Fitbit Flyer Oordopjes

Fitbit Flyer Oordopjes zijn ontworpen om comfortabel in je oor te zitten. Fitbit Flyer Oordopjes blijven goed in je oor zitten tijdens het sporten.

Fitbit Flyer Draadloze Koptelefoon

Fitbit lanceert dit jaar (2017) veel nieuwe Fitbit producten waaronder de Fitbit Ionic Smartwatch met een compleet Fitbit accessoires lijn waaronder de draadloze (bluetooth) Fitbit Flyer oordopjes.

Fitbit Flyer Bluetooth Oordopjes

Bekijk Youtube filmpje Fitbit Flyer draadloze (bluetooth) oordopjes

Bestel hier de draadloze (bluetooth) oordopjes van Fitbit

Koop bij bol.com

Perfect passend door verwisselbare dopjes, vleugeltjes en vinnen

De Fitbit Flyer Draadloze koptelefoon worden geleverd met verwisselbare in oordopjes, vleugeltjes en vinnen in verschillende formaten.

Fitbit Flyer Oordopjes - Bluetooth Koptelefoon met Microfoon sporten vrouw

Je kunt je Fitbit Flyer koptelefoon customizen door de verschillende dopjes, vleugeltjes en vinnen die je kunt gebruiken waardoor je zelf kunt bepalen wat je anders en of beter wilt hebben qua uiterlijk, geluid en pasbaarheid tijdens specifieke activiteiten zoals bijvoorbeeld wandelen of actief sporten.

Fitbit Flyer Oordopjes - Bluetooth Koptelefoon met Microfoon Bewegen

Fitbit Flyer Oordopjes functies

Met de Fitbit Flyer oordopjes kun je ook makkelijk en snel, met drie knop functie, je apparaten bedienen zoals je mp3 speler en je telefoon opnemen.

De draadloze bluetooth oordopjes zijn met precisie ontwikkeld. Het geluid van de Fitbit Flyer koptelefoon is subliem doordat er gebruik is gemaakt van crisp audio met een krachtige bas en dynamiek geluid.

De Fitbit Flyer geeft een optimaal geluid tijdens je work-out en bij normaal gebruik.

Buitengeluiden worden gedempt

De Flyer is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en met een AAC draadloos codec ondersteuning. De Flyer levert de geluidskwaliteit die jij wilt zonder de snoeren.

Fitbit Flyer Oordopjes - Bluetooth Koptelefoon met Microfoon Sporten

Er wordt gebruik gemaakt van passief geluid isolatie om de buitengeluiden optimaal te dempen zodat je een beter en helder geluid hoort.

Fitbit Flyer dynamische geluid settings

Sommige liedjes hebben een boost nodig. De Flyer laat je kiezen tussen 2 dynamische geluid settings door een klik op de button.

Fitbit Flyer Draadloze Oordopjes Bas Boost

De “signature-instelling” levert een crisp audio geluid een dynamisch geluid bereik wat goed geluid geeft tijdens algemeen gebruik en work-outs.

Power Boost

Met de “power boost” aan word je bas, je EQ en het stereo geluid versterkt waardoor het geluid enorm dynamisch is. Voor het eerst is de “wave max technologie” gebruikt in een draadloze koptelefoon.

Fitbit Flyer Draadloze Bluetooth Oordopjes

Fitbit Flyer geeft je de vrijheid en motivatie om tijdens het sporten gebruik te maken van muziek of geluid voor een beter en gezonder leven!

Bestel hier de draadloze (bluetooth) oordopjes van Fitbit

Koop bij bol.com

 

Plaats een reactie