Fitbit Ionic Kopen? Kies de stijl die bij jou past

Fitbit Ionic Kopen? Kies de stijl die bij jou past. De Fitbit Ionic Smartwatch kun je aanpassen aan de hand van de stijl die jij wilt uitstralen.

Waterdicht tot 50 meter

De Fitbit Ionic is waterdicht en beschikt over alle functies die je van een smartwatch verwacht en meer. Hoge resolutie touchscreen beeldscherm, kras-bestendig.

Fitbit Ionic Blauw/Oranje

Fitbit Ionic Blauw Oranje

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

Fibit Ionic: Casual, modern of zakelijk

Zoals je gewend bent van Fitbit kun je je Fitbit aanpassen naar de stijl die het best bij jou past. De Fitbit Ionic is er  voor algemeen gebruik en sporten. Kies uit casual, modern of zakelijk.

fitbit ionic kopen - fitibit ionic smartwatch

Fibit Ionic: Opvallend, sportief en sterk

Niet alleen qua uiterlijk is de Fitbit Ionic buitengewoon, bovenal onderscheid de Fitbit Ionic haar technische kant van een smartwatch die bestendig is tegen schokken, zweet, water en vocht.

fitbit ionic kopen - fitibit ionic smartwatch

Lees meer over Fitbit Ionic – Fitbit eerste Smartwatch

Koop bij bol.com

Waterdicht tot 50 meter

Als je sportief bent en je wilt een smartwatch kopen dan is de keuze snel gemaakt, dan kies je voor de smartwatch van Fitbit. de Ionic. Waterdicht tot 50 meter. Perfect voor als je gaat zwemmen.

fitbit ionic waterdiche smartwatch 50 meter

Fitbit Ionic Kopen?

De Fitbit Ionic Smartwatch kun je kopen vanaf oktober 2017. Je kunt nu al wel reserveren. Als je de Fitbit Ionic wilt kopen/ reserveren bestel dan via onderstaande betrouwbare partner.

Bestel Fitbit Ionic Smartwatch

Koop bij bol.com

Fitbit Flyer Oordopjes

TIP! Wist je dat Fitbit ook haar eerste draadloze koptelefoon heeft gelanceerd? De draadloze bluetooth koptelefoon van Fitbit is sport-bestendig en heeft dus geen moeite met zweet, vocht en regen.

Bestel hier de draadloze (bluetooth) oordopjes van Fitbit

Koop bij bol.com

1 gedachte over “Fitbit Ionic Kopen? Kies de stijl die bij jou past”

  1. LS, ik heb recent een Fitbit Ionic gekocht en ben daar super tevreden mee. Helaas valt het mij op dat er regelmatig geen trappen worden geteld. Ik heb vandaag thuis 1 trap op gelopen, op mijn werk één keer 8 trappen (4 verdiepingen) en één keer 6 trappen (3 verdiepingen) gelopen. Helaas staat het aantal trappen nog maar op 4. Ik heb toch echt al 15 trappen en 8 verdiepingen gelopen. Dit is wel een beetje jammer natuurlijk 🙂 Iemand enig idee?

Plaats een reactie