Fitbit Premium- en Fitbit Coach-services gratis tijdens pandemie

CORONAVIRUS: Fitbit Premium- en Fitbit Coach-services gratis tijdens pandemie

Fitbit kondigde in een blogpost aan dat het mensen ondersteunt tijdens de pandemie door 90 dagen gratis proefversies van zijn Fitbit Premium- en Fitbit Coach-services aan te bieden.

Fitness wordt digitaal tijdens de COVID-19-crisis

Als reactie op de crisis is er een verscheidenheid aan digitale aanbiedingen ontstaan ​​om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven bewegen terwijl ze sociaal afstand nemen.

Bij inspanningen om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, zie sportscholen en sportfaciliteiten in heel Europa dichtbij, kunnen veel mensen hun gebruikelijke trainingsroutines niet langer volgen. Mensen wenden zich tot online trainingen nadat de wereldwijde pandemie de sportschool heeft gesloten.

Online trainingen waarmee je thuis kunt sporten:

Fit en gezond blijven

Om fit en gezond te blijven, adviseert de NHS volwassenen om minimaal 150 minuten matige lichaamsbeweging per week of ongeveer 20 tot 30 minuten per dag te doen, maar dit kan moeilijk te bereiken zijn als ze aan huis gebonden zijn.

Als reactie op de crisis is er een verscheidenheid aan digitale aanbiedingen ontstaan ​​om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven bewegen terwijl ze sociaal afstand nemen.

Fitbit kondigde in een blogpost aan dat het mensen ondersteunt tijdens de pandemie door 90 dagen gratis proefversies van zijn Fitbit Premium- en Fitbit Coach-services aan te bieden. De premium-service omvat meer dan 150 trainingen, terwijl Fitbit Coach gebruikers in staat stelt trainingsvideo’s op telefoons of computers te streamen.

De online fitnesslidmaatschap van de sportscholen laat zien dat er een toename van gebruikers is gekomen tijdens de Coronavirus. Medeoprichter en hoofdtrainer van GymCube, Katie Cooke, zei: “We hebben zeker een toename gezien van gebruikers als gevolg van sociaal isolement, vooral sinds de sluiting van sportscholen. Het publiek is zich bewust van het belang van gezondheid en fitness in hun dagelijks leven en wil duidelijk hun trainingsroutine voortzetten. ”

De beste thuis sporten attributen:

Hoewel sportscholen gedwongen zijn hun deuren te sluiten, bieden velen hun klanten in plaats daarvan online diensten aan. Britse healthclubketens, David Lloyd en PureGym bieden leden workouts aan via hun mobiele apps, terwijl Nuffield Health workouts aanbiedt via haar YouTube-kanaal en welzijnsapp. Virgin Active kondigde ook plannen aan om trainingen aan te bieden via haar socialemediakanalen en website.

Kinderen zijn ook niet uitgesloten van de fitnessvergelijking. YouTube-fitnesstrainer Joe Wicks livestreamt dagelijks ‘PE with Joe’-lessen op zijn kanaal, The Body Coach. Zijn eerste klas bereikte meer dan 2,1 miljoen views.

“Nu de scholen gesloten zijn en we allemaal meer thuis zijn, is het belangrijker dan ooit dat we blijven bewegen en gezond en positief blijven.”

Waarom het uitmaakt

Volgens de laatste cijfers van de WHO zijn er wereldwijd 292, 142 bevestigde gevallen van COVID-19, waaronder 151, 293 in de Europese regio. Om de verspreiding van de ziekte te vertragen, wordt mensen in heel Europa geadviseerd om afstand te nemen of zichzelf te isoleren.

Mensen hebben zich ook tot digitale middelen gewend om een ​​goede geestelijke gezondheid tijdens de pandemie te ondersteunen, via online mindfulness en Yoga cursussen en apps.

Yoga en Mindfulness cursussen online:

Fitbit helpt je gezond te blijven tijdens pandemie

Onze missie is altijd geweest om mensen over de hele wereld te helpen gezonder te worden.

DOOR JAMES PARK: Omdat de wereldwijde situatie met COVID-19 blijft evolueren, wilde ik even de tijd nemen om te delen wat we bij Fitbit doen om onze gemeenschap gedurende deze tijd te ondersteunen.

Ten eerste ondersteunen we degenen in de frontlinie van de strijd tegen COVID-19 door onderzoeks- en academische instellingen veilige en privacybewuste toegang tot onze dataset te bieden. We hebben gezien hoe gegevens de gezondheidsgemeenschap kunnen helpen sneller te reageren op uitbraken.

Recentelijk publiceerde The Scripps Research Translational Institute een onderzoek dat aantoonde dat gegevens van Fitbit-wearables de voorspelling van influenza-achtige ziekte aanzienlijk verbeterden. We kijken ernaar uit om onze collega’s te ondersteunen bij het uitvoeren van dit belangrijke onderzoek.

Actief blijven, voedzaam eten, goed slapen en omgaan met stress

Gezien de huidige omstandigheden weten we hoe moeilijk het is om je te concentreren op je gezondheid en welzijn. Maar actief blijven, voedzaam eten, goed slapen en omgaan met stress zijn van cruciaal belang voor het versterken van uw immuniteit en uw humeur. Om je te helpen, bieden we 40 nieuwe stukjes Premium-content gratis aan in de Fitbit-app.

Cursussen die je helpen een gezonder en relaxter leven te krijgen:

Fitbit Premium gratis proefperiode

Bovendien kan iedereen die nieuw is bij *Fitbit Premium een ​​gratis proefperiode van 90 dagen krijgen van dit betaalde abonnement, dat persoonlijke gezondheidsinzichten, gezondheidsrichtlijnen, geavanceerde slaaphulpmiddelen, aangepaste programma’s en meer dan 150 trainingen van fitnessmerken zoals barre3, Daily Burn, omvat. POPSUGAR en Yoga Studio van Gaiam, om je te helpen thuis actief te blijven.

Als Premium niet beschikbaar is in jouw regio en je Fitbit Coach nog niet hebt geprobeerd, bieden we een gratis proefperiode van 90 dagen aan, zodat je videotrainingen kunt streamen op je telefoon of computer. Om toegang te krijgen tot Premium of Coach, hoef je alleen maar naar de Fitbit-app te gaan. We hopen dat dit helpt om deze moeilijke tijd een beetje makkelijker voor je te maken.

Voor zakelijke klanten maken we bepaalde zakelijke functies, zoals zakelijke uitdagingen, gratis beschikbaar, zodat ze hun werknemers kunnen helpen om voor zichzelf te zorgen.

Onze gedachten zijn bij iedereen wiens leven tot nu toe door het virus is aangetast. We zijn voortdurend op zoek naar andere manieren waarop we mensen in onze gemeenschap en mensen in nood kunnen ondersteunen, en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

James Park, CEO en mede-oprichter

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4 Activity tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 4 - Activity Tracker - 2020 - Zwart

€ 149,-

Zwart

Fitbit Charge 4 kopen

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4 Special Edition

Bekijk video

Activity tracker - Activity tracker - Graniet - 2020

€ 169,-

Graniet

Fitbit Charge 4 kopen

 *NIEUW 2020* 
Fitbit Charge 4 Activity tracker

Bekijk video

Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Paars - 2020

€ 149,-

Paars

Fitbit Charge 4 kopen

*Gratis proefperiode alleen inwisselbaar in app. Geldige betaalmethode vereist. Annuleer voordat de gratis proefperiode eindigt om abonnementskosten te vermijden.

Noot van de redactie: om je Premium-proefperiode van 90 dagen in te wisselen, open je de Fitbit-app en tik je op het tabblad ‘Premium’ in de rechterbenedenhoek. Deze proefaanbieding is alleen geldig via de Fitbit-app en is alleen beschikbaar voor nieuwe Premium-gebruikers die hun Fitbit-app in het Engels gebruiken. (Geldige betaalmethode vereist. Annuleer voordat de gratis proefperiode eindigt om abonnementskosten te vermijden.)

Als je niet in aanmerking komt voor een Premium-proefperiode van 90 dagen, kun je mogelijk nog steeds een proefperiode van 90 dagen van Fitbit Coach inwisselen – beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees. Om toegang te krijgen tot Fitbit Coach, download en open je de Fitbit Coach-app vanuit de App Store of Google Play. Vanaf daar hebt u toegang tot 30 gratis trainingen of kunt u op elke vergrendelde trainingsinhoud tikken om uw gratis proefperiode te starten.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze informatie niet gebruiken om een ​​gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten verandert, supplementen inneemt of een nieuwe fitnessroutine begint.

Plaats een reactie