Fitbit Ionic Smartwatch, buitengewoon sterk

Fitbit Ionic Smartwatch, buitengewoon sterk

Fitbit Ionic Kopen? Fitbit Ionic Smartwatch is een buitengewoon sterk ontwerp. En dat bedoel ik niet alleen maar in de spreekwoordelijk zin.

Waterdicht tot 50 meter

Fitbit Ionic Blauw/Oranje

Fitbit Ionic Blauw Oranje

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

Fitbit Ionic is licht en extreem sterk

De Fitbit Ionic is zo vormgegeven dat het de lijnen van uw pols volgt. De Ionic is van ijzersterk materiaal gemaakt van Nano gesmolten 6000 aluminium legering. Dit maakt dat de Ionic bestand is tegen extreme work-outs zoals bijvoorbeeld gewichtheffen.

Fitbit Ionic Kopen. Fitbit Ionic Smartwatch, buitengewoon sterk

De Fitbit Ionic aluminium legering van de smartwatch is ijzersterk maar ook ultra licht, dus je kunt de Ionic de hele dag door dragen.

Fitbit Ionic Kopen - Fitbit Ionic Smartwatch - aluminium legering

Hoge resolutie beeldscherm

Het beeldscherm van de Fitbit Ionic Smartwatch is buitengewoon helder en geeft de afbeeldingen en of video’s superscherp weer, ook buiten met veel zon is alles nog heel goed te zien.

Waterdicht tot 50 meter

De aluminium body van de Ionic Smartwatch bevat WiFi, Bluetooth en GPS. De aluminium body is ook zo gemaakt dat de kans op indringend water of vocht minimaal is. Waterdicht tot 50 meter.

fitbit kopen - fitbit ionic smartwatch - waterdicht .jpg

Pure pulse hartslag meter

Ionic pure puls hartslagmeter is optimaal voor het bijhouden van hoeveel je hebt bewogen gedurende de hele dag.

Fitbit Ionic Pure pulse hartslag meter

Fitbit Ionic gaat glucoseniveau van diabetespatiënten monitoren

Wist je dat Fitbit een samenwerking aan is gegaan met Dexcom, een bedrijf dat glucose monitoring (CGM) apparaten maakt voor mensen met diabetes?

Fitbit Ionic gaat diabetici helpen om glucosegehaltes te monitoren

Vanaf 2018 zijn er updates en een App beschikbaar voor de Fitbit Ionic waarmee (spuitende) diabetespatiënten hun glucoseniveau kunnen monitoren door middel van de Fitbit Ionic en de Dexcom G5 sensor die je vlak onder je huid kunt plaatsen en de zender die je bovenop de sensor kunt bevestigen.

Lees Meer – Samenwerking Fitbit en Dexcom

Fitbit Ionic Accessoires

De leren Fitbit Ionic bandjes worden van premium kwaliteit leer gemaakt. Perfect voor algemeen gebruik en voor intensief sporten. Bekijk ook de Fitbit Ionic sportbandjes en de Fitbit Flyer, Fitbit haar eerste draadloze bluetooth koptelefoon. water en zweet bestendig.

Fitbit Ionic dé Smartwatch van 2017

Fitbit Ionic zet een nieuw standaard neer voor design en performance en het vermogen om te voldoen aan jouw persoonlijke style.

Fitbit Ionic Kopen

Ben je overtuigd van de kwaliteiten van de Fitbit Ionic? Kies dan de stijl die bij je past! Bestel meteen dé Ionic smartwatch van 2017.

Verkrijgbaar in de kleuren:
zwartgrijsblauw/oranje

Koop bij bol.com

Plaats een reactie