Fitbit Sense Black Friday Aanbieding (2021)

Fitbit Sense Black Friday deals

2021: Bespaar op Fitbit Sense deals tijdens de vroege Black Friday aanbieding, met de beste Fitbit-gezondheids- en fitness-smartwatch-deals.

Bekijk onze vergelijking van de beste vroege Fitbit Sense-deals voor Black Friday 2021. Links naar de laatste aanbiedingen staan ​​hieronder vermeld.

Bespaar tot 66% op de Fitbit Sense smartwatch bij Bol.com, Coolblue, Amazon.nl of bij BCC, – klik op de link voor de actuele prijzen van de Fitbit Sense-modellen in de kleuren zwart, wit en groen.

Beste Fitbit Sense aanbieding:

Bespaar op de gloednieuwe Fitbit Sense smartwatch bij Bol.com

Bespaar tot € 60 op het Fitbit Sense gezondheidshorloge en Fitbit Premium-abonnement. Het wordt geleverd met een gratis Fitbit Premium-abonnement voor 6 maanden voor nieuwe gebruikers.

Nooit is de uitdrukking “gezondheid is welvaart” relevanter geweest dan in deze tijd. Geef je fysieke welzijn de aandacht die het verdient met de Fitbit Sense smartwatch. Bewaak verschillende gezondheidsstatistieken zoals hartslag, huidtemperatuur, ademhalingssnelheid en zuurstofverzadiging met de smartwatch. Dit apparaat levert een diepgaande analyse rechtstreeks op uw iOS- of Android-apparaat.

Met het inbegrepen gratis proefabonnement van zes maanden op Fitbit Premium krijg je toegang tot meer fitnessanalysetools en exclusieve workout- en wellnessvideo’s. Fitbit Sense wordt geleverd met een levendig AMOLED-display en is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuropties.

Bekijk de beste Fitbit aanbieding bij Bol.com

Bol.com

Bespaar op de nieuwste Fitbit Sense bij Coolblue – de Fitbit Sense is de eerste geavanceerde gezondheidssmartwatch van Fitbit met een EDA Scan-app om de pols voor betere inzichten in gezondheid en stressbeheer.

Bekijk de Fitbit deals bij Coolblue

Coolblue

Bespaar op de Fitbit Sense-smartwatch voor gezondheid en fitness bij Amazon – met tools voor het volgen van de huidtemperatuur, het beheersen van stress en het bewaken van de gezondheid van het hart.

Bekijk de Fitbit Sense aanbiedingen bij Amazon.nl

Amazon

Nog wat aanbiedingen nodig? We raden aan om ook de Black Friday Deals van BCC te bekijken voor nog meer deals op dit moment.

Bekijk de Fitbit Sense aanbiedingen bij BCC

BCC

Meer Fitbit deals

Bespaar tot 47% op een breed scala aan Fitbit Versa, Charge & Inspire activity trackers & smartwatches. Bespaar tot € 50 op de nieuwste Fitbit-modellen, inclusief de Charge 5  – bekijk het volledige assortiment Fitbit-activiteitstrackers, smartwatches en slimme weegschalen die nu voordelig te koop zijn:

Black Friday deals..
Cyber Monday deals..

 

Plaats een reactie