Fitbit Ionic gaat diabetici helpen om glucosegehaltes te monitoren

Fitbit gaat een samenwerking aan met Dexcom, een bedrijf dat glucose monitoring (CGM) apparaten maakt voor mensen met diabetes.

Fitbit Ionic gaat diabetici helpen om glucosegehaltes te monitoren

Dexcom intentie is om zo snel mogelijk het data monitoring apparaat compatible te maken met de Fitbit Ionic smartwatch van 2017.

CGM-apparaten van Dexcom werken met een sensor die net onder de huid zit en meet de glucosespiegels van een persoon om de paar minuten om beter beeld weer te geven van hoe de glucosegehalte is en waar het naar toe moet gaan. De zender die op die sensor is aangesloten kan de niveaus lezen en op je smartphone en Apple Watch weergeven. Binnenkort kan dit dus ook op de Fitbit Ionic Fitbit smartwatch van 2017.

Filmpje over hoe je de sensor van Dexcom onder je huid plaatst 

Dexcom en Fitbit zeggen dat ze in 2018 deze functie voor de Fitbit Ionic gebruikers beschikbaar zullen stellen (updates) en daarbij blijven ze in de toekomst er aan werken om andere diabetes management tools te ontwikkelen.

Bestel hier de Fitbit Ionic Smartwatch van 2017

Positief effect

“We geloven dat het verstrekken van Dexcom CGM data gegevens op de Fitbit Ionic, van zowel Android als iOS-apparaten hebben, een positief effect zal hebben op de manier waarop mensen hun diabetes beheren,” zei de CEO van Dexcom, Kevin Sayer, in een verklaring.

Fitbit Ionic gaat diabetici helpen om glucosegehaltes te monitoren

Fitbit Ionic Kopen

Fitbit gaat in samenwerking met Dexcom de Fitbit Ionic upgraden voor het monitoren van de glucosegehaltes via de Dexcom sensor en zender. Dat zal ongeveer in 2018 gerealiseerd zijn. Koop nu de Fitbit Ionic Smartwatch voor een gezond en makkelijker leven!

Voor een Gezond en Makkelijker leven!

Fitbit Ionic Blauw/Oranje

Fitbit Ionic Blauw Oranje

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Zwart

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

Fitbit Ionic Smartwatch Grijs

 

Plaats een reactie