Fitbit Luxe Aanbieding: De beste deals op een rijtje!

Fitbit Luxe aanbieding

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding voor de meest modieuze Fitbit tot nu toe? Bekijk dan hieronder de Fitbit Luxe prijsvergelijken / aanbiedingen tabellen. Je ziet in één oogopslag waar je de Fitbit Luxe het goedkoopst kunt kopen.

SPECIFICATIES:

Hartslagmeter: Ja | GPS: Nee | Waterdichtheid: 50 meter | Display: AMOLED-kleurentouchscreen | Muziek aan boord: Nee | Mobiele betalingen: Nee | Zwemtracking: Ja | Levensduur batterij: 5 dagen

REDENEN OM TE KOPEN

+ Lichtgewicht, aantrekkelijk ontwerp
+ Kleuren touchscreen
+ Geweldig voor basisfitness en slaapregistratie
+ Heeft Fitbit’s stressmanagementtools

Fitbit Luxe

De Fitbit Luxe van € 149 lijkt van fitnesstracking een fashionstatement te maken. Hoewel we hebben gezien dat smartwatches lifestyle-modellen bieden als alternatief voor hun sportieve tegenhangers, is de Fitbit Luxe de eerste activiteitsband die we in lange tijd hebben gezien en die als polssnoep zal doorgaan.

In tegenstelling tot sommige van de beste Fitbit-modellen, introduceert de Fitbit Luxe verhoogde, op sieraden geïnspireerde elementen met een kleurentouchscreen en een roestvrijstalen behuizing met metalen afwerkingen. Het ziet er nog beter uit in combinatie met een “special edition” schakelarmband van Fitbit’s partner designer merk. We zouden willen dat het GPS en contactloze betalingen bood voor de prijs, maar het is nog steeds de meest aantrekkelijke fitnesstracker die we in een tijdje hebben gezien.

Bol.com

Bekijk de Fitbit Luxe aanbiedingen bij Bol.com:

Coolblue

Bekijk de Fitbit Luxe aanbiedingen bij Coolblue:

Amazon.nl

Bekijk de Fitbit Luxe aanbiedingen bij Amazon.nl:

Fitbit Luxe Black Friday aanbieding

Fitbit Luxe is een elegante fitnesstracker en het is de meest gestroomlijnde Fitbit fitnesstracker die je nu kunt kopen. Het brengt mode en functies samen: het bewaakt slaap, stappen, stressniveaus, hartslag, ademhaling en trainingen, en heeft bovendien een bloedzuurstofsaturatiesensor die zal worden ingeschakeld met een toekomstige firmware-update.

Fitbit Luxe Cyber Monday aanbieding

Het werd slechts een paar maanden geleden uitgebracht en de verkoopprijs is vastgesteld op € 149,-. Wanneer de Black Friday aanbieding en Cyber Monday deals komen, zullen Bol.com, Coolblue en Amazon.nl deze slanke Fitbit fitnesstracker met korting verkopen zodat je dit veelzijdige apparaat voor minder geld kunt krijgen. We kunnen verwachten dat je een korting krijgt van ongeveer € 20 – € 30, of zelfs meer. Hier op de website van Fitbit Kopen kun je Black Friday deals (aanbiedingen) vinden.

Bekijk hier de Black Friday & Cyber monday aanbiedingen..

Plaats een reactie