Hoe jij je Fitbit koppelt met een iPhone

De Fitbit is een populaire slimme wearable voor gezondheid en fitnessbewaking, die gemakkelijk te synchroniseren is met een iPhone. Door gebruik te maken van de Fitbit-app, kun jij je fitnessdoelen volgen, je dagelijkse activiteiten bijhouden en zelfs meedoen aan uitdagingen met vrienden en familie. Je krijgt toegang tot geavanceerde functies zoals stappentellers, hartslagmeters en slaaptrackers, en inzicht in je gezondheid en fitness. Het synchroniseren van de Fitbit met een iPhone maakt het nooit eerder zo eenvoudig geweest om verbeteringen aan te brengen aan je gezondheid en fitness. Door je Fitbit te synchroniseren met je iPhone, kun je profiteren van vele geavanceerde functies.

Inhoudsopgave:

 • De voordelen van het synchroniseren van je Fitbit met je iPhone
 • De beste Fitbit compatibel met iPhone?
 • Hoe de Fitbit te synchroniseren met een iPhone
 • Functies van de Fitbit-app voor iPhone
 • Hoe gegevens van de Fitbit te delen met de iPhone-gezondheidsapp
 • Problemen oplossen bij het koppelen van een Fitbit met een iPhone
 • Tips en trucs voor het gebruik van een Fitbit met een iPhone
 • Vergelijkingen tussen de Fitbit en andere slimme wearables die met een iPhone werken
 • Hoe fitnessdoelen te volgen met een Fitbit en een iPhone
 • Reviews van gebruikers van de Fitbit in combinatie met een iPhone.

De voordelen van het synchroniseren van je Fitbit met je iPhone

Door je Fitbit te synchroniseren met je iPhone, kun je profiteren van vele geavanceerde functies. Hier zijn enkele van de voordelen:

 • Stappentellers, hartslagmeters en slaaptrackers: de Fitbit biedt nauwkeurige gegevens over je activiteiten en slaap, die je kunt bijhouden via de Fitbit-app voor iPhone.
 • Gezondheidsapp: je kunt gegevens van je Fitbit delen met de gezondheidsapp op je iPhone, zodat je een completer beeld krijgt van je gezondheid en fitness.
 • Uitdagingen: je kunt uitdagingen aangaan met vrienden en familie via de Fitbit-app, wat je motiveert om je doelen te bereiken.

iPhone kopen? Bekijk de beste prijs bij Bol.com

De beste Fitbit compatibel met iPhone?

Fitbit heeft een aantal slimme horloges en fitness tracker modellen momenteel in productie. Om duidelijk te zijn, elk model in de collectie van het merk kan compatibel zijn met iPhone of iPad, mits het telefoon of tablet voldoet aan de bovenstaande specifieke eisen.

De modellen die ik je zou aanraden als je nog geen horloge of tracker hebt of als je je huidige wilt upgraden zijn als volgt:

1. Fitbit Sense

Fitbit Sense kopen

Met GPS

Fitbit Sense

5/5

Bij Bol.com

Fitbit Sense kan een prijzig model zijn, maar het is een optie veel geavanceerder dan de opties die er voorheen waren. Naast dat het perfect werkt met iPhones en iPads die draaien op iOS 14+, gebruikt Fitbit Sense Bluetooth 5.0 technologie, die gegevens in realtime kan synchroniseren met de app vanaf wel 150 voeten afstand.

Sense is een horloge met heel veel functies en mogelijkheden. De ingebouwde GPS, die 10 uur werkt op een enkele lading, maakt Fitbit Sense een geweldige keuze. De ingebouwde GPS, die 10 uur werkt op een enkele lading, maakt Fitbit Sense een geweldige keuze voor fietsers die hun statistieken zoals snelheid en afstand willen bijhouden tijdens workouts.

Daarnaast kan het je helpen om je stressniveau, huidtemperatuur, hartslag en bloedzuurstofniveau te begrijpen en beheren.

Bekijk de beste prijs bij bol.com

2. Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 kopen

Met GPS

Fitbit Charge 5

Blauw | Wit | Zwart

5/5

Bij bol.com

Met een ongelooflijk grote groep mensen die het apparaat waarderen voor wat het te bieden heeft, is de Charge 5 een echte gamechanger voor Fitbit – of dat denk ik tenminste. Je zult houden van hoe gemakkelijk de Fitbit Charge 5 verbindt met iPhones en iPads. Bovendien is het eenvoudig om gegevens op te synchroniseren vanaf 30 meter afstand zonder vertragingen in de verbinding.

Met de Charge 5, kun je beslissen of je eerst een nieuwe oefening wilt beginnen of je eerst wilt focussen op herstel, afhankelijk van de Daily Readiness Score die wordt weergegeven in de app.

Ik hou ervan dat het 20 oefenmodi bevat, waardoor je elke keer iets nieuws kunt proberen. Hierdoor hoeven workout-sessies helemaal niet saai te zijn.

Bekijk de beste prijs bij bol.com

3. Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 kopen

Met GPS

Fitbit Versa 3

5/5

Bij bol.com

Fitbit Versa 3 is compatibel met Apple iOS 12 of hoger. Maar het verbinden met iOS 14 of hoger kan compatibiliteitsproblemen oplossen. De Versa 3 is volgepakt met functies, met veel functionaliteit ingebouwd om jou te helpen de volledige controle te krijgen over je gezondheid en fitness.

Bijvoorbeeld, de inclusie van PurePulse 2.0 technologie helpt bij een betere hartslagtracking, wat essentieel is om Fitbit te helpen bepalen de kwaliteit van jouw slaap. Met een synchronisatiebereik van tot wel 30 meter, hoef je niet dicht bij je iOS smartphone of tablet te zijn om nieuwe fitness- en activiteitsgegevens te synchroniseren.

Bekijk de beste prijs bij bol.com

Compatibiliteit: welke Fitbit-modellen werken met welke iPhone-modellen?

De meeste Fitbit-modellen werken met de meeste iPhone-modellen, maar sommige oudere modellen kunnen beperkingen hebben in termen van compatibiliteit. Hier is een overzicht van welke Fitbit-modellen werken met welke iPhone-modellen:

 • Fitbit Charge-serie: Deze modellen werken met de iPhone 4S en hoger, met iOS 8 of hoger.
  Fitbit Charge 4
  Fitbit Charge 5
 • Fitbit Versa-serie: Deze modellen werken met de iPhone 5 en hoger, met iOS 12.2 of hoger.
  Fitbit Versa 3
  Fitbit Versa 4
 • Fitbit Sense-serie: Deze modellen werken met de iPhone 6s en hoger, met iOS 14.0 of hoger. Dit model ondersteunt ook Android 6.0 en hoger, dus het is ook compatibel met veel andere smartphones.
 • Fitbit Sense
  Fitbit Sense 2
 • Fitbit Inspire-serie: Deze modellen werken met de iPhone 5 en hoger, met iOS 10 of hoger.
  Fitbit Inspire 2
  Fitbit Inspire 3
 • Fitbit Ace-serie: Deze modellen werken met de iPhone 5 en hoger, met iOS 10 of hoger.
  Fitbit Ace 3

Houd er rekening mee dat de compatibiliteit van de Fitbit-app met de iPhone-modellen kan veranderen met software-updates, dus het is verstandig om de Fitbit-website of de appstore te raadplegen voor de meest recente informatie. Het is ook raadzaam om de Fitbit-app te updaten naar de nieuwste versie als je problemen ondervindt met de compatibiliteit.

Wil je weten wat de nieuwste Fitbit is? Bekijk ze hier

De Fitbit-app voor iPhone: functies en gebruiksgemak

De Fitbit-app voor iPhone biedt veel functies die je helpen je fitnessdoelen te bereiken. Hier zijn enkele van de meest populaire functies:

 • Dashboard: een overzicht van je activiteiten, slaap, hartslag en meer.
 • Doelen: je kunt je stappen- en calorieëndoelen instellen en volgen.
 • Uitdagingen: je kunt deelnemen aan gemeenschappelijke uitdagingen met vrienden en familie om je te motiveren om je doelen te behalen.Trofeeën: je kunt virtuele trofeeën verdienen voor het behalen van bepaalde doelen of prestaties.
 • Gezondheidsapp integratie: je kunt gegevens van je Fitbit delen met de gezondheidsapp op je iPhone voor een completer beeld van je gezondheid en fitness.

Hoe je gegevens van je Fitbit deelt met de iPhone-gezondheidsapp

Het delen van gegevens van je Fitbit met de iPhone-gezondheidsapp is eenvoudig. Hier is hoe je het doet:

 1. Open de Fitbit-app op je iPhone.
 2. Tik op het menu “Account” en selecteer “App-instellingen”
 3. Schakel de optie “Gezondheid” in en koppel je Fitbit-account aan de gezondheidsapp.
 4. Je kunt nu gegevens van je Fitbit in de gezondheidsapp bekijken en analyseren.

Soms kan het gebeuren dat je problemen ondervindt bij het koppelen van je Fitbit met een iPhone. Hier zijn enkele oplossingen voor veelvoorkomende problemen:

 • Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone.
 • Zorg ervoor dat je iPhone en Fitbit in de buurt van elkaar zijn tijdens het koppelen.
 • Probeer de Fitbit te resetten en opnieuw te koppelen.
 • Controleer of er een software-update beschikbaar is voor je iPhone of Fitbit.

Tips en trucs voor het gebruik van je Fitbit met een iPhone

 • Gebruik de Fitbit-app op je iPhone om je activiteiten en slaap bij te houden.
 • Synchroniseer regelmatig je Fitbit met je iPhone voor nauwkeurige gegevens.
 • Gebruik de gezondheidsapp op je iPhone in combinatie met je Fitbit voor een completer beeld van je gezondheid en fitness.
 • Deel je prestaties en doelen met vrienden en familie via de Fitbit-app om je te motiveren.
 • Pas de instellingen op je Fitbit en iPhone aan voor meer gepersonaliseerde ervaring.

Vergelijking met andere slimme wearables die met een iPhone werken

Apple Watch: de Apple Watch is een van de meest populaire concurrenten van de Fitbit en biedt veel van dezelfde functies zoals stappentellers, hartslagmeters, slaaptrackers en gezondheidsapp integratie. Echter, de Apple Watch heeft meer functies zoals het sturen van berichten, het gebruiken van Siri en het gebruiken van apps.

Samsung Galaxy Watch: de Samsung Galaxy Watch is ook een concurrent van de Fitbit en biedt veel van dezelfde functies zoals stappentellers, hartslagmeters, slaaptrackers en gezondheidsapp integratie. Het heeft ook functies zoals het sturen van berichten, het gebruiken van Bixby en het gebruiken van apps. Garmin Forerunner: de Garmin Forerunner is meer gericht op hardlopen en biedt functies zoals GPS-tracking, geavanceerde hardloopanalyses en trainingseffecten.

Hoe jij je fitnessdoelen volgt met je Fitbit en iPhone

Het volgen van je fitnessdoelen met je Fitbit en iPhone is eenvoudig. Hier zijn enkele stappen om te volgen:

 1. Stel je doelen in via de Fitbit-app op je iPhone.
 2. Bekijk je voortgang via het dashboard in de Fitbit-app.
 3. Gebruik de gezondheidsapp op je iPhone in combinatie met je Fitbit voor een completer beeld van je gezondheid en fitness.
 4. Deel je prestaties en doelen met vrienden en familie via de Fitbit-app om je te motiveren.
 5. Pas de instellingen op je Fitbit en iPhone aan voor meer gepersonaliseerde ervaring.

Reviews van gebruikers: de ervaringen van mensen met een Fitbit en een iPhone

Er zijn veel positieve recensies van gebruikers die een Fitbit gebruiken in combinatie met een iPhone. Veel gebruikers waarderen de nauwkeurige gegevens die de Fitbit biedt, de gebruiksvriendelijke interface van de Fitbit-app voor iPhone en de mogelijkheid om gegevens te delen met de gezondheidsapp op de iPhone. Sommige gebruikers geven aan dat ze problemen ondervonden bij het koppelen van de Fitbit met de iPhone, maar deze problemen konden meestal worden opgelost met een software-update of een reset van de apparaten.

Review Fitbit Charge 5 en iPhone 6

Ik ben zo blij dat ik de Fitbit Charge 5 heb gekocht om mijn gezondheid en fitness te volgen. Het is een geweldige tool om mijn stappen, afstand, calorieverbruik en hartslag bij te houden. Het was ook super eenvoudig om te verbinden met mijn iPhone 6. De app werkt geweldig en is eenvoudig te gebruiken. De functie voor het bijhouden van slaap is ook geweldig, het geeft me inzicht in hoeveel diepe slaap ik krijg en hoe vaak ik wakker word. Ook de functie voor het bijhouden van mijn menstruatiecyclus is handig.

Ik ben erg blij met mijn aankoop en zou het zeker aanbevelen aan iemand die op zoek is naar een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken wearbale om zijn gezondheid en fitness bij te houden.

Fitbit Charge 5 en of iPhone kopen? Bekijk de beste prijs bij bol.com:

Review Fitbit Versa 3 en iPhone 6

Ik heb de Fitbit Versa 3 gekocht omdat ik op zoek was naar een smartwatch die compatibel was met mijn iPhone 6. Het was een beetje lastig om te verbinden in het begin, maar dat was waarschijnlijk omdat ik niet precies wist hoe ik het moest instellen. Maar eenmaal verbonden, werkte alles geweldig. De app is eenvoudig te gebruiken en ik kan mijn stappen, afstand, hartslag, slaap en andere gezondheidsgegevens bijhouden.

Ik ben ook erg blij met de functies voor het beantwoorden van inkomende oproepen en het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf mijn horloge, dat maakt het makkelijk om mijn telefoon in mijn tas te laten terwijl ik onderweg ben. Ook de functie van de GPS is handig, ik kan mijn route bijhouden tijdens mijn hardlooptrainingen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en zou de Fitbit Versa 3 aanbevelen aan iemand die op zoek is naar een slimme horloge die compatibel is met een iPhone 6.

Fitbit Versa 3 en of iPhone kopen? Bekijk de beste prijs bij bol.com:

Review Fitbit Inspire 2 en iPhone 6

Ik heb de Fitbit Inspire 2 gekocht omdat ik op zoek was naar een eenvoudige oplossing voor het bijhouden van mijn gezondheid en fitness. Het was eenvoudig te verbinden met mijn iPhone 6 en de app is eenvoudig te gebruiken.

Ik ben vooral blij met de functie voor het bijhouden van mijn stappen en de reminders om me eraan te herinneren om op te staan en in beweging te komen. Ook de functie voor het bijhouden van mijn slaap is handig, het geeft me inzicht in hoeveel diepe slaap ik krijg en hoe vaak ik wakker word.

Ik ben echter een beetje teleurgesteld dat de Inspire 2 niet beschikt over een hartslagmonitor of GPS-tracking, dus dat is iets om rekening mee te houden als je op zoek bent naar een tracker met meer geavanceerde functies.

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop en zou de Fitbit Inspire 2 aanbevelen aan iemand die op zoek is naar een eenvoudige en betaalbare tracker die compatibel is met een iPhone 6.

Fitbit Inspire 2 en of iPhone kopen? Bekijk de beste prijs bij bol.com:

Plaats een reactie