Fitbit Coach Gratis

Fitbit Coach biedt persoonlijke video-oefeningen op je telefoon of computer.

SPRING NAAR:
IS MIJN APPARAAT COMPATIBEL MET FITBIT COACH? 

Kies een gedeelte hieronder, afhankelijk van of je de Fitbit Coach-app wilt downloaden of de Fitbit Coach-website wilt gebruiken.
IS FITBIT COACH GRATIS?

Basis (gratis) leden krijgen toegang tot 1 gepersonaliseerd programma en een selectie van extra audio- en videoworkshops. Je moet een Fitbit Coach Premium-abonnement hebben om meer programma’s, onbeperkte trainingen en extra functies te ontgrendelen. Download de Fitbit Coach-app gratis uit de Apple App Store, Google Play Store en Microsoft Store. Fitbit Coach-workouts zijn ook te vinden op https://coach.fitbit.com/. Zie Hoe koop, beheer of annuleer ik een Fitbit Coach Premium-abonnement voor meer informatie over het aanschaffen van een abonnement?

TIP - Nederlandstalig

Een goed alternatief voor het Engelstalige Fitbit training programma is het Nederlandse [eafl id=”6350″ name=”Fit at Home” text=”Fit at Home”] thuis train video programma voor een Slank & Strak lichaam met makkelijk uit te voeren workouts / oefeningen voor thuis.

HEB IK EEN FITBIT APPARAAT NODIG OM FITBIT COACH TE GEBRUIKEN? 

Je hebt geen Fitbit-apparaat nodig om Fitbit Coach te gebruiken. Als je geen Fitbit-account hebt, wordt je gevraagd om er een te maken wanneer je Fitbit Coach voor de eerste keer opent. Door een Fitbit-account aan Fitbit Coach te koppelen, verschijnen trainingen automatisch in uw Fitbit-oefengeschiedenis. Fitbit Ionic en Fitbit Versa klanten hebben direct toegang tot geselecteerde trainingen vanaf hun horloge. Zie Hoe gebruik ik de Coach-app op mijn horloge voor meer informatie over het gebruik van de Coach-app op Ionic?

HOE BEGIN IK MET FITBIT COACH? 

Download de Fitbit Coach-app of ga naar https://coach.fitbit.com/ en maak je Fitbit-account aan. Dit account werkt in de app en op de website en synchroniseert uw voortgang tussen beide platforms. Kies de trainer die je wilt gebruiken en volg de Fit-test. Je wordt gevraagd om de moeilijkheidsgraad van elke beweging te beoordelen, waardoor trainingen worden aangepast.

Na het voltooien van de Fit-test, kies je een programma om te starten. Een programma is een themagroep van trainingen die is toegesneden op uw fitnessniveau en bekwaamheid. Basisleden hebben toegang tot het Get Moving-programma en kunnen elke week 1 persoonlijke workout voltooien, terwijl leden met een Premium-abonnement 3 extra programma’s hebben om uit te kiezen en onbeperkte work-outs te ontvangen. Je kunt je programma op elk moment wijzigen. De voortgang van het programma wordt opgeslagen, zodat je kunt doorgaan waar je was gebleven.

Als aanvulling op je programma heb je toegang tot extra audio- en videotrainingen. Deze trainingen passen zich niet aan aan feedback, dus ze kunnen te gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van je ervaringsniveau. Om toegang te krijgen tot trainingen, tikt je op het menupictogram > Trainingen (iOS) of tik je op het tabblad Trainingen (Android, Windows 10, Xbox en coach.fitbit.com). Audiotraining is alleen beschikbaar in de Fitbit Coach-app, omdat deze is ontworpen om te worden beluisterd tijdens wandelingen in de buitenlucht, op hardloopsessies of op de loopband. Op dit moment zijn audio workouts alleen beschikbaar in het Engels.

HOE KAN IK ANDERE APPS VERBINDEN MET MIJN FITBIT COACH ACCOUNT? 

Fitbit Coach ondersteunt integratie met Fitbit, Facebook en Health (alleen iOS-apparaten) om je voortgang bij te houden en je prestaties met vrienden te delen. Om Fitbit Coach te verbinden met een andere app, kies een gedeelte hieronder.
HOE PAS IK MIJN TRAININGEN AAN?

Na elke oefening of training wordt je gevraagd de moeilijkheidsgraad ervan te beoordelen en hoe goed je bent doorgegaan. Fitbit Coach past de moeilijkheidsgraad en intensiteit van toekomstige workouts aan op basis van uw feedback. Lees hieronder een gedeelte om te leren hoe je een bepaalde zet overslaat of opnieuw uitvoert.
HOE SCHAKEL IK VERPLAATSINGSFEEDBACK UIT IN DE FITBIT COACH APP?

Je kunt feedback geven over de moeilijkheidsgraad van oefeningen terwijl je bezig bent, of elke oefening beoordelen aan het einde van je training.

Om de oefeningen aan het einde van uw training te beoordelen:

  1. Tik in de Fitbit Coach-app op Profiel.
  2. Tik op het pictogram Instellingen > Persoonlijke instellingen.
  3. Schakel de optie Feedback verplaatsen in.
HOE KAN IK FITBIT COACH-TRAININGEN NAAR MIJN TV STREAMEN?

Om gemakkelijker uw Fitbit Coach-video-workout te volgen, stream je de workout van je telefoon naar een tv. Kies een gedeelte hieronder voor instructies.

HOE VERANDER IK DE MUZIEK OF AUDIO TIJDENS EEN TRAINING?

Pas de muziek, het coaching volume en de rep-ticks aan voor je trainingen.

MUZIEK

Fitbit Coach heeft muziek die speciaal is ontworpen voor je trainingen. Als je dit wilt wijzigen, kies je een gedeelte hieronder.


REP TICKS

Rep-tikken kunnen worden gebruikt om je op gang te houden. Voor instructies over hoe je ze in- of uitschakelt, kiest je een gedeelte hieronder.


WAT IS EEN FITBIT COACH PREMIUM ABONNEMENT?

Met je Fitbit Coach Premium-abonnement krijg je toegang tot onbeperkte gepersonaliseerde trainingen, de volledige bibliotheek met programma’s en trainingen en extra functies. Zie Hoe koop, beheer of annuleer ik een Fitbit Coach Premium-abonnement voor meer informatie over het aanschaffen van een abonnement?

HOE KAN IK BADGES VERDIENEN MET FITBIT COACH?? 

Verdien badges voor uw vooruitgang en prestaties. Bekijk uw badges uit uw profiel. Tik of klik op een badge om meer te leren over het of deel het met je vrienden. Houd er rekening mee dat badges niet via de Windows 10- of Xbox-app kunnen worden bekeken.

HOE BEKIJK IK LIVE HARTSLAGGEGEVENS TIJDENS EEN TRAINING? 

Als je een Fitbit-apparaat hebt dat je hartslag bijhoudt en een Windows 10-apparaat waarop de Fitbit-app is geïnstalleerd, kun je live hartslaggegevens bekijken wanneer je de Fitbit Coach-app gebruikt op Windows 10 of Xbox. Zie Kan ik live hartslaggegevens weergeven in de Fitbit Coach-app voor instructies?

HOE WEET IK WELKE SPIERGROEPEN ELK TRAININGSDOELWIT HEEFT?

Bekijk informatie over de spiergroepen die tijdens elke training worden getarget in de Windows 10, Xbox-app of op de Fitbit Coach-website. Selecteer een beweging in het trainingspreview-scherm om te zien welke spiergroepen het target. Voor een samenvatting van de spiergroepen die je in eerdere workouts hebt getarget, selecteert je het pictogram van het profiel tabblad en controleer je de staafgrafiek. Langere balken geven spiergroepen weer die je vaker target.

WAAROM IS ER EEN PERCENTAGE WEERGEGEVEN TIJDENS LOOPTRAINING?

Tijdens het actieve gedeelte van de loopband training wordt de aanbevolen helling als een percentage weergegeven. Stel je loopband in op de weergegeven helling om de moeilijkheidsgraad van de training aan te passen. Zet de helling terug naar 0% tijdens de herstelsectie.

WORKOUTS VOOR THUIS

Wil je een Nederlandse online video training programma in plaats van de Engelse Fitbit trainingsprogramma? Overweeg dan het [eafl id=”6350″ name=”Fit at Home” text=”Fit at Home”] Video Training Programma (online) voor Thuis.