Fitbit Sense 2 versus Fitbit Sense 1: wat is het verschil?

Fitbit Sense 2 versus originele Fitbit Sense

Sense 2 is een upgrade van Sense, die we hebben getest en genoten vanwege de mooie, gebruiksvriendelijke app en de nauwkeurige GPS-gebaseerde afstands- en trainingsgegevens. De opvallende kenmerken in de nieuwe Sense 2 omvatten geavanceerde gezondheidsfuncties zoals meldingen van onregelmatige hartritmes, hulp bij stressbeheer (via hartslag, hartslagvariatie en huidtemperatuurmetingen) en slaapanalyse (via slaapprofiel).

Lees Meer…

Samsung Galaxy Watch 5 versus Fitbit Sense vergelijking

Samsung Galaxy Watch 5 versus Fitbit Sense vergelijking

Fitbit Sense is bedoeld om gebruikers te helpen hun conditie en algehele gezondheid te verbeteren. Hoewel Samsung Galaxy Watch 5 een meer algemene smartwatch is die is uitgerust met een robuuste set sensoren om je gezondheid te volgen, heeft het ook een tal van slimmigheden om het verder te laten gaan dan alleen een fitnesstracker te zijn.

Lees Meer…

Fitbit vs Garmin: Wat is het verschil?

Fitbit vs Garmin: Wat is het verschil?

Fitbit vs Garmin : smartwatches, activity tracker, horloges en functies vergeleken. We vergelijken welke het voordeel heeft

Kiezen tussen Fitbit of Garmin is een grote beslissing voor velen die een wearable voor fitness proberen te kiezen – en hoewel ze misschien op elkaar lijken, zijn er in feite enorme verschillen tussen de twee.

Lees Meer…