Fitbit Charge 5 aanbieding: Bol.com, Coolblue en Mediamarkt

Fitbit Charge 5 aanbieding

Bekijk hier de meest actuele Fitbit Charge 5 aanbieding van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en Amazon.nl. De prijzen die je ziet zijn up-to-date dus je hoeft niet perse verder te zoeken naar de grote winkels met hun aanbiedingen. Je ziet op deze pagina in een oogopslag de actuele aanbieding, dus waar de Charge 5 het goedkoopste is.

Lees Meer…

Goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker Kopen?

Goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker kopen

De goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker die je op dit moment (september 2022) in de aanbieding kunt kopen kost € 105,- euro. De goedkoopste Fitbit Charge 4 Activity tracker Special Edition kost gemiddeld € 149,-. De winkels die Charge 4 in de aanbieding hebben zijn: Bol.com, Coolblue Amazon.nl.

Lees Meer…

Fitbit Charge 4 met ingebouwde GPS en Spotify Control

Fitbit Charge 4 activity tracker 2020 - NIEUW!

Op 31 maart 2020 kondigde Fitbit de Fitbit Charge 4 aan, en hoewel het er aan de buitenkant misschien uitziet als een Charge 3, is het de binnenkant die telt. Als je in het verleden ingebouwde GPS of NFC wilde kopen, moest je meer uitgeven. Maar nu bevat de Charge 4 dat standaard, en Spotify-bedieningselementen, naast andere nieuwe functies. Niet slecht voor € 149 euro.

Lees Meer…