Fitbit Ionic Smartwatch Review 2017 Nederlands

Fitbit Ionic Kopen? Bekijk hieronder de uitgebreide Fitbit Ionic Smartwatch Review 2017 in het Nederlands en bekijk de Youtube filmpjes.

Fitbit verlegd haar grenzen met de Ionic Smartwatch

Fitbit is natuurlijk al een gevestigde naam als het gaat om activity trackers en sporthorloges. Maar Fitbit verlegd haar grenzen en presenteert de Ionic Smartwatch. Het is Fitbit haar eerste smartwatch wat ze op de markt brengt.

De nadruk met deze smartwatch word gelegd op gezondheid en fitness en begeleidt en motiveer je om doelen te bereiken. Maar uiteraard kun je ook notificaties ontvangen, Apps installeren, muziek mee luisteren en je kunt er zelfs mee betalen.

Fitbit Ionic – Fitbit Ionic is verkrijgbaar in 3 (basis) kleuren

De Fitbit beschikt over GPS, hartslagmeter, snelheidssensor en een kompas

De Fitbit Ionic is uiteraard uitgerust met alle sensoren die we mogen verwachten om je sportieve prestaties bij te houden. De Fitbit beschikt over GPS en Glonas, ingebouwde hartslagmeter, snelheidssensor en een kompas zodat je alles zeer nauwkeurig bij kunt houden.

Voor applicaties is Fitbit wel een andere weg ingeslagen met een eigen OS en Appstore waarin andere partijen hun eigen Apps kunnen maken en verspreiden. Fitbit heeft al een aantal Apps geïnstalleerd zoals Strava (running app) zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Fitbit Flyer – Fitbit 1e draadloze koptelefoon (zweet bestendige oordopjes)

Fraai aluminium body met een licht gebogen scherm

Als we naar het uiterlijk kijken dan zien we een fraai aluminium body met een licht gebogen scherm aan de bovenkant. Het krasvrije touch screen beeldscherm heeft een hoge resolutie scherm met een maximale helderheid van 1000 nits welke er voor zorgt dat je in alle soort omstandigheden alles heel goed kunt aflezen zelfs bij vol zonlicht.

De Fitbit Ionic Accessoires zijn heel uitgebreid

De Fitbit Accessoires zijn zoals je van Fitbit weet heel uitgebreid zoals een honinggraad patroon roze sporthorloge bandje. Maar er zijn echt veel meer sporthorloge bandjes en premium leren bandjes waaruit je zelf kunt zelf kiezen, welke je het mooist vind of welke je zelf het beste vind zitten.

De Fitbit Ionic is ook 5 ATM gecertificeerd wat inhoudt dat je er ook mee kan zwemmen en allicht het bijhouden van deze sportieve zwem activiteiten.

fitbit kopen - fitbit ionic smartwatch - waterdicht .jpg

Als we naar de software gaan kijken zien we een OS (software voor hardware aansturing) wat veel invloeden bevat van de Pebble * firmware wat heel fijn en intuïtief werkt.

Uiteraard kun je de Fitbit Ionic voor een groot deel customizen en zoals een echt smartwatch beaamt is de interface helemaal in te stellen naar wens.

Tijdens het sporten kun je de smartwatch gebruiken als stand alone muziekspeler, dus zonder telefoon, en die muziek kun je meteen op de 2 gig interne opslag zetten.

De batterijduur van de Fitbit Ionic gaat bij normaal gebruik 4 dagen mee, maar natuurlijk zal veel en langdurig gebruik van bijvoorbeeld je GPS wel impact hebben op je batterijduur.

Qua sporten zit er ook een hele fijne functie op namelijk de rundetect en de autopause. De horloge kan namelijk zelf zien wanneer je begint met rennen, en dit bijhouden, en ziet ook wanneer je pauze houdt als je bijvoorbeeld bij het stoplicht staat te wachten. De horloge pauzeert dan automatisch zodat deze tussenpozen niet worden meegenomen in je uiteindelijk tijden.

Met de lange batterijduur hoef je de smartwatch ook minder vaak af te doen zodat je beter inzichten krijgt in je hartslag en je slaappatronen omdat je hem niet elke nacht aan de lader hoeft te doen.

Betalen met je Smartwatch

De Ionic beschikt uiteraard over WiFi en Bluetooth maar daarnaast ook over NFC waar je mee kunt betalen. De Ionic is daarom ook veel meer dan een sporthorloge. We zullen in de toekomst veel meer applicaties zien die je aan deze smartwatch kunt toevoegen.

De Fitbit Ionic is geweldig omdat het de kennis van Fitbit combineert met de functionaliteiten van een echte smartwatch.

Betalen met je Fitbit Ionic Smartwatch

Makkelijk en gezonder leven

Ben je na het lezen van deze review enthousiast geworden en overtuigd dat de Ionic smartwatch de smartwatch voor jou is? Maak dan een keuze uit onderstaande (basis) kleuren blauw/oranje, zwart en grijs.

Kies voor een makkelijk en gezonder leven!

Fitbit Ionic Blauw/Oranje

Fitbit Ionic Blauw Oranje

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

 

Plaats een reactie