Fitbit Inspire 2 review

Fitbit Inspire 2: de beste activity tracker onder de € 100

BEKIJK DE BESTE FITBIT INSPIRE 2 DEALS VAN VANDAAG

ONS OORDEEL

De Fitbit Inspire 2 is de beste activiteiten tracker onder de € 100, vooral voor beginners die fitness tracken. Bovendien wordt het geleverd met een gratis jaar Fitbit Premium.

  • Betaalbaar

  • Comfortabel, lichtgewicht ontwerp

  • Geweldig voor nieuwe gebruikers 

  • Met gratis jaar Fitbit Premium

  • Matige weergave

  • Geen ingebouwde GPS


Lees Meer…

Fitbit Luxe Vs. Charge 4 Vs. Inspire 2: welke fitnesstracker is het beste

Fitbit Luxe Vs. Charge 4 Vs. Inspire 2: welke fitness tracker is het beste

Fitbit is marktleider op het gebied van fitnesstrackers in 2021. We vergelijken de nieuwste trackers – de Luxe, Charge 4 en Inspire 2.

De nieuwe Fitbit Luxe werd op 19 april 2021 aangekondigd als Fitbit’s meest luxueuze fitnesstracker tot nu toe. Hoewel het veel te bieden heeft, gaat het ook in tegen stevige concurrentie met Fitbit’s bestaande tracker-line-up. De Fitbit Charge 4 en Fitbit Inspire 2 hebben zichzelf al bewezen met robuuste functies en concurrerende prijzen, wat betekent dat de Luxe veel waarmaakt.

Lees Meer…

Fitbit Inspire 2 of Inspire HR kopen: Wat is het verschil?

Fitbit populaire Inspire HR fitnesstracker heeft een opvolger, de Inspire 2. De nieuwste Fitbit Inspire 2 tracker heeft een vergelijkbaar ontwerp als zijn voorganger Inspire, maar iets verfijnder en met een aanraakknop in plaats van een fysieke knop en de Fitbit nieuwe Inspire 2 heeft een batterijduur van maar liefst 10 dagen.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Inspire 2 kopen?

Goedkoopste Fitbit Inspire 2 kopen? De goedkoopste Fitbit Inspire 2 activity tracker die je op dit moment (5-03-2022) kunt kopen kost € 74,- euro. Deze aanbieding is € 17 euro goedkoper dan de duurste aanbieding.

Lees Meer…

Fitbit vs Garmin: Wat is het verschil?

Fitbit vs Garmin: Wat is het verschil?

Fitbit vs Garmin : smartwatches, activity tracker, horloges en functies vergeleken. We vergelijken welke het voordeel heeft

Kiezen tussen Fitbit of Garmin is een grote beslissing voor velen die een wearable voor fitness proberen te kiezen – en hoewel ze misschien op elkaar lijken, zijn er in feite enorme verschillen tussen de twee.

Lees Meer…