Fitbit Sense 2 vs Garmin Venu 2: Welke is het beste?

Fitbit Sense 2 vs Garmin Venu 2

Fitbit en Garmin zijn twee van de grootste namen in fitnesstrackers. Dus welke is beter? De Fitbit Sense 2 of de Garmin Venu 2? In dit artikel vergelijken we de twee naast elkaar om te zien welke er als beste uitkomt!

De twee fitnesstrackers lijken qua functies en prijs erg op elkaar. Beide hebben geavanceerde trackingfuncties, een lange batterijduur en worden geleverd met een verscheidenheid aan sensoren. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen de twee die ervoor kunnen zorgen dat de ene een betere keuze voor u is dan de andere.

Fitbit Sense 2 kopen

Met GPS

Fitbit Sense 2

5/5

Bij bol.com

Fitbit Sense 2

De Fitbit Sense 2 heeft een ECG, CEDA en bloeddruk, terwijl de Garmin Venu 2 deze functies niet heeft. De Fitbit heeft ook een stemassistent, terwijl de Garmin dat niet heeft. Als deze extra functies belangrijk voor je zijn, dan is Fitbit wellicht een betere keuze.

Garmin Venu 2

De Garmin Venu 2 heeft echter enkele voordelen ten opzichte van de Fitbit. Het heeft een sportmodus waarmee je je voortgang en prestaties bij specifieke activiteiten kunt volgen, terwijl de Fitbit deze functie niet heeft. Het heeft ook een iets betere batterijduur.

Dus, welke moet je kiezen? Als je op zoek bent naar een fitnesstracker met alle toeters en bellen, dan is de Fitbit Sense 2 een goede keuze. Als u echter op zoek bent naar een tracker die iets betaalbaarder is en een langere batterijduur heeft, dan is de Garmin Venu 2 een betere optie.

Fitbit Sense 2 FAQ’s

Lees ook de veelgestelde vragen over de Fitbit Sense 2:

Ja! Fitbit’s smartwatches bevatten verwisselbare banden, zodat je je oude favoriete bandjes kunt behouden. De Sense 2 is ook compatibel met Versa 4- en Versa 3-bandjes.

Bekijk hier de Fitbit Sense bandjes

Wil je de goedkoopste Fitbit Sense 2 kopen?

Bekijk dan hieronder de actuele prijs van de Fitbit Sense 2 bij Bol.com, Coolblue of Amazon,nl. Je ziet meteen waar de Fitbit Sense 2 het goedkoopst is:

Bekijk alle aanbiedingen

Fitbit-gebruikers kunnen nu hun hart- en bloedstroomgegevens controleren en delen met hun arts dankzij een nieuwe samenwerking met een hartbewakingsapp. Het in België gevestigde FibriCheck stelt gebruikers in staat om hartritmestoornissen te volgen, waaronder atriumfibrilleren – een veel voorkomende aandoening die een onregelmatige hartslag veroorzaakt.

Fitbit heeft valdetectie nog niet als functie op zijn trackers opgenomen, Het is wel waarschijnlijk dat Fitbit wel met een update komt. Naar mijn mening zal het toevoegen van valdetectie geen probleem zijn voor een groot bedrijf als Fitbit, omdat alle grote modellen, zoals Fitbit Sense, Fitbit Versa en Iconic sensoren, een versnellingsmeter hebben, die nodig is om vallen te detecteren.  Apple Watch, Samsung Watch en Garmin hebben het wel en het is een handige functie voor veel mensen met verschillende fitnessniveaus, maar Fitbit biedt deze functie nu nog niet. Lees meer of bekijk de lijst met horloges die wel valdetectie hebben.

Lees meer..

Hieronder zie je de lijst met Apple, Samsung en Garmin horloges die valdetectie hebben:

Apple Watch

GPS+ mobiel (met abonnement):

Samsung

Garmin

Plaats een reactie