versa 3, Versa 4, Fitbit Sense en Sense 2 bandjes voor jou op een rijtje

De mooiste Fitbit Versa 3. Fitbit Sense, Fitbit Sense 2 en Fitbit Versa 4 bandjes – Dit zijn volgens ons de beste en mooiste!

Ben je op zoek naar een mooi en leuk bandje voor je Fitbit Versa 3 of voor de Fitbit Sense dan kun je die hier vinden. De bandjes zijn er in verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar.

LET OP de Versa 3 bandjes passen ook op de Fitbit Sense (en visa versa). De Sense 2 is ook compatibel met Versa 4- en Versa 3-bandjes.

Lees Meer…

Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense Kopen: Welke past het beste bij mij?

Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense Kopen: Welke past het beste bij mij?

Fitbit Versa 3 of Fitbit Sense: Wat zijn de belangrijkste verschillen en hoe te kiezen?

Fitbit Versa 3 kopen? Of de Fitbit Sense  kopen? Hoe kies je tussen de nieuwe Fitbit Versa 3 en de Fitbit Sense? Een vergelijking naast elkaar laat zien dat er veel overeenkomsten zijn tussen de twee. Enkele voorbeelden zijn de ingebouwde GPS, het nieuwe PurePulse 2.0-systeem voor verbeterde hartslagmeting, een ingebouwde microfoon en luidspreker, en je keuze uit Amazon Alexa of Google spraakassistenten. Je vindt al deze nieuwe functies op zowel de Fitbit Sense als de Versa.

Lees Meer…

Kan Fitbit Sense COVID-19 virus detecteren?

De nieuwe Fitbit Sense smartwatch (2020) kan detecteren dat je COVID-19 hebt opgelopen een dag of zelfs een week voordat de symptomen zich uiten. Dat kan met het gebruik van nieuwe technologie die is ontwikkeld door Fitbit en waarvan de mede-oprichter zei dat deze “de verspreiding van het virus zou kunnen helpen stoppen”.

Lees Meer…